Ang. att bo själv / mitt ungkarlsliv

Friends!

Om ni har missat det så bor jag hos min syster några dagar (igår, idag och typ imorgon), för att vakta lägenheten/hunden medans hon är i Tüskland. Just nu har jag kommit hem från morgonpromenaden och sagt hej då till kanske Sveriges mysigaste frukostsällskap, och tänker på hur fantastiskt det är att bo själv.
Friheten är oändlig och helt plötsligt känns allt nästan busigt men ändå stört naturligt. För här i "min" lya kan jag göra precis som jag vill. Här är det helt okej att dricka ganska mycket kaffe till frukost för att sedan direkt efter avslutad halvliter, brygga fem koppar till helt åt sig själv. Här kan jag sjunga skithögt i duschen utan att någon blir förbannad och dansa dansa dansa runt i lägenheten utan att skämmas. Här kan jag sitta i soffan med världens mysigaste hund och titta på morgontv i världens skönaste morgonrock och lite för stora trosor utan att någon stövlar in och säger "borde inte du klä på dig nu".

Åh livet! Tack va fint det är! Tack för fina killar, tack för Gomorron Sverige, tack för Turbonegro, tack för Cornelis Vreesvijk, tack för lite ensamhet, tack för stormiga dagar och tack som fan för kaffet!



Och tack för Hannes Nelander, världens sötaste nyhetsankare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0