Superstar

Hej hej från semestern! Här kommer ett till Netflix-tips. Den här gången snackar vi om filmen "Superstar" med Molly Shannon. 

Filmen handlar om Mary Katherine Gallagher en väldigt speciell nörd på en katolsk skola och hennes livs stora dröm; att få kyssas precis som de gör på film.

Även fast hon är föräldralös, bor i fulaste huset på gatan, med den fulaste hunden och hennes enda familj är hennes handikappade mormor är den här kyssen det enda hon vill ha och hon bestämmer sig för att bästa sättet att få den här hollywoodkyssen är att bli en superstjärna!
 

I high school försöker alla klassiska Mean Girls förstöra Mary Katherines liv, men hon är en så stor drömmare och bryr sig inte riktigt. Det enda hon bryr sig om är att hon ska få hångla med skolans hetaste kille; Sky. 


Hennes stora chans blir hoppet om att få vara med i skolans talangtävling. Hon tänker att om hon kan vinna den kommer Sky se vilken superstjärna hon är och hon kommer äntligen få hångla!


Ah juste, Mary Katherine jobbar som "tillbakaspolare" på videobutiken. Hennes jobb är alltså att spola tillbaka alla filmer som lämnas tillbaka till butiken (VHS i mitt hjärta). Det gör att hon är helt besatt av filmer och drömmer sig bort helt och hållet till olika filmscener eller håller hela dialoger med enbart filmcitat.

När Sky gör slut med skolan största mean girl, Evian, för att hon var taskig mot Mary Katherine blir Evian besatt av att söka hämnd.

Det behöver vi såklart inte gå in på detalj, men alltså Mary Katherine Gallagher ♥ En av de bästa karaktärerna någonsin. Hon är 100% asknäpp och har världens bästa självförtroende. 
 
SÅ HIMLA BRA FILM! Supersnygg och superskojjig. Rekommenderar den till personer som gillar Rushmore, But I'm a Cheerleader, Little Miss Sunshine och Parks And Recreation (serie). 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Film? Har ni dåligt väder ? :-)

Svar: Nej då den här såg jag förra veckan!
MittHogwartsliv

2014-06-12 @ 22:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0