Jag lovar att det inte bara var mitt fel

OHMAGAAAAAD! Bloggen har inte andats på en hel vecka!?!?!?!?!?!?! Hur kan den ens fortfarande vara vid liv?

Okej, nog med drama nu, alla visste att ett enormt blogghopp var tvungen att ske någon gång under min vistelse här. Mest skyller jag på att vi fortfarande är bredbandslösa i vårat chateu, men jag har också varit sjuk och inte orkat masa iväg till ett café med internetuppkoppling. Egentligen har ni inte missat skitmycket. Jag har mest lagat mat, ätit mat, druckit öl och sovit. I fredags kom mamma och Stefan hit på besök och vi har spenderat helgen åt lite storstadsshopping, en miljon restaurangbesök och en hel del öldrickande (summering av veckan; jag har köpt en hatt och gått upp två kilo). Imorgon bitti far de hem till Sverige och jag kan börja fokusera på allt som är viktigt. Det vill säga välja ut outfits till första veckan på skolan.

På tisdag har jag mitt första insparksevent, en lärarkonsert i Camden, och jag förväntar mig inget annat än att det kommer vara skitcoolt. Just nu är jag ensam hemma i mitt rum och försöker inte tänka så mycket mer på skolstarten (pga supertaskiga nerver), istället kan jag berätta lite om hur jag bor.

Viktigast att veta om mitt boende är att jag bor i Londons absolut finaste område, Angel/Islington. Det är rent, vackert och är proppfullt av mysiga barer och restauranger. Vi bor på översta våningen i ett trevåningshus och på vår dörr står det "5", för vi bor i husets femte lägenhet.

I vårt hus finns en granne som sjunger opera varje morgon klockan nio och utanför mitt fönster växer två sorters körsbärsträd. I fönstret mittemot sitter alltid en liten hund och spanar ut över gatan och allt som händer där. Vi kallar honom Rufus och jag gillar att tänka att vi är kompisar.

I mitt rum finns en säng, en liten vagn, en fotölj, ett litet bord och en väldigt stor garderob. I garderoben bor alla mina kläder i färgskala från svart till beige med undantag för en röd kappa, en blå klänning och en vit tyllhistoria. På väggarna hänger tre hattar, tre halsband, en bild från barndommen, en reklamflyer från en klubb och en fotoremsa från en väldigt berusad kväll i en fotoautomat någonstans i Berlin.

I Henriks rum finns blå färger, en världskarta och en Bob Hund-affisch (som är blå). I Felicias rum finns lila färger, två apkuddar och en orkidé (som är lila). Köket är litet, men har en bra spis och en fräck affisch där det står "we can do it" och i badrummet finns fina handdukar, en jättestor spegel och en Where's Waldo-bok att leka med när det är läge att vara inne på toaletten lite extra länge.

Jag har bott i lägenheten i nästan två veckor och jag känner mig väldigt hemma. Kom hit vettja! Så får du se den själv!


Förresten vore det kul om alla kommenterade lite mer. Jag blir nämligen så himla glad då och det är verkligen jättekul att vara glad. TIPS!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ååh va roligt att bo i London!! Jag ska själv dit om ungefär en månad på "semester", det ska bli jättespännande och jag kommer förmodligen älska det och aldrig vilja åka hem.. :)

Hur många läser din blogg varje dag, ungefäär?

2011-09-19 @ 14:37:14
Postat av: Blixten

Välkommen tillbaka till livet, bloggen! Hälsar på i november/december K-K-KEMUN! Lite ledsen att vi inte får spendera Rocktober tillsammans. Finaste kvinns.

2011-09-19 @ 18:43:47
Postat av: Graffas

JAG KOMMER OCKSÅ - fast vet inte när än. Men jag kommer, var så säker. Pupu

2011-09-19 @ 18:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0