JULPEPPEN

Nu när vi bor i en lägenhet där vi har ett vardagsrum som är precis just bara ett vardagsrum och inte omgjort till sovrum så bestämde jag och Felicia (typ i början av september) att vi skulle ha en julgran i år!


Sagt och gjort! Vi klickade hem den billigaste plastgranen från eBay (15 pund med frakt inkluderat). Först såg den lite gles och ledsen ut, men jag misstänkte att det skulle kunna fixas.


Jag tjuvstartade när Felicia var på jobbet. Fluffade till grenarna lite och satte in ljusen.


Fortfarande lite ledsen, men absolut mycket bättre än innan.


Jag tog fram alla dekorationerna som vi skulle klä granen med och det kliade som attan i fingrarna. Ville liksom börja NU NU NU. Men fick lov att vänta tills Felicia kom hem..


Dekorationerna var faktiskt också extremt billiga. Fick ljusen, glittret, kulorna och polkagrisarna för 15 pund (renarna och snöflingorna har Felicia köpt själv så jag vet inte vad de kostar). En gran och dekorationer för sammanlagt 30 pund känns nästan gratis när man tänker på att man kan använda allt om och om igen och dessutom är två personer som delat på kostnaden.


I alla fall... medans jag väntade på Felicia tog jag fram mina julkort och började skriva till hela tjocka släkten. Korten köpte jag på Paperchase i Angel.


Det här kortet var min favvo. Vill liksom skicka ett till mig själv. Och ja hallå! Om man vill skicka julkort till mig (hihi) så är min adress 326 Caledonian Road, Flat 2, N1 1BB, London och vill man ha ett julkort (eller brev) själv så kan man skicka sin adress till mig! :D 


Här ser ni mitt inslagspapper och mina etiketter. Det blev en sån där jul när allt matchar. Pappret är också från Paperchase och etiketterna är från Primark.


Här har vi exempel på hur julkorten såg ut på insidan.


Och så här ser paketen ut om man får en julklapp av mig.

Sen när det blivit mörkt, då kom Felicia hem! 


OCH GRANEN BLEV SÅ JÄVLA FIN! 


Glitterkulorna blev extra fina i mörkret när de glittrade över ljusen.


Så himla mysigt nu att gå upp på morgonen när det är mörkt. Decembermörkret känns annars alltid som ett trist straff, men nu är det liksom alldeles guldigt av ljusen och jag blir liksom varm i hela kroppen av att se hur fint det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0