In a blur

"I really thought his friend was gay, but he wasn't, he was just french"
En av ganska många episka citat som kommit från någonstans emellan de numera ganska illaluktande lakanen i Felicias pyttelilla studentsäng.
Igår träffade vi på diverse manliga stereotyper på Londons köttmarknad "The big chill house". Testosteron-nivån var nästan berusande i sig självt, men fick ganska god hjälp av åh så smaskiga pints med den gyllene gudadrycken öl och lite allt-som-är-gratis-är-gott champagne. Det var en ganska underhållande kontrast till kvällen innan då vi nästan blev tvärignorerade vid baren eftersom vi inte hade penisar.
Överlag var det en ganska awesome kväll full av snygga karlar och en nypa dramatik. Bäst av allt var när Felicia bad en man att dra åt helvete, "just fuck the fuck off! OK?!", eller när vi på hemvägen hittade ett nattöppet ställe där vi kunde köpa den engelska motsvarigheten till Falafel im Brot för bara 2 pund och 50p. AWESOME!
Nu mår vi skit men laddar om till en heldag på marknaden i Greenwich Park.
Haha, Felicia hittade en gammal engångskamera och framkallade bilderna. Någon som kommer ihåg den här sköna kvällen när alla var sitt allra snyggaste?

Kommentarer
Postat av: Helena cw

HAHAHAHA MOT KARLBERG?!?!?! Måste se dem bilderna!

2010-11-28 @ 23:21:36
URL: http://unicornsnrocknroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0