Ang BöghögarVad är det här? Förbjudet att bilda böghögar? Vad är det för skitsnack?!?!?!?!
På min tid var böghögar ett effektivt sätt att skilja de svaga från de starka, ett sätt för osäkra killar att känna sig som kungar och en möjlighet för mobboffer att tjäna respekt genom att visa hur mycket stryk de kunde ta. Ju större böghög desto högre upp hamnade man i hierarkin oavsett om man låg underst eller överst.
Inte bara var böghögarna ett verktyg för att sätta idioter på plats eller visa vem som bestämmer, de var även en hyllning till livet. Den största böghögen jag sett var när Gryffindor vann finalmatchen i Quidditch mot Slytherin 2005, jublens sötma blandades med sältan från tårarna och i alla mosade spelare i högen fanns en glädje mer kraftfull än alla patronusbesvärjelser i hela världen.

Böghögar är essentiellt för att ungdomssamhället ska fungera och det är alla barns skyldighet att få möjlighet att fortsätta denna anrika tradition. Det är deras rätt. Håller det här löftet om total förbjudning av böghögar betyder det att demokratins totala förfall börjar.

Vill du hjälpa till? Gå ut på stan! Engagera dig! Varje dag är ett skäl till att fira. Fira livet med en böghög och visa de jävla fascisterna att vi inte ger upp hur som helst.

Hammerfall och ostmackor

VÄLKOMMEN HEM K!

Tillbaka till Hogwarts, tillbaka till verkligheten och internet. Jag han inte ens hem till Gryffindortornet innan jag drog iväg till Jesus va Gör'an hemma hos Mollys föräldrar där vi drack öl, pratade trevligheter och hetsade vänsterpolitik. Hur mysigt som helst och vi fick bjudgodis, Bertie Botts bönor i alla smaker och Dumle! Gutti serenerade mig och det slutade med att jag tog med honom hem till min sovsal för jag blev så charmad.

Jag har en stark känsla av att det var något särskilt jag skulle blogga om idag, men jag tror jag söp bort alla förslag. Vanligtvis hade jag tagit den här förvirringen med en axelryckning men eftersom jag minns fruktansvärt tydligt att Klara sa "Det måste du blogga om imorgon!" så kan jag bara inte släppa det. FAN DIG KLARA! Jag vill gärna vara henne till lags eftersom hon måste läsa min smörja varje dag på evighetjobbens. Tyvärr är det inte så lätt att komma ihåg precis allt när man som jag sportar ett väldigt stort huvud med alldeles för mycket tankar och på tok för lite hjärnceller att bearbeta dem med.

Det var säkert något lustigt eller vitsigt. Det orkar jag inte med.

Nu har jag lyssnat på Hammerfall och She & Him. Facebook säger 27 new notifications, Hotmail säger Fuck off, och vädret säger Ut på kvast!


Hittad festbild från SOMMAR! några veckor sedan. Åh favoritpersonerna Molly, Gutti och Matilda...och jag leker mest the Hives.


Ode to Midsummer

Kvar på landet... Midsommarhelgen har seglats igenom i ett behagligt tempo. Midsommaraftonen var så perfekt som man vill att en midsommar ska vara. Alla bar kransar, drack öl, åt oändligt mycket mat, dansade och sjöng.

Jag skulle kunna skriva flera sidor om den dagen och dagen efter, men det vill jag inte. Det kanske blir ett inlägg någon gån i vinter när jag längtar tillbaka till sommarens vackraste dag och hur lätt livet var då. Nu nöjer jag mig helt enkelt med att säga att det var toppen och igår var jag störtlöjligt bakfull. Större delen av dagen ägnade jag i en sovalkov där jag höll högläsning för ett gäng minst lika trötta själar.

Nu sitter jag i solen och ikväll försvinner jag från cyber spcae igen. Professor Snape åker hem till Hogwarts med dongeln medans jag stannar kvar i skärgården och gömmer mig för verkligheten. Jag har bestämt mig för att man får göra så om man verkligen vill. Det vill jag. Jag vill stanna kvar och nakenbada med min bästa barndomskompis, spela master laberynth sent in på natten och gå på dass för att beundra utsikten.

Hej då bloggen, vi ses om några dagar när jag måste vara vuxen igen.


Min syster

Idag är det midsommar, solen skiner och vågorna har glitterfest. Idag är en speciell dag för min syster fyller år. Jag väckte henne för en timme sedan med marrängtårta på sängen och festliga ljus. Idag är årets vackraste dag tror jag.

Glad midsommar.


Jag var den som var kär i Snusmumriken

Jag satt på berget i skymningen och spelade munspel. Tänkte på världen och lekte med tanken hur det skulle kännas att vara en säl. Som ni förstår är jag tillbaka ute på min ö, tillbaka till sommarlovskänslan och tillbaka till den plötsliga evigheten. För 364 dagar sedan satt jag på precis samma plats och förundrades av diverse världsfunderingar, fast då på ett helt annat sätt. Då var jag nybliven student, tre kilo lättare och löjligt dödsförälskad i en Slytherinhora.

Vart tar tiden vägen?

När slutar man mäta livet efter måttstock som man gjorde när man var barn? Nu, nästan vuxen, borde jag väl krupit ut ur mitt skal, vecklat ut tumstocken till sin fulla längd och gått med i facket. Men jag har för svårt att ta till mig alla måsten och borden. Jag vill fortsätta växa på det lagom komplicerade sättet jag trivts så bra med de senaste 19 åren. Ni vet, när allt man gjorde var värt ett VM-guld. Till exempel vara pottränad, sova i sin egna säng, tappa tänder, svälja en hel alvedon, lära sig simma, lära sig koka nudlar, gå hem själv från skolan, flyga sin första kvast, läsa en tjock bok på några dagar, få MVG, spela på skolkonsert, vara ensam hemma utan att ha fest, bli mogen och ta studenten.

Hur ska jag mäta tiden om jag inte får göra det med centimeter? Hur vet jag om jag vuxit eller bara står still?

Jag vet inte...

Jag vet att jag är på landet nu och återigen vill jag vara den där sjuåriga flickan som dog av hjärtesorg när hon förstod att hennes livs kärlek inte fanns på riktigt. Det tog mig hårt när jag insåg att Snusmumriken är tecknad och alltid kommer vara det, men jag är villig att återuppleva den smärtan bara för att få vara där igen. Bara för att jag var ett förälskat barn som mer än någonting annat ville att Snusmumriken skulle spela munspel för mig.


Sugarcoated lips. Snott av Jana.


Fruckens, Frühstück, Breakfast.

Är dödstrött och dagen har knappt börjat. Tur att man har mörchnajsa frukostmackor och töntiga serier att roa sig med. Nu är lugnet före stormen...snart börjar hetsen.


Bromance minus romance är bara fett B.

Bullen är på tre kvastar utan mig... sjukt obroigt.

Jag är avis.


En kall honungsöl vore väl inte helt fel dauh.

Töntig tjej

Förberedelserna inför fredagens midsommarfest är helt galna... Jag blir typ helt slut.
Men, men, har fått käka god indisk mat till middag och trots min sovsals extrema röra känns stökigheten inte helt omöjlig att tackla. Jag ska se till att allt är klart inför morgondagen innan jag varvar ner med ett bad och några kvartar på spikmattan. Det sista min nässelfeber behöver nu är stress och om jag inte vill se ut som köttfärs på festen är det bäst att jag slutar köra på i racerfart (dumt nog blir jag alltid stressad av att försöka sluta stressa).

Har pratat med Molly en del idag, hon sa att jag är en sån där planerare. Vi vet inte riktigt vad en planerare gör men hon ska ändå anställa mig som det. Vi ska också spela in en helt egen idé till film med namnet Bröllopsplaneraren i vilken jag är planeraren och får hångla med killar jag annars inte hånglar med.


Tur att funny cats alltid kan hjälpa mig att slappna av.

Inget går som det ska, det gör det aldrig.

Jag kan inte sova för jag har blivit som besatt av att skriva på en ny låt. Den är toppen, men jag kommer ingenstans med den. Tangenterna på pianot trycks ner på samma ställe om och om igen, första textraden lägger sig perfekt över tonerna, kroppen fylls av lust och pirr... sen tar det slut. Där har jag varit de senaste timmarna och det händer inget, inte ens några dåliga idéer släpps igenom mitt tröga filter.

Snart drabbas jag av panik. En balja med ångest skvalpar omkring i min kropp och jag måste få utlopp för den, annars kommer det sluta i ett av mina kända nervsammanbrott. Jävla skitångest. Säkert karma som vill ge mig en känga för att förra veckan var för toppen.

Typiskt karma att vara en bitch.


Tasting rain.


Saker man gör för sig själv

Min kropp domnar bort och det enda min hjärna kan tänka och mitt hjärta kan känna är kli. Jag visste inte att kli kunde vara en känsla mer än en känsel-känsla, men det vet jag nu. Jävla nässelfeber, jävla karma, jävla IG i läkekonst som gör mig oförmögen att bota mig själv. Jävla skit och jävla Slytherin.

Det enda som gör mig lycklig just nu är att Thos Henley äntligen finns på Spotify med plattan Golden Europe. Nu kan jag slänga in honom i alla mina gråta under täcket/ 2 flaskor vin kvällar ensam eller oensam /stirra ut i tomma intet/stå på astronomitornets balkong med vinden i håret och fyllas av världssjälen- playlists. Jag har ganska många sådana playlists... nästan bara... alla...utom två.

Thos Henley – Golden Europe - EP

Äntligen Thos.

 
Snodde bilden från Jana.


Utropet Nej

Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,
nej, nej, nej..... Nej.

Jag har fått nässelfeber igen. Jävla fittallergier. Jag hatar att vara allergisk mot precis allt i hela världen.
Nu är hela livet förstört. Hela veckan kommer vara en bajsmacka och midsommar kommer regna bort.

Jävla nej.


Bildsökning Nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej, nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,
nej, nej, nej..... Nej.
På Google. Den sitter tydligen vid någons brevinkast. Kul. Det är synd om mig.

Ut på kvast

La-ti-da... dåligt med blogginspiration idag... strunt samma... nu ska jag ut på äventyr.

UNTZ


Hoppas mina vrister orkar ta mig längre än till slutet av korridoren bara.

Man ska aldrig glömma att man är ful 2.0


Så äcklig var pepsi baobab


Badbloggen

K är alltid fett online och som vanligt får bloggen hänga med i söndagsbadet. Här fattar jag oftast alla stora beslut och kommer på de flesta bra idéerna, men inte idag... Idag har jag dött. Energireserven räckte till ungefär kvart över tre. Nu är jag död.


Man skall aldrig glömma att man är ful.

How to make life åssom

Jag kan inte minnas sist jag hade en så här genomtoppen vecka. Jag kan inte minnas sist jag hade en så här fantastiskt jävla skitkul helg, och jag kan defenitivt inte minnas sist jag hade så här mycket träningsvärk.

Kung Cup igår var otrolig, aldrig har jag haft så kul när jag spelat quidditch. Vi började vid tvåsnåret och turneringen höll på fram tills efter sex. Visserligen vann inte mitt lag, lag U17, men det gjorde inget för öl kunde man ju dricka ändå och vi hade sjukt kul när vi spelade. Dessutom satte jag klonken rakt i krysset! Skytteligan! Jag gjorde illa mig lite grann också...eller ganska mycket. Här är en lista på saker som är trasiga på mig (bortsett från träningsvärken).

- En lossad tånagel
- En stukad tå
- En lårkaka
- En mörbultad näsa
- En sönderslagen vrist med bulle och smurfton
- En stukad handled
- En sträckt axel
- Ett ömt huvud (nickade med plattskallen och inte pannan)
- Diverse skrapsår och blåmärken

Anledningen till att gjorde illa mig så pass mycket är att jag egentligen inte är bra på quidditch, jag brukar mest speeda efter motståndarna och vara så mycket i vägen som möjligt så att mina lagkamrater kan sköta resten.
Det var en bra taktik de första två matcherna, sen blev jag lite för full för att skilja på smart drag och bara onödig smärta.

När turneringen var över åt vi mat, drack öl, skrattade, lyssnade på musiksmaken rock, lekte rock i tattarbussen, spelade dödsfotboll och rock-rockade lite till. Sen blev det för kallt för att allt skulle vara okej. Då råkade jag häva ur mig orden man aldrig bör göra när man är ett gäng på 20 pers som druckit öl sedan klockan två... EFTERFEST I GRYFFINDORTORNET!

Efterfest blev det, och vilken fest. Vi lyssnade på bäst musik och drack ännu mer KUNG. Det blev till och med slagsmål med blod. Igloo skulle spöa på Munkar Patte men missade hans kind och träffade Clabbe som stod bakom, Clabbe som inte gör en fluga förnär och som är Igloos bästa kompis. Igloo stormade iväg från festen och Clabbe fick med sig några blommiga servetter att torka blodet med.

Sen är allt lite suddigt och i morse när jag vaknade var Munkar Patte och Svinet fortfarande kvar. Svinet hade däckat under bordet och Munkar Patte kräktes för han hade rövhuvudvärk.

Ingenting gick sönder och relativt smärtfritt återställde jag Gryffindortornet till sin vanliga glans. Lite MacGyver och pasta med ost å ketchens å majs fick mig att må jävligt bra, i alla fall ett tag, och nu väntar jag på att det ska bli kväll så att jag kan sova gott. Den här helgen var episk. Episk. Episk. Episk.


Bildsökning How to make life awesome på Google.

KUNGCUPEN

Idag går kungcupen av stapeln. Alla tar med sig tre kung och lägger i vinstpotten, sedan delas alla upp i lag och så quidditchturnerar man. Vinnarlaget får all KUNG! Sedan blir det öldrickartävling.

Jag är jättedålig på att spela quidditch men en jävel på att dricka öl. Det kommer bli en svettig dag.

Kolla eventet!


Dood

Om vi hade gått i femman hade jag kysst dig nu

Ikväll har jag twistat, blivit charmad, druckit whiskey och dansat tryckare till A Whiter shade of pale. Nu ligger Adam bredvid mig och klagar på stavning. Jag kunde inte vara lyckligare. Jag lever för rock, kärlek och öl.Pajhora

Klockan är alldeles för mycket för att fortfarande toffla runt i morgonrock och inte ha ätit frukost än. Julle är på väg hit för ett repsession och jag lovade att jag skulle baka paj. Varför lovar jag dem alltid paj?

C YA!


Saker som gör mig otroligt lycklig. Bilden är tagen av mina kära vänner som varit i Italien alldeles för länge.

Hur jag träffade din pappa

Midnattsserier och ångest. Jag vill ha midjelångt hår och vara dödsförälskad i en mystisk hunk.
Är det inte konstigt att jag känner mig ensam nu när jag kommit hem till ett så pass stimmigt ställe som Hogwarts när jag på en nästan öde ö inte kännt mig ensam alls?
Eller ensam och ensam, jag befinner mig snarare i något schizofrent tillstånd mellan att vara tömd på känslor och överfull av dem. Därför hoppas jag väl på att bli störkär, bara för att känna något ordentligt och kanske återuppväcka min hopplösa romantikersjäl.

Jag vill bli tagen med storm, åka cabriolet längs med Italienska kusten, tystna mitt i skrattet för att min blick mötte hans och sedan le så mycket att ögonen glittrar som en av Diana Ross discoklänningar. Jag vill brusa upp av svartsjuka och ha passionerade bråk på spanska. Dansa sexig salsa på en taverna i Havanna och bli hemburen av ett par stora armar efter att ha druckit en flaska tequila någonstans i Mexico. Jag vill inte lämna sängen på flera dagar i min parisiska studiolägenhet, där jag tillsammans med en fransos vid namn Jaques lever ett dekadent fantasiliv med Bordeux, baguetter och billiga cigaretter tills vi måste sälja sängen för att ha råd med mer vin.

Jag vill bli kär i en kille som Jason Segel och kunna berätta för våra adopterade mjölkchokladbebisar hur det gick till när jag träffade deras pappa.


Att rymma

Efter nästan fyra dagar borta från civilisationen har jag kommit hem. Inte så annorlunda från förut, lite rödare om kinderna och lite blekare ögonbryn kanske. En eller annan sträckning och lite myggbett har väl också halvdeformerat min kropp, men i stort sett är jag samma tjej. Fast jag vill inte vara hemma. Jag vill vara kvar på landet och fortsätta gotta mig i sommarlovskänslan. Bara jag Adam, Danielle och en skärgårdsö.

Det finns vissa saker jag jag alltid saknar med stan när jag är på landet. Till exempel Pepsi Max, mitt piano, pappabloggen och mascara, men den här gången kände jag mig beredd att offra alla mina "what floats my boat"-attribut för att få stanna några dagar till. Visst är det skönt att komma hem till internet, varma duschar, en fullspäckad sminklåda och musik som inte är knasterradio, "Blå-gula sommarhits" eller Tomas Ledin, men just idag ville jag bara stanna kvar på min regressionsö där jag känner mig som nio igen. Ön där jag studsar mellan klipporna, pratar med skalbaggar, gungar så högt att det kittlas i magen, känner mig duktig och får vara precis hur mongo jag vill.

Åh allt vi har gjort de senaste dagarna har gjort mig så lycklig. För första gången på flera år bär jag verkligen på den där sommarlovskänslan. Känslan av att allt är så jävla nice och att tiden går sakta på ett bra sätt. Vi har varit små barn i sommarvärmen, gjort barngrejer och gett oss ut på barnäventyr. Jag vill fortsätta vara ett barn. Inte för alltid, men i alla fall tills det är kul att vara vuxen.

Får man göra så?


Åh...

Vem tog bilden? Vem? Vem?

En vän

Knappen och Dood.

Skärgårdsbarn

WHHOOP WHOP! Hej, hej, nu åker jag visst till landet igen. Professor Snape har åter kallat mig och syrran till arbetsläger i några dagar. Trist med vädret men det är lugnt för imorgon kommer världens bästa Adam och världens snyggaste Danielle ut till ön! :D Heja, heja! Vi ska basta, laga mat, dricka öl och måla. It'll be super fun.

Kanske blir utan internet i några dagar, kanske inte, vi får se... MORS!


På med skärgårdsoutfittan och arbetskläderna. Här skall det smakas på frisk luft! Farväl kära Hogwartskamrater, vi ses om några dagar!

Funny Cats

Roliga katter floats my boat. Det blir aldrig tråkigt.


Nu är det måndag, dags att ta saker på allvar och göra något viktigt... In till stan och vaxa benen står först på listan.


Världens bästa söndag

Igår kväll ägde jag och Adam skiten ur alla lördagskvällar i världen med påskté, Werthers och The Boat that Rocked. Inte nog med att vi ägde sönder lördagskvällen, vi rockade skiten ur söndagsmorgonen också! Jag vaknade till rockmusik och Adam i sina snyggaste pyjamas, lagandes mannagrynsgröt. Vi åt gröt, lusläste alla bilagor till the Daily Prophet, surplade kappe och promenerade. TAKE THAT OTHER SÖNDAGSMORGNAR!
Som att min toppensöndag slutar där, knappast! Prova att plugga plugg som är världens roligaste plugg som bara handlar om Harry Potter och därefter bli överraskad av prf Flitwick och prf McGonagall som langade asfet TACO FIESTA! MED VÄSTERBOTTENNACHOS TILL FÖRRÄTT!

Vad hände sen då? Jo kanske jag störtade ner i sängen i fullständig matkoma och tittade på 10 avsnitt av How I met your mother! WHAT UP!?!?!??!!!! LEGENDARY!

Jag kommer aldrig kunna sova, men det skiter jag i. Jag har haft världens bästa söndag.

Om 27 minuter är det måndag... fuck that.


Jag och Adam åker moppe. Bildsökning I love you bro på Google. I love you bro.


Skoltjejen K

Har äntligen lyckats ta mig in på lärplattformen till min sommarkurs. Vi har blivit indelade i elevhem och jag hamnade visst i Ravenclaw. Vad är det för jävla grej? Ravenclaw? Haha, typiskt mugglare att inte ha någon koll. Fast det kan nog bli ganska kul att kalla sig Ravenclaware efter alla år i Gryffindor.

Nu måste jag plugga. *Suck*.


Bildsökning Geek på Google. Jag bara måste köpa en sån här till Attila. Hur ägigt är det inte att ha en Yodahund?

Klyschornas dag igen

Det är en svart dag för kärleken. Ännu en gång har douchigheten i slytherinhoror sabbat vackra drömmar om äventyr, framtid, ljumma sommarnätter och obegränsat nyttjande av trollstav. Idag hoppas jag att jag ska få sätta plåster på offrets sår och kanske städa undan lite bråte från 12 våningshuset av kärlek som en idiot har rasat.

Det spöregnar ute.


Dipp

Igår hade jag en bra dippupplevelse, nu ska jag få en till. Fast den kan omöjligen vara lika god som gårdagens dipp... åh gårdagens dipp.


Tack till världens underbaraste Scales för att du bjöd på en fantastisk dippupplevelse. I'm gonna spread the word.

Hopp

Scales tog studenten. Vi hade världens trevligaste fest, trots att jag var bakfull. Jag är alltid bakfull eller full. Jag måste ändra mina vanor (vänta har jag sagt det här förut?).

Min hemresa från kvällens besök på SOMMAR blev väldigt sentimental av någon anledning. Kanske för att Hello Saferide och Modest Mouse höll mina öron sällskap, eller kanske för att jag satt ensam på tunnelbana/buss i 40 minuter. Oavsett vilket blev det en sån där färd när man hamnar i bubblan där man är ensammast i världen och ingen förstår sig på en.
Väldigt skillat undvek jag ögonkontakt med gamla pinsamma hångel, "kompisar" man kände en gång för länge sen och alla de där dösnack-typerna man alltid träffar på 03.08 bussen, allt för att jag skulle förbli missförstådd och hemlig. Hemliga jag i min tonårsfilmskupa, bara med min ipod till sällskap. Ipoden som skapar soundtracket till mitt liv. Jag smög in genom porten, svepte ett glas juice...tittade ut mot vattnet...duggregnet är tätt som dimma och det är dödstyst. För tyst. Hörlurarna smyger sig tillbaka till öronen och filmen fortsätter. Jag borstade tänderna två gånger med stark tandkräm men askoppsmaken vägrar försvinna och nu tävlar aska, vitlök, juice, och pepsodent om vem som kan smaka äckligast i min käft.

Nu sitter jag på sängen, någonstans bakom regnet håller solen på att gå upp men jag kan inte sova för det. Helst av allt vill jag gråta. Ipoden sätter på Tiny Dancer. Det finns hopp om framtiden.


Nu blev jag rädd för döden igen. Mest för att min katt är ute i regnet och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände honom. Jag älskar min katt och jag skäms inte för det. Han förtjänar inte att dö. Snälla dö inte. Jag skulle bli så ledsen då.

Grattis Marcus

Idag tog lillebror Marcus studenten. Jag är stolt. Jag grät.

Grattis världens bästa gullunge <3


Att känna lycka

Lycka är när man spontandrar ut på stan och hittar en asaschysst kickbike (jag hittade den i tunnelbanan, lagade den... och nu är den min). Lycka är när man känner att det är helt okej att åka hem efter en öl för att vi har redan haft väldigt trevligt och det ska bli störmysigt att gå och lägga sig. Lycka är när man kan fräsa genom Hogwartsnatten med vinden i håret på sin nya sportiga kickbike. Lycka är när shuffle slänger fram Matchbox så att man kan ta fart i takt till svängig musik. Lycka är att få kissa sjukt hårt när man hållt det inne väldigt länge. Lycka är att komma hem till en syster som tittar på Sagan om de två tornen. Lycka är att ligga i min säng. Lycka är att somna när man är riktigt, riktigt, riktigt, trött.

God natt.


Lycka är att se halvfräsch ut när man ska gå och lägga sig.

ÄNTLIGEN DANIELLE... och Bajs-Challis.

Imorgon kommer Dood och Bajs-Challan hem. De har rövat sig i San Francisco i tre månader och jag är så överlycklig att jag nästan dör.


Världens bästa tjejer.

Champagne är gott, men det är inte Kung.

Champagne är döden själv på flaska. Jag förstår inte hur alla kidz på Slytherinplan klarar av det gyllene giftet. Sällan blir jag så bakfull som jag är nu, och allt är Moëts fel.

Jag hade rövkul igår. Kräkskänslan är mindre rolig.


Bildsökning, Moët är döden, på Google.
Tydligen så missar jag ett spännande Xena-avsnitt idag. Tyvärr orkar jag inte resa mig från köksgolvet och ta mig till soffan. Adam kommer hit snart i alla fall, då kan han berätta vad som hände.

Jag vet, du vet, alla vet!

Oavsett hur man ser på saken så är man alltid den enda som verkligen kan säga sann fakta om sig själv. Jag är ungefär världens sämsta människa, men också helt fantastiskt underbar.


Imorgon väntar baksmällan.


Slutet på Lost


Fierceness

Nu blir det iväg och fira min bästaste lilla Felicia. Jag kör på söt-töntig blus, dinner lady style. Inte så rockigt, tacka min septum för att den aldrig gör mig lam.

Nigel Stonier – Union Street


MÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖÖÖÖÖ

Notes from Overground

En uggla flög nyss in genom mitt fönster och släppte en överraskning i mitt knä. Ett tjockt kuvert adresserat till Miss Kat. Jag slet upp det bruna brevpappret och ur det halkade Nigels nya platta ut. Nu sitter jag och lyssnar mitt allra svåraste medans jag gör mig studentfin. Nu lyssnar jag på Set you free, låten vi brukade spela för Egan innan han skulle sova. Jag gråter. Känns så konstigt att höra låten utan Egans toddlersjungande och "fiolspelande". Imorgon bokar jag biljetter till England. Fan va jag saknar de här människorna.


Lyssna på Nigel Stonier – Notes from Overground på Spotify.

Love of Lesbian

En sak jag tar tillbaka med min kärleksförklaring till Russian Reds "I love your glasses" album är Girls just want to have fun covern som händer sist på plattan. Den är bara överflödig och känns inte lugna gnälliga GJWTHF-covers redan lite gjort? Nej den tar vi bort. Jag låtsas som att den aldrig hänt, sluter ögonen och låter Kiss My Elbow skölja över mig som tröstande honung.


Jag fortsätter myspopen med Love of Lesbian – Universos Infinitos. Jag vet inte varför men allt det här slog rätt just nu bara (till Gutti som unbdrar vart rocken tog vägen). Kanske är det för att jag inte hunnit träffa Blixten & Herb innan de försvann till Italien (de åkte i morse). Här är Bullen & Blixten utanför Berliner Dom.


Rött rött rött

Dricker pepsi och jobbar på alla playlists inför imorgon kväll. Har jag berättat att jag blivit så när som på bestatt av den här låten?

Russian Red, CigarettesEller va fan, hela plattan är toppen!

I <3 Shuffle

Jag vet att jag sagt det många gånger förut men det tåls att säga tusen gånger till, jag älskar min ipod! Jag älskar min ipod nästan lika mycket som jag älskar Harry Potter. Den är alltid med på bussen, på Hogwartsexpressen, på fiket, på jobbet, på toaletten, i solen, i regnet, på Quidditchmästerskapen, i nöd och i lust. Det bästa är inte att den är så jävla bäst, den är faktiskt sjukt smart och snäll också. Jag har min älskling på shuffle, det är då den jobbar bäst. Idag när jag var lite låg, fruktansvärt trött och kände nästan som att inget kunde få mig att le. Då shufflade min potta fram Around the world med Aqua. Då skrattade jag. Högt på tunnelbanan. Jag visste inte ens att jag hade Aqua på min pod. Det gjorde min dag. Jag hatälskar Aqua, men det får mig att skratta och dansa.

Jag älskar min ipod.

Oh lord

Nu har jag sovit 13 timmar. Känner mig som en halvbakad kladdkaka och har knappt styrka nog i händerna för att skriva det här. Men vad gör man inte för bloggen?

Idag börjar jag skolan. Jag ska också repa och förbereda inför Felicias studentmiddag imorgon. Lyckades ta på mig ansvaret för all musik imorgon och måste nu snickra ihop 6 timmars musik. Just nu är jag därför jävligt stressad och börjar få lite panik. Egentligen är det inte så mycket, men just idag hade det varit perfekt att bara ligga still och återhämta mig lite från mitt sovmarathon. Dessutom dödar mina myggbett mig. De kliar något förjäkligt och lugn och sansad som jag är kan jag ju inte låta bli att klia på dem tills jag blir andfådd. Mina ben blöder.

Gah, bah, pfft.


Bildsökning Gah, bah, pfft. på Google.NSHS

Juste, idag lärda Adam mig något nytt. NSHS, är en förkortning/ett uttryck jag aldrig hört förut och som är det roligaste i hela världen. Han hade det idag på bussen. Vet du vad det står för?


29 timmar senare

Nu är jag äntligen tillbaka i Gryffindortornet från bröllopet, 29 timmar senare. Det har varit ett hårt dygn. Dödstrött vid starten av ett 13 timmars arbetspass är inte det bästaste kanske. Att sedan gå och bli stupfull så fort man hoppat av är kanske inte heller en bra grej om man vill undvika att må sämst dagen efter. På mitt högra ben har jag 35 myggbett och på mitt vänstra har jag 26. De dåliga nyheterna överlag är väl att jag knappt kan stå upp nu. De goda nyheterna är att det var världens fest.

Jag kanske måste inleda med att säga att det här var the Slytherinplan-wedding no1. Det märktes inte bara på de välklädda ungkarlarna med den avslöjande strike-a-pose-och-säg-att-du-älskar-pengar-smile-rynkan (den som alla stammisar på Slytherin P sportar efter många års poserande för slytherinplan.se), eller på all fräscha b-rudar i dyra klänningar, det bara var så...man kände det i luften. Efter en kvart förstod man att de här lirarna vet var de kommer ifrån och champagnen tog slut lika snabbt som en påse ninjarolls gör när det är taco fiesta. Vigseln inleddes inte med "here comes the bride" eller någon mysig Ted Gärdestad låt, utan brudtärnorna, marsalkarna och självfallet brudparet, untz-dansade in till låten "I've got a feeling" (ni vet den, i've got a feeling, oooooo, that tonight's gonna be a good night...). Feststämningen var ett faktum och Anna såg ut som en filmstjärna i sin bröllopsklänning.

Resten av dagen slet vi som djur. All serveringspersonal förutom jag, Adam och två dudes, åkte hem klockan 23 medans vi stannade kvar och fixade det sista. Vid halv tolv fick jag och Adam kliva av och började festa. Vi tog två stora glas och hällde upp en halv flaska vin i vardera, drack upp, drack mer, drack ripper, dansade, vevade armen i luften och sa WOHO (allt för att smälta in i omgivningen right?), dog, drack, dog...och sen missade vi bussen. Den sista bussen. Bussen som skulle ta mig hem till min säng där jag kunde sova tryggt och vara bakis i fred. Bussen jag missade.

Jag, Adam och Helena sov alla tre i en 90cm bred säng. Efter ungefär tre timmar vaknade jag och fick klaustrofobi. Försökte spy. Försökte dricka vatten. Försökte hitta någon knapp så jag kunde spola tillbaka några timmar och ge mig själv en örfil. Jag drack vatten till slut. Lekte med Alice. Åkte hem. Det tog 2,5 timme. Jag blev lycklig på vägen när jag hittade ett ställe där jag kunde köpa pepsi max. Sen blev jag ledsen för jag tog fel flaska och fick någon jävla skit-edition med baobabsmak. USCH! Man gör inte så mot pepsi max. Jag grät nästan. 

Nu vill jag dö. Men det går inte för jag måste åka till stan och planera Felicias studentmottagning med hennes pappa. Varför sa jag ja till att vara toastmaster?


USCH!

Look at that fucking hipster

Klockan är fem över okristligt tidigt och jag vill slå allt jag ser. Det är inte lätt att vara så puckad att man kvällen innan ett 12-timmarsjobb går ut och dricker stöl, bara sover fyra timmar, och tänker "men det är lööööööögnt". Jag lovar att sluta slira. Fast inte sluta rocka. Aldrig sluta rocka. Det är mitt kall.


Vi ses imorgon alla cyberkamrater, nu försvinner jag iväg till jättarnas berg och jobbar röven av mig.

PU

SOMMAR

Sommarens första utekväll invigdes på stället SOMMAR. Det var så länge sedan jag var ute på ett riktigt "ställe" att jag knappt visst hur jag skulle bete mig. Mest for jag omkring som en speedad pingisboll och morsade på bekanta jag inte träffat på evigheter. Det var trevligt trots min plötsligt extremt bristande sociala kompetens. Ölen var god, vädret var vackert, människorna var trevliga, på scenen spelade flator med för stora gitarrer och alla ville prata om Harry Potter. Molly kom överrens med sig själv att jag lät som en blandning av Ane Brun och Björk när jag sjunger. Spännande.

I alla fall, en bra kväll blev det. Tyvärr snoppades den av jävligt tidigt eftersom jag ska upp om sex timmar och jobba på Hagrids brosas bröllop (wow jättar, hur coolt som helst) men det gör inget, allt är mest kul ändå. Nu ska jag lyssna på Dusty Springfield och sova.


Bildsökning Sommar är bäst och jag sjunger som björk och ane brun, på Google.


Dagens töntblogg


Dagens dagens består av s¨å mycket tyll att jag nästan dör och min oskinnjacka såklart!

Hett, hett, hett!

WOHO! Dags för det ljuva livet igen (man måste ju hålla stilen om man är Hogwarts rockigaste bloggerska)! Jag fräser snart in till frissan för att återupptäcka skillnaden mellan Polen och Sverige. Världens slappaste dag, jag ska bara njuta, bli ompysslad, planera lite toastmastergrejer inför Felicias studentmiddag och klä mig i tyll. Jag vill bada i tyll.


Önsketänkande att tro att jag faktiskt ser ut så där när jag ler. Det gör jag inte. När jag ler på riktigt visar jag alla tänder i hela världen och den indiska thalin jag åt till middag igår. Min hand är en böld.

Barbiefylla

Igår blev en legendary kväll på många olika sätt. Först käkade jag och professor McGonagall ute på indisk krog och efter det for jag in till Hogsmeade för att dricka bögvin och rocköl med vännen Albin i solen.
Även gamle Elina från Gryffindor och färskingen Ravenclaw-Pontus anslöt sig till Lexington-filten och tillsammans blev vi en munter skara som njöt av fransk musik, youtubefräckisar, alldeles för mycket ciggaretter och mobilt bredband.

En plötslig hagel/regnskur drev oss norrut mot Quidditcharenan vilken gästades av rocktruppen AC/DC. Vi satt i en sluttning utanför och blev nästan lite kåta av de slaktande gitarrsolona och dödsköna tonerna. Albin bjöd fyllona runt omkring oss på vin rakt ur boxen och vi träffade en hund.

Livet hade fortsatt vara lika fantastiskt om inte verkligheten hade knackat på, och det gjorde den också, jävligt hårt. Jag och Elina vandrade långsamt hemåt i spöregnet. Desperat försökte jag lifta med allt som åkte förbi. Testraler, hippogriffer, kvastar, till och med några flygande mattor, men ingen hade balls nog att plocka upp oss. Där gick vi, som två jävla klyschor, den gråtande tjejen i nöd och den desperata "schyssta" kompisen som gör allt för att allt ska kännas lite kul men ändå misslyckas...i regnet...lastbilarna körde förbi och tutade grisigt innan de körde upp vallar av vatten över oss. Till slut stannade en taxi och för några silversiklar körde han hem oss till Gryffindortornet där vi stupade i sängen med genomblött hår, sminket under ögonen, en barbiefylla simmandes i skallen och ciggaretsmaken fastbränd i munnen.

Där låg jag och pillade Elina i håret och tänkte ändå hur härligt det är att blivit utsatt för sommarens första djävulsregn när man promenerar längs med vägen och gråter över hjärtesorg. Det var som att vara 16 igen och någonstans mellan den tanken och mardrömmarna om ett barn som hette Maj jag hade senare, somnade jag varm och nöjd över hur fantastiskt livet är ibland.


Bildsökning Barbiefylla i regnet på Google.


Svett, sol och tårgeneralen

Nu har jag lekt hobbypsykolog och solat. Jag gillar egentligen inte att sola, jag blir bara svettig och gnällig. Tyvärr klagar jag hela tiden på att jag är likblek så Adam skällde lite på mig och sa åt mig att blogga mindre och sola mer. Eftersom Adam är min klokaste kompis gick jag med på hans order och har nu lyckats skaffa en försynt 3e juni tan. Det jag gillar med att sola är all tid man får till att läsa. Jag har äntligen fått sätta tänderna i min nya bok "Tårtgeneralen" och än så länge beter den sig som en mega-hit.

Nu är Adam på väg hit. Han var på äventyr igår vilket resulterade i ett kulturutbyte med L.A. Jag ser fram emot detaljerna.

Tchüss!


Bildsökning, Kolla min schyssta tan på Google.

Tillbaka till Hogwarts

Jag kom visst hem till Hogwarts lite tidigare än väntat. Det gör ont i min kropp och skallen är helt mosig. Skönt att vara hemma i en mjuk tv-soffa men det kändes väldigt motigt att lämna skärgården när vattnet låg helt stilla och måsarna värmde sig i kvällsolen. Nu ska jag dö lite. Imorgon börjar livet igen.


Pow, right in the kisser!

Tysklands rödaste politiker

Lotta Franklin har den, Thisneverhappened har den och nu har även jag den.Att bredspackla

Min syster har räddat mig med en dongel. Äntligen lite kontakt med omvärlden. Ett dygn blev för mycket.

Vi har slitit som djur idag. Började klockan tidigt med att blötlägga däck, rensa skåp, skrubba däck (hästjobb) och koka korv. Att göra rent altanen/däcket var det nedrigaste, fy fagerlund va trött jag blev i alla kroppsdelar som finns. På eftermiddagen ryckte vi ljung. Ett helt berg med ljung rycktes och en sjö av kottar/barr krattades ihop till snygg-snygga högar. Men det bästa av allt var när jag fick bredspackla. Det finns få saker som är så tillfredställande som det. Inte bara det att spacklet ser så smaskigt ut och att kladda är sitt allra rolligaste, utan jag blir bara så lugn och fridfull av att spackla. Jag kommer ihåg hur Martin Timell någon gång på mitten av 90talet sa, i ett Äntligen Hemma program, att bredspackla är det bästa han vet med att bygga för det är så himlarns KUL. Martin, jag håller med.

Jag tror att mannen i mitt liv också älskar att bredspackla. Han kommer vara en kille som förstår vikten av att göra ett grundligt förarbete och dödsförälskade kommer vi stå där och bredspackla väggarna i sovrummet med sjöutsikt i vårt lilla sommarhus lika ömt som om skarvarna vore små barn. Han kommer säga "du har rätt älskling, duvblåa tapeter är bäst för det här rummet" och jag kommer le försiktigt, dra en klick spackel på hans näsa och sedan kasta mig runt hans hals.

Tillbaka till verkligheten. Här sitter jag med min syster och Gryffindorlejonet. Vi har tänt brasa och ätit halloumiburgare. Nu dricker jag kung. Det finns inget som är så gott som en kung efter en lång dags hårt arbete.

Puss


På min systers dator finns bara bilder på vikingakläder. Den här är undantaget.


RSS 2.0