They have no souls

Råkade visst trilla på internets roligaste bild.


Have fun

Jag förbereder mig för känslan att vara utan internet i några dagar. Jag och syrran ska på arbetsläger ute i skärgården och smaka lite på det primitiva vildmarkslivet. Professor Snape langade en milslång lista på saker vi måste ha fixat klart innan midsommar, och när ens befälshavare säger kryp, då kryper man.

Det är skönt att vara ute på landet, till exempel:

- Det finns färre idioter där ute (eftersom vi lär vara ensamma på ön)
- Frisk luft är frisk luft och inte trottoaren vid humlegården
- Skärgården är som vackrast på försommaren
- När det är natt ser man faktiskt stjärnorna
- Öl på bryggan när solen går ner
- Fiska

Det är även oskönt att vara ute på landet, till exempel:

- No internet
- Myggor
- Inget piano
- Ofta är det så tyst att min tinitus är det enda som hörs
- Ska man "bara gå å köpe mjölk" blir man borta i nästan två timmar.


HF, have fun.

KORVFEST

Jag hatar ju korv, men kom igen, jag bara MÅSTE PROVA DET HÄR!!!!!!! Någon som vill komma över på lunch imorgon så bjuder jag på det här.


K on the edge

Oj, gjorde precis något väldigt tokigt och drastiskt. Haha. Oj. Nästan lite adrenalinrush. Haha. I morgon börjar mitt nya liv igen.


Dors Mag

Mors dag firades ikväll med hårföning, tantfilmen It's Complicated, skvallertidningar och vin. Professor McGonagall är nöjd. Jag är rastlös. Funderar nästan på att åka in till stan...fast nej... får bli någon slags sportaktivitet istället.


Bildsökning Dors Mag på Google.


Jag har två små undulater


I'll shoot the moon

Guten Nachmittag kinder klein!

Nu var det visst dags att vakna. Satt uppe så gott som hela natten, trots mitt tidigare dygnande som följdes av endast två timmar sömn. Väntar på att Julle ska masa sig över hit så att vi kan söndagsrepa. Jag ska spela upp den nya låten jag skrivit (den är nästan helt klar, måste fila lite på texten bara), sitter därför och lyssnar igenom inspelningen jag gjorde i fredags för att upptäcka eventuella rockmissar. Än så länge låter det megarockigt, men vad ska man annars vänta sig av en rockdrottning som K?

Nu är det fortfarande morgon för mitt huvud. Jag lyssnar på I'll shoot the moon med Tom Waits och käkar frühstück. Jag älskar söndagar.

Gif Created on Make A Gif
Tjejen utan eyeliner haffade min dator och gjorde en gif. Jävla idiot.

Lycka, whiskey och sked.

Är inte lycka i sin renaste form att bli skedad av en mysig grabb på en solig soffa klockan 10.00 och somna till tonerna av Bo Kaspers skönaste låtar? Att jag ens hamnade på den här superknäppa efterfesten är ett under. Jag hade väntat på tunnelbanan i en halvtimme, klockan var strax efter fyra och allt jag ville var att hitta hem till min säng och sova, sova, sova. Helt plötsligt dyker vännen Lollo upp med sin killkompis Jutte, en smockfull påse snogodis från 7-eleven och en hel flaska whiskey. Någonstans mellan där och en snabb statoilkaffe, serverad av en utvikningsbrutta, gick jag från noll till hundra. Det fanns ingen anledning till att sova, vi var ju vakna! Ingen anledning att sluta dricka, vi hade ju en flaska whiskey och föl!
 
Vilken skön avslutning på en skön kväll. Kan ju berätta vad jag gjorde innan efterfesten lite senare. Nu... SOVA!


PIGG


Creative Monsters

Cha cha bloggen!

Såpoperan fortsätter, men nu har jag i alla fall en kopp kaffe i handen att lugna mig med. Adam kom hit igår kväll efter att ha varit ute, vi tittade på Shrek och sov som små barn. Nu har han gått och det är dags för mig att ta mig an pianot. Innan eftermiddagen lidit mot sitt slut ska jag ha skrivit klart två oavslutade kompositioner. Det är bara att sätta igång.


"Björk som kapten Kirk", tack lou reed i tweed för att du förgyller min vardag.

Vilken jävla show?

Idag har hela världen blivit en såpopera. Kaniner här kaniner där. Jag kan bara skatta mig lycklig att jag för en gångs skull är åskådare och inte tragisk huvudroll eller ens töntig biroll. Skönt att kunna skratta åt andras misär för en gångs skull.


Bildsökning Vilken jävla sörja på Google, den har absolut ingenting att göra med såpoperan jag talar om.

Konkurrens i bloggträsket

Av en ren slump snubblade in på den här bloggen hogwartsbloggen.blogg.se, det verkar som att Mitt Hogwartsliv fått lite konkurrens. I och för sig är det en mugglarblogg, det är bara en 13årig tjej som har läst biografiserien om Harry Potters liv lite för många gånger. Därför borde det inte vara riktig competition, tyvärr är det så i alla fall. Namnen har för mycket gemensamt och hon är 11 år, jordgubbsblond, söt och går på skoldisco. Det drar mycket mer av Harry Potter-trafiken än vad en avdankad suput som jag kan göra. Dessutom bloggar hon om söta djur.

Sover på konsert

Hittade den här bilden från Monotonixkonserten på rockfoto.nu (btw massa snygga bilder som handlar om rock) och tänkte först oj va rockig, men rockigheten ersattes väldigt snabbt av förvirring. Vad håller jag på med? Står jag och vilar lite under världens rockigaste konsert? Och vem fan är killen!?!?!? Är han ett ragg eller bestämde jag mig för att sova lite på hans axel och hoppades att ingen skulle märka? Shape up Katie K!


Jag fattar ju nu att jag faktiskt headbangar, bilden togs bara en halv sekund för tidigt för att man ska förstå det. Gutti är mer tydlig i sitt rockande. Roboten är alltid ett stensäkert kort Graffe!

Ang att må som man förtjänar

Jag mår precis som jag förtjänar. Helkvällar på Tre Kvastar brukar sluta så. Jag har nog inte sovit mer än 4 timmar, även fast jag är mörchmegatrött. Det bor ett bergstroll i mitt huvud. Allt jag vill göra är att sänka en liter iskall juice, typ kräkas lite och dricka en liter till. Åh så gott, och här ligger jag fast i min svettiga sovsal och väntar på att husalferna ska göra sitt (städdag i Gryffindortornet) medans drömmar om blodapelsinjuice och tropicana dansar förbi mina ögon som flyktiga hägringar. Den smärtan av att vara snuskigt jävla törstig och inte kunna gå upp och dricka är ofattbar, nästan värre än känslan av en timme kvar av Konungens återkomst på bio och man har druckit världens största cola för att "det är ju faktiskt mycket billigare med en Hollywoodmeny om man tänker efter" och är så förbannat jävla kissnödig att man tror att Saurons vrede bor i blåsan. Det är de två värsta sakerna jag vet. Och det händer alltid. Så jävla sämst.


Jag återbloggar den här gamla pärlan, på något sätt påminner den mig om hur jag såg ut igår när jag kom hem.

LALALALALALARAMAMAMAMKKKK

I believe in the rythm of the night. LALALALALALALALALA. Inatt är jag ett popmonster. Sova.


Bildsökning Dance your ass off dude på Google.

Заткнись, я узнаю хоть что-нибудь

Я бы не согласился иметь скучной среду в. Здесь в Хогвартсе, есть волнение на каждом углу, вы просто должны осмелиться откармливали себя в нем неправильно. Несмотря на ложь, и я фантазирую о Берлине. Город, где я был женат, город, где пиво всегда дешевле, чем вода. Город, в котором вы едете домой, на раннем этапе в пять утра и идиот, если не пить текилу. Город, где каждый говорит по-немецки, и никто не понимает, что три четверти шорты уродливые, что существует.

Mitt Hogwartsliv får krupp och lär sig ryska. Gör det du med!


Bildsökning Какой же ты, чертов шлюха på Google.

Сволочи должно быть отложено

Mår illa, hatar vädret, måste göra något viktigt men kommer inte på vad. Nu dricker jag grape juice och har ont i plånboken över all kurslitteratur jag måste köpa till min sommarkurs. Varför är det så dyrt att plugga?


Det är kallt, jag fryser, soffan är skön.... varför ska jag resa på mig egentligen?


Nakednudebuttockswoman

Igår var jag hemma hos Adam. Vi tog kvastarna till Centrum och hyrde rullarna I love you man, Couples Resort och Bröllopsfotografen. Vi kollade på film, drack te, käka pottcårn, drack rödvin, gaggade om livet och skedade hela natten. Dödsmysigt om du frågar mig. Idag har jag mest åkt kvast jättefort. Jag är uttråkad. Imorgon blir det fest, i helgen blir det Vimmberby.


Idag har jag och systra bjudit in till midsommarfest. I år siktar min familj på att göra midsommarfirandet lite mer ungdomligt och festilgt, till skillnad från vår vanliga rutin som liknar mer något ur ett Lars Norén stycke än ett bekymmerslöst skärgårdsnöje.


Fuckfuckfuckfuckfuck

Nu har jag gjort det sämsta i världshistorien, jag har tackat nej till att åka till Glasotnburyfestivalen med Thea & Nigel. Jag ville det mitt allra mestaste men.. nej. Professor Snape tyckte att jag var världens sämsta människa som dissade våra midsommarplaner och allt blev bara för rörigt. Som tur är har jag fortfarande Kanada kvar, där ska jag rocka mitt allra allra allra allra allra alllra allra bästaste. Men just nu sörjer jag fortfarande Glastonbury.

Det här är vad jag missar alla coola band som finns. Bland annat missar jag Vampire Weekend, Stevie Wonder, Scissor Sisters, Dead Weather, Jack Johnsson, Imogen Heap, Tegan and Sara och fan..det är inte ens en dvärgdel av allt jag vill se på den festivalen!!!!


Bildsökning fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck på Google.


DO WHAT YOU'VE BEEN TOLD

06.30 var sista gången jag tittade på klockan i morse. Jag vet inte vad som orsakade min sjukliga insomnia eller febersvettningarna jag fick av mardrömmarna som följde. Nu har jag i alla fall haft en trevlig dag i den förbjudna skogen tillsammans med Blixten, Herb och Coco Flanell. Vi har jobbat på brännan, pratat om douches, druckit frukostvin och ätit keso. Nu väntar straffkommendering.


Blixten, världens finaste blixt.


04.23

Saker som gör mig lycklig klockan halv fem en sömnlös natt.


03.52

Jag har haft en världens jävla skitdag. Den har varit full av besvikelse, tårar, ångest och ångest. Klockan är 03.52 och jag är fortfarande klarvaken trots mitt 4 timmar långa försök till att somna. Jag hatar livet, jag hatar Hogwarts, jag hatar mig själv, jag hatar slytherin, jag hatar house, jag hatar fågelkvitter, jag hatar fucking jävla douche Billy i Ally McBeal, jag hatar igentäppta porer, jag hatar professor Snape, jag hatar döden, jag hatar ångest, jag hatar döda möss, jag hatar alla sämsta i-landsproblem, jag hatar valmöjligheter, jag hatar missförstånd, jag hatar det förlorade hoppet, jag hatar Jimmie Åkesson, jag hatar insomnia, jag hatar Hannah Montana, jag hatar att jag saknar Berlin, jag hatar människans undergång, jag hatar den dödsdöda kärleken, jag hatar bitterheten, jag HATAR Pernilla Wahlgren, jag hatar att John Smith inte stannar kvar i slutet av Pocahontas, jag hatar att vitlöken från middagen fortfarande smakar starkt i min mun, jag hatar fästingar, jag hatar kräks, jag hatar sjukdomar, jag hatar den stundande ålderdomen, jag hatar att fatta beslut.

Jag hatar att min måndag är förstörd för att jag är tillräckligt hatisk för att inte kunna somna.


Bildsökning Din mamma kan äta bajs på Google.

525600

Vilken dag att vakna upp och vara deppig på. Jag är supersänkt. Lider av sömnbrist trots mitt 12 timmars sömnpass, hunger, allmän deppighet och en stark känsla av att alla hatar mig har cementerat sig fast på min ryggrad. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Dö lite grann hade varit skönt, men också väldigt trist.


Jag saknar lök-Hitler

Kvällen som var

Jag är svinigt bakfull. Full av ångest över allt jag egentligen skulle gjort idag och en mörchande huvudvärk som säkert skulle kunna vinna VM. Här är lite bilder från mitt fyllefotograferande igår.






Ang Monotonix

Grejen med Monotonixinlägget som jag lovat att skriva sedan i onsdags är att jag inte vet vad jag ska skriva. Det var den allra rockigaste spelningen jag varit på i hela mitt liv. Jag vet inte var jag ska börja och jag vet att jag inte kommer lyckas förmedla över-rockigheten med det här strålande bandet. Därför låter jag Ravenclaw-Gutti göra det åt mig här på hans blogg. Han läser ju för fan journalistik.


Dvärgskitsvinet for president

Världens bästaste DSS kommer upp till Hogwarts ikväll för att vara med på festen! Jag är megalycklig. Här är hans senaste statusuppdatering på facebook.

Åker alldeles snart mot Stockholm. Vi hoppas på att hitta en katt på vägen upp som kan leka med snöret på min sovsäck. Tommens vill att katten ska heta Broccoli-Johan. Snöret heter Super-Kuken. Hej då


Visste du att DSS är taggad i 2579 bilder på facebook?


Glastonbury

A visst, har jag berättat att jag blivit erbjuden att följa med Thea & Nigel till Glastonburyfestivalen den 24-28 juni?





Midsummer at Glasters? Why the hell not!

10 saker som tillhör någon

Så ikväll är det alltså dags för Coolektivets officiella inflyttningsfest! Jag har blivit tilldelad utklädnaden "10 saker som tillhör någon", och jag är minst lika lost nu som jag var när jag fick reda på det. Vad ska jag klä ut mig till? Det finns noll logik i mina tolkningar och jag förväntas säkert vara fyndig. Suck. Om det krisar så går jag dit naken och snor lite saker av alla gäster.


Bildsökning 10 saker som tillhör någon på Google.

Hoodelaadi

Vad gör inte en tur med kvasten, solsken, havsbris och en världsabäst ipod som fattar att det är sommar och därför kör Jakob Hellman två gånger i rad på shuffle, för själen? Nu har jag fått årets första bränna och väntar på champagnen. Ikväll kommer Monotonixinlägget. I promise.

Bildsökning årets första bränna på Google.

USCH USCH USCH

Begravningar är det värsta jag vet. Jag blir för förstörd för mitt eget bästa. Jag försöker bota det med en tur på min nimbus 2000 i solen. Kanske lägger mig vid vattnet med min nya bok och solar lite.



SUPERMEGAMÖRCHROCK

Jag har nyss varit på mitt livs rockigaste spelning. Min tinitus dödar mig. Jag är i extas. Nu måste jag sova, jag lovar ett långt och superdetaljerat inlägg imorgon efter begravningen. Jävlar i helvete va rockigt det här var.


Veckans Schulmaninlägg

"Ett snack med Charlie"

Alex:
Smakade det bra?
Charlie: Mycket bra, tackar som frågar. Det finns något i den här bolognesen som jag är mycket förtjust i.
Alex: Ja. Det är ju tur det.
Charlie: Tur? Hur menar du då, tur?
Alex: Eftersom du vägrar äta all annan mat.
Charlie: Inte all annan mat. Men det mesta, ja, det stämmer.
Alex: Jag tänkte vi skulle göra ett nytt försök med haklapp imorgon.
Charlie: Nej, det går bra ändå, tack.
Alex: Men det går inte så bra.
Charlie: Har jag spillt nu igen?
Alex: Ja. Lite runt munnen och lite på bordsskivan.
Charlie: Aj-aj. Det är jag som slarvar. Jag ska skärpa mig.
Alex: Men ska vi inte försöka med haklappen då?
Charlie: Niklas Erik Johan.
Alex: Förlåt?
Charlie: Niklas Erik Johan - NEJ.
Alex: Okej... Men jag tror nog ändå att vi måste göra det. Vare sig du vill eller inte så kommer jag...
Charlie: Aj!
Alex: Vad hände?
Charlie: Jäklar i min lilla låda vad ont det gjorde!
Alex: Var då?!
Charlie: Här vid halsen. Jag blev träffad av en intressepil rätt här. Svinont gjorde det.
Alex: Okej, men nu får du i alla fall finna dig i att ha haklapp på dig när du äter, precis som alla andra bebisar.
Charlie: Bra idé! Försök!
Alex: Ska jag försöka?
Charlie: Försök att ta på mig haklapp så kan vi se hur långt jag kastar den.
Alex: Men Charlie...
Charlie: Oroa dig inte, pappa. Det kommer att gå bra utan haklapp.
Alex: Säker?
Charlie: Absolut. Lita på mig. 

Svetten bara rinner

Sitter på trolldomsministeriet och lånar lite utrustning för att fixa klart professor Flitwicks present. Den kommer bli toppen.

Jag svettas så mycket att jag tror jag kommer svimma. Jag vill bara bada i deodorant!


Titta!!! Patte och Tulle när de var bebisar! Hittade bilden i trolldomsministeriets databas.

Flexible like a Swede

Oj, nu fick jag visst helt plötsligt brådis. Ska hinna hit och dit två gånger om på bara några timmar och sedan ska jag visst på konsert. Monotonix spelar på Debaser, tydligen ska det bli en ordentlig rockfest.

Här har ni kvällens dagens:



Jag sportar som vanligt färgen svart, plagget skinnjacka, hårsvall och idag för att krydda till det, mina nya strumpbyxor.

Hemlisar och trötta ögon

Tvätten är fixad, sängen är bäddad. Nu lyssnar jag på Eva Cassidy och meckar med Professor Flitwicks födelsedagspresent (han fyller ju år imorgon dauh), men skvallra inte. Det är en hemlis!


Nej det här är inte jag, det är den där tjejen utan eyeliner vi träffar på morgonen (hon ska jämt sabba allt).

Stepfordvarning

Mitt nya liv går förvånansvärt bra just nu. Hoppade upp ur sängen klockan åtta och kutade ut på långpromenad innan min hälsofrukost och nu tar jag en matsmältningspaus innan jag tar mig an tvättstugan. Snart kommer jag vara en sån där äckligt lycklig människa som går upp klockan sex för att jogga. Ge det 10 år sen har jag stadsjeep, tight rumpa, botox och början på ett alkoholmissbruk. Lägg till att jag även kommer vara en MILF av rang.

Am I not the perfect houswife?



Fakta eller Ofakta?

Ryktet går att Cigarettes, Scotch and Flamenco är nya Sex, drugs and rock 'n' roll. Är det verkligen fakta?


Vackraste kvinnan i världen

Enligt facebook och Iran är den här datorsimulerade kvinnan den vackraste i världen. Eller?


De har alltså morfat ihop lite kändisar som anses vara de snyggaste. Ser ut som de har tagit Natalie Portman, Angelina Jolie, Keira Knightley och Hayden Panettierri. Eller vad tror ni? Kanske Brittan lyckats ta sig in också?

Missbruk

Wawaweewa, jag kan bara inte hålla i pengarna. Råkade shoppa lite i Hogsmeade. Till exempel det här:

En bok som hette så här...

Strumpbyxor som såg ut så här...

Och strumpbyxor som såg ut så här...

Pottervetare

Nu har jag skapat mitt studentkonto på Linnéuniversitetet. Från och med den 7e juni påbörjas min karriär som professionell Harry Potter-vetare. Legendary.


Jag måste skaffa nya shackspelare. Mina gamla spelare tog självmord för att jag alltid förlorade.

Orunkigt Osovande

JAG HATAR OSOVANDE! Gah, jag kunde bara inte somna igår. Jag provade allt men inget gick hem. Slutade med att jag läste mig till sömns med Lång dags färd mot natt någon gång vid fyra/halv fem. Vaknar sedan klockan sju av att en idiot står utanför mitt sovsalsfönster och klipper gräs! ÅÅÅ! Jävla slytherinidiot. Vem gör så? I och med min störda sömn blev det ingen hurtig morgon som jag hade planerat. Det får bli en tur med min nimbus 2000 istället (jag och Adam ska luncha i Hogsmeade).


Spana in min sjukt runkiga kvastsitsvärmare. Snacka om att jag ska sporta den stenhårt.

Hejja Fejjan

Oftast hatar jag facebook, eftersom jag är beroende, men just nu älskar jag facebook. I alla fall den här gruppen: 

När jag dör vill jag att min aska ska spridas över Island

Med gruppbeskrivningen "NU SKA DE FAN FÅ TILLBAKA!!!"


Gruppen blir bara ännu bättre när den länkar till gruppen "Palla pojkvän när man har sin fina kickbike".


Dagens fel

Återigen har jag stött på ett stavfel som inte ens en hobbydyslektiker som jag kan låta bli att LOL'a till.

Emunförsvar

Jag förstår inte? Eller det kanske inte var meningen att det skulle stå immunförsvar. Nej visst ja, bloggaren måste prata om emuförsvaret! Ni vet försvaret mot fågelarten emu som alla har.


Belsa söker assistent!

HALLÅ! BLONDINBELLA SÖKER NY ASSISTENT!!! Hon söker en person som...

- Är engagerad i mig som varumärke och vill jobba bakom
- Är extremt ordningsam och noggrann, du ska hålla koll på mitt stressiga liv
- Är stresstålig och gillar när det händer saker
- Är social och utåtriktad, kan gå på möten, svara på mail, telefon etc.
- Inte lever ett 9-5 liv utan är van att jobba tills det är klart
- Du ska vara över 20 år gammal och bo i Stockholm
- Gärna läsa ekonomi/marknadsföring men det är det inget krav
- Tycker att det skulle vara otroligt roligt att jobba med mig!

ÅH, jag vill ju så gärna. Undrar om hon skulle vilja ha en helt vanlig estet-tjej från Hogwarts?


Åh Emelie slutar, hon som var så tuppen-toppen. Åh, fast, åh. Hm... Min nya karriärsplan?


Coolektivet- en rödgrön sörja, mitt i city.

På fredag blir det officiell inflyttningsfest i Coolektivet. Alla som har attendat på fejjan har fått en utklädnad. Väldigt kul. Det här är allt som kommer synas på festen. Vilken tror du jag är?

Juno
118 100
Jurassic Park
Blancas oskuld
Poseidon, havets härskare (och gud över vikt, hastighet och riktning)
Ett skitfarligt monster
10 saker som tillhör någon
Landet Italien
Tommy och Annika
Gutti
Trazan
Mattant
Agrikultur
Kung Carl XVI Gustav (som kunde tala med möbler)
Mattant
Marie Antoinette
Familjeananasen
Sir väs
Avenyn
Fredrik Ljungberg
Tsatsiki, morsan och polisen
Gymnastiklärare

Mina personliga favoriter är uklädnaderna "Tzatsiki, morsan och polisen" och "Agrikultur".



Bildsökning En rödgrön sörja mitt i city på Google. Vi fick både BD och ägg. Score.

Me love you long time

Hemma igen... Gryffindortornet känns knäppt. Något stämmer inte. Jag är fortfarande på aspissigt humör men jag hoppas att det kan botas av pepsi max och Slumdog Millionaire. Pratade nyss med Björn, han kommer hem på torsdag efter att ha varit i Thailand i 10 månader. Jag är överlycklig.


Bjumpa <3

K-issie

Igår var jag en bitch. Mest för att jag var trött. Vråldansade till ungefär 8 pophits i streck, allra mest till Sanningsdan och Candy Kane (min gamla themesong). Sen var jag bara bitchig igen. Träffade Adam, Joel och Martin. Martin var så full att han inte kunde prata. Joel var så full att han tryckte in en cheeseburgare i mitt öga för att han tyckte jag var oskön. Sedan kastade han en cheeseburgare på en tjejs rumpa. Jag blev bara arg, även fast jag vrålgarvade mitt mestaste.

Idag känner jag mig också som en bitch. Jag och Scales kom på att det är mitt bitch-alterego K-issie. Nu ska jag fly fältet innan jag får ett utbrott. Jag beger mig till Coolektivet.


Gillar ni bitchposen? Don't worry, K-issie är inte ett permanent tillstånd.

Mattilhoe and me

GIF animations generator gifup.com


Cha-cha bloggen!


Me ATM, redo för en helkväll på stan!
FÄRDIG! Spelandet gick väl sådär men jag har fortfarande 400 silversiklar (skön timlön, det blir...vi spelade tre låtar) som simmar runt, otryggt i min ficka. Nu är jag hos Matilda i Coolektivet och vi förbereder oss för lite kvällsolsöl i parken. Sen kanske jag ska dansa. Eller gå till tre kvastar.




Vad vore livet utan rödlök?

Uppe med tuppen efter en kort natts osovande. Nu äter jag frukost och tittar på Lucky Luke. Snart kommer paniken.


Jag saknar Prenzlauer Berg morgnarna.

Världsallergi

Nu kan jag inte sova för min katt ser ut som Stitch och jag är rädd för döden igen.


Common artistic life

Vad har jag gett mig in på? Jag börjar få panik över dopet imorgon. Gah. Varför sa jag ja till att spela? Låtarna sitter ungefär lika bra som Viktor & Rolf jeansen jag "krympte" för tre år sedan (men envist ändå ligger kvar i lådan) och pressen gör att min nässelfeber får frispel. Förhoppningsvis faller allt på plats när vi går igenom alla tunes imorgon.


Julle och jag skrev ny musik idag. Det var häftigt. Väldigt häftigt.

Somnade och vaknade upp som Dolly Parton

Somnade med uppsatt hår. Då ser man ut så här.


Mitt eget jävla Narnia bjuder på Bajs

Jag kan inte sova för jag är rädd för döden och Kissie. Vilken tur för mig att mittegetjävlanarnia.se bjuder på världens asgarv så här mitt i natten. Jag kan inte få nog av den här killen. Han mörchar sönder mitt humorcenter varje gång. Läs och dö av garv.


Kroatiens turistminister Damir Bajs.


Imorgon lovar jag att...

...städa mitt rum
...lära mig alla låtar till dopet utantill
...träna
...börja början på ett nytt liv
...gulla med gamlingarna
...be om ursäkt för gårdagens dräggighet till en handfull kidz


Bildsökning I swear I'll be good på Google.

Önskelista just nu

-Ett liv
-Antihistamin
-En ny trollstav
-Ork
-Ett rosa löpband
-Flygbiljett till San Francisco eller Paris
-Oallergi
-Munkavle på vrålsnarkande professor Flitwick
-Morfin


Allerfittgi

Och nu ringde Hagrid från Tre Kvastar och tyckte att jag skulle komma dit. GAH. JAG VILL. Ska jag? Nej, jag är för allergisk mot allt. Jävla världsallergi.


Hagrid är inte bara töntigt snygg, hon är fett med megaskojjig också. Imorgon åker hon till Liseberg...orättvist tycker jag.

Jag hatar att vara bakfull

Ännu värre är det när man måste sysselsätta sig med det här

F7, Dm7, Gm7, C7, F, Dm7, Gm7, C, Am7, Dm7, Gm7, C7, F,Dm7, Gm7, C7, F, Dm, G, Dm, G, Dm, G, Em, A, Em, A, Em, G7, C7, F, F7, F, Gm, C7, Gm, A7, Dm, G7, C7, F, F7, Dm, Cm7, F7, Bbmaj7, Bbm, F, A7, Dm, Gm, C7, F.


BPO

BPO igår var helt galet. Vi stod i kö nästan två timmar för att komma in (vi var så fulla att vi inte märkte att det var jobbigt), väl inne var det så mycket folk att det inte ens gick att dansa. Det blev mer ett slagfält. Hela hogwarts indiekidz slogs om att få ösa mest på dansgolvet. Jag trycktes in till mitten och kastades runt som en liten vante. Helt galet. Jag hade svept två honungsöl på mindre än fem minuter och fortsatte drickandet i en osund takt.

Efter fem honungsöl började jag undra varför jag inte var full. Efter sju öl sa jag bestämt "jag vet att jag är full, men varför känner jag det inte?". Så här i efterhand förstår jag att jag var tillräckligt berusad för att inte ens minnas mitt namn och för att sitta på asfalten, vrålsjungandes Bohemian Rhapsody. Jag cruisade iväg genom natten till en annan sovsal än min egen, där jag höll låda om vilken fantastisk utter jag sett på tisdagsmorgonen, drack mer stöl och tvingades kryssa när jag gick, för golvet lutade så mycket.

BPO's 9årsjubileum var fantastisk. Önskar att jag kom ihåg mer. Nu är jag fortfarande bakis. Jag har fått nässelutslag. Tydligen är jag allergisk mot andra människors svett. Mitt ansikte ser ut som köttfärs.


Bildsökning Baba Sonic på Google. MEN DET ÄR JU DANIELLE!


G'damn

Nu har jag varit på skönhetsalong och trådat benen, fan va ont det gjorde, men det blev fint. Även fast jag egentligen inte har råd köpte jag också ett par byxor, men de var jättebilliga (nästan gratis) och det är typ första gången sedan 99 som jag köper ett par brallor så det är helt okej.

Nu lyssnar jag på Rory Gallagher och väntar jag på att professor Fltiwick ska smiska ihop en smarrig risotto. Ikväll är det fest.


FIST

Från och med idag är det lördag resten av veckan. Snacka om tur!


Nu lyssnar jag på Albion och tänker göra något festligt.


SHE'S A BIMBO

Berlin enligt Matildas PHOTO BOOTH. Väldigt underhållande om du frågar mig. Det är mest bröst och öl. Framförallt går alla bilderna under temat "man ska aldrig glömma att man är ful".


Bilden är från vår bimbokväll då vi bara drack tjejdrinkar och pratade om saker som är rosa. Jag måste ju bara säga HERREGUDMINABRÖST. Jag vet inte riktigt vad som hände där, men jag är stum. Man ska aldrig glömma att man är en töntig tjej... eller att man har bröst.


K.Gun bjuder på sunshine & rainbows

Jag åkte ju in till Hogsmeade med Herb. Där köpte jag en tisha, ett halsband och nya analbeads. Jag har en väldigt bra dag. Jag bjuder till och med på ett leende.



Den stundande ålderdomen

Jag har ont i min höft. Jag känner mig gammal. Snart kommer jag bergis behöva skaffa en höftprotes. Fan. Det gör ont. Folk säger att jag slösar bort min ungdom när jag inte går ut och är tokig hela tiden. Men jag har ju varit ung så länge nu, det tär alldeles för mycket att rocka. Jag är så jävla gammal.


JAG HATAR PUCKON

Hur dum i huvudet kan en bålgeting vara? Den flyger in genom ett litet fönster av misstag och sen kan den inte komma ut. Den tänker "Oj, här råkade jag visst flyga in, hmm.. vad gör jag nu? Nej jag vänder mig inte om och flyger tillbaka precis där jag nyss råkade komma in utan jag flyger bort till fönstret brevid som är helt megastängt och flyger mörchasnabbt/hårt in i det femtusen gånger medans jag surrar mitt allra svåraste, för då bara måste jag ju komma ut! MEN NEJ! DET GÅR INTE! VAD HÄNDER! Alla hatar mig, människor är onda, varför måste de fånga mig så här grymt? AJ, det gör så ont! Jag provar femtusen gånger till. Nej. Det går inte. Men jag vet! Jag cirklar runt rummet en gång och provar igen! Nej det gick inte. Nämen titta, ett fönster, det fönstret jag råkade flyga in genom. Hmm.. jag undrar om. JA!"

IDIOT! A synd getingen men va fan tänker du med? Gah, tur att jag inte dödar för nöjes skull annars hade en Avada Kedavra suttit fint. Jag hatar puckade djur. Och puckade pastakastruller (ni vet de där som är fett smarta med ett durkslag i kastrullen. ÅH JAG HATAR DEM). Jävla puckon.


Bildsökning Avada Kedavra you mother fucker på Google.

Vi som vet hur man angör en brygga

Repet igår var helt fantastiskt. En explosion av kreativitet. Sen hände något busigt. Jag och professor McGonagall skulle åka och täcka över vår båt med nya kapellet och när vi var framme fick vi för oss att åka ut till landet, så det gjorde vi. Sjukt busigt. Och det vackraste som finns. Vi gick omkring i det fuktiga gräset, spande ut över fjärden på flaggstångsberget, tände brasa och drack vin. Efter två-tre glas fick vi för oss att fiska i skymningen, det gjorde vi, med en pilsner i ena handen och ett gammalt spö i den andra. Det blev ingen fångst, men det spelade ingen roll, vi var yckliga ändå. I hemlighet önskade vi nog båda att fiskarna inte skulle nappa, kvällen var för vacker för att bli en fiskmördarkväll.

Imorse gick vi upp halv sju, jag har aldrig sett vår fjärd ligga så spegelblank. Båten klöv vattneytan tyst och smidigt, morgonsolen var varm och svanarna simmade lugnt i par. SEN KOM EN UTTER! EN UTTER! PRECIS VID BÅTEN! DEN VA SÅ JÄVLA SÖT!

Nu äter jag stadig frunch tillsammans med Herb. Idag är vårens bästa dag. Jag känner det på mig.


Ang Osthyvlar 2.0

Hej bloggen, osthyvlar är onda. Nu har jag skurit mig på tummen igen. Massa blod. Aj. Osthyvlar är onda. Eller det kanske bara är mina osthyvlingskills det är fel på? Nej, det är omöjligt.
Jag har i alla fall langat en riktigt jävla fet frukost. Shit vad den är najs. ÅH! Smoothie, te, keso/ost/gurka/tomat/rödllök/kalkon/vitlöks-mackor och blodapelsinjuice. Nu kommer jag vara ostoppbar hela dagen!


Nu rockar jag morgonhumör med lite Tegan And Sara.


PARIS

Aj, aj, aj. Snygg-Mimmi lockar med Paris och jag bara VILL VILL VILL. Varför måste pengar vara så dyrt för?


Snygg-Mimmi är så läcker att jag dör, jag måste åka dit och sätta tänderna i henne NU!

HEJA MORFIN

HEJA MORFIN! Hittade visst lite kul hostmedicin som förhoppningsvis kommer vagga mig till sömns. Det behövs för imorgon ska jag repa med Julle. Vi ska starta ett band/musikprojekt. Det är jättekul. Hon kommer hit klockan 10.00, jag har lovat att damma av kaffebryggaren och langa fetschysst frulle.


Jag har fått dille på undervattensbilder. Bildsökning Common Art på Google.

Så avis att jag dör

Den här fick Adam i födelsedagspresent, jag är så avundsjuk att jag dör. Den levereras från Kina och borde komma fram snart... för alla noobs som inte ser vad det är så är det ju en fullskalig kopia av Han Solo när han blir infrusen i carbonite. Den ska chilla i Adams sovsal. AVIS!!!!!


Soul Kitchen

Har lyckats dra på mig en straffkommendering (McGonagall såklart) och kör därför en städräd i köket. Det är inte särskilt kul, men allt blir lite lättare när man gör det till tonerna av Monica Zetterlund och Aretha Franklin.


FIX FIX FIX...me?

Nu lyssnar jag på bra musik och gillar att min tinitus kör trestämmigt när det blir tyst. Det är förresten inte meningen att Fix You ska vara med på den där listan, men den sitter fast i min skalle sen igår och den gör sig bra ibland när man är ensam med sin dator.


Rock är grejen som är grejen

Hogwarts Rock-finalen var toppen. Som att vara 16 igen ungefär (bortsett från att jag fick ont i ryggen av att stå, klagade på volymen och insåg att om jag skulle vara groupie till några av banden skulle jag vara pedofil). Kära gamla Sherlock Brothers gästspelade eftersom de vann förra året (fjärde försöket, jag är så glad för deras skull) och jag mindes glatt de dagarna då jag med tupperad snedlugg och tuff tryck-tisha vrålat "AV MED TRÖJAN" till sångaren som alltid löd mina pubertala utbrott. Han ser lite ut som Kurt Cobain, och jag är lika kär i honom nu som då.

Nattbussen vann tyvärr inte men det är okej för Orup (som satt i juryn) signerade Blommans bas. Orup var dödstrevlig och dansade väldigt sexigt. Jag hälsade till honom från Oliver, jag sa att han aldrig varit så lycklig som i torsdags. Då fnissade Orup lite, han kom ihåg Oliver väl.


Bildsökning Orup är världens sexigaste dansare på Google, passande eftersom miss Gaga gästar Hogwarts Quidditcharena ikväll. Hagrid är där såklart och supportar sitt svåraste.

Hogwarts Rock

Ikväll är det Hogwarts Rock final och jag trotsar regn och förkylning bara för att hålla traditionen vid liv. Här ska rockas!


Megasnyggingen Herb är här och väntar på att jag ska bli klar. Hon skjutsar mig på sin Hippogriff, ROCKIGT!

Man tror att Magnus är en hunk, så är det Robert Pattinson :PpPppPP

Ryktet går att Magnus "Tysken" Z har blivit en hunk. I alla fall är hans profilbild på facebook väldigt omtalad. Helt plötsligt blir Z uppvaktad från alla håll och kanter. Tyvärr så är hunkigheten bara ett stort PJ för det är ju Robert Pattinson på bilden, inte Magnus.


Synd att göra er besvikna ladies, men de som gick på det här skämtet är fan inte friska.

Ang Osthyvlar och Kanariefåglar

Man glömmer gärna att osthyvlar är farliga tills man skär sig på dem och det gör ont. Min hand är helt blodig. Fan.
Min näsa låter som en kanariefågel, först trodde jag att katten hade släpat in en fågelunge men nej, det var bara min näsa. Jag har nog bara lite oflyt idag. Det ska jag komma ihåg så jag inte tar mig an för farliga uppdrag.


Såg den här bilden från igår. Snacka om oskuldsfull tjej. Är det där jag?


Jag vill också att Alex Schulman ska fixa mina ägg

Jag vill också vara på semester med Alex Schulman och mysa i sängen medans han fixar mina morgonägg. Läs inlägget från pappabloggen och bli lika förälskad som jag.

Den här semestern är det jag som går upp varje morgon med Charlie när hon vaknar. Inte för att vara gullig mot Amanda, utan för att soluppgången här uppe på berget är otrolig. Charlie vaknar vid sex, strax därefter vaknar Klas dotter Maj-Lis. Och vi tar en kopp kaffe, tar en snus, sätter oss på terrassen och väntar på solen. Det är kyligt, men man känner omedelbart: det här kommer att bli en sensationellt vacker dag. Och så kommer solen och vi nynnar på George harrisons "Here comes the sun" och vi inser att det är lite fånigt att göra det, så vi slutar. Vi leker med våra barn. Vi diskar upp från igår. Vi förbereder frukosten lite smått, kokar ägg precis så som vi vet att våra tjejer vill ha dem och vid nio väcker vi dem.  morgonrufsiga kommer de kisande ut på terrassen. "Oj, vad ni gjort fint", säger de. Det är vår belöning. Det räcker så. Såna är vi.


Nej nej, Alex Schulman är inte alls världens mysigaste pappa. Åh jag är så avis på allt just nu.


I am James Woods

Svampbob + Family Guy + Nytvättat hår och lite mindre snor = Bra eftermiddag


Skönt med lite smink och att man inte luktar soffa/svett. Imorgon måste jag vara frisk.

Populärmusik från Vittula

"Fan va jag längtar efter att bli vuxen"

"Fan va jag längtar efter att få knulla"


Oliver + Orup = Bromance

Fick nyss det gladaste telefonsamtalet i världshistorien.

Hufflepuff-Oliver: Vet du vem som nyss fick min sista cigg?..... ORUP!!!! Vet du vem som nyss sa "ses på lördag"? ORUP!!!

Katarina: Wow Oliver, jag är verkligen jätteglad för din skull!

Hufflepuff-Oliver: Nu ska jag till Läckande Kitteln och fira.


Kan förstå att man blir helt skakis om man får en björnkram av den här liraren.

Mjölk

Gråter till slutet av MILK. Jag vill också slåss för rättivsa, kämpa för något som är viktigt. Är ni med mig?


Let's start a riot

So you wanna be a boxer?

Nu tar jag tag i mitt liv. Vad vill jag bli när jag blir stor?

- Djurskötare på ett häftig zoo
- Programledare i Så ska det låta
- Ljudtekniker åt Tom Waits
- Litteraturprofessor
- Enhörningsuppfödare
- Auror
- Inredningsdesigner
- Stylist
- Rock n roll rockare
- Översättare
- Cirkusdirektör
- DJ-legend
- Jazzklubbsägare i Paris
- Skärgårdsgubbe
- Random statistbarn i Bugsy Malone
- Alv
- Lingvist


Bildsökning vad ska jag bli när jag blir stor på google.

ÄNNU MERA SNOR

Jag består bara av slem. Slem, snor och knäppa vätskor med slem/snor-konsistens. Nu lyssnar jag på svansjön och minns flickrummet i mitt barndomshem.


Hagrid i Volksparks solsken.


Mad skills

Kissar, bloggar och lyssnar på Beirut samtidigt. Ibland överträffar jag mig själv.


ÅRETS MUSIKFEST!

Vadå är det här världens bästa grej? Jakob Hellman, Reeperbahn, Human League och Alphaville på samma konsert!!! Forever Young, vilken jävla musikfest!


OH BABY OH

The face of 20 liter snor & 38,9° feber

Jag hatar att vara sjuk. Sen när är 2010 the year of punginflammation och random bajsförkylningar som sabbar min vardag?


För övrigt så är det här inte jag. Det här är den där tjejen utan eyeliner jag vanligtvis bara träffar på morgonen eller när jag är bakfull.


Peter och Peter

Svtplay ger mig Så ska det låta. Det verker som att Peter Settman har läst mitt fanmail där jag tipsade om att det skulle göra honom mer älskad av folket om han gav ut lite bonuspoäng till lagen när de är extra toppen/lustiga/knäppa i sann Peter Harryson-anda.


Bildsökning Peter vs Peter på Google, ikväll ska jag titta på FamGuy.

I turn to Jesus


Jesus och lönnfeta killar i för korta tishor gör mig lycklig.


Sorry Darren, It's ofakta.

Darren Hayes lärde mig en gång att det sexigaste attributet hos en människa är hjärtat och själen. Väldigt smart, men ibland håller jag inte med. Som nu ungefär....



Jag vet att Darren Hayes håller med när det gäller mugglarhunken Hugh Jackman. Han är inte bara hunk, han är också Wolverine.

Jag är inte full

Spruckna läppar, näskran, svullna ögon och hosta. Kräksdåligt mår jag idag. Vaknade och råkade vara sjuk. Katten har dragit in en mus som lever loppan i hela Gryffindortornet. Jag tror aldrig jag har producerat så mycket snor som idag, det är ganska äckligt, men vad gör man när man är förkyld och har pollenallergi? Gah.


Jag saknar vår lägenhet i Berlin. Varför snodde jag inte den här affischen?

Hoppípolla

Att vara jättetrött men inte kunna somna är rövjobbigt, men det gör inte så mycket när man har Takk....


Bild jag tog inne på judiska museet i Berlin.

Men bajs är ju alltid kul

Idag har mitt hogwartsliv drabbats av damp, PMS, ADHD och CP. Fel dag för att lida av jobbiga bokstavskombinationer.


Jag kanske inte alls är en bokstavstjej, jag kanske bara är bajsnödig?

Jag är så trött på Slytherinhoror

Igår kväll blev väl inte riktigt som jag hoppats på. Myskvällen på tre kvastar fick en oväntad tvist och blev en temakväll. Tema douchebag.


hotchickswithdouchebags.com


Maria Montazami I love

Svenska Hollywoodfruar, choklad och trekvastpepp. I like.


Hittade den här bilden på datorn.. hade glömt bort den.. det var världens största pizza.

Tre Kvastar <3

Åh ikväll ska vi till tre kvastar :D Jag längtar så, en helkväll på Tre Kvastar var ett bra tag sedan. Men med tanke på hur orockig jag ser ut just nu kanske det slutar med att jag hamnar på Slytherin P, god forbid.


Universitetstjej

En uggla flög visst nyss in över mitt huvud och släppte ett kuvert i mitt knä. Det var mitt antagningsbesked till sommarkursen. Från och med i sommar är jag högskolestuderande med kursen Harry Potter och hans världar.


Synecdoche, New York

Så svårt att göra något vettigt när det finns världsabra filmer på Canal +.


Man ska aldrig glömma att man är ful

Har precis svängt förbi uggletornet på min nya supersnabba kvast (köpte en begagnad nimbus 2000, snacka retro!) för att hämta ut mitt mugglarkörkort. Egentligen är det inget riktigt körkort för man får inte köra bil på det här... bara moped... men det är svårt nog och körkortet ser ut som ett riktigt körkort. Anyways.. verkar som att jag är helt inkapabel till att se normal ut på pass/id-bilder. A synd..

Till vänster är mitt pass från 2008, taget dagen efter en vecka på Hultsfredsfestivalen, verkligen smart.

Vilken är din favoritpolack?


Rainy days and Mondays always gets me down

Wellibab bloggen, jag är uppe och studsar i ottan för ovanlighetens skull. Ska svänga hem till mormor och morfar för att agera hemtjänst större delen av dagen. Ikväll väntar Tre Kvastar <3


Varför har jag och Matilda fortfarande inte startat vårat Carpenters tributeband, the Cartenpers? Det kan vara 2010's bästaste idé.

Än klappar hjärtat med friska slag?

Vilken ljusnande jävla framtid var det vi sjöng om för ett år sedan när vi med lätt berusade steg stormade Stockholms nätter med studentmössan på sned? Gah... egentligen är jag bara töntigt sentimental (inte alls bitter, nej nej nej..) eftersom jag nyss gjorde det fatala misstaget att bläddra igenom bilderna från vår studentbal. Aldrig mera sistaringare på Hogwarts... aldrig mera vilsen tonåring... aldrig mera ung och fräsch. Allt som väntar nu är strutpattar, ansvar och klimakteriet.



Puffandes på fina cigarrer kaxade vi om hur skönt det skulle bli att slippa skolans pärs. Vi hade bara några veckor kvar innan vi skulle få smaka på den äkta frihetens ljuva sötma. Det visade sig att friheten är ungefär som Bertie Botts bönor i alla smaker... jag fick öronvax.

Cravings


Pris: 500:- Typ: Leksaker Vasastan/Norrmalm: Visa var

5 st ActionMan med tillbehör. En bil, en rymdbil, fallskärm med skidor och en cykel. Tillbehör som kassaskåp, vapen m.m.

@Adam's house

Adam is my homeboy



YOU'RE FIRED!

Varför ska man alltid vara så pass tlööött? Möh... Lista.

1. Scrubs
2. Städa
3. Sno en cykel/kvast
4. Åka till Adam
5. Söla/läsa/snacka/stöla



Taco Fiesta 2.0

ÅH JAG ÄR SÅ MÄTT! Jag och syrran rockade en klassisk taco fiesta på störtskönt Gryffindorvis. Nu snaskar jag chens med dens och tittar på kvalitetsfilmen The Boat that Rocked. Jag älskar hemmakvällar i Gryffindortornet.


Oj jag tror visst att det är dags för en stöl.


Damn it

Tittar på Resan till Jordens mittpunkt, jag får nästan panik för att den är så äckligt familjeactionaktig. Samtidigt önskar jag att jag också fick utforska underjordiska fantasivärldar och uppleva riktiga äventyr. Fan, och jag är för trött för att sträcka mig efter kontrollen och byta.


Jag skulle kunna mörda för en falafel just nu. Eller laxbagel.

Abra kadaver

Tänk att få ha ett häftigt namn som Wolverine eller Nora Wilder. Vissa är bara ute efter lite magi i livet. Jag med?

Hela bandet är bakis.


Bildsökning abra kadaver på Google.

RSS 2.0