Men du måste väl ändå skämta!?!?!?

Är det någon annan som sett reklamtavlorna för hemsidan "VictoriaMilan.se"? Det är en datingsida för gifta och sambos där de kan träffa personer att vänsterprassla med. "Gör livet levande, ha en affär" står det högst upp på hemsidan tätt följt av en garanti att man alltid är 100% anonym.

"Alla våra medlemmar är seriösa personer från Sverige eller andra länder som söker efter en affär, flirt eller sexpartner. Medlemmarna är i huvudsak gifta eller lever i samboskap, men vi tillåter även singlar".

WTF? Är det här ett väldigt påkostat skämt eller är det på fullaste allvar? Okej att många hurnifurnar vid sidan av sitt äktenskap och att det till och med ibland kan rädda förhållanden som svackar men det känns otroligt fel att uppmuntra affärer på det här sättet.
Reklam i tunnelbanan gör att det känns socialt accepterat eftersom produkten säljs så synligt. Det skulle inte förvåna mig om en person, som aldrig haft en tanke på att bedra sin partner men som befinner sig i en riktig helvetesperiod i sitt förhållande väntar på tåget en tisdagskväll efter jobbet, ser reklamen, spontanskaffar ett konto och sedan efter någon veckas oskyldigt e-flörtande inleder en affär. Lite som att gå till affären för att köpa gröt men komma hem med tre dvdfilmer man egentligen inte vill se bara för att de fanns där. Otrohet borde inte få vara en produkt.  

/argtskilssmässobarn_91


http://www.victoriamilan.se/

Jag borde inte blogga så här sent på kvällen. Det blir fan inga kvalitetsinlägg, men som Lynn Anderson sa "I beg your pardon, I never promised you a rose garden".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0