Thaiboda- drömmar som aldrig blev av

För lite mer än ett år sedan bestämde vi oss för att gänget skulle åka på semester till Thailand för att hälsa på Björn (eftersom han pluggar där och skall göra det i tre år till). Tillsammans skulle vi (11 av de bästa personerna i världen) hyra en villa och leka paradisliv i en vecka eller två. Vi skulle dricka billig sprit, röka limpor för 20 kr styck, plaska i poolen och ha chimpansbetjänter. Helt enkelt skulle vi leva som kungar!

Jag hade nästan glömt bort Thaibodaplanen tills nu när det står på facebook "on Friday at 10:45, Thaiboda". Det gör nästan lite ont i hjärtat att öppna eventet och inse att det aldrig blev av, för Thaiboda var inget tomt löfte, det var meningen att det skulle hända på riktigt. Ack, den eviga besvikelsen och det outhärdliga ljudet av drömmar som krossas likt skört glas.


Tänk om vi hade fullföljt planen! Då hade jag varit i full fart med att packa bikini och solkräm i denna stund. Kanske hade jag klagat över hur ont det gjorde att vaccinera sig eller drabbats av panik över att ha läst om alla giftiga ormar som chillar i Thailand. Åh, Thaiboda... nästa år kanske? Eller i ett annat liv?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0