Gammal som gatan, det är bekräftat.

Jag är helsliten efter den här helgen. Kräftskivan i fredags var mer som ett inferno av packade femtonåringar än en skaldjursfest. Visserligen var det väldigt kul, typ den typen av galet helvete där allt är som ett party snarare än en plågande skärseld, men jag var ändå tvungen att lämna kalaset tidigt för att gå på en annan fest pga jag kände mig fett gammal på den första.

Hem kom jag efter fem på morgonen och en vända ut på stan igår kväll för att spana på midnattsloppet och ta ett glas med Mats och Helena har gjort mig väldigt mör. Fast visst var det kul att skvallra lite med tjejerna! Helena hade precis kommit hem från "Yacht Week" i Kroatien och delade med sig av lite stekiga fylleincidenter. Hon uttryckte även sin nyfunna kärlek till house och en längtan till att hänga på Stureplan.

Det är när sånt här händer som jag är helt övertygad om att vi lever i Matrix. Någon har helt klart omprogrammerat Helena, hon kanske till och med har blivit agent (?!??!?!?!?!?!). VEM HAR KRUXAT MED MIN KOMPIS?! VEM? VEM? VEM?! Jag ska hitta dem och spöa rumpa, Neo-style.


Äh! Vi skiter i det, jag älskar henne i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0