Sentimentaliteten och alla andra jävla bestar

Full idag och full imorgon, jag skall aldrig bättra mig! 

Hej hej bloggen. Det är mitt i natten, tisdag till onsdag, och jag är på lyset i mörkret. I morgon far jag hem igen till England och någonstans mellan Nordsjön och Englands östra kust kommer jag nog inse hur förbannat bra jag har haft det här i Stockholm. Det är något jag glömmer varannan sekund eftersom jag saknar London, musiken och den där killen jag gillar. Mitt i allt glömmer jag att jag har turen att i flera veckor vandra på de vackraste gatorna i världen, dricka öl med de tuffaste personerna och kramas med min alldeles egna familj. Jag glömmer det tills jag är tillräckligt långt borta för att förstå vad saknad är.

Allt jag kan göra nu är att lyssna till snarkningarna från rummet bredvid och övertala mig själv till att de är små kärleksförklarningar som jag kommer sakna någon gång, mitt i november.

God natt! Vi ses i England!



 

Ett blogginlägg in the style of typ ca 2009

Men vad gör du nu då K.Gun? 
 
Mestadels går jag omkring och stresstänker på hur allt ska gå med flytten nu när jag åker tillbaka till London, och hoppas på att mitt hår ska växa ut och bli sådär superlångt igen så det fastnar i dörrar och typ kväver en i sömnen om man inte flätar det. Annars går jag också på middagar, morsar på folk och hänger med min mormor.
 
Nu tänkte jag dra till coolektivet och dricka bärz med till exempel Molly, Scales, Herb och Camptrash. Även fast jag saknar London ganska megamycket så får jag inte glömma hur mycket det tjatas resten av året om hur mycket jag saknar alla sköna bönor här hemma i Stockholm. Londonvännerna är förstås toppen, men har de ens i närheten så tuffa smeknamn som mina coolingar här eller?!?!?!!?? 
 
Näh jag trodde väl inte det. 
 
Jag kan heller inte slita mig från min leopardpolo. Även fast jag är inne i någon slags svacka där jag känner mig ful, fet och helt tappad på mojo och wawavoom så får den mig att känna mig lite som Cindy Crawford eller Shania Twain även på de värsta dagarna. 
 

Öh va haru gjort nu rå?

Vad hände egentligen de där veckorna i juli innan jag åkte till Sverige?


Tittade på färgglada kjolar och sålde skivor...


Blev "kändis" i Kanada...

...Hängde med Emma i typ en hel vecka...


...hade releaseparty på snyggaste puben i London...

...turistade på Tate Modern...


...turistade på Borough Market...


...såg the Bling Ring på Screen on the Green.


...snodde sombreros och tokdansade på Joe's till efter stängning med Emma och Camille.


...blev mest omtyckt i USA...


...såg dunderhunken Matt Corby med Hanna i någons vardasrum.


...tog över iTunes...


...sjöng sånger och drack burköl med George, Patrick och deras buddies. Vi spelade mandolin, gitarr och sjöng stämsång ända tills vi blev anfallna med vattenslang från balkongen ovanför gatan.


...så gatufesten förvandlades till sleepover hemma hos mig med de här gullisarna. 


...det var 30 grader varmt varje dag så jag svidade om till min bästa strandoutfit...


...och drog till Hampstead Heath för att bada i the ladies pond. Det var så jävla jävla jävla najs. Vi badade som överlyckliga barn, solade nästan nakna (för det gör alla där, det är ju bara ladies där liksom) och skvallrade om massa skoj. 


...spelade in musikvideo åt Natasha North (Tasha)...


...gick på eftermiddagsfestivaler med Danny...


...hade rummet fullt av rosor...
 

...fick mitt nya pass och undrade när jag hade hunnit med att operera näsan?


...Sen kom Felicia äntligen hem från Tanzania och jag fick världens bästa present; ett kalimba!


Sen var det dags för Felicias examen! Hon var så jävla fin! Jag ska visa lite bilder senare. 


Lagade fina färska walthamstowbetor...


...och gick på fest där de hade en liten HAMSTER!!!!!

Lagade smaskiga pannkakor...
 
...såg Martin Carr spela med full orkester på en liten pub i Highgate. SJUKT BRA!
 

Och sen kom MALIN! Hon bodde hos mig i fem dagar och vi hade så jävla najs.


...bland annat gick vi till London Science Museum och såg Deep Sea på IMAX. Det var sjukt jävla coolt, har aldrig tyckt om 3D-filmer men det här var så bra! Det var som att man kunde ta på fiskarna precis framför ögonen.


Sen gick vi till deras utställning om hur mycket DNA påverkar vilka vi är som personer. Bland annat hade de en dator som ändrade ens ansikte till hur man skulle se ut om man vore man. Malin såg ut som en alv-statist från Sagan om ringen...


...och jag den fula kompisen till någon i American Pie...typ...

Sen bakade Danny cheesecake och dagen efter åkte jag hem till Sverige. Nu åker jag hem igen om bara en vecka. Tiden flyger!

Lista i väntan på att jag kommer tillbaka till civilisationen

 
Hur såg ditt liv ut för 11 år sedan?

För 11 år sedan började sjuan (SJUKT). Bilden är tagen typ andra veckan i sjuan när vi åkte på läger med klassen till Ljusterö. Jag sitter högst upp längst till höger bredvid mina bästisar Teppy (Stephanie) och Sara. Vi dygnade och tyckte det var helt sjuuukt coolt. Jag som alltid varit mobbad lyckades ändå få lite street cred i högstadiet för jag hade turen att ha klassrum på samma våning som min storasyster (som var cool med tre meter långa kompisar med mörka röster eller stora bröst som morsade på mig i korridoren och gav mig high fives) och dessutom var min klass den töntigaste klassen och jag var liksom inte töntigast av alla = jag var inte helt ocool.
 
Vad gjorde du sommaren du gick ut ettan på gymnasiet?
 
Sket i skolavslutningen och drog raka vägen till Hultsfred med brudarna i bandet. Det var min första riktiga ff-festival. Vi kom dit på torsdagsmorgonen, jag drack en 7,5:a och svimmade på Tingsek-spelningen. Det var sommaren 2007 och det var skittrendigt att ha på sig neonfärger. Jag och Jacob blev intervjuade av en tidning där de gjorde ett bildreportage som var att man skulle para ihop fansen med banden baserat på deras stil. Vi var valda som de tuffaste Justice-fansen. "Varför vill ni se dem?" frågade journalisten "för de är så jävla coola" svarade vi. 
 

Sen drog jag och resten av Skump Loella (alltså vårat band som var världens coolaste) till Santorini tillsammans med Stålmannen och vår maskot Sergant Cotton Candy Rocket Cruiser.


Jag svängde väldigt mycket mellan olika stilar. Gick till exempel från att ha hela neonregnbågen på mig, till trasiga tights och delfintisha till att slänga på mig en kleinblå blåsa och hoops i öronen (???). Hade dock alltid samma sminkning; rosa och gul ögonskugga samtidigt, med flytande eyeliner och lite shimmerskugga på kinden.


Minns att det här var en favorit. Syrrans skinnjacka, bollhalsbandet, farmors solbrillor, silverfärgade ballerinaskor och den svinkorta ljusblå klänningen från H&M som jag växte ur typ två veckor efter att jag blev dumpad och gick upp massa i vikt. 

Sen tog sommaren slut och jag blev som sagt dumpad av min kille Henning, bara några veckor efter att han varit med i Idol och jag kunde inte längre känna mig tuff som hade en rikskändis till kille. Han ringde på sin lunchrast och gjorde slut och jag blev fett heartbroken. Som revansch klippte jag lugg och dansade/hånglade en himla massa på ACE tillsammans med Jenny och Danielle, oftast i någon sjukt trendig outfit (ex.1, bilden ovan med silverfärgad tubtopp och midjekort hoodie).
 
Vilken film skulle du vilja se just nu?
Sagan om ringen-triologin, känner att jag inte riktigt kan eftersom jag såg den igår.
 
Två utklädnader!

Död person i min bästa festoutfit. Bilden är tagen efter dansfesten och spöregn. Med andra ord; det var omöjligt att få bort sminket.

Marie Antoinette i samma hatt. 
 
Vad är det bästa som hänt i ditt liv?

En grej måste varit när jag var minderårig och inte kom in på vår skolas insparksfest pga för full och istället gick till Harry B James och blev fullare och råkade ställa upp i en luftgitarrtävling. Det visade sig vara en delfinal till luftgitarr-SM och jag vann! Inte bara äran, utan även en TELECASTER! Helt klart topp 5 sjukaste partykvällarna i mitt liv.
 
Vad har du på dig om det är fest?

Känner mig alltid som allra babeigast på fest när jag antingen har min favoritblus med svart rosett eller svarta sammetskavaj med axelvaddar. Allra bäst blir det förstås när jag har på mig dem samtidigt. Oavsett vad jag har på mig langar jag alltid mina fetaste festposer.
 
Vad önskar du dig precis just nu?
Skitsnabb viktnedgång, att mitt hår ska växa ut igen och world peace förstås.  

Vad händer nu?
Tittar på en töntig 90-talsromcom med Jennifer Aniston och Kevin Bacon och klappar på min katt. Vi är magsjuka båda två och tycker synd om varandra. Det ser ut typ så här.
 
 
Listan är från Monkinodraw!
 

SEMESTER

Men hallå vad händer? Jag ba skiter i att blogga hur länge som helst och sen BOOM! Så har ni liksom missat att jag inte alls är i London. Jag är nämligen hemma, hemma i Sverige.

De senaste två veckorna har varit ett konstant virrvarr av krisande lägenhetssituationer och trevliga besök från gamla bästisar, men nu är jag i Stockholms skärgård och tänker ta paus från allt som satt min skalle i brand.

Oavsett väder tänker jag bada hela tiden, springa på klipporna, paddla, plocka blåbär, spela dragspel och jag vet inte...kanske krydda mitt brännvin med Johannesört och få Öppna Landskap-feeling. Här ute på landet kan liksom precis nästan ingenting hända och det ska bli så jävla skönt.

Stillsamt, så jävla stillsamt. Fan va fett.


Vi som vill minnas hela kvällen

För er som missade mitt releaseparty och undrar lite hur det var under kvällen finns nu den här filmen som är inspelad och klippt av Lisa Ambjörn. 

Hoppas ni gillar den!

Katarina Gunnerholm England EP release party from Katarina Gunnerholm on Vimeo.


Secret Garden


För några veckor sedan var jag och Hanna på hemlig konsert.


Den australienska artisten (och megahunken) Matt Corby hade nämligen sin årliga "Secret Garden Show" i London och Hanna hade lyckats fixa biljetter.


De senaste gångerna har de haft otur med vädret och bestämde sig för att ha spelningen i ett vardagsrum istället. Det här var förstås en av sommarens varmaste dagar så det var sjukt svettigt där på golvet.


Men vi hade jordgubbar och oreos så vi var ganska glada ändå.


Jade Hopcroft var förband.


Och sen när det började skymma var det Matt Corbys tur att ta till scenen.


Det var helt toppen! Köp hans nya EP nu! Den är asfet!

RSS 2.0