Allt som hände emellan

Vi tar en titt på saker ni missat de senaste veckorna.


Drack Kronenburg ur burken hemma hos Kirstie och Robyn. 


De ska flytta (idag faktiskt) från deras skitfina lägenhet med det här superfina köket. Jag klagade förstås, eftersom de nästan bor granne med mig och ska flytta långt bort, men å andra sidan har jag nu en bra ursäkt att åka på äventyr till södra London.


En dag hade jag chickflick-dejt med tjejen med de farligt läckra kurvorna; Tova Wellton. Vi shoppade underkläder, fikade, snackade om musikbranschen och tog igen allt som hänt sen sist.

Det var precis innan påskhelgen så vi gick till Kingdom of Sweets på Oxford Street för att köpa påskäggsgodis till våra killar (alltså vi åt upp hälften själva förstås).


Så himla skoj att träffa Tova. Hon är en grrreat.


Jag jagade runt i minst en miljon affärer för att hitta ett påskägg att lägga allt godis i men hittade NOLL. Fixade ett fint fuskägg i slutändan med hjälp av grönt tylltyg, fjädrar och en gammal rosett. 

Av allt godis jag köpte var jag mest exhalterad över de här! Hur många gånger har man inte sett såna här i amerikanska high school-filmer och velat smaka/ge en till personen man gillar.


Skärtorsdagen åt jag middag med Danny på the Hornbeam Café där de har curryklubben jag berättade om för någon vecka sedan. Alltså maten är så förbannat god och att det är veganskt och 100% ekologiskt gör det hela ännu bättre.


Jag stirrade mig blind på diverse produktioner jag måste göra i skolan och lyssnade sönder tills mina öron ville blöda.


Felicia gjorde den här fantastiska affischen till mig med mitt bästa motto. Varje dag känns lite lättare att möta när man känner sig som Glen Coco.


De säljer min drömbil precis runt hörnet från mig. Allt som fattas är 13 000 pund och ett körkort. Åh tänk alla platser man skulle kunna åka till i den här magiska minibussen?


Blev "radiostjärna" över natten och har känt mig fett cool sen dess.


Felicia hade fått erbjudandekuponger från Chipotle så vi käkade massa tacos (eller alltså jag åt tacos, Felicia åt en burrito) och betalade endast 3.30 pund var. 


Åkte Overground till Dalston och blev pruttad i ansiktet av den här jeansbeklädda stjärten. Blev så himla arg, men vågade inte säga något. Om man verkligen måste prutta på tåget kan man väl se till att man inte står precis framför någons fejja. USCH!


Jag glömde dock bort mina sorger ganska snabbt för jag skulle på kalas i Hackney för att fira Josefine.


Karina var superfestlig.


Lägenheten var superfestlig...


...och de här killarna var ännu festligare.


Vi käkade soyakorv, marabou, dansade till Robyn och drack bubbel. KUL MED PARTY! Jag gick efter att jag blev lite för full och blev arg efter en het Israel/Palestina-debatt.


Måndag och Songwriter's Circle på the Paradise. Ariana, längst till vänster, går första året på låtskrivarprogrammet och är min nya favoritgrej. Världens coolaste röst och texter som krossar.


Favoritkatten som alltid sitter på staketet på vägen mellan Sainsbury's och min lägenhet. Han är himla snäll och vill alltid bli klappad.


Hade ett sånt där ÄREVERKLIGENSANT-moment när jag kom hem från affären och hade handlat allt det här (plus en påse ärtor jag lagt in i frysen) för elva pund. SJUKT VÄRT ATT HANDLA MAT I ENGLAND!


På Nathans pellegrinoflaska, som han köpte i en helt vanlig engelsk mataffär, stod det "for Finland only". Hur hände det här och varför får den bara säljas i Finland? 


Flätade håret och kände mig extra svensk.


Danny tog mig till the Alwyn Castle som ligger en kort promenad från Highbury & Islington. Det var galet mysigt och de hade massa god ale att välja emellan. Vi satt i en liten växthusliknande del av puben i en stor skinnsoffa och "söp in atmosfären" som man säger.


Efteråt käkade vi laxpasta och skaldjursrisotto på La Porchetta (för hungrig för att fota) och sedan tog vi en powernap på tuben innan vi fortsatte pubrundan i Walthamstow.


Dagen efter åkte vi till Hackney för att uträtta lite ärenden och sprang in på Mess Café för att gömma oss för det piskande regnet.

Mess är ett typiskt east London diner där maten är enkel, svinbillig och god. Besökarna är en blandning av äldre män som förmodligen är hemlösa och bakfulla hipsters som nästan ser hemlösa ut. Jag åt bakad potatis med sallad och jordgubbs/mango-smoothie och betalade 4 pund för hela kalaset.
 
Nu pluggar jag och förbereder mig för ännu en vecka med full fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0