Mot Coolektivet!

KEMUN! Ikväll ska Gutti bjuda mig på middag + lådvin. Jag är hyperpeppad! Nästan så peppad att jag funderar på att gå ut och dansa efteråt. Dansa? Jag? Ja, jag menar det!


Tjejdejt

Mamma B fyllde år i lördags och i present fick hon en tjejdejt av mig som vi hade igår. Först fick mamma bada skumbad med ljus, musik och ananascoctails som jag gjorde åt oss.


Sen lekte vi restaurang


Jag hade gjort min godaste sötpotatis/palsternacks/morot/(massa)vin-soppa med krutonger som var stekta i smör med vitlök och persilja.


Till maten bjöd jag på rosa champagne och HBT-debatt.


Efter maten fönade jag mammas hår så hon såg ut som en Hollywoodfru och vi såg en bra film och åt mängder av macarons, champagnepraliner och självklart drack vi mer champagne.

Jag ger kvällen fem av fem toasters!


Tips: om ingen fattar vad du heter, BYT NAMN!

En vän från min gamla teatergrupp i gymnasiet har flyttat till Santa Monica för att gå en teaterutbildning. Idag döpte hon om sig själv på facebook med förklaringen att ingen kunde uttala hennes svenska namn, därför heter hon numera Savannah.

Jag hoppas ingen kan säga mitt namn ordentligt i London så jag kan byta till Blubby.


7 (alltså dagar kvar till the big big kaboom)

Det finns vissa saker i livet som jag trots plågsamma försök, mycket lidande och sjukt mycket vilja, aldrig kommer komma över. Snyggaste killen på Vurma kommer aldrig bli min kille, smör kommer alltid vara onyttigt, min hjärna lär aldrig förstå matte, Heath Ledger är död (och kommer därför aldrig bli min kille), Gwyneth Paltrow är tillsammans med jävla Coldplay-douchen (och kommer aldrig bli min tjej), jag kommer aldrig vara snygg i manchesterbyxor, Harry Potter-serien är inte baserad på verkliga händelser, barndommen kommer aldrig åter och 60-talet har redan hänt.

Listan fortsätter, men vem orkar läsa? Poängen är att alla de här sakerna, på grund av deras oöverkommlighet, är små små stenar av sorg som ligger någonstans på botten av min mage, och en del punkter så små att de mer är ledsna sandkorn som simmar runt i blodet. På natten när jag rabblar listan känner jag att stenarna slammrar runt i kroppen som mynten rasslar i en jackpot på en enarmad bandit och då tänker jag att det är orimligt att vara ledsen över allt det där. Men sen tänker jag att jag visst får vara ledsen, i alla fall en stund, för ikväll kom jag på hur mycket jag kommer sakna min katt och det kommer jag nog inte heller komma över.

Legitim ursäkt till att vara ledsen.

Vem ska nu gosa med mig hela nätterna? Vem ska nu vara min bästis och snyggaste kompis? Det här är en stor småsten av sorg dude. Liksom...


9

Det är en väldigt märklig känsla att känna pressen av att ha varje minut planerad den här veckan. Efter världens slappaste sommar måste jag liksom påminna mig själv hela tiden att jag inte har all tid i världen nu. Jag kan liksom räkna ut exakt hur många minuter jag har kvar i Sverige. Då finns det inte tid till "äh, jag bokar tvättid sen" eller "nje jag åker till mormor på torsdag istället". Det går inte och jag är livrädd att jag ska glömma någonting och jag vill inte tappa kontrollen (vilken kontroll? Sen när har jag någonsin haft kontroll över någonting).

Kontroll och kontroll spelar ingen roll. I slutändan kommer jag ändå glömma allt, vara helt oresonlig och gråta floder över minsta grej. Ju förr jag accepterar att jag är ett virrigt känslovrak desto lättare kommer det bli att ta itu med den här veckan. Eller?

Men skit i det, jag har en nyhet! Mitt Hogwartsliv har fått en lillasyster; Mitt Londonliv! På "Mitt Londonliv" tänkte jag dela med mig av schyssta londontips, svara på frågor om att leva/studera i staden och lite allmänt snick-snack om vad som händer på, vad som då kommer vara, min sida av pölen. Självklart kommer jag skriva mest här på min moderblogg men jag tänkte att den nya sidan kan vara ett schysst guide för de få själar som undrar lite mer.

Låter det knepigt? Det är det inte, och om ni inte fattar så kommer ni göra det snart.


Nu ska jag återupptäcka Little Miss Sunshine och se om jag tycker att den är lika fantastisk som sist.

Jag vågar nästan lova att den är det.


#8

Lycka är att komma hem helt slut efter en jobbdag och mötas av en dokumentär om Christian the Lion på SVT. Hur mycket tror ni jag har gråtit? Ungefär jättemycket.


http://svtplay.se/v/2030547/dokumentarfilm/lejonet_christian_-_kand_fran_internet


Se den och älska allt!

#7


Tänk hur lite vi visste då.

#6


10

Ute på landet är det tradition att samla släkten för kräftskiva den sista lördagen i augusti. Det är helgen när det luktar ljung överallt och helgen när de första riktiga höstvindarna börjar smyga sig in. Visst var det sommarvarmt igår, men vinden känns, låter och luktar på ett helt annat sätt än den gjort innan och även fast det fortfarande är grönt lovar världen på något sätt att hösten kommer när som helst nu. Den lurar precis bakom hörnet.

Jag sitter på altanen och ser ut över fjärden med ögon som är trötta men glada. Tio dagar kvar innan jag flyttar och jag försöker supa in varenda liten detalj av utsikten, huset och tapeterna, ja allt egentligen! Jag vill komma ihåg precis hur allt känns så att när hemlängtan krampar till i magen kan jag noggrant minnas min favoritplats på hela jorden och tycka att det känns som att jag nyss var där. 

Snart åker vi hem till stan igen och jag lovar att jag inte ens kommer hinna blinka innan nedräkningen är nere på 1.


Hare kult, det är lördag!

God morgon tappra bakfyllekamrater!

Idag är en ny dag och jag ska sitta på skumpig buss i två timmar (dvs koncentrera mig till tusen för att inte tvärkräkas i någon persons knä, eller på någons gulliga hund, eller typ i någons kasse) för att ta mig ut till Gränös årliga kräftparty. Det kommer bli en utmaning som alltid att hålla ordning ute på släktfesten men eftersom det blir sista gången jag träffar alla på kanske ett år så känns det ganska värt att satsa.

Hoppas ni gör något kul ikväll. Om just du undrar vad du ska göra ikväll kan du alltid ta del av lite sköna lördagstips från mig. Varsegue!

Det är lördag! Tusan va kul att...

...äta chins med dins och titta på Die Hard 2
...gömma mig under täcket och läsa Fången från Azkaban
...ringa en cool kompis och dricka öl på en bowlinghall
...ha badfest i ett vattendrag, t.ex. en å
...titta på extramaterialet till extended version of Lord of the Rings
...se minst tre animefilmer utan text och gissa vad det är de säger på japanska
...ta en dusch
...googla

Hare så kult!


Google ♥

03:21

Vet ni vad?

Öl är gott!

HEJ!


WIN WIN WIN

Jag fick inte en gnuggis hos tandläkaren. JAG FICK FEM! Fem stycken asfräcka gnuggisar och en hel påse med schyssta tandprylar (bland annat spexig tandtråd och fina tandborstar).

Alltså tandläkarbesök ♥


Tuffast är ormen. Jag tror jag ska ha på mig den ikväll om jag går ut. COOLAST PÅ STAN!


Creative High Five


Alltså ibland när kreativiteten och låtskrivarsuget slår till mitt på dagen blir jag helt vild. Jag som trodde det var omöjligt för mig att få någonting gjort innan midnatt.

12

Jag vet inte om nedräkningen till min flytt hjälper mig att hålla nerverna i schack eller om det egentligen bara får mig att flippa ur ännu mer, men på något vis känns det bra att jag vet hur många dagar det är kvar. Så jag inte vaknar upp helt plötsligt och inser att jag bara är kvar i Sverige i en endaste dag (till exempel) (eller att det är Söndag och jag har glömt bort att äta ägg) (vilken skam det vore) (parentesmissbruk).

Idag kan jag i alla fall stryka tandläkaren på min "to-do-list". Det ska bli kul, min tandläkare är nämligen himla gullig och tycker alltid att jag är en prima patient eftersom jag kan gapa så stort och ligga så still.

Någonting måste man ju vara bra på, eller hur?

Hoppas jag får en gnuggis eller ett fint klistermärke.



Jag har bakat headerförslag. Vilken är finast? Jag tänkte att det är fint med något lite ljusare än nuvarande headern.

#5

Filmen UPP, en väldigt bra anledning att gråta jättemycket.


13

Tretton dagar kvar, och ja, jag känner mig snäppet mer hysterisk.

Min nässelfeber som orsakades av svår sportallergi har äntligen börjat ge med sig. Jag ser fortfarande ut som ett pizzafejs men jag är ändå sugen på att göra något. Kanske gå på bio... kanske se HP & TDH P2 igen...

Det vore ganska fantastiskt faktiskt.


14

Fjorton dagar kvar sen bor jag i London.

Jag gråter nu,

men det är bara för att jag precis såg Sagan om Konungens Återkomst. Jag är ju inte feg. Eller?


Jag i Hyde Park i vintras när mamma och syrran kidnappade mig i samband med min födelsedag.

Bloggen har blivit med header!

Mitt Hogwartsliv har äntligen fått en header! Tack Sofia för att du brottades med mina htmlkoder och gjorde det som jag aldrig klarat av!

Eftersom jag är sämst har jag redan bestämt mig för att jag måste byta. Den är för stor. Jag gör lite förslag så får ni rösta.

L8ter!


#4

Asså när man sett på "True Talent" i tio minuter och en gullig tjej gråter och en kuf inte går vidare.

Katarina, bit dig i tungan och för guds skull;


Jag tittar för de blir så glada när de går vidare.

Jag är team Edward

Pga en del beefande ang Twilight-serien den senaste tiden bestämde jag mig idag för att se hela helvetet utan att stänga av en enda gång (jag har nässelfeber och måste distrahera mig från allt kliande). Ni tänker kanske "va?" men jag tänkte "know your enemy" och här sitter jag nu några timmar fattigare och en oas av LMFAO:s senare. Det var inte lätt och det krävdes en del kisspauser, men nu har jag i alla fall sett alla Twilighfilmerna (för det finns väl bara tre stycken aight?).

Jag förstår verkligen att många människor faller som käglor för Ed, Jake och hela grejen, men den sjukt osubtila dialogen och den sexuella spänningen genom hela filmen gör det omöjligt för mig att inte hångarva varje sekund.

Bäst är i Eclipse när de är ensamma i Edwards rum, han har skaffat en säng, Claire de Lune spelas i bakgrunden och efter allt hnahnihnanande tänker man att det äntligen ska bli lite äkta biblisk action, men icke. "I want to be married to you first". Ew. Bella borde dejta någon yngre med lite smutsigare värderingar. Efter nästan tre filmer blir jag personligen lite trött på charaden, liksom, ENOUGH WITH THE HÄVANDE BRÖSTKORG ALREADY! BARA KÖR!

Jesus.

Jag är team Edward i alla fall. Jake är en jävla tönt. Sätt på dig en tröja kemun!


Dagens tips, dagens tips, lalalala dagens tips.


Oh Neville you break my heart in two I'd even do advanced herbology just to be closer to you.

Jag har alltid haft en crush på Neville Longbottom, därför är jag så glad att Matthew Lewis klarade av puberteten så himla bra och förvandlades från padda till megahunk. Min nya hobby är således att bildgoogla Matthew Lewis och scrolla på tumblrs dedikerade åt hans hunkighet.

Åh Neville <3


Mummma mumma mumma

Nässelfeber... kewl...

Kemun! Idag har jag jobbat på mammas kontor men var tvungen att gå hem tidigt på grund av att jag fått skitjobbig nässelfeber över hela jävla kroppen. Jag hatar nässelfeber. Jävla skitallergier.

Något som var kul med att komma hem tidigt var att jag hann se "Det regnar köttbullar". Den var skitkul.


Bäst av allt var all Kung

Kungcupen 2011 blev en succé, trots en väldarns massa väder och en hel del vind. Bäst av allt var att mitt lag vann och bäst av allt var att vi hade världens brakefterfest hemma hos mig. Bäst av allt var egentligen att de flesta stannade ända till klockan sex på morgonen och bäst av allt var såklart all Kung.

Fast bäst av allt var att jag idag pantade 106 burkar (90% Kung) på Willys och att jag är så bakfull att jag ser ut att ha varit i helvetet och vänt. Det ska synas och kännas att man festat, annars är man feg.

FAKTA!


Kungcupen 2011

Idag är det äntligen dags för Kungcupen! Bästa fotbollsturneringen i hela Sverige! För er som inte vet innebär kungcupen att alla spelare tar med sig tre burkar Kung-öl och lägger det i en vinstpott. Sen dricker man också en väldarns massa Kung medans man spelar och när vinnarna korats blir det fest. I år har 51 personer sagt att de kommer, FATTA VA MYCKET KUNG DET ÄR!

Just idag har vi tyvärr väldigt dålig tur med vädret och med tanke på hur mycket det har regnat kanske fotbollsmatcherna blir lite utav en vattensport, men vafan, jag kan inte vara feg och backa ur på grund av lite väder. Väder är faktiskt oftast kul.

Min dröm hade varit om Kungcupen hade varit en Quidditchturnering istället, eftersom jag älskar spelet quidditch. Problemet är väl bara att det är livsfarligt att flyga på en kvastkäpp om man är astankad.
,

Problem nummer två är väl att om jag spelar quidditch med mina mugglarkompisar kommer det se ut så här



LOTR LOTR LOTR LOTR... Sa du LOTR?

Eftersom jag är sjuk och vill bli frisk är jag hemma ikväll. Det kanske låter trist, men det är faktiskt toppen för jag ser på SAGAN OM RINGEN. OMG! VÄRLDENS BÄSTA GREJ!

Fy fan fy fan fy fan fy fan! Fy fan va jag älskar Sagan om Ringen!


Source: ohmylordoftherings

20 liter snor och en hals len som ett rivjärn

KEMUN! Varför blir jag mer och mer förkyld hela tiden? Det är inte okej! Jag har inte tid att vara förkyld, det handikappar min awesomeness.

Något som också handikappar min awesomeness är att jag inte har några penar (eftersom jag tappade min plånbok) och som vi säger i Högsätra; no dinero, no fiesta.

Tur att det finns bra frukostserier och att Adam nyss ringde och bjöd över mig på kaffe. TUR!


Vänner blir sällan tråkigt. Särsklit bra är det som humoruppvärmning på morgonen.


#3


#2

"Are you all right Freddie?"

"Yeah"

"Me too"


När CSN för femte gången...

...skickar brev och säger "vi saknar fortfarande uppgifter i din ansökan" även fast jag skickat ca 22 dokument till de jävlarna den senaste månaden, då vill jag bara svara så här:


Trött på att hjärnan bara fungerar på natten...

...men hellre då än aldrig.


Känns alltid värt att vara vaken en hel natt om det föder en ny låt.

Fyra vackra kvällstimmar och en borttappad plånbok


Ikväll skulle jag på parkbio i Rålis med Kvinns och Herb. Väl framme hittade jag lite fler kompisar, till exempel Hunk-Jimmy...


...Unicorn-Helena...


...Lena...


...och Pink Pet, en nyfunnen vän som ser ut som rödvin men som egentligen är rosé.


Snygg-Erik var kvällens DJ och spelade Total Eclipse of the Heart.


Skalet var där och bjöd på lite schyssta poser.


Och den här tjejen dök upp från ingenstans och ville vara med på bild. Hon hade precis piercat sig och var jättepepp.


Fimpen var boss och bjussade på popcorn.


Sen började filmen...Once...en av mina favoriter...


...och jag var tvungen att böla lite, även fast det var fjärde gången jag såg den.


Sen var filmen slut och vi började promenera mot T-Centralen.



Min Kvinns.


Vi hittade en gullig hund som vaktade sin husses husbil.


Och alla båtar låg så fint längs med Norr Mälarstrand.

Det var verkligen en typiskt skitfin augustikväll ända tills jag skulle ta fram mitt busskort och upptäckte att jag tappat min plånbok. Nu botar jag ångesten med The Swell Season och kall pasta.

I used to feel his WAHRT?!?!? Får man sjunga så i en låt?



Jag och mamma lyxlunchade på Melanders vid Odenplan idag. Det var så gott att jag nästan grät.


Det blev värsta festen i min mage!


Sen träffade jag Moa och Molly för att se på Frida Hyvönen i Vitabergsparkens parkteater.


Molly och My var skitglada.


Vädret var finare än finast...


...och FRIDA! HUR BRA ÄR HON VA?!


Fast det var massa dummisar som stod framför oss så vi såg inte scenen...


...men eftersom jag är Hulken lät jag Danielle sitta på mina axlar.


Rasmus



Elina satt på Guttis axlar och bjöd på lite gos.


Min snygga tjej följde med. Då blev jag glad.


Sen gick vi till Aya Sofya där natten var ljummen och färgrann.


Och min tjej släppte ut håret. GRAWR.


Sen åkte jag tunnelbana tillsammans med min ipod och jag lyssnade på Ane Brun hela vägen hem.

VILKEN FET TIZDAG!

#1

Första anledningen(/ursäkten) av en miljon till att gråta hejdlöst.


I'm Harry frickin' Potter!

Varför sova när "A Very Potter Sequel" är så dunderbra att det vore dumt att inte se den NU! NU! NU!


Se den på youtube.

Ang Twilight

Folk säger att Twilight är så populärt för det är så lätt för ungdommar att relatera till.

"JA VISST! Jag minns så väl den där gången när jag var en vampyr!"


(Jag beefar med Molly om Twilight, jag hatar Twilight)

Det gör ont för varje hjärtslag

Som de flesta vet är jag hyperkär i Anika Norlin och Robyn. Alltså är det bara logiskt att jag blev dödsförälskad i den här Robyn-covern av Annika Norlin + Anna Järvinen.

Asså dragspel+Annika+Anna+Robyn+munspel+metronom = kan inte bli dåligt.


I fredags

Det här är precis vad som hände i helgen när vi spelade flipcup och någon välte bordet istället för glaset.


Åh mitt hjärta!

En av alla miljoner anledningar till att jag tror att Tom Felton och jag är gjorda för varandra.


Jag menar.. Han gillar valpar.. JAG GILLAR VALPAR! KEMUN! Vad är oddsen för det liksom? Åh Tom <3

Om Harry Potter hade utspelat sig i ghettot


H-Diddy


Ro'nald


Hermioniqua


Drug Lord Voldy


Dumbledizzle


Snoop

Hittat på thisconstantnoise-allthetime.tumblr.com

Gammal som gatan, det är bekräftat.

Jag är helsliten efter den här helgen. Kräftskivan i fredags var mer som ett inferno av packade femtonåringar än en skaldjursfest. Visserligen var det väldigt kul, typ den typen av galet helvete där allt är som ett party snarare än en plågande skärseld, men jag var ändå tvungen att lämna kalaset tidigt för att gå på en annan fest pga jag kände mig fett gammal på den första.

Hem kom jag efter fem på morgonen och en vända ut på stan igår kväll för att spana på midnattsloppet och ta ett glas med Mats och Helena har gjort mig väldigt mör. Fast visst var det kul att skvallra lite med tjejerna! Helena hade precis kommit hem från "Yacht Week" i Kroatien och delade med sig av lite stekiga fylleincidenter. Hon uttryckte även sin nyfunna kärlek till house och en längtan till att hänga på Stureplan.

Det är när sånt här händer som jag är helt övertygad om att vi lever i Matrix. Någon har helt klart omprogrammerat Helena, hon kanske till och med har blivit agent (?!??!?!?!?!?!). VEM HAR KRUXAT MED MIN KOMPIS?! VEM? VEM? VEM?! Jag ska hitta dem och spöa rumpa, Neo-style.


Äh! Vi skiter i det, jag älskar henne i alla fall.


Skrota den pissiga inställningen

Vet ni vad? Pajen ser ut att vara värd ett VG+ och jag lyckades få fason på mig själv också.

Dags att jag slutar tro att det mesta är dömt till att misslyckas.


Oh OH oh OH oh OH oh OH!

Ikväll är jag bjuden på kräftskiva hos William. Eftersom jag har noll uppfattning om mina begränsningar bestämde jag mig för att baka en västerbottensostpaj.

Den är i ugnen nu och ser ut att vara en halv millimeter från att svämma över pajformen.

Varför lär jag mig aldrig att bara ta det lugnt och inte engagera mig så jävla mycket? Det går ju faktiskt att köpa paj.


Nu ska jag försöka hinna bli snygg också. JIKES!

Burned out too quickly but in such a beautiful way

Den här veckan har tagit hårt på mig. I måndags morse var jag en pigg, fräsch och nyfiken liten primör och nu har jag ruttnat till ett slutkört, skrynkligt, gammalt brysselkålshuvud. Det är bara fredag och jag är redan slut som artist. Vilken fail. Vilken vilken fail.

Det är ju fest ikväll.


Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.

Världens b-rud

Asså när man är på väg hem från krogen en onsdag och stannar utanför porten bara för att lyssna på "Someone like you" på repeat i regnet och man bara ÅH!

När man gör det liksom! När man gör det!

Tusen bitar! TUSEN!


Livets stora besvikelser

När snygga killen på tunnelbanan helt plötsligt ler mot dig och säger "men hej".



Och sen upptäcker att han inte pratade med dig utan snygga tjejen bredvid som han känner sen innan.


Aldrig tur.

Aldrig tur

Blä, jag har komasovit i nästan tolv timmar men jag är fortfarande dödstrött och superslut som människa. Jag vill bara sova och fortsätta drömma den där drömmen där jag och Grayson från Cougar Town var på semester i Italien. Åh Grayson. Nej, jag har ju aldrig tur så det är bara att glömma en till tripp till drömlandet, istället ska jag ut till Bergshamra och barnvakta morfar.


Äh, jag gillar min morfar, han är rolig. Synd bara att jag måste upp så tidigt.


Please, please, please, let me get what I want.

Ah shit jag käkade visst rock till middag igår, för några öl på Dovas med Sofia blev helt plötsligt en helkväll på Anchor med uppvisning av ölhävarskills och mys i mörka hörn. Snart blev Stockholm ljusare, mörka natten ersattes av bleka pasteller och någonstans i Vasastan höll vi om varandra och sjöng alla Smiths-låtar vi kunde komma ihåg.

Tacka gudarna för att Sofia finns, henne har jag ju alltid så himla kul med! Nu tänkte jag ta igen alla de där timmarna som jag inte sov i natt.



 


Känslan som uppstår...

...när man surfar runt lite slarvigt på internet bara för att dränka livets stora frågor som ekar runt i huvudet precis innan läggdags och helt plötsligt hittar något Harry Potter-relaterat man inte sett förut.

Man ba;


Problemet med mitt liv är att jag aldrig kommer älska någon så mycket som jag älskar Harry Potter.


Ang. att lämna allt som känns viktigt

Den senaste veckan har jag försökt ignorera (men också stundtals celebrera) att det är augusti, vilket innebär att det nu är den sista månaden jag spenderar i Sverige innan jag flyttar till London. Tänk! Jag flyttar och i åtminstone ett år kommer jag kalla London mitt hem. Hur knäppt är inte det?

Nu måste jag börja packa ner mitt liv i lådor, ta ner allt skräp (som mamma kallar det) från väggarna och någonstans måste jag börja acceptera faktumet att det här är sista veckorna jag kommer sova i mitt rum. Mitt rum som är världens bästa rum och som aldrig mer kommer vara mitt. Flytta hemifrån ska verkligen bli toppen, men att skiljas från universums tryggaste kvadratmeter är verkligen en sorg.


Inte helt lätt känns det heller att lämna världens bästa garderob bakom sig. Att välja vilka plagg som får följa med är lite som att välja vilka av ens barn man vill behålla vid en vårdnadstvist...kanske barn man inte tokälskar...som är skelögda eller oönskade...av tyg.. OKEJ! Det var en dålig jämförelse, men KEMUN! Det är lika jobbigt ändå!


Ack och ve, den stora förlusten!

Känslan av tomhet som uppstår när man inser att man bara har 10 avsnitt kvar av Cougar Town är tung. TUNG I TELL YOU!

Vad ska jag göra nästa vecka liksom?


Feck feck feck feck feck. FECK!

Stunden när man hör hur hjärtat tvärdör bara för att det insåg att det var så ensamt.

Säg med mig barn:

"UN-RE-QUIT-ED LOOOOOOVE"

Aj va ont det gör.


Men som man säger: "ur hjärtesorg kommer platinaskivorna". Det är helt enkelt bara att sätta igång med hitsinglarna.


Hemmaboda, andra försöket.

Toodeloo toodeley! Nu ska jag iväg på en Hemmaboda/middag/fest-grej!

Under kvällens gång hoppas jag kunna kryssa av följande punkter:

- Bada jacuzzi
- Bada i havet
- Vinna en lek
- Dricka Sangria
- Äta god mat
- Inte vinna fullast vinner
- Lyssna på musiksmaken rock
- Ha sommarens bästa kväll


Älskar mina kompisars rika föräldrar.

Två systrar i en bil

"Asså den där Nemi-serien du vet, med Teletubbiesen"

"Ah ja vet! Höhöhö!"

"Fett bra... tänk om någon skulle göra en spelfilm av Nemi-serierna"

"Mm, undrar vem som skulle spela Nemi"

"Ja, kanske Courtney Cox?"

"Va? vad är det för fel på dig?"

"...."

"Kanske Rosie O'Donnell om hon var smal?"

"
Nej! Men kanske hon Kirtschy Ritschy!"

"VEM?!?"

"Ja du vet hon från Casper det lilla spöket och Familjen Adams?"

"Du menar Christina Ricci?"

"Ja precis! Hon är fan perfekt!"


Epic fail, disgusting, etc, etc.

Torsdag eftermiddag och jag tänker "Fan va fett med Guttis födelsedagsfest! Partying, partying, YEAH!" etc.
Klockan precis innan alla ska gå ut efter förfesten så blir jag helt plötsligt hetsgammal och kryper ner mot hemgångståget istället.

Väl hemma börjar fyllehungern kurra och jag slänger mig själv in mot kylskåpet för att plundra till mig diverse gottigheter. Tyvärr är kylskåpet jobbigt tomt och jag är på tok för desperat för att knåpa ihop en logisk måltid. Istället tar jag fram två skedar och slevar i mig det sista skrapet i en jordnötssmörsburk och det ensammaste hörnet i en kartong skagenröra.

Det lämnade mig förvirrad och inte särskilt mätt eller tillfredsställd.

Jag vet att ni alla tänker det (inklusive mig själv), så nu säger vi det alla tillsammans;

FAN VILKEN ÄCKLIG BRUD!


I really want you to leave but I don't know how to say it without sounding like a total dick

Efter 20 timmars fest/häng tröttnade mitt sällskap på mig.

"Will you ever leave?!?"

"No I like to linger"

"Please leave"


Jag hade kul i alla fall.

Wonderwoman K

Sitter på soffan i morgonrock och telefonen ringer.

"Can you be in the city within an hour?"

Jag ba:


"No probs"

SÅ JÄVLA ÅSSOM

KEMUN! Jag har nästan joggat i över en timme!

POW! POW! POW! Jag är fucking fit, delicious, awesome och en total megababe. Jag bajsar guld och kan skjuta regnbågar ur tuttisarna!


Överdriver.... kanske bara lite....

Like cupcakes, sunshine and kisses in the grass.


Det var ju frisyrtema på festen i lördags så jag bestämde mig för att kirra lite schyssta pincurls.


Jag såg ut som en liten tant och på morgonpromenaden fick kvarteret något att stirra på.


Jag bestämde mig för att vara extra piffig med lösögonfransar


Och lite nagelbling


Så här lockigt blir håret när man tar bort spännena


Himla fint tycker jag


Sen formade jag lockarna och satte på mig min finaste klänning


Sen var det dags för fest och jag blev så tipsy att jag glömde bort min polska utväxt.

Jag är inte bitter, jag är bara trött...eller var det tvärtom?

Mamma:

"Nu åker vi ut till landet och har det skönt! Du kan ju tvätta?"

Jag:


"Kewl"

Pimp your pet

Är ditt husdjur inte lika åssom som förut? Försök lite gammal hederlig pimpning och hämta inspiration från bilderna nedan.


Dör den stora jag-är-en-lame-jävla-tjej-döden

Smågråter helt utan anledning och äter chokladpraliner till ljudet av Bonnie Tyler. Jag är världens största vandrande klyscha.


RSS 2.0