Uppdatering från ångestnästet och lite från fitnesslivet

Alltså jävlar vad det inte går bra för mig just nu. Jag gör mitt bästa för att hålla huvudet över ytan och fokusera på att jobba och när jag blir ledsen/deppig distraherar jag mig med träning.
 
I fredags provade jag på vattenaerobics för första gången och jag gick även på ett sånt pass ikväll. Jag hatar egentligen gruppträning för jag blir liksom stressad av att försöka göra samma som alla andra och har svårt att lära mig rörelserna eftersom jag har svindålig kordinationsförmåga. MEN vågen har stått stilla på -10 i två veckor så jag tänkte att det kan vara dags att lägga om träningen lite och prova något nytt eftersom kroppen säkert vant sig vid min träningsrutin och därför förbränner den inte lika mycket.

I alla fall, vattenaerobics är väl helt okej. Bra träning för armarna men jag känner det inte så mycket i magen som jag tror att man ska. Kanske blir bättre när jag lärt mig rörelserna och kan göra dem mer effektivt. Ett stort plus är att man får ett spexigt band när man är med (för att visa att man betalat). Tänker att jag kanske ska låta bli att ta av det och göra som när man hade guldkort på Gröna Lund och lät alla åkbanden sitta kvar så man kunde skryta i skolan över hur många gånger man varit där.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0