Bitar av en vecka

Så här såg delar av veckan ut genom Elinas kamera.
Gutti som aldrig är sjuk mådde asruttet så det blev varken fotboll eller utgång. Det blev istället veggoburgare på Breakfast Club och Hunger Games på Angels biograf.

Söndagsmorgon åt Elina och Gutti frukost på Pistacchio and Pickle medans jag låg och sov.

Sen åkte vi Londonbuss till Brick Lane för att gå på marknad.

Där köptes det massa jeans-saker och jag köpte nio avocados för två pund.

Vi hittade världens bästa och urfulaste klänning.

Vi drack te på Vintage Emporium.

Vi åt goda frukostar
Gick på museum...

Drack öl...
Hade picknick i Hyde Park under de blommande träden.
Vi piffade till oss extra mycket och drack öl på Joes...
och på en metalbar.

Snart ska jag komplettera med bilder från min kamera.

Sommar?

Oj, oj, oj, jag har tydligen haft bloggpaus pga semester. Elina och Gutti åkte hem tidigt imorse och jag antar att nu när det lämnat London måste jag återgå till verkligheten, men det är så svårt när det är 23 grader och det bara finns två pyttesmå moln på himlen. Jag har gått i t-shirt hela veckan och nu har jag spelat gitarr på balkongen och låtit mina ben ta en titt på solen för första gången sen augusti. The Shins nya album spelar i mina högtalare och på gatan far snygga cykelkillar förbi. Brudar...jag tror det är sommar.

När solen gått ner ska jag bjuda på lite sköna inlägg med bilder från veckan som gått.

KEMUN

Hurra! Äntligen är Granke och Elina här! Tyvärr var G-dawg sjuk så det blev ingen äventyrsfotboll eller rocköl idag, men det gör inte så mycket för vi har haft mysigt ändå. Medans Gutti sov var jag och Elina runt i Angel och fyndade och nu på kvällen har vi varit på bio och sett Hunger Games (vilket var en besvikelse, men det kan vi prata mer om sen).

Imorgon hoppas jag att Gutti mår lite bättre så vi kan gå på marknad och dricka öl.

Bäst av allt är att de stannar ända fram tills torsdag. Hej och hå va mycket kramande det ska bli!

Oj va jag ska kramas

MENJESUSJAGGLÖMDEJUBERÄTTAENGREJ!!!!!!!!
Imorgon kommer ju de sköna individerna Gutti och Elina hit för att hälsa på. Jag är typ julaftonstaggad och kommer inte kunna sova på flera timmar pga allt pirr i magen. LYCKA! ÅH! Världens bästa Granke och Froodles. Oj va jag ska kramas!

Imorgon börjar vi med lunch och vintage i Angel följt av fotbollsmatch på andra sidan floden (Gutti tycker det är helt orimligt att åka till England utan att se fotboll) och senare på kvällen väntar rocköl med coola kompisar.
Foto av Sara Mian

Hej, hej friheten!

ÄNTLIGEN LOV! ÅH! VA SKÖNT DET ÄR!
Det är stunder som denna som jag önskar att jag var från Värmland så jag kunde säga "fan va gött" utan att skämmas. Tre veckor utan lektioner och deadlines som jag förhoppningsvis kommer fylla med sovmorgnar, fotograferingar, inspelningar, konserter, biobesök, väldigt mycket öl och åtminstone en säsong av en ny tv-serie. Det ska bli kul att bara vara och få ta tid till att skrota runt i London nu när staden är som allra finast.


Nerver av smör

Jag är inte hälften så taggad som jag ser ut och jag är kanske tio gånger mer nervös, men favoritskjortan är på, jag har borstat tänderna och Thunder Road spelar i högtalarna. Det måste ju leda till någon slags framgång.

Önska mig lycka till!

Last day of term

Klockan är sju och här är ekot.
Idag är sista dagen på den här terminen och jag har bara två inlämningar och två uppträdanden kvar innan jag kan andas fri luft i nästan tre veckor. Jag får försöka ha den gröna gräsplätten i siktet när jag har mitt showcase uppträdande klockan 10 och måste låtsas att jag spelar på Wembley Stadium.

Allt handlar om mental förberedelse. Jag måste bara tänka "jag är the Beatles, jag är the Beatles, jag ÄR the Beatles". Sen tar resten hand om sig själv. Typ.

Kung av musikproduktion

Jag ar i skolan och svettas over mitt studioprojekt som ska lamnas in imorgon. Jag har producerat Jeromes lat "Little Freak" och jag hade tankt att det skulle lata ungefar sa har:

Tyvarr later det mer som det har:

Sorry Jerome, I'll do a better job next time.

Ang det där med att skriva låtar

Att skriva låtar är ju väldigt väldigt roligt. Att plugga låtskriveri är om möjligen ännu roligare för det innebär ju att jag får skriva låtar dagarna i ända och kalla det skola. Skriva låtar är stundom ganska knepigt, mest för att det är svårt att skriva tre-fyra hitlåtar i veckan och det är kämpigt för självförtroendet när man måste producera så mycket bajslåtar för att få fram några guldkorn, men det allra svåraste med att skriva låtar är att skriva om. Det är ju så vi jobbar på skolan. Man får en brief, skriver en låt på alldeles för kort tid, spelar upp den för gruppen, får feedback och sen är det dags att skriva om låten för att göra den så bra som möjligt.
Det är svinsvårt för att man måste gå tiillbaka till något som skapats i ett speciellt ögonblick och försöka återskapa känslan man hade då för att få fram rätt ord. På ett lite mindre flummigt plan är det också svårt för att när hjärnan väl bestämt sig för att vissa ord ska vara på vissa ställen är det väldigt svårt att ändra, även fast man vet att det inte är det bästa ordet.

Exempel:
Jag skriver en låt som heter "Hey dude" och min klass säger...alltså..."hey dude.. det är väl inte en så där ashet titel?"...och jag säger nåt i stil med "nej men asså jag vet men jag visste inte vad som var bäst så jag ba körde". Klassen säger "varför sjunger du inte Hey Jude istället?". "Oj vilken bra idé" tänker jag, men sen när jag försöker sjunga låten tänker skallen "hey dude" hela tiden. Varför vet jag inte, men det suger eftersom jag betygssätts på hur väl omarbetad låtarna är efter all kritik.

Den senaste timmen har jag spenderat på att skriva om en rad. Den är fortfarande inte klar.

Songwriting is hard dude.

DJUR ♥

Jag pluggar...
Jag pluggar...
Jag tänker på gulliga djur och dricker saft.

It's so cute I can't breathe.

Min nya hobby

Klockan blev visst helt plötsligt väldigt sent och här sitter jag i min säng och tittar på gamla konståkningsvideor. Det har blivit lite av en vana som började för två veckor sedan när jag vidareslussades till ett program ur vinter-OS i Calgary på youtube och där fastnade jag tills jag hade sett alla konståkningsprogram från de spelen. Bäst är klippen från tidiga nittiotalet för alla ser ut som jag minns att min mamma såg ut när jag var liten, men mitt favoritklipp är Katarina Witts program i Lillehammer 94.

Det är så fint att jag blir helt darrig.

mvh skridsko-chey_91

JIVE MTFERS JIVE!

Igår kväll klockan nio låg jag i sängen och lyssnade på Felicia som läste Pablo Neruda för mig medans hon strök mitt hår. Tio minuter senare somnade jag djupt och vaknade inte förrän två timmar sedan. Det är så det blir när man bara sover 3-4 timmar om natten, det går jättebra ända fram tills kroppen sätter ner foten och säger ifrån i form av 13 timmars koma.

Nu känner jag mig i alla fall utvilad och den här pluggdagen kan väl inte bli annat än bra när den börjar med det här youtubeklippet:

Det påminner lite om den här scenen:


Saved by hat

Om lite mer än en timme har jag min tenta i musikteori och det är jobbigt för det betyder att jag inte hinner locka mitt hår. Det är också ganska jobbigt att jag inte pluggat.
Why hair? Why you be so straight?!

Try to look haaawt.

Cry because I failed looking smoking, cry because my hair failed me and cry because I'll probably fail exam.

Cheer up and wear hat to distract from the fact that your hair looks like something from the Grudge.
Happy day! Off on new adventures! Sunny day in London. Euphooooooooriaaaaa nanan naanananaaaa nana!


Jag dör pluggdöden. Meanwhile in the white house...


00:46

St Patricks day är över, jag har varit hemma med Felicia och tittat på Sound of Music och druckit äppeljuice. Helylleprofilen klär mig kanske inte lika bra som en rockig kväll på stan med fulla irländare, men Sound of Music är ju facking åssom!

Nu säger jag god natt till världen med ett hett tips från Jenna Marbles.


Jag provade det här bara för några minuter sedan när jag skickade ett grattismeddelande till Nathan. "Happy Birthday you awesome sugar dragon". Han blev sjukt glad och jag tror att han känner sig fett cool nu. Tack Jenna! Komplimanger har aldrig varit så lätt!

Fudge

Det är lördag och jag är på väg till skolan. SKOLAN!?!?!?! Japp... skolan.

Fuuuuuck.

♥On my way to school. FML.

The midnight angst of a songwriter

Jag hatar livet, varför fungerar ingenting


TITTA KANINISAR! KUL! KUL! KUL!

Åh varför går allt så dåligt! ÅNGEST! RIDDAR KATO! KOLERA! TREBLINKA!

JA! Leka finger-hot-rån. KUL! KUL! KUL!


BUT WHY BE THE RUM GONE?!?!? Sad panda.

Zzzzzzzz.....


LANDSHARK!

03:50 Asså jag är så himla pigg


Jag är min egen Dolly Parton

Jag har precis gett upp med mina uppsatser och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. I väntan på ett mirakel, eller en koffeinkick, så jobbar jag på en av de två låtarna som måste spelas upp imorgon (varav den ena inte existerar än...heh). Med det här tempot måste jag nästan bli lika bra som Dolly Parton snart.

Drömma går ju i alla fall.

Bara så att ni vet; jag är inte ens hälften så glad som jag ser ut. Jag har bara gett mig in i lurbranschen en stund/närmar mig ett nervsammanbrott.

It's closing in on midnight and I still haven't finished my two essays or the songs that needs to be presented tomorrow. I'm screwed, and not at all as happy as I seem in the picture.
I think I'm going mad.

Och jag undrar varför jag är singel

Klockan är ett och jag och Felicia ligger i sängen och pratar om dinosaurier.

It's 1 am, me and my roomie are talking about dinosaurs. That's why I'm single folks.

Vackert Väder

Körsbärsträden blommar, uteserveringarna vid Covent Garden kryllar av trötta, törstiga turister och jag har åkt dubbeldäcksbuss i solnedgångens ljus med Jakob Hellman i öronen (och hjärtat).

Fakta: det är vår.

♥Covent Garden is crowded with thirsty, tired tourists and like all Swedes do when spring comes around I've listened to Jakob Hellman all day.

Fågelbebisar och vårkänslor

Klockan är ett och jag har ungefär ett och ett halvt dygn på mig att skriva två uppsatser, göra en portfolio, skriva två låtar och göra en businessplan.
Jepp, jag är ganska screwed, därför är jag nu på väg till Covent Garden och Poetry Place för att få lite hjälp av Nathan. Han är en hyvens kille, en riktig vän.
Knytblus med fågelbebisar, en kjol som inte är svart (!!?!?!?!) och tunn mockajacka. Det är lättare att låta hjärtat lätta lite när vårsolen skiner.

Soon to be superstjärna i den här galaxen

Hej alla läsare, jag tänkte bara säga att ni är bäst och det vore fett med megaåssom om ni skulle ha lust att kika in på MIN FACEBOOKSIDA och klicka "like". Det vore liksom skönt med lite fans precis så här i början av mitt försök till artisteri. Om du gillar mig stenhårt kan du kanske vara extra schysst och länka sidan till dina kompisar. Det vore himla snällt.

PUSS

♥As requested by my English followers I'll write a quick summary in English of my blog entries. Here's the first:
Please like my fucking facebook page. That'd be nice, thank you.

Det finaste jag förlorat

Klockan två på morgonen i söndags satt jag bredvid morfars säng och klappade på hans hand när alla låg och sov. Han andades lugnt och jag viskade om saker jag kommer minnas. Helt plötsligt blev det helt tyst och natten blev så stilla att hela världen måste ha tagit en paus.

Jag kommer alltid sakna min morfar och jag kommer aldrig glömma hur han gormade efter mormor när han ville ha kaffe, hur han alltid utbrast "JAG SJUNGER" i samma melodi varje gång han hörde musik från ett annat rum, den där sommaren när han förlorade varenda omgång av plump och hur mjuk flinten på hans huvud var som jag alltid strök när jag kramade hej då. Morfar lärde mig att man måste tugga varje tugga en miljon gånger, vikten av att titta på rapport, spela casino och att allt går att laga med silvertejp.

Morfar är det finaste jag förlorat och helt plötsligt är jag tio år äldre än vad jag var i lördags. Som att en del av min barndom suddats bort och ersatts av sorg. Det är okej för jag vet att jag kommer minnas varma julidagar med ballonger i kalasträdet ute på Bokö och vintervindarna som blåste när vi åkte spark ner mot Siljan, och när jag minns de här stunderna kommer jag bli ett barn igen med morfars varma hand i min.


I'm a trotter of the globe

Imorse vaknade jag bakfull och jävlig efter gårdagens spelning med efterföljande festligheter. Imorse vaknade jag i London och jag hade ingen aning om att jag skulle gå och lägga mig i Sverige, för i Sverige är jag nu.
Morfar är dålig så jag är hemma några dagar för att kramas, klappa på huvuden och äta prästost.


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även fast jag vet att jag måste glömma dig.

Det är fullmåne och som alla andra nätter är midnatt bara ett klockslag som betyder att jag är långt ifrån sömn. Jag har varit på Vietnamesisk restaurang i Shoreditch med Stefan och ätit min egen vikt i tofu (lätt överdrift). Nu lyssnar jag på Håkan Hellström och gråter i smyg. Det känns som att ett trasigt pophjärta är det enda som kan få mig att våga åderlåta den här kärlekslåten som kilar runt i mina ådror som ett gift. Den måste ut. Nu. Annars går jag under.

Mitt inre popbarn andas fortfarande. Tonåren är inte helt förlorade ändå.

Almost Famous

Tack alla som har hört av sig med fin ord om min senaste inspelning. Om ni tycker att det är värt att lyssna på en gång till får ni hemskt gärna dela med er på era egna bloggar, facebook eller kanske länka till mamma. Det vore jätteschysst.

Den här länken tar dig till min soundcloud, ovanför play-knappen finns en liten ruta som ser ut typ såhär: "<Share", tryck på den så kan du se alla alternativ du har för att dela låten.
Puss!

Från

Wrecking Ball

ALLTSÅ JAG TVÄRDÖR! BRUCE SPRINGSTEENS NYA ALBUMlYA ALBUM ÄR SÅÅÅÅÅ BRA!

Jag har snart lyssnat klart på hela albumet och det känns ungefär som att mina öron äter regnbågsfärgat smör. Det är så jävla bra! Det är precis som jag önskat att det skulle bli, fast bättre! Det gör så ont i magen att jag inte har biljetter till konserten han har i Hyde Park i sommar. Det kan bli den mest fantastiska konserten någonsin.

Åh lycka! Det är som att jag på nytt förstått varför han är the Boss.

Källa

The earth without art is just "eh".

Jag sitter i min tänkarfotölj och tänker nästan sönder huvudet. Den här veckan måste jag skriva en låt åt Hattie tillsammans med Martin, men jag är "topline writer" vilket betyder att jag måste komma på text och melodi innan Martin som arrangör kommer in i bilden och styr upp min röra. Det är jättesvårt att skriva musik åt någon man känner, att försöka sätta mig i Hatties skor och tänka på vad hon skulle sjunga om. Mitt mål är att försöka skriva något i stil med  Big Yellow Taxi men hur fan gör jag det?

Jag måste nog sluta tänka och kanske börja känna lite mera. Återansluta till min inre superhippie och låta världssjälen sköta resten.

Stavade först resten "rästen". Jag har varit i England för länge. Fan. Hobbydyslektiker.

Extra svårt är det att skriva en politisk hit åt någon annan när min egen skalle är fylld med romantik. Kärleksveckan har tagit ett hårdare tag om mig och allt jag tänker på är Hollywood-kärlek med silkeshandskar och stjärnklara nätter med Greta Garbo.
(Gif från unicornhurricane.tumblr.com)

I've lost my marbles

Jag kan inte hjälpa att jag älskar Jenna Marbles. Jag vet inte varför, men hon lyckas på något sätt trycka på alla mina humorknappar och jag vet varje onsdagsmorgon att det kommer bli en bra dag för jag kommer få se en ny video.

Min favorit är landshark.


Somedays I just wake up fat


Kärleksvecka

Den här veckan är det kärlekstema i Solo Writing och jag förbereder mig redan nu på att dra fram onödig smärta som jag antingen vuxit ifrån eller inte orkar bry mig om längre. Felicia och jag såg på Min Bäste Väns Bröllop idag, liksom för att gödsla kärlekskreativiteten lite grann (eller snarare smita från musikteorin) på det sätt som bara romantiska komedier från 90-talet kan.

Jag har nog sett Min Bäste Väns Bröllop ett tiotal gånger men ungefär halvvägs genom filmen slog det mig att jag inte kom ihåg hur filmen slutar. Jag försökte verkligen minnas, men mitt huvud var helt blankt. Slutet kom och Julia Roberts fick inte sin 90-talshunk. Han gifte sig med fucking jävla Cameron Diaz även fast hon är sämst och bara har känt honom i någon månad medans Julia älskat honom i tio år. Det slår mig att jag aldrig minns slutet på den här filmen för jag tycker det är så orättvist. Julia Roberts förtjänar lite kärlek, och den så kallade feel good scenen på slutet när hon dansar med sin kompis tycker inte jag är tillräckligt för att väga upp för allt hon förlorat. Där sitter jag och tittar på en romantisk komedi och blir tvärsnuvad på konfekten. Jag är uppvuxen på disneyslut och Pretty Woman, det är psykisk omöjligt för mig att vara nöjd med "nåväl, hon har ju sin bögkompis i alla fall". Jag köper det inte. Hör ni det? JAG KÖPER DET INTE! Ge Cameron Diaz den gulliga lillebrorsan och låt Julia rymma med hunken.

Jag förstår inte varför det ska vara så jävla svårt. Nåväl. Nu måste jag tillbaka till musikteorin.

Dolly är min kvinna ikväll när jag letar efter taggar i hjärtat som aldrig ryckts ur. Dolly förstår liksom alltid hur jag känner. Ibland önskar jag att jag kunde vila huvudet mot hennes enorma barm och gråta tills det inte finns några tårar kvar. Hon skulle stryka mitt hår stillsamt och sjunga Coat of Many Colors tills jag somnade.

The Vintage Emporium

Ett stenkast från Brick Lane ligger the Vintage Emporium, ett hemligt kryin, ett slags himmelrike för gamla vackra saker som inte har någonstans att ta vägen. På entréplanet ligger Londons mysigaste fik som är fullt av märkliga prylar att titta på och en trappa ner ligger en väldigt välsorterad vintagebutik med fokus på 50-talskläder. Kläderna är jättevackra och det är inte alls särskilt svindyrt som många andra vintagebutiker gärna är.

På helgerna är det sjukt mycket folk efter lunch så gå dit i tid om du vill sitta i lugn och ro och supa in atmosfären.


Sadness is a part of a loving heart

Jag tänkte att jag skulle bli bättre på att dela med mig av min musik och det roligaste sättet att göra det på är att spela in en dålig version av det första utkastet av låtarna jag skriver veckovis i skolan. Den här veckan var vår brief i solo writing "filosofi". Tanken var att jag skulle skriva en låt om hur att om man har lätt till att bli ledsen och gråta så är det bara för att man har lättare att komma i kontakt med världssjälen (det är inte jag som flummat ihop den meningen, det är en riktig filosof), men det slutade mest som en vanlig jävla hjärtekrossarlåt. Men det är inget fel med det egentligen.

Det är ganska rockigt att bakissjunga, eftersom rösten blir så där härligt raspig. Det är synd bara att det blir så svårt att sjunga rent.
Jag måste köpa mikrofon så jag kan spela in ordentligt. Datormikrofonen plockar liksom bara upp det burkiga ljudet.

Vi som lever på rock n roll och solsken

Pappa frågade mig häromdagen om jag gått och blivit vardagsalkis. Det har jag inte. Jag har bara blivit rockstjärna.
Här är bilder från festen igår (photo creds till Nathan och hans jävla instagram).
Sverige tar över London. Jag och Martin. Han är en sån där kille som alltid är skitkul på fest.
Lyle, Sam, Harry och jag. Lyle och Sam spelar i London Darlings, lyssna på deras musik!

Martin, Joe, tjej som ser ut som Pochahontas och Georgia. Georgia är världens galnaste gitarrist! Kolla in hennes youtubekanal: http://www.youtube.com/user/00roastedlampost00.

Bäztizar.

Rocköverdos i form av Martin och Lauren. Vår skola är helt enkelt the School of Rock.

Imorse gosade vi fem personer i Nathans lilla säng. Det är alltid lika fint att vara eländiga i en stor hög och prata om allt tokigt som hände kvällen innan.
Efter att ha städat huset drog vi till West Hampstead för att äta bakis-brunch.

Jag har världens bästa kompisar.

What Katie Did

Okej... för att ens börja förklara vad som hänt så kan jag börja med att lista gårdagens tweets.
"Klar med showcase, råkade glida in VIP på NME Awards."

"Står 10 meter från Noel Galllagher och Florence Welch, snart kommer Lana Del Rey"

"Okej står bredvid halva the Killers och tittar på Noel Gallaghers show"

"Hänger med Kasabian. Inga problem"

"I Florence + the machines omklädningsrum"

"Hänger med Jarvis Cocker"

"HERREGUD jag fick en puss av Carl Barât"

"Jag dör. Jag hänger med Carl och pratar låtskrivande"

"I bubbelbadet med Carl Barât och Noel Fielding"

"Skojar inte alls"

VA? VA? VA? VA? VA? VA? Tänker ni. Gör det. Det är det enda man kan göra.
Harrys familj jobbar med produktionen av NME awards så han fixade så att jag, han och Nathan kunde gå in VIP. Det var helt galet. Vi drog dit direkt efter vårat showcase och gled rakt in bland VIP-borden där the Horrors, Florence + The Machine, Johnny Marr, Noel Gallagher och typ halva Londons rock-kungligheter satt. Jag höll Nathan hårt i handen för att inte tjuta av lycka, men när Noel Gallagher började spela var det svårt att låta bli. Jag dansade som en tok och skreksjöng medans fjortonåringen inom mig dog tusen gånger om av ren lycka, och jag var tvungen att hålla tillbaka glädjetårarna när spelningen avslutades med "Don't Look Back in Anger", man kan ju inte gråta när man står nästan axel mot axel med Dave Keuning.

Efter att spelningen var slut sprang vi genast backstage och såg så coola ut som möjligt. Vi kikade in i alla omklädningsrum och gamade åt oss diverse sprit och lyxig frukt. Vi hängde med Kasabian och blev bästisar med deras basist, Chris Edwards, sedan följde vi med honom in mot stan för att gå på efterfest. Vi hamnade på klubben the Groucho som tydligen är en strikt "membership only" klubb, dvs om man inte är kändis (och med klubb menar jag inte untz untz untz-klubb, jag menar mer slutet sällskap-klubb), men av någon jävla anledning släppte de in oss och väl där inne fanns alla människor man vill träffa och helt plötsligt vid baren stod Carl Barât. Mitt tonårshjärta stod helt stilla och hade det inte varit för att Nathan knuffade mig i ryggen hade jag inte vågat säga hej, men det gjorde jag. Jag sa "hej Carl, Barât, jag tycker du är heltoppen!". Han blev jätteglad och jag fick en puss och kram. Han tyckte att vi skulle följa med på efter-efterfest så det gjorde vi. Den hölls på ett lyxigt rockhotell där baren låg på takterrassen och där man fick bada hur mycket jacuzzi man ville. Det gjorde vi såklart.

Vi drack hejdlösa mängder öl, pratade om låtskrivande, badade. Jag, Harry, Nathan, Carl Barât och Noel Fielding. Carl var typ det gulligaste jag träffat på två ben, han tyckte vi var jätteknäppa som ville höra hans åsikter om låtskrivande för han tyckte han inte visste någonting. Han pratade gärna om Pete och vad som egentligen hände med The Libertines. Han var supersnackig och klockan 6 när det var dags att börja åka hemåt fick vi pussar, kramar och en massa "lycka till".

Klockan sju fick jag lägga mitt huvud mot kudden bara för att vakna en timme senare utan att kunna somna om. 09.30 var jag i skolan och det är jävla under att jag inte somnade en enda gång under hela dagen. Kanske var jag fortfarande hög på lyckoruset av att jag upplevt en av de allra coolaste kvällarna i hela mitt liv.


Arctic Monkeys kom inte och hämtade sitt pris, så vi fick leka med det precis hur mycket vi ville.
Jag vet inte varför men de här var de enda bilderna från hela kvällen. Kanske fegade vi ur när det var massa kändisar överallt. Vi ville ju verka coola.

Hörni...det här var en natt av tonårsdrömmar som gick i uppfyllelse.

RSS 2.0