Releasefest för Nisses tjejs killes nya frisyr

Igår var jag på releasefest för Nisses nya frisyr. Frisyren var snygg och festen var toppen, ni vet ju hur jag mådde imorse.


Festfixarna hade fixat en prima kyl!


En prima kille


En prima chey


En prima Calle


Mitt hjärtegos


Ådi <3


Prinsessan Leia var där


Ben; en vän


Kvinns bjuckade på sin allra snyggaste sida...


...och jag dog gråtdöden när jag fick komplimangkortet i ölspelet. Alla sa så mycket fina grejer om mig och jag ba; "åh! kompisar".

Någon gång mellan 09:50 och 10:35


Vafan? Vart är jag?


Känner mig rädd, förvirrad och fortfarande full. Hur gick det här till?


Öl... det ante mig... men det måste varit något mer.


*Suck* vilken misär...


AHA! Igloos ROLIGA ölspel! Säkert ännu en medbrottsling till min bakfylla.


Oj..just ja... det var ju champagne...


Men vad är det här? Massa citroner?


Varför skulle vi äta citroner mitt i natten? Det är ju jättedumt, vem äte...om inte... NEJ! Snälla säg att vi inte..


NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


Jag skrev ett brev till Matilda och Nisse, sen zombiegick jag till busshållsplatsen. Tur att jag hade tantklänning på mig. Man ser liksom mindre bakis ur då.

Flugornas Herre... eller?

Hemma i min lägenhet pågår just nu ett vansinneskrig mellan mig och en miljard bananflugor. Jag har sanerat köket, sett till att inget som faller en bananfluga i smaken ligger framme och jag har slängt alla sopor. Ändå! Ändå finns de överallt! Jag blir galen! GALEN SA JAG! Mitt främsta vapen, bortsett från vinägerfällorna, är min fönsterputs men nu är den slut. Jag älskar alla djur och försöker mitt bästa att inte döda några levande varelser, inte ens små insekter, men jag visar ingen jävla nåd när det kommer till de här bevingade små äcklen från helvetet. DÖD! DÖD ÅT BANANKRYPEN!

Gargh, pufft, pust, frust...

Psychokiller de luxe.


Klockan är 13:23 och jag leker superstar

KEMUN! Jag är hemma i stan igen och innan jag masar iväg min feta rumpa till systembolaget tänkte jag ösa lite på pianot och låtsas att jag är Adele eller någon annan schysst sångdiva.

Ikväll ska jag vara hundvakt och puddingen Adam ska hålla mig sällskap.

TJEJKVÄLL!

IAH!


Bildsökning "100% Diva" på Google.

Ehn schaer-gaards-cheey

Men hej!

Jag har lagt in mig själv på en 48-timmars rehab ute på landet. Det behövdes efter kaosveckan hemma i stan.
Så nu är jag tillbaka ute på skärgårdens vackraste lilla ö där jag får andas riktig luft, bada i riktigt vatten och somna riktigt bra på bryggan bara för att det låter riktigt skönt när vågorna kluckar precis under örat.

Just nu lyssnar jag på Kjerstin Dellerts tankar om livet i P1. Hon är en riktig powertant. Jag gillar powertanter.

Nu måste jag höja på radion för syrsorna låter så jävla högt.

God kväll!


I am no tree I am an Ent

Igår skulle jag plus lite sköna kompisar ta oss några casual öl i Bastuparken och sedan kanske fylla på med ett par på Debaser om vi hade lust. Lust? Oj va vi hade lust! Vi hade så mycket lust att fem miljarder ave Maria inte skulle täcka den mängden lust vi hade. Helt plötsligt var vi högljuddast på Debaser och vips som det var fick vi snabbkurs i persiska i en taxi mot Svedmyra. Där hade vi efterfest med gitarr, youtube, brasa, kaffe och avec. Himlen var taket för vår lust och halv sju på morgonen dalade vi ner i en förnöjd sömn som självklart följdes några timmar senare av hysterisk bakfylla.

Idag lider jag därför av den stora trötthetsdöden och istället för att oja mig i fosterställning framför valfri kärlekskomedi från 2001 traskade jag iväg mot F12 för att gå på Helena Cantarell-Westlifes vernissage. Det var såklart trevligt men i mitt zombieaktiga tillstånd var jag jävligt trist. Trist och oprovocerat dryg.
Till exempel inne på 7-eleven frågade en man mig vad jag tyckte om kärleken varpå jag svarade "jag HATAR kärleken". Mest sa jag väl det för jag inte ville prata med den illaluktande kufen som ställde frågan men ändå, det var väldigt starkt sagt. Särskilt eftersom jag inte HATAR kärleken, jag ÄLSKAR fatktiskt kärleken.
Förlåt kärleken, jag menade inte att vara arg. Hoppas du inte är ledsen.

Ville bara säga det.

Hjerta hjerta hjerta.


Förlåt igen kärleken. Pizza, så mycket mer värt än ett blommogram.

Jag lyssnar faktiskt inte bara på punk, jag gillar Britney också!

Nattens verklighetsflykt blev ett par 5,2:or på Långholmen och en drös flätskäggade karlar på Sjätte Tunnan. Finns det något bättre sätt att ignorera världens alla hemskheter med söders vackraste kvarter och tidsmaskinsfarande?

Nej jag trodde väl det.

Öl är gott, hej hej!


Faktafylla.

Devil in disguise

Idag äter jag äggröra till frukost. Det gör mig väldigt mätt och förvirrad. Mätt för att det är galet mycket ägg och förvirrad för äggfrukost är synonymt med långa söndagsmorgnar med DN och te. För visst är det inte söndag idag? Eller har jag missat något? Dagarna blir till grumlig papier-maché när soltimmarna fylls med ett stort ingenting och nätterna oftast består av blicken limmad i taket och myror i hela kroppen. Damn you stupid ants! Jag älskar ju att sova när det väl händer. När jag sover drömmer jag tuffa äventyrsdrömmar i renässanskläder och mystiska sagospel med små fauner och ibland den förföriske Näcken.

Näcken... suck... med fiol under hakan och blomster i håret sitter han där vid bäcken och spelar så vackert att det gör ont i hjärtat, och när du är tillräckligt nära för att röra vid honom, vänder han sig om och dränker dig på stört. Är det inte typiskt? Alla lantlottor back in the days som lurades ner i bäcken av Näcken, ett pack sekelskiftesgroupies som alla var suckers för en hunkig musiker. Sedan barnsben har de varnats för Näcken och de vet precis vad som väntar när de trollbundna drar sig ner mot ån. Jag vet inte vad de stackars idioterna förväntade sig. Kanske tänkte de "jag kanske är annorlunda" "Näcken kanske faller för mig". Så är det i alla fall i mina drömmar om Näcken. Jag känner att det är en kraft som drar mig ner till sjön, alltid samma sjö, en sjö jag känner igen från verkligheten men som jag ändå aldrig kunnat minnas vilken det är. Kanske är det den lilla sjön vid Krongården i Småland som jag lekte vid en vecka när jag var barn? Hur som helst, jag dras ner mot det viskande vattnet och jag tänker "jag vet att det är annorlunda den här gången, jag är bättre nu, han kommer också att se det". När jag sätter min vänstra fot ner i mörka vattnet tystnar fiolen och han vänder sig om med det svagt rosa midnattsljuset i ansiktet. Han ler och säger lugnt; "äntligen". Jag vadar ut mot hans utsträckta hand och han drar mig till sig och börjar spela igen. Han är sval men fiolen är värmande och hans mörkblå ögon får mig att glömma det kalla vattnet. Han sätter sin krans i mitt hår och jag ser kärleksfullt mot honom, som en trogen hund. "Gå och dränk dig nu" "Nej snälla, inte den här gången" "Dränk dig nu så lovar jag att älska dig". Jag backar ut i vattnet och ser genom tårar hur hans ögon blivit svarta och fiolen spelar så det gör ont i magen. Vid crescendot stannar jag och när fiolen tvärt tystnar sjunker jag mot bottnen som en sten.

På bottnen ligger jag tillsammans med alla mina tidigare jag, alla precis lika döda, alla precis lika dumma. Hjärtslagen saktar in, min tinitus vibrerar som fiolens e-sträng och jag vaknar inte förrän sista hjärtslaget ekat på sjöbottnen.

Näcken, Näcken... Suck.


Någonstans mellan världens svartaste hål och en evighet av kärlek

Oopsy! För några timmar sedan var jag visst kaxig och sa sayonara till alla loosers som måste vara inne i stan när jag får vara ute på landet och ha det skönt. Lite visste jag då att morfar skulle behöva åka in på sjukhus och opereras. Jag och syrran körde in till stan, Lightning McQueen-style, och höll diverse händer i väntrummet i den ohyggligt långa väntan på besked.

Morfar klarade sig och är relativt stabil. Med världens största suck av lättnad tog vi mormor under armen och drog med henne hem till ön. Nu har vi spelat musik i flera timmar och jobbat hårt för att alla ska hålla humöret uppe. Det är skönt att ha mormor här. Mormor luktar alltid Elnette, mysk och brunsås, och hon låter som en plåt varma kanelbullar. När hon pratar vill jag stoppa hennes röst i en liten låda så jag kan spara de trygga tonerna för alltid och smyglyssna lite på dem när jag är ledsen. Åh mormor! Tänk att världens bästa person tycker att jag är en superstjärna och att världens bästa person just nu ligger i rummet intill och fyller vår lilla femma med kanelbullesnarkningar och en svag doft av brunsås. Det, det är inte helt fel.

Imorgon går vi upp tidigt och åker till sjukhuset, därför önskar jag er nu en god natt.

På lördag fyller morfar 93, då ska vi äta tårta.


Från någonstans mellan en pöl och en annan

Åh min blogg <3

En hel vecka sedan mitt senaste inlägg, men ni har väl inte missat att jag upptäckt hur man använder twitter? Jag har twittrat nästan lika mycket som Britney Spears (en av alla 15 personer jag följer på Twitter). Jag vet att jag utlovade en fet Harry Potter-utläggning i måndags och jag antar att jag också borde langa en halvtjock Hultsfredrecension, problemet är att jag är ute på landet och här ute har jag en hel lista på saker som jag hellre gör än att sitta inne och blogga (no offence bloggen). De senaste två dagarna har vi till exempel varit ute och seglat och spanat på havsörn och säl. Havsörn och säl är bra mycket coolare än facebookuppdateringar från nån jävla tjej från nian som man inte sett på femtusen år.

Naturen 1

Facebook 0

På lördag kommer jag tillbaka till civilisationen och då ska det bli action på hög nivå. Tills dess kan ni som sagt följa vad som händer på bryggan, i skogen, i stugan och i havet på twitter.

L8ter n00bs!


Ungefär så här snygg var jag hela festivalen. CEMUN! Den är great!

Lämnar Hogwarts bakom mig och åker cab mot nya äventyr

Med tanke på att det här egentligen är en Hogwartsblogg kan man tycka att det borde funnits lite mer hets kring sista filmen som hade premiär idag. Tyvärr har jag varit på tok för deprimerad över att vara så nära slutet att jag inte kunnat förmå mig till att ens skriva ner mina tankar om HP-deppen.

09.50 i morse mötte jag slutet och det var vackert. Så pass vackert att jag valde att dö en gång till klockan 18.15.

HP 7.2 var fantabulous och när jag kommer hem från Hultsfred ska jag leverera en redig analys.

Emma hämtar mig 07.30 imorgon bitti och om vi inte fegar ur på grund av översvämningsregn så kommer vi hem på söndag. Blogga lär jag inte göra där men om ni är galet nyfikna på vad som händer i festivalträsket kan ni följa mig på twitter där ni kan läsa allt om vad riktiga rockers har för sig.

KEMUN ROCK ON!

 
Nu ska jag titta lite snabbt på Christian the Lion och sedan tvärdäcka. Alarmet ringer 06.15.

Rock x 1000 = K.Gun

HOHO! HAHA! Imorse när jag vaknade tänkte jag "åh va kul det skulle vara att åka till Hultsfredsfestivalen" jag ringde Emma och hon tyckte detsamma. Vi bestämde oss för att vi skulle åka om vi vann biljetter och vad hände för några timmar sedan? JO! JAG VANN TVÅ BILJETTER TILL HULTSFRED! Jag känner mig som Alexander Lukas! Jag som ALDRIG har tur hade helt plötsligt hur mycket tur som helst.

JESUS! NU är jag glad!

Från att ha planerat diverse navelluddsrensning och kattklappning resten av veckan får jag nu alltså istället plaska i lerpölar på rockfestival.

Det kallar jag lätt att vinna!


Sist jag var på Hultsfred var 2008. Det var sommaren när varje dag var världens bästa dag.


Jag var bara sjutton, tyckte att platinablonderat hår var heltoppen och när jag kom hem från festivalen hade jag luggbränna.


Det var festivalen då jag sålde kindpussar för 10 kronor styck och tjänade 280 spänn på en timme. När timmen var slut bestämde jag mig för att avsluta min prostitutionskarriär och handla fish & chips för min lilla förmögenhet. Jag var så glad över min plötsliga rikedom att jag ville vara generös och bjuda en lämplig skön person på middag.


Den personen var Emma och det var så vi blev kompisar. Det känns därför extra fint att det är just vi som åker till Hultsfred nu på torsdag.

Livets stora besvikelser

Efter ett dygn i havet känns ett badkar jävligt otillräckligt.


Det är besvikelser jag måste uthärda för att slippa lukta blålera(=träsk).


En middag, en fest och 20 000 dopp i havet.

Okej, min lördag började kanske med okristligt tidigt uppstigning och ett jobbigt engelskaprov men den avslutades med festmiddag, bästisar och jacuzzibad i soluppgången.

SNACKA OM COMEBACK!

Idag har hela bandet varit bakis på vår efterfestresort och huvudsmärtor har botats med svart kaffe, pizza och massa badande i havet. Dessutom har jag fått hoppa studsmatta och åka cab på samma dag.

Jesus! Nu mår jag bra.


Precis så här, fast fest hos Blixten och inte hos Mange.

Psycho killer, QU'EST-CE QUE C'EST?!?!

Imorgon måste jag gå upp klockan 06.30 för att åka in till stan och skriva ett engelskaprov. Vilket jävla skitsätt att börja en lördag på! Jag ligger nu därför i min säng och hoppas på att bli trött väldigt snart, men det är lite svårt att känna sig trött innan midnatt en fredagkväll och det är svårt att slappna av helt och hållet nu när min terrorkisse har börjat med psychokiller-fasoner. Tänk om han går bananas ikväll och när jag vaknar imorgon ligger hela jävla skogen mordmördad i min säng.

Usch.

Mina problem är STORA.


LJUG! Visst älskar jag min katt fortfarande, han är faktiskt bäst på alla sätt och vis. Hans enda brist är att han ger dåliga presenter.

A little blackbird on my pillow

Imorse när jag vaknade hade min katt lagt en present bredvid min säng.


Det var en koltrast som låg alldeles stilla i döden.


Toulouse var stolt och spann som en kattunge. Jag bara grät och sa ingenting.
Förlåt världens finaste lilla koltrast för att du fick dö på det här sättet. Jag ville dig aldrig något ont.

Varning för lilla tanten

Yo peeps!

Dags för mig att blåsa nytt liv i sommarnatten med min nya blåsa från Beyond Retro. Den kostade gratispriset 229 kronor och är urtjusig. Jag hade tänkt inviga den på Helenas fina middag på lördag, men jag kunde inte hålla mig och smygtestar lite idag.


Jag känner mig sjukt helylle och fjantigt tjejig, men det är smällar man får ta när man älskar prickiga tantklänningar.


HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE HYPE

Igår: mitt-i-natten-deppen

Idag: X-MEN-FIRST-CLASS-PEPPEN!!!

Jag säger bara OH MY GOD! Visst, jag älskar X-Men, men den här filmen överträffade alla mina förväntningar. Magisk, fantastisk och helt WUNDERBAR! Jag är helt lyrisk och känner att biobesöket var en bra hjärtklappsuppvärmning inför nästa veckas premiär av Harry Potter. Det mina vänner... det kommer bli ett otroligt äventyr.


EFTERFESTERSKAN

Efter en krambula, fett mycket hiphopdansande, massa skoj och 20 000 miljarder liter öl ligger jag här i min nakenzon och tänker att det vore fett gott med chins + dins eller kanske lite vatten.

Det är helt klart dags att ställa klockan på 11.00 så jag kan gå upp och beställa två feta/ananas-pizzor från Pizza Express.

KAMUN! LÄTT ATT VINNA!


Ode till mamma natur

Frånvarorapporten från cyberspace damp precis ner i brevlådan tillsammans med en betygsvarning;

K.Gun, på grund av dålig närvaro och bristande intresse är ditt bloggbetyg i fara. Världen rekommenderar skärpning på momangen annars blir det ett fett IG din jävla loser.

Senaste veckan har jag varit isolerad på landet tillsammans med pappa, massa mat och skärgårdens otroliga stillsamhet. Det har varit som en trevlig exil, en liten bubbla där det enda som finns är hav, hav, berg, himmel, träd, P1, P3, hav, pilsner och hav. Igår gjorde vi en dagsutflykt med kajak. Vi hittade en stilla vik där det bara var vi och lite spigg, där vi fiskade utan att få napp, dök från klipporna och somnade på det stekheta berget.

Naturen är verkligen grrreat och nu är det fakta att jag är pensionärsgammal för bara pensionärer säger saker som "åh jag blir så fridfull av att vara nära naturen".  Att vara pensionärsgammal är kanske inte särskilt grrreat men det är smällar man får ta om hjärtat klappar till extra hårt bara för att man paddlar förbi tusen luddiga ejderbebisar, eller när en blomma växer upp ur komposten och man ba "ååååå cörcle of lajf".

Naturen är toppen = fakta
Katarina är en trist mullemupp= fakta

Nu är jag i alla fall tillbaka i storstaden och det är väl nästan dags att svida om inför en svängom i sommarnatten. Kanske dags för lite rock?

Vi får se.
RSS 2.0