Den kreativa otåligheten + mörka nätter = Musik

Skapar. Brb.


Älgfezt

För någon vecka sedan var pappa G ute i skogen och knäppte lite älg. Idag fick vi äta älgen och den var god. Älgkött är nog det enda kött jag tycker är riktigt gott, annars är hela köttgrejen rätt meningslös (om man bortser från fisk, åååå va jag älskar fisk), det smakar mest blod och förstör miljön, och vi vet ju alla att miljöförstöring smakar bittert, å så bittert.

När älgen och vinet gjort oss mätta och druckna fick vi titta på skräptv och äta skräpglass. Allt var jättemysigt och det var tråkigt att gå hem ensam i mörkret, särskilt eftersom jag blev rädd för vampyrer, troll och saker som finns med i Lost. Attila gick visserligen troget vid min sida, men han är ju så jävla feg och korkad att han hade bara viftat på svansen om vi hade sprungit in i en läskig blottare/mördare/vampyr/demon/grymling. Kanske dags att skaffa lite pepparsprej eller balla karateskills innan jag börjar promenera i mörkret igen.


14

Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker tillbaka till det punkiga landet England. Som vanligt känns det onödigt stressigt och ofattbart vemodigt samtidigt som jag är så lycklig att jag vill göra ett Steven Tyler skrik och låta hela Hogwarts höra det.
Bilder från förra turnén.

Rocklivet väntar och jag är helt klart redo.


Askungen, Aschenputtel, Cinderella.

Nämen! Jag fick sova i alla fall, länge dessutom. Tyvärr blev jag inte piggare för det. Jag känner mig mer stuporös än alert, men vem blir inte så när som på förlamad av trötthet när man spanar ut över en överstökig lägenhet?

Ja, ja, ja, det är bara att svida om till Askungen-stassen och ta tag i oredan. Kul blir oftast roligare om man gör det efter tråk.


Jag är min egen maskerad
Vin+tänder+gitarr= det är här det händer!


Vin(tertid)

I mitt mörka rum gömmer jag mig för lördagskvällen och funderar på vad det är för vits med att ställa tillbaka tiden om jag ändå inte gör något vettigt med den där extra timmen. Sova lär jag inte få göra ikväll så då blir bonustimmen bara ännu en plågsam påminnelse om att jag är vaken. Låter jag cynisk och deppig? Ja, nu får jag ge mig. Kanske byta platta från The Tiny till något lite rockigare.

The Candle Thieves får bli mina indieräddare i nöden och ett till glas vin kanske kan hjälpa mig att komma på rockiga lösningar på livet. För om bara sju veckor är jag tillbaka från mitt rockäventyr och måste bestämma mig för vad jag ska syssla med i vinter. Kanske fly, fly, fly, och rocka runt i världen forever/for a while?


Minnen från en musikal

Photo memories slår till igen! Här har vi fina minnen från vintern 2009 när vi satte upp Little Shop of Horrors på Maximteatern. Snacka om att vi hade megakul!


Man ska aldrig glömma att man blir bakis

God morgon 14:26!


En dödsdöd dagen-efter och trots att jag har ganska många ölhävarår på nacken lyckas jag fortfarande bli sjukt förvånad över att jag blir bakis när jag druckit.

Minnet är sjukt bra, men jävligt kort.Bussvägsviserskan K!

Jag har precis vägvisat en busschaufför som aldrig kört 291:an tidigare. Han var ytterst tacksam och jätteglad.

Nu vet jag äntligen vad jag ska bli när jag blir stor! Antingen livs levande GPS-erska eller burritomakerska. Lätt att vinna, lätt att välja karriär!

SOV GOTT/ROCKA PÅ!


Jag ska vinna!

I coolis på vin/öl/idol/snicksnack-förfest. Snart drar vi vidare mot maskerad eller ölhak. Fullast vinner!

WOOP WOOP


Dagens fotominne

Facebooks "photomemories" bjuder bara på gott. Till exempel den här sköna bildserien från en tjejsemester på Santorini 2008.

gif maker

Karma är min kompis

Imorse vaknade jag exakt 19 minuter innan min buss skulle gå (vanligtvis går jag upp två timmar innan). Jag drog täcket över huvudet och tänkte "vem bryr sig om skolan?", men ungefär 9,7 sekunder senare kom jag på att idag är min absolut sista lektion innan jag åker till England och att vi skulle få reda på vad hemtentan skall skrivas om. Vet ni, jag kom till skolan i tid och hann till och med köpa en kaffe innan föreläsningen började!
Föreläsnigen var ovanligt givande, hemtentan kommer bli jättekul att skriva och när vi var klara i skolan gick jag och ett gäng klassisar på långlunch. Vi åt megagod mat på Indian Palace och drack smaskig lättöl för att vara lite extra gubbiga. 

Antagligen ville Karma belöna mig för att jag var duktig och gick till skolan, min usla start på dagen till trots. Nu är jag på oförskämt gott humör efter min sjukt sköna MVG-dag, och något säger mig att kvällen kommer förtsätta i najshetens tecken.

Och visst har vi ovanligt fint väder idag?


Vi fick svara på en kursutvärdering idag. En fråga löd "Tycker du att hemtenta ett lämpligt examinationssätt för den här kursen?" på vilken jag svarade "Hemtenta är det enda rätta! Salskrivningar är det värsta som finns efter död, homofobi, rasism, förtryck, pedofili och könsstympning". Var det tillräckligt tydligt?


Akta dig för gråten och suget efter något krambart!

Fan, nu blev klockan så där sent igen och jag är helt inne i Lost. Har precis snorat ner hela kudden efter att ha sett världens sorgligaste avsnitt och det går aldrig särskilt bra för mig att komma till ro när jag har dött gråtdöden.

Jag får jobba på det. Borsta tänderna, sätta på en skiva och försöka tänka på något mysigt, som paj eller krambara personer.


Anton Abele finns där för dig

Efter Nils och Blondinbellas break up verkar flera boyz vara ganska sugna på att plåstra om Belsas brustna hjärta. Bland annat Anton Abele står på listan av ivriga suitors. Det här tackbrevet skickade AA till BB igår...


WOO WOO WOOOOO! Någon verkar visst väldigt angelägen om att få träffas. Belsa är ju en makthaverska så att få flänga in en fot i riksdagen gör henne nog lite våt både här och där. Anton Abele har inte koll på mycket, men han vet hur man får gamla MUF-tjejer på fall.

Say what?!?!?!?!?!?

Tittar på najsa halloweenkostymer och inser att jag är tamejfan inte bjuden på en enda Halloweenfest i år (REAGERA!). Vad fan är det för jävla stil egentligen? Halloween är enda tillfället då jag helt garanterat får klä ut mig till något skojigt utan att någon kan klaga över att man måste klä ut sig. Lite som att ingen får tjafsa om att man lyssnar på töntiga julskivor kring jul, för det hör ju inte bara till, det är en självklarhet.

Bjud in mig till en halloweenfest... NUUU!


Pax för att adoptera världens bästa ungar!

Alla vill egentligen vara blondiner

YO! K.Gun har glammat sönder sin annars helt vanliga torsdag med ett besök till stjärnfrisören Sanna. Efter några timmar i blekningen har jag gått från polski till en riktig diva. Det här firar vi med taco fiesta och lite coctails! See ya biatches!!!!YEAH! Stekig rockare vill jag kalla det där!


Ah ahah ah aha I.. Dig a Pony

Morgonmys med Beatles, tänkte att det behövdes lite kärlek från världens bästa killar innan jag springer iväg till semenariet. Det behövs alltid lite Dig a Pony för hjärtats eget bästa.


Visst ser jag kärleksfull ut? Nä, det tyckte väl inte jag heller direkt... fucking jävla ice queen.

Bilder från en lördag vi minns... eller?

Åh Sofia har lagt upp bilderna från den där tjejiga lördagen när vi var sjukt kastrulliga. Mina favoritbilder är helt klart alla och mest alla tre.I'd rather dance with you

Jag är så där mysig och skön i hela kroppen. Tror helt enkelt att jag ska låta bli att snacka och säga det med en playlist istället.


Killar man gillar En helt vanligt asbra playlist när man känner sig lite mysglad.


Tillbaka från bratland

Nej, jag har inte dött, men jag tror att jag varit i helvetet och vänt. Jag har nämligen suttit insnöad med skolarbetet på det exotiska stället Studentpalatset hela dagen. Studentpalatset är egentligen ganska najs, problemet är bara att man är helt omringad av juridik- och ekonomielever (den brattiga sorten som pratar med mycket sch-ljud, ex. schuuujk schönt). Jag och Lisa var livrädda och det kändes nästan som att vi skulle bli korsfästa om någon fick reda på att vi var kulturvetare. Som tur var blev vi inte dödade, vi klarade oss undan med en och annan sneblick när vi pratade lite för högt om liberalfeminism.

Nu när jag är hemma i min trygga soffa kan jag ändå känna att det var en spännande upplevelse att vara så nära de där människorna och få en inblick i deras kultur. Nästan så spännande att jag blir sugen på att läsa etnologi eller socialantropologi bara för att få göra en ordentlig fältstudie bland den här gruppen människor.


Nu blir det en stärkande kaffe innan jag gittar till stan igen. Dags för en träff med Orre Strandberg. Grr.


Supertjejig bloggtjej. Okej?

Nu har jag bestämt att läxboken får vila till förmån för några avsnitt av Lost och en skön umamidos i form av parmesan. Jag känner mig som en sån där töntig tjej med töntiga belöningssystem, en sån tjej som säger "åååå nu har jag varit såååååå duktig, nu förtjänar jag en bit 85% choklad,hihi, buuuusiiiig". En sån tjej vill jag nog inte vara, fast jag förtjänar faktiskt lite najsigheter efter allmänt pluggslit

Nu chattar jag med Jimmy, vi ska ha indiandag innan jag åker. Det har vi bestämt.


Jag åker om två och en halv vecka. Häftigt va?

What Harry Potter Character Are You?

Cedric Diggory

Popular, intelligent, loyal, good looking. Some of the many things that describe you. You know what you want in life and how to achieve your goals. You put on a brave facade, but underneath are scared of the same things many others are. You strive to achieve your best and wont accept anything lower. You are extremely loyal to your friends and wouldn't do anything to hurt another person. Because you are seemingly good at everything, people will dislike you for being so 'perfect'.

Tog en liten paus från plugger och gjorde ett sånt där facebooktest. Ganska coolt att vara Cedric Diggory fast jag vill ju egentligen bara vara med honom, inte vara honom. Dessutom vet jag inte om jag stämmer in på beskrivningen "people will dislike you for being so perfect".

Dessutom är Ceric Diggory död. Ingen vill vara död.

Mästerpluggerskan K.

Nä, jag är inte alls en mästerpluggerska, det där var bara ljug.
Jag läser lite för lite om lite för mycket feminism. Har ungefär 120 sidor kvar och den genomsnittliga läshastigheten på varje sida är fan pinsamt låg. Med andra ord är dagens läxläsning under all kritik och jag måste hinna klart med allt eftersom jag och Lisa ska skriva arbetet och förbereda inför semenariet imorgon. Åh, så himla trist att läsa om vad John Storey tycker om kulturteorier när jag egentligen bara vill veta vad som kommer hända i nästa Lost-avsnitt.

Skärpning Katarina! 40 sidor till sen får jag ta mig en falafel/Lost-paus.Det värsta är att jag inte ens gillar Lost. Mest tycker jag nog att serien är skitdålig, men musiken är så himlarns spännande att jag blir så där "åh nej, åh nej, vad kommer hända nu!?!?!??!". It's the curse of cliffhangers.

Bläck-i-huden-suget

Dricker apelsinsaft till tonerna av Frank Zappa och tänker på hur nice det skulle vara med lite schyssta tatueringar på mina dödsbleka rockarmar.


Typ den här är jättefin.

Livscoachen K.Gun

Jag saknar Adam redan, och han har inte ens åkt än. Klockan är bara halv elva men jag känner på mig att det blir en till sömnlös natt med massa idiotiska tanketrådar utan ände. Därför tänkte jag göra en lista med anledningar varför mitt liv är sjukt awesome just nu, bara för att försöka avstyra alla demontankar.

Varför mitt liv är awesome

1. Jag går en utbildning där läxläsandet består av att titta på tvserier
2. Om en vecka kommer jag inte behöva fortsätta på utbildningen längre
3. Det är sjukt bad-ass att vara en universitets drop out
4. Jag har ungefär världens bästa kompisar, och de är sjuk många dessutom.
5. Den 14:e November åker jag till London
6. Den 19:e November har första delen av Dödsrelikerna (Harry Potter, pucko!) premiär!
7. Jag kommer ju för fan vara i London under premiären!!!!!!!
8. Jag kommer ju för fan bo precis vid King's Cross!! Jag kan gå till perrong 9 3/4 varje jävla morgon!
9. Jag ska ju för fan hälsa på hos världens bästa Malin Bauer i Cambridge och dricka sjukt mycket öl!
10. Jag ska ju för fan åka på turné med coolaste rockfamiljen i hela världen!

Känner du dig peppad? Jag gör det! Peppad och taggad som fan! Jag vill bara springa ut i regnet och hitta den längsta trappan på ön bara för att springa upp för den och känna mig som Rocky. YEAH MOTHERFUCKERS!

Gör en peptalklista du med! Sjukt lätt att vinna!


Titta på min snygga kompis Herb. Grrrrr! Vilken goding!


Lökgråten

Jag lagar middag och hackar sjukt mycket lök för att dölja gråten. Kan inte fatta att min bebi-Adam ska flytta ifrån mig igen.


Ådi <3


Pluggepluggish

Tja bloggen!  Efter att ha legat vaken till klockan 05.15 är jag ganska osugen på att gå upp tidigt och plugga, men likt förbannat gör jag det och känner mig sjukt duktig. Nu ska jag bara läsa några sidor till innan jag fräsar till mig och drar till Hufflepuff-Adam för att säga hejdå. Adam, som ni vet är världens bästaste bästiz, flyttar till Berlin imorgon för att plugga illustration i minst två år. Jag är sjukt ledsen tjej och kommer behöva jättemycket tröst senare idag/imorgon.

Buäh, inte särskilt rockigt att vara ett sadface.


Det där straxeftertolv-suget

Helgen är helslut, precis som jag. Här i min säng pluggar jag som en idiot och tänker på hur mysigt det skulle vara att ha någon puss-å-krambar här bredvid, bara för att slippa sova ensam och känna att allt är lite bättre en stund.


Dödsdöden gånger minst fem

Här sitter jag i mörkret och dör flera sorters död. Bland annat pluggdöden, lost-döden, bakisdöden och min-bästis-flyttar-till-Berlin-på-tisdag-döden. Helt enkelt lite för mycket död för att jag skall orka ägna massa tid åt bildredigering och bloggande, men jag lovade lite rockiga bilder så här har ni några tills jag orkar ta tag i resten (det blev 500 bilder igår).Oh yeah baby.

DO YOU LIKE GOOD MUSIC!?

Idag har jag tagit lite bloggsemester för att leka med mina brorsbarn. Jag återkommer snart med läckerheter från igår kväll.

Här är ett smakprov.
It was a good one.

Vi måste göra allt för rocken

Uäh, jag har legat tvärdäckad på sängen hela eftermiddagen och när jag försökta väcka mig själv med en dusch så somnade jag i badkaret. Gah, vilken superslut tjej jag är idag! Det går ju inte för sig nu när vi ska iväg på Arvids välkomstfest och rocka loss med tossiga dalmasar.

Nu har jag i alla fall svept ett glas resorbåtreo och ätit smasksmaskig middag med massa champagne och andra gottigheter. Förhoppningsvis taggar jag till väldigt snart så jag kan bjuda på ännu ett rockigt bakisinlägg imorgon.


Vackert och framför allt väldigt snyggt

Det blev en väldigt rockig rock-kväll i Koolektivet. Mest pratade vi om dirty talk, skitstövlar och strunt. Vi lyckades också slänga in lite schyssta dansnummer och en hel del öldrickande, men vi var inte bara fulla, vi var snygga också!
Sista bilden föreställer Gutti och Molly i sängen (tvärdöda vid ungefär klockan fem).... Men hur sover Molly egentligen?!??! Den som svarar rätt får en kaka.

Hela bandet är ju bakis... IGEN!

Vad som skulle blivit en prolog till en rockig utekväll blev istället en episk hemmafest på minst 32 kapitel.
Nu betalar vi priset för att vi är de rockigaste människorna i absolut hela Stockholm, och kanske världen.Så rockiga att de inte ens fastnar på bild!

Dö på en fredag, man får inte göra så.

Därför skiter jag i att dö och ger mig ut på ett brutalt rockigt äventyr istället. Jag vet inte riktigt var det slutar men det börjar med den här ölen.

Ge mig en sjukt rockig high five om du ser mig på stan!


FML

Har peppat hela veckan för kvällens festligheter och så förstör snön allt. Jag hatar snö.


15:04

Yo! Föreläsningen idag var heeeeeelt värdelös, men det gjorde inte så mycket för jag plåstrade på mitt hata skolan/snö/livet/allt-sår med att köpa ett par sprillans nya Docs.
Heja världens bästa materialistiska samhälle där man kan köpa lycka i form av snygga skinnkängor!


Fett rockigt. Nu kan jag äntligen se ut som alla mina coola kompisar.

SNÖ?!?!?!?

Nuvarande ansiktsuttryck:

:O

Snö? I rocktober? Årets absolut tråkigaste skämt. Jag vet heller inte riktigt vad som är värst, snön eller att min newsfeed på facebook enbart kommer bestå av "åh nej, snööö", "JAG HATAR SL!!" och "ååå snart är det jul".

Ta mig till tropikerna nu!WTF!?

Jag bor på Lidingö, fast i höghus.

Skön film. Skön Skarsgård. Gustav är fortfarande min favorit av syskonen, men Bill hamnar nog på en skön tvåa. Bäst var Peter Dalle och den fruktansvärt obekväma öppningsscenen, för mycket full frontal för att sitta bredvid sina föräldrar och syskon. Ja... sånt är fortfarande obehagligt, jag vill falla genom golvet lika mycket nu som för tio år sedan när jag såg Tillsammans för första gången med mina föräldrar. Det är helt enkelt bara för mycket bekväm nakenhet och ogenerat filmande i svensk film (fast jag gillar ju det). Hur som helst var Himlen är oskyldigt blå tuppentoppen och väldigt fin.Familjen från sin absolut snyggaste sida.Tralalalöööö

Åh hej! Jag har precis ägnat mig åt de två favoritaktiviteterna sen långlunch och botanisering på Apoteket. Nu är jag stört mätt och fnissar åt min smockfulla påse av mediciner och diverse apotekligheter.

Nu ska jag läsa lite i pluggböckerna innan det bär iväg till kvällens biodejt.


Ska se Himlen är oskyldigt blå, antingen är den skitbra eller så är den huvadålig. Hoppas självfallet på det första alternativet.


Puuhppfft

Åh va trist det är att städa och plugga! Jag kan komma på åtminstone 20 675 andra saker som är betydligt mycket roligare än att städa och plugga. Till exempel att titta på den här bilden och skratta jättemycket.

Sjukt mycket roligare än att städa och plugga. Eller hur?

Hela bandet är ju bakis

Ouff, god morgon bloggen! Här sitter jag alldeles lagom krispig med en skön frulle och Den lilla sjöjungfrun, den här gången filmen, inte boken. När jag blir vuxen och känd filmproducent/regissör så ska jag banne mig göra en megamörk version av Lilla Sjöjungfrun, mer som den är i orginalsagan. Fatta vad awesome!
Om det slutar med att jag blir en bänkalkis istället för en Coppola så kan jag ju alltid pitcha idén till Tim Burton. Huvudsaken är att filmen blir gjord.


I'm just a sweeeeet transvestite

I did the locomotion... and it was goood!!! Nu leker jag "vem däckar först" med katten och ett glas apelsinsaft. Full på en onsdag, that's how I roll motherfuckersch!


DO THE LOCOMOTION WITH ME

TJA TJA BLOGGEN! Gryffindortornet luktar smaskigt av chevréfyllda gottigheter, vinet ligger på kylning, sminket är fixat och jag har precis svept en powerking. Varför? Jo för ikväll är det ju LOCOMOTION! Kom dit och rock med mig och mina bästizar. Känn peppen och låt dig smittas av kärleken på Stockholms trevligaste dansgolv!Bara bröst

På Birger (som vanligt) har jag och vännerna gömt oss för regnet. Där kan man dricka jättemycket kaffe och snicksnacka om det mesta. Just idag pratade vi mest om människor som är sämst och bröst.


MAKE IT BETTER

Äter världens grymmaste frukostmacka med sjukt mycket svartpeppar. Åh, vad vore livet utan svartpeppar? I tell you- sjukt ovärt att leva! Eller tja, kanske inte så dramatiskt, men all min mat skulle i alla fall bli väldigt trist.
Min sjukt awesome knäckemacka sällskap i magen av She & Hims album "Volume 2". Ja om ni inte fattat det än så äter jag alltid lite rock till frukost. Man mår bra av det.


Nja She & Him är väl inte särskilt mycket rock, men rockigt är ju synonymt med "sjuk jävla asbra" och därför är She & Him megarockiga.

00:06


Eberhart sög, nu läser jag Den Lilla Sjöjungfrun istället. Den är asbra!

Tower of Song

Jag vill att tiden ska gå långsammare och fortare på samma gång. Hatar när man hamnar i konflikt mellan två viljor så där. Särskilt eftersom det sällan varken går snabbare eller långsammare, oftast hamnar man bara i apatiträsket och muttrar över hur inget blir som man vill och vi vet ju alla att det träsket är ganska trist.

Hur bestämmer jag mig för att sluta vara besatt av tiden då? Tja.. jag kan ju alltid ta ett bad, lyssna på Leonard Cohen och läsa lite M.G. Eberhart. Sånt får en att tänka på tänder i hjärtat istället för ångest i magen.


19 573,5 anledningar att älska rock

Fotominnen med facebook. Vi älskar rock.

Alla älskar kaninisar


Breakfast with Nirvana


Jag måste lyssna på musik varje morgon, annars känner jag mig inte mänsklig. Nu sippar jag på mitt te i sängen och lyssnar på världens bästa Nirvana.

That's right, Mr. Martini. There is an Easter Bunny.

Måndagschill med måndagsfilm i mörkret. Gökboet blev kvällens sällskap och härligt sentimental återupptäcker jag min stora kärlek till den här filmen. Känns lite som att träffa en gammal vän.


På träff med Orre Strandberg 4.0

Tja, tja bloggen! Idag var jag på träff med Orre Strandberg!
Vi gick stadsvandring genom Gamla Stan, ut på Söder och sedan tillbaka in till city. Orre var skojig och skämtade med alla butiksbiträden, jag var fnissig och trillade två gånger. Han är så knäpp den där Orre som bara kommer till stan och beter sig som värsta turisten! Han vet ju ingenting om Stockholm, vilket vi efter en halvtimmes promenad insåg att jag inte heller gör, trots att jag bott här sedan innan jag ens var påtänkt (det är sjukt länge för den som inte fattar). Vi gjorde inte så mycket mer än att flanera runt på gatorna, dricka kaffe och spana in nördaffärer. Som vanligt berättade jag onödiga historier och Orre tjatade om sport. Överlag var det en väldigt fin dag, man har liksom alltid kul när man är på äventyr med Orre S.

HEJ DÅ!


Dagens.


Incredible Blondes

Börjar morgonen med Glasgowgänget the Incredible Blondes och funderar på exakt hur det kommer kännas att åka till England om typ tre veckor. Shit, fett snart.


KAN INTE SLUTA LYSSNA PÅ JANA

I nattens mjuka mörker och bakfyllans sista svettiga skede ligger jag i fosterställning på mina svala lakan och lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA JANA. Hon chillar inte direkt med gåshudsfaktorn i hennes musik och till min för tillfället extremt sårbara kropp och skalle (drabbades av panik när jag såg en myra på golvet och grät lite för att munsköljet var slut) får hon agera stort plåster med Bamse på för lite snabb själavård.


Vi dog hjältedöden igår

Efter att ha kört ner i bakfyllans helvetesgrop några gånger under dagen är jag på någorlunda god väg att rycka upp mig själv och kanske med lite tur bli av med den här omänskliga huvudvärken. 
Resan tillbaka till Gryffindortonet från Sofias rock-crib kändes outhärdligt lång och på fastande bakismage är åkturen med lidingöbanan rena rama dödsstöten när det gäller kräksfaktorn för en stupad bakishjälte. 

Nu har jag världens bästa mjukiströja på mig och magen är full av hummersoppa, surdegsbröd och scampigryta. Snart ska jag gosa ner mig i sängen och gotta mig i min rockighet tillsammans med varma kuddar och kanske lite söndagsläsning i form av Hemligheternas kammare.


Rocktober är världens bästa månad. FAKTA!

Hjärnan vill ha roligt

Det finns inget bättre än att totalköra helt gaaaalet med tjejerna och det finns inget värre än att totaldö bakisdöden efter en sådan kväll.

I ärlighetens namn är jag fortfarande full.(Parentes)

OCH STOLARNA ÄR KLÄDDA I SVART ORMSKINN!!!!!!!!!

Vi vet verkligen hur man gör det!

Hollywoods rock n' roll cribs kan slänga sig i väggen! Sofia och Bobbys hägerstenslägenhet är en riktig rockvinnare! Golvet är svart, bardisken är svart, alla trämöbler är svarta, sängen omges av tunga tygdraperier, mattan är luddig, fejkspisen är ikopplad och renhuvudet i gips chillar i hörnet i väntan på att hängas upp.

Tjejerna är fulla och natten är ung. Rock-Stockholm, kom och ta oss! Vi är beredda!


Första bilden jag hittar på Sofias dator... EPIC WIN!

Vi vet hur man gör

WALLA! Nu har jag värmt upp med rockgrabbarna Led Zeppelin och väntar på att Herb skall svänga förbi med rockbilen och köra oss till rockförfesten hos rock-Sofia.

SNACKA OM ROCK!


Världens bästa killar! Åh, ta mig dit!

How to make Rocktober happen

För att den här lördagen skall bli så überrockig som möjligt krävs det såklart en otroligt rockig frukost.

Lätt gjort med rocksalt!


Så jävla lätt att vinna!


Så mycket bättre

I brist på trötthet ligger jag på golvet och ritar medans jag lyssnar på världens bästa Ted Gärdestad, en ritual jag ofta ägnade mig åt under högstadiet men som på senare år liksom har glömts bort. Det är en fin ritual och en väldigt fin kväll.
Det känns faktiskt helt okej att vara ensam en fredagkväll när man har Ted Gärdestad, teckningar och nonchalanta flätor i sitt trassliga hår som sällskap. 


Notera min coola vägg i bakgrunden, jag är såååå kreativ.


Balls, balls, balls!

Åh va det är jobbigt när idolerna suger och Linden förlorar i ishockey. Jag vill ju gilla idolerna och att Linden ska vinna mot Åker (ja jag bryr mig tydligen om hockey nu). Fan, jävla skit. Nu ska Elin sjunga, jag hoppas hon är bra i alla fall.


Snyggt.

DFH- dissad för hockey

Trött på att vara ensam och sjuk försökte jag locka hit E-tunas värsta bad boy Orre Strandberg för lite sällskap och fredagsmys men blev DFH, dissad för hockey. Hatar när det händer.

Nu lyssnar jag på skön musik och läser runt på mina favoritbloggar.


SLYTHERIN ÄR SÅ JÄVLA GAY

Känns som att det var länge sedan jag påpekade detta övertydliga fakta. Slytherin kan suga min pung! Jag hat-hat-hatar Slytherin, en slytherinare särskilt, och hatar man en så kan man lika gärna passa på att fördömma hela släktet.


Bildsökning "men sucks"


Å får till hjälp en liten söt katt

Okej, den här leken "vem kräks mest?" som jag ägnat hela morgonen åt börjar bli väldigt tråkig. Jag känner mig inte så sjuk mer än att jag mår väldigt illa. Nu har jag i alla fall lyckats dricka en kopp te och tittar på Sailor Moon tillsammans med Toulouse.
Egentligen är jag inte K.Gun med kräkssjukan, jag är faktiskt Sailor Moon som är asbra på att slåss (fast typ inte hon springer bara skrikandes iväg från demonerna och undrar vart Maskerade Rosen håller hus) och min katt är inte Toulouse, han är faktiskt den magiska katten Luna. Tillsammans står vi för rättvisan och kärleken! Tillsammans bekämpar vi ondskan och straffar i månens namn!


IIIIAAAAAHHH!

ÅH, vad hade man inte gjort för att få vara Sailor Moon?!??!? Maskerade Rosen är så het att jag självdör!

WHAT'S WRONG WITH ME!?

Har legat med huvudet nedstucken i toaletten den senaste timmen. Kräks. Kräks. Kräks. Är jag sjuk? Åh nej!!!

I Coolektivet med världens bästa människor


Mattilo, K.Gun, Molly-Rolly, Pisse och G-utti!

Fucking jävla beslutsångest

Gah, bläddrar i kurskatalogen och försöker bestämma mig för vad jag ska välja för huvudämnesområde till våren. Åh va svårt! Allt verkar så himla kul men ändå så dödstrist på samma gång. Fan. Varför finns det ingen som säger åt mig vad jag ska välja!?!?! Gah, grr, morr.. jag hatar att vara vuxen, allt är så mycket lättare när man slipper fatta den här typen av beslut.


Inte skämmigt för fem öre

Idag var en sån dag när jag lyssnade på Here you come again tre gånger på raken under bussfärden hem utan att tycka att det är ett dugg töntigt. Hade det inte varit för att jag åker den där jävla bussen varje dag och med ungefär samma människor så hade jag nog ställt mig upp och sjungit med högt i låten, men eftersom jag besitter någon slags impulskontroll så nöjde jag mig med att smygmima bakom halsduken.

Jag älskar dagarna när jag får vara sentimental och lyssna på Dolly Parton.


Lisa bor i en sån där snygg vuxenlägenhet som får mig att vilja flytta ungefär SÅ HÄR mycket. Eftersom det inte lär hända på ett tag så kanaliserar jag känslorna i att sakna vår lägenhet i Berlin istället. Lägenheten som hade allt. Vita brädgolv, ett sjukt bra högtalarsystem, utsikt över Prenzlauerberg och ett asbra frukostställe fem trappor ner. Åh lägenheten i Berlin, jag saknar dig så!


Hur som helst är jag jävligt död

Efter att ha drömt tokgalna drömmar de få timmarna jag knoppade, känner jag knappast utsövd. Helst av allt skulle jag bara strunta i att plugga idag och bara snacka skit med mina rara studiekamrater, eller snöa in mig på ett café någonstans vid Hornsgatan och låtsas att jag är en sån där människa som sitter och skriver smarta saker dagarna i ända.


Oavsett hur min dag slutar så hoppas jag att den fylls med sjukt mycket kaffe och att det blir en bra dag. Teoretiskt sett borde den bli det (bra alltså), jag börjar ju trots allt min morgon med att lyssna på Beatles.


Vardagserotik

Jag blev bjuden på middag, SATC-style på "J" av pappa. Det var gott och mysigt. Nu har jag gömt mig vid fotändan av sängen och hoppas att stökigheten, som regerar i resten av rummet, skall bestämma sig för att kapitulera utan motstånd medans jag gottar mig i min nya förkärlek till obskyra erotiska noveller, skrivna av en kille i Metallicashorts som går i min klass (helt vanlig onsdagsunderhållning). Plötsligt känner jag behovet av att vara en kvinnas nacke betraktad från avstånd av en halvt psykopatisk sadomasochist.
Jag är inte sjuk i huvudet.. killen skriver bara väldigt övertygande. Man håller liksom med om allt, till och med när han skriver att han vill bli ihågkommen som killen som gjorde kvinnoföraktet populärt igen så tycker man att är en bra idé och smygfrustar i mörkret "åh.. förakta mig".


Facebook känner mig så väl

 
Katarina borde kallas:

Kvinnokvinna för alla kvinnors skull

Överspacklad och låtsasfräsch i håret tog jag mig an staden idag. Jag kände mig nästan för brudig för mitt eget bästa när jag trippade omkring med min hemmafruaktiga rosett på skallen. Som tur är har jag min piercing som alltid ser till att jag är mitt allra rockigaste och räddar mig från existensiella kriser i stil med "vadå är jag en tjejig tjej? Är det verkligen okej?". 

På ett sätt gillar jag ändå dagarna när min kvinnlighet ligger på topp. Man måste ju faktiskt vara lite stolt över att man är en sån. En kvinna alltså. Fast det är ju ändå skillnad på att vara en kvinnokvinna och att vara en brudig brud.


Tjej, kvinns eller bara K.Gun?

Smartast i klassen och kanske hela världen.

Pluggdöden tar hårt på vår semenariegrupp. Vi har suttit hela dagen och försökt komma fram till smartheter men har mest blajjat om idiotier och druckit kaffe. Till slut kom vi fram till att vi inte kommer fram till någonting alls och bestämde oss för att bara skita i allt och ta tag i det imorgon. Beslutet är helt och hållet baserat på att vi anser att det är okej att totalmisslyckas med den här uppgiften eftersom vi var bäst på förra semenariet.

Verkligen ambitiösa elever.


Så här ser det ut när jag försöker vara pedagogisk och låtsas förklara hur maktspelet i Mad Men ser ut... Fast egentligen satt jag mest och ritade hajar med massa tänder.My brains, my brains!

Tisdagsdeppen, en slags baksmälla till allt som var trevligt igår och något av en förberedande ångest inför allt råpluggande imorgon. Jag gör mitt bästa att tygla den med flanellpyjamas, bilder på kattungar och läskigt bra musik. Förhoppningsvis suddas alla sura miner bort så fort jag fått ta igen all sömn jag förlorade den här helgen när rocken höll mig vaken.

Livet är hårt när man lever för rocktober.


KATT

HUND
Ryggan från framtiden

Generellt sett hatar jag sajter som skickar ut sjukt mycket mail för att man köpt något där en eller två gånger, men det gäller inte Roligaprylar.se. Det är alltid lika kul att se vad de har för nya grejer på lager och de lyckas alltid pricka in mina mest angelägna behov. Som idag när jag fick mail om att "Robotryggsäcken från framtiden har landat".


Titta va fin! Och jag som verkligen behöver en ny rygga.


På träff med Orre Strandberg 3.0

Tillbaka från äventyret i metropolen Eskilstuna! Ett helt ovanligt äventyr på en helt vanlig måndag. Jag åkte taxi två gånger och kände mig lite som E-tunas Carrie Bradshaw när jag slängde med håret och vinkade till mig en "fräsch" merca på stationen, för när man tänker efter så är Eskilstuna nästan samma sak som Manhattan. I the bro crib bjöds det på småstadscharm, stöl och whiskey, helt enkelt toppen och megakul. Imorse fick jag lyssna på Axwell... det var inte kul.


Jag gillar Eskilstuna, det är lite som att vara utomlands.

K "Cliffhanger" Gun

Världen är upp och ner, men det gör ingenting för ikväll ska jag iväg på äventyr...långt bort.

 
Fezt.

Alla älskar kaninisar


Fakta.

Be your own fanFrukosthumor... på något sätt lyckas jag fortfarande vara bakfull. Fan. Jävla skit. Nu är det skola. Hej.

Bitter,trög och väldigt förbannad.

K leker deppig, förbannad och allmänt putt. Just ikväll säger jag upp mig från livet och väljer att låtsas som att min säng och Jumanji är det enda som är viktigt.
Obligatoriskt posefotograferande i badrumsspegeln innan gårdagens ståhej.
Om ni nu ursäktar så gömmer jag mig nu under täcket en stund. Puss.


På fezt med dalahezt

Festen igår var nog det närmsta jag kommer komma en tidsmaskin någonsin. Det var alla gamla högstadiekompisarna på samma ställe, festandes lika barnsligt som då, dansandes lika fult som då och precis lika sköna som då. Vilken underbar känsla det är att få känna sig som 15 igen för att man vaknar upp på en soffa, och inte vet var man är någonstans, muttrandes "shit jag måste ha däckat" och tycka att det är sjukt coolt. Nu tittar jag igenom bilderna och blir så lycklig över hur glad jag ser ut på alla bilderna. Allt är precis som när vi gick i nian.

Åh den fantastiska åldern 15, kom och hälsa på mig oftare!Titta vilka fina killar! Mina boyz ♥

Krispig tjej

Man vet att man är bakis om man tar upp busskortet istället för nycklarna när man står utanför sin dörr och undrar varför man inte kommer in.

Epic hangover fail.


Det där är jag. Mer uppdateringar om igår kommer idag, så fort jag fått i mig juice och macka.

LADY DANGER

Klockan är alldeles för sent och förhoppningsvis lyckas jag bota min fantastiska bakfylla med Red Bull, pasta, I love you man och sjukt mycket vilja, för om en timme... ja då börjar nästa fest. Rocktober sover aldrig!


Ikväll ska jag och färgen svart få grabbarna på fall, BIG TIME!

Min hund har gjort det där sååå många gånger

Ni vet ibland när man vaknar en dagen efter och är så rövbakis att man undrar om man tävlade "fullast vinner" med en hel by kvällen innan? Idag är en sån dag och när det händer brukar jag lägga handen för pannan och suckandes släppa ut ett halvförtvivlat (men ändå lite förnöjt) "aye caramba", ta ett glas juice och dra täcket över öronen igen. Samma rutin gällde självklart idag men jag åkte på en mindre fartknöl när jag med handen mot pannan inser att där sitter en stor jävla bula som gör jättejätteont. Ungefär 15 och en halv sekund fick jag lov att tänka efter innan jag kom ihåg vad som hade hänt och ungefär en halv sekund efter det skämdes jag så mycket att det blev ett till "aye caramba", dock i en mer slagen ton.

Vill ni veta vad som hände?

Jag skulle bara gå in i huset och trodde att dörren var väldigt öppen, tydligen var den förbannat jävla megastängd och gjord av väldigt välputsat glas...ja... ni fattar.. det gjorde ont och det var sjukt pinigt. Josefin (värdinnan)skrattar glatt med resten av skaran och säger "vet du hur många gånger min hund har gjort det där!?!?" som om det skulle få mig att må bättre. Äsch, förutom skallen och stoltheten så gick ingenting sönder och en halvtimme med ett glasspaket mot pannan tog bort det mesta av fulheterna, men det är ju lagom kul att ha en fet bula i skallen när man ska på trendig fest ikväll.

Aja, det kanske är lite coolt att se ut som att man har varit i ett slagsmål, jag kanske kan fälla lite b-rudar på att jag ser så jävla bad ut. Alla tjejer gillar ju sånt.


OH MOTHER, vad den här bakfyllan kommer bli lång.


Att gå när det egentligen är billigare med taxi

Trevligheterna som förekom denna kväll är svåra att beskriva. Ett magert försök vore att säga att toal lycka, i dess absoluta benämnelse, är en villa med eget diskorum (alltså på riktigt, det enda som finns i rummet är en bar, en 5 meter lång soffa och en discokula), Törley och att danshångla tryckare till En helt ny värld / tokdansa till Be a man. Vilken häftig lördag, vilka underbara vänner, vilken oerhört megasugig promenad tvärs över ön som totalräddades av en mörchtrevlig taxichaufför och vilken underbar känsla det är att vara kär i hela situationen.

Tja... vad ska man säga? Klockan är 05.15 och jag skulle rövmörda för en falafel im brot.


Rocktober gör mig gott, det gör det alltid. Imorgon kör vi på charaden igen! Puss, älskade kamrater!

IDOOOOOL!

Förfesten har börjat. Rocken spelas och alla blir glada. Heja fredag!


Stupid she, stupid bus, stupid you, stupid me.

Hemma från skola laddandes inför äventyr på hemmaplan. Efter att inte ha rört gitarren på flera dagar kände jag att jag skulle återskola mina pianofingrar till gitarrsträngsplockeliplock.. Det är jobbigt när man inte är van men det lossnar efter ett tag. Anyways, jag spelade in en video med en låt jag jobbar på. Den är i sedvanlig K.Gun-anda med lagom mycket heartbreak, gapig sång och innehåller absolut max tre ackord. Please ignore the textfel, tonmissar and the terrible ljudkvalitet, it's art.. det ska inte vara perfekt.


Låten kommer bli asbra, jag lovar, ignorera det knäppa slutet!

Klockan är 10.33 och müslin är god

Nu sitter ni säkert där med era mumsiga mackor och väntar på att jag ska slänga iväg lite schysst frukostspänning, men jag ska ju bara iväg till skolan och det är ju tyvärr inte så spännande. Ledsen att göra er besvikna, ikväll däremot då ska ni banne mig se på rockfasoner. Det vankas nämligen fest här i Gryffindortornet, WOOP WOOP!


Hunky Dory får bli mitt musikaliska frukostsällskap. En dag som börjar med Bowie måste bli en bra dag. Aight?

Så jävla jobbigt att plugga


Should I stay or should I go now

En givande fika med pappsen lättade på lite tryck och en givande middag med mammsen och Stefan fick mig att tänka. Jag har två olika planer. Båda två är ganska bra men jag får se vad som händer i slutändan. Det lutar såklart mot att jag tänker åka till England, det är ju det jag vill och tydligen är det inte så illa att hoppa av den här kursen som jag inbillar mig att det är. Det jag måste göra nu är en lista på anledningar att inte åka och se om den är längre än listan med varför jag absolut borde.


Jimmy-Ray med ciggens.

Åh Glenn från Göteborg <3

Sjuk grej hände nyss. Det ringde en kille från någon slags pensionsgrejtjosan och undrade om jag brukade titta i mitt orangea kuvert på vilket jag svarade att han säkert sökte min mamma och inte mig. Vad som vanligtvis brukar bli ett "okej, tack så mycket, jag återkommer senare" ledde på något sätt till ett tio minuters långt samtal om precis allt som inte har med pensionsspar att göra. Helt plötsligt telefonflörtade jag tydligen med en kille som lät söt/snygg/sexig (hur man nu kan höra sånt), var sjukt rolig och som säkert hette Glenn, för han var från Göteborg.

Men vad händer nu? Vi la ju på till slut för vi båda kom på att det vi gjorde var lite konstigt och här sitter jag och undrar vem Glenn från Göteborg är... tja... han har ju mitt nummer i alla fall.


Sista toalettbesöket innan hemgång igår och jag kommer på att jag har kameran med mig. Försökte ta en bild och se snygg ut... det gick ju jättebra (host)!


Rock på Baba PO

Bilderna från gårdagens rockiga förfest i Phews nya stekarlya på Gärdet.

Rock.

(Parentes)

Förresten så finns det nog inget som är så toppen som att lyssna på Helgen V. 48 när man är friskt nyhånglad och lite så där fnissig, på väg mot en förfest någonstans på röda linjen.


Nu ska jag sova på saken (mitt rockproblem), det vill säga ligga vaken och grubbla. Det är så det alltid fungerar och sen ligger man där i sängen och tänker "åh varför kan jag inte somna?!? Jag måste ju sova på saken!".

Förnuftig eller rocksjäl?

Vilken baklängeskväll. Knäpp och kul men väldigt kort och i slutändan trött. Spille rill, det är inte viktigt, vad som är viktigt är att jag har fått mail från Thea. Tydligen så funkar det inte alls med deras nya nanny och hon undrar om jag vill komma över till England i december och följa med på julturnén.
Jag är så sjukt jävla frestad. Förstå va underbart att få åka på turné igen och spendera hela julmånaden med världens bästa människor. Åh jag är så sugen... vill ju inget hellre än det... åh.. Vad ska jag göra?
Göra klart den här kommande delkursen, hoppa av i slutet av oktober och sedan chilla i England november/december? Typ bo lite hos Felicia i London, hänga hos Malin i Cambridge och sedan spendera två veckor i Nantwich innan turnén. Det är helt klart görbart och vore så himla kul. Det enda som biter emot är mitt fucking jävla förnuft som säger "ååå plugga, plugga klart, var färdigutbildad innan du fyllaer 22.. åå var duktig, duktig, duktig!".

Typiskt att ha ett förnuft när man bara vill rocka. Åh, jävla skitförnuft. Hjälp mig kamrater! Vad ska jag göra med min höst/mitt liv?
Åh, bilder från förra året. Känns segt att ens överväga att säga nej till det här för att sitta och läsa mossiga kulturböcker i fyra månader.


LAMMKÖTTET K!

  How old do you look?

Katarina, you look like 16!
Efter att ha fått höra diverse kommentarer om hur gammal jag ser ut de senaste veckorna så var det här precis vad jag behövde. In your face alla universitetskompisar som gissar på att jag befinner mig i åldern 25-29, facebook är den enda vän jag behöver! Om ni nu ursäktar så ska jag gå klart ettan, vara tonårstrotsig, skaffa större bröst och göra vårdslösa saker som bara vi kidz på 16 bast får göra. Sen ska jag gå till fritids också. HA!

ROCKTOBER?

Håret är fönat, ansiktet är spacklat och musiken strömmar ur högtalarna. Jag tror jag är redo för att slå runt på stan ganska rejält. Vem är med mig!?BPO?

Gammal och ansvarsfull eller ungsnygg och rockig? Jag vet inte riktigt vem jag ska vara idag, en sån här helt vanlig onsdag när festnerverna skriker efter att få tokdansa till indiepop. BPO är ju onsdagsklubbarnas mest lockande smörgåsbord men plånboken är läskigt tom och på ett sätt tycker jag att jag borde spara mig till helgen. Men om det är något som är orockigt så är det fan att vara en banger... dessutom har jag en kick-ass outfit uttänkt...

Jag får helt enkelt ta en dusch och se vilken sida som åker ner i avloppet tillsammans med smutsvattnet. Ren måste jag ju bli oavsett, den som trodde att rock har något med dålig hygien att göra hade helt fel.


The National får hålla mig sällskap i duschen!

Älska din puss

Mamma skolkar från jobbet och jag är ledig. Tillsammans äter vi mysig tjejfrukost och funderar på att boka tjejig spaweekend till något billigt europeiskt land.

En sparesa utvecklades till en idé om att sälja allt och flytta till Västindien. Både jag och mamma sa att vi inte skulle tveka en sekund tills mamma sa "men vad skulle vi göra med katten?" och därmed dödade våra drömmar om en framtid under palmer och stekande sol.

Det är straffet man får betala för att man älskar sin katt.


Jag gillar att vi inte tänker på vad som kan hända med mormor och morfar eller vad pappa skulle säga, inte ens "men vad ska vi göra med hunden" kommer på tal. Bara katten. Ett litet jävla kattskrälle.

Epic logotype fail

Förlåt men hur kan jag inte ha tänkt på det här innan?Snacka om tur!

BUFFY OCH VAMPYRERNA PÅ TV400!!!! SÄTT PÅ RÄTT KANAL NU!

Världens bästa dag

Efter die Schule åkte jag mot stan för en snabb kaffe med Hogwarts snyggaste killar, Adam och Martin. En snabb kaffe på Götgatan resulterade i en hel halvdags flanerande genom söders trevligaste kvarter, dreglande/spenderande i de bästa småbutikerna, puddingspan (snacka om puddig stadsdel, minst två hunk/babes per capita), ännu mer flanerande och ännu mera kaffe. Allt var så fantastiskt att vi vägrade lämna varandras sällskap. Det blev en supersnabb sväng till bolaget följt av mysig middag hemma hos Adam.

Åh vilken underbar dag, fucking bästa dagen på länge. Jag längtar redan till helgen, då ska jag och killarna på fest.


SpongeBob SquarePants - The Best Day Ever

Dålig morgon

Morgonen är kall, skafferiet är tomt och i magen bor en arg dvärg som skriker efter frukost. Kaffe-bulle-20-spänn på 7eleven innan lektionen börjar? Lär väl bli det, men jag var ju så himlarns sugen på gröt.

Åh, hatar när det händer. Dessutom hade vi ingen juice, jag kan inte vakna utan juice. Utan juice förstörs hela min dag. Som tur är har jag en katt i sängen som är jävligt jävligt söt. Det är en sån sak som gör livet lite lättare igen.


1+2+3+4= Vem är jag nu egentligen?

Livet är svårlätt på Dovas, så är det oftast. Rocktober rockar och någonstans inom mig bor äventyrslusten jag försökt kväva den senaste månaden. Vad ska jag göra? Hjärtat säger ja men ångesten/hjärnan säger nej. När ska jag våga plocka upp trådarna, fnurra ihop ett schysst garnnysta och sedan rulla ut över hela världen? Det är ju det jag vill, varför börjar jag kompromissa när jag fortfarande är en fucking jävla tonåring?

Livets stora mysterium och min fyllas mest angelägna uppbrusningsfaktor. Tänk att det är så svårt att satsa högt och falla hårt.

WTF, det är ju nu det ska hända!!!


Nu drar jag mig till kojs med mina gosedjur. Tacka fan för nallar, vem hade man annars varit?

En jävla nolla är svaret om ni undrar.

Dovas bör man, annars dör man.

Ölpatrullen måste åka ut på akut räddningsuppdrag.

BRB.

16.53

Åhnej, pratade precis med Fluff på fb-chatten och hon berättade att Egan har fått vattkoppor! Nu kan han därför inte följa med på turnén på flera dagar och måste stanna hemma med den nya nannyn som han tydligen inte alls tycker om. Stackars Egan och stackars tjej, inte lätt att vara nya nannyn och sen händer det här.

Nu flyger jag iväg till centrum, måste lämna tillbaka ett felköp. PUSS!


Legen-fucking-dary!

Asså jag dör, har precis fått reda på vad mina läxor kommer bestå av den kommande tiden...

wait for it...

wait for it...

...wait for it....

TV-SERIER!!!! Till första semenariet är min uppgift att se första säsongen av Mad Men och läsa lite i en  bok. Fatta vilken toppen uppgift! Haha, universitetet, vilket jävla skämt! Åh det här är bättre än paj! Fan va nice, jag vill börja plugga nuuuuuu!

Oj va jobbigt det är att gå i skolan.

Tjej söker sällskap

Kom hit så bjuder jag på 16 små scones, te och obegränsat med kärlek. Du kan också få höra låten jag skrev i natt, den huvudsakliga anledningen till varför jag försov mig (hur kan man inte höra en väckarklocka som ringer konstant i en timme?), och när vi är mätta och trötta kan vi skeda i min säng och titta på disneyfilmer. Erkänn att du vill?


Bild snodd från Jana.


Superhjälte, Superhero, Superhelden

Försov mig och missade därmed sista tåget till skolan. Helt klart inte det bästa sättet att börja en morgon, särskilt när det är första dagen på mitt nya superhjälteliv. Nee, det här måste jag ta igen. Dagens to-do för att bli "Hit Girl från Kick-Ass":

1. Tvätta håret
2. Bli 9 år yngre
3. Sy en superhjältedräkt
4. Lära mig allt om vapen
5. Bekämpa brott (mördmörda gangsters)


Dexters laboratorium

Mitt i ett facebookbråk med vännen Ben om huruvida "Dexter" (ni vet Dexter från serien Dexter som handlar om en Dexter som är seriemördare) är asgrym eller inte så kom jag att tänka på serien Dexters Laboratiorium och undrade varför jag inte tittar på den serien längre. Den var ju helt jävla megatoppen och hade världens bästa theme song, ni vet "I Dexters laboratorium, bor en pojke som är väldigt smaaart, men Dee-Dee spränger hans experiment, allt går i kraaaas! Trots att han är kloook går allt på tooook, i DEXTERS LAAAAAAAAB!"

Jag måste skaffa Cartoon Network imorgon... eller beställa Dexterboxen.


Ond liten jävla kille den där Dexter, men vem älskar inte en bad boy?

KICK-ASS

Oändligt med sömn, höstpromenad, pizza, Kick-Ass och sjukt mycket våld.

Jag älskar söndagar och jag älskar Kick-Ass. Imorgon börjar mitt liv som ascool 11-årig superhjälte. Jag lovar.


Så hetscool att jag dör. Läskigt avis.


Söndagsmys

Idolfrukost och lite sömn i ögonen. Lyssna på en bra låtlista istället för mitt babbel.

Sunday's good for you


Sjuuuukt söta cuppies! Måste ha, nu, nu, nu!

Kl är 01.57 och jag dör dödsgarvdöden

Jag älskar facebooks nya grej med att de slänger upp lite random bilder som ens kompisar är taggade i. Ni vet, där längst till höger så brukar det stå "photo memories" eller "... was tagged in this album 2 years ago". Den bjuder oftast på en skön nostalgitripp, eller några spridda asgarv och ibland så är det bara astrist, för vem bryr sig om vad någon man inte ens visste att man var kompis med på facebook gjorde när han/hon kom ut ur puberteten. Just ikväll var det dock ett asgarv som bubblade upp när den här bilden uppenbarade sig:


HAHAHHAHAHAHAHAH! Världens bästa människor som ger sig ut på LOTR-lajv mitt i vintern! Såååå jääääääävla bäst.. åååå jag dööööör!!! HAHAHHAHAHAHAHAHAH! Min favorit är helt klart Gimli som är mest lik. Annars gillar jag också Boromir som ser mer ut som en avdankad pizzeria-alkis från Blackeberg än en krigarprins från Gondor.
Vilka fantastiska människor. Känns som att jag måste skicka ett långt tackbrev till Andrea (Legolas) och tacka för att vår vaga facebookvänskap numera ger mig så mycket glädje.

Autumn leaves will only paint the ground

Blä, hatar att vara vaken när jag helst av allt vill sova, tur att låtskrivarnerverna är piggpigga de med. Popfabriken K tror visst att hon faktiskt hittat på något riktigt bra den här gången. Fan, jag måste fixa lite nya spelningar snart... jag känner liksom att det är dags. Dags att dela med sig lite av kärleken eller nåt.


Tja tja idolbloggen

Asså hallå men hur kan man inte vara tvärkär i idol-Linnea? Hon sjunger som en gudinna, dansar som Mick Jagger på speed och är sötare än en tecknad bebiuggla. Jag tänkte, är jag verkligen kär i Linnea? Sen läste jag hennes svar på "lär känna idolerna bättre" och fick alla tvivel bortblåsta, jag är sååå kär. Särskilt kär blev jag i det här svaret på frågan "Så lyder min första kvällstidningslöpseldel":
 
BAM! Linnea till sjukhus efter ännu ett fall från scenen. "Svårt att stå still när det är så roligt".

Åh hon är så gullig och när man tröttnat på att lyssna till hennes underbara röst och sett sig mätt på hennes fräscha look så kan man alltid leka med hennes leverfläckar.


Ett ansikte, en grupp leverfläckar, oändligt med möjligheter. Jag lyckades med stjärna, pacman och sköldpadda/dromedar. Vad klarar du?

Mike Tyson wants to know why his tiger is in your bathroom

Choklad, Baksmällan, vin och trevligt sällskap.
Jag gillar livet.

Schtekigheten fortsätter...

Nu har jag lagat världens godaste middag. Chili/parmesan/vitvinsmarienrad lax med citron/basilikapasta. Mums, champagnen den är god den med.

Heja lördagsmys!


En till bild från båten på farbror Lars, aka Lassepedia. Han kan allt!


Schtekigt värre ute på Djurgården

Pappa B har köpt segelbåt, så här såg det ut idag på invigningen.
I <3 UK

Jag vaknade klockan åtta av att byggarbetarna från Ravenclawtornet hammrade utanför mitt fönster. Det var ett fruktansärt sätt att vakna på så jag bestämde mig för att somna om och vakna klockan halv ett. Inte bara fick jag drömma massa mer, det här var också det första jag läste efter att ha gnuggat sömnen ur ögonen :)

Thea Gilmore:
Aaaaaaaah! Katarina!!!!! We are sitting on a big gold tour bus and missing you so much right now! Just saying! Xxxxxxxx

Okej, jag kanske är lite avundsjuk men mest blev jag jättejättejätteglad. Åh, jag saknar min rockfamilj så jävla mycket. Jag måste helt enkelt åka dit och hälsa på så fort de har tid.
Minnen från en ljummen sommardag i deras trädgård. Tänk att det redan har gått två månader sen jag åkte hem från England.

The rebirth of Rocktober

Men förblöt! Jag glömde berätta allt som är kul ju! Till exempel kuligheten att jag druckit öl med mina klasskompisar (kul att lära känna, lätt att komma överrens) och att jag efter två, tre, fyra stöl dansade iväg mot ön för att spela discobowling med gänget, ett slags party för Herb som fyllde år igår. Inte bara var det disco och bowling, man fick även sjunga karaoke (förloraren i varje serie var tvungen att sjunga) och därmed lyssna till sköna hits som Can't fight the moonlight, Proud Mary, Bed of Roses och Wonderwall. Med andra ord en toppenkväll.

Största kuligheten är väl ändå att Rocktober tagit sitt första stolta steg. Välkommen årets bästa månad, vi skall rocka sönder heeeeeeela haket!


Vem tvingade Bart? VEM? VEM? Rocktober är inte ljug, det är helt och hållet fakta! Ge mig en hög jävla fem!!!


Horballes jävla pungskit

Tentan gick åt helvete, därav min störda megafylla som jag befinner mig i för tillfället. Visseligen hade jag varit lika full om tentan gått bra.. men men, vi pratar inte om det nu. Det enda jag vill ha nu är lunch (har inte ätit sen frukost) och sjukt mycket sömn. Snälla väck mig inte imorgon, jag har bokat in ett drömmarathon till minst klockan 13 och vrålvägrar lyssna på någon som säger något annat.

Älska mig, för jag älskar er!

Nu lyssnar jag på Janis Joplin och önskar att livet var som Woodstock.

Nästan som att ge sig ut i krig

Uhhh..... tentadag....

Hela natten har jag drömt mardrömmar om totalmisslyckade matteprov och gamla tyranner (lärare) som fortfarande får mig att svettas när de ser mig in i ögonen. Usch, det enda jag kan hoppas på är att frågorna är relativt lätta och att jag inte drabbas av skrivkramp eller panikångest. Gah. Ne, jag är ju en smart tjej, det här bara måste gå bra!


Jag värmer upp med Rolling Stones, rostmackor och sjukt mycket smink. Ska man dö alla slags tentarelaterade typer av död bör man göra det jävligt snyggt.

RSS 2.0