Jobbar 24/7

Londonvädret kastas mellan isvindar och dagar med 17 grader och sol. Det är ganska frustrerande när vädret smygflörtar med en så där men det betyder i alla fall att våren är här SKITSNART. 

Idag har jag suttit på café i flera timmar och jobbat på en ansökan till ett häftigt jobb och nu ska jag ta tag i lite pappersarbete från skolan. The Institute har gett mig uppdraget att bedömma några av ansökningarna till låtskrivarprogrammet (för den kommande höstterminen alltså). Det är verkligen så himla kul att de litar på mitt omdöme och ännu roligare att få vara med och välja ut lämpliga kandidater. 

Anywayz guyz! Här har ni lite loungiga selfies med dagens ögonsmink (brun och grå ögonskugga). Jag försöker vänja av mitt beroende av flytande eyeliner. Måste liksom lära mig känna igen mitt ansikte även när jag inte har målat på mina vanliga kråksparkar.

 
 

Internet sometimes ♥

Ibland när jag blir riktigt deppig brukar jag vända mig till djurvideor på youtube, bildgoogling av "kaninisar" eller valfri gråtvänlig audition till Britain's Got Talent. Nu har jag hittat mitt nya bästa plåster... 


Tom Hanks forever ♥

RSS 2.0