Ang Böghögar



Vad är det här? Förbjudet att bilda böghögar? Vad är det för skitsnack?!?!?!?!
På min tid var böghögar ett effektivt sätt att skilja de svaga från de starka, ett sätt för osäkra killar att känna sig som kungar och en möjlighet för mobboffer att tjäna respekt genom att visa hur mycket stryk de kunde ta. Ju större böghög desto högre upp hamnade man i hierarkin oavsett om man låg underst eller överst.
Inte bara var böghögarna ett verktyg för att sätta idioter på plats eller visa vem som bestämmer, de var även en hyllning till livet. Den största böghögen jag sett var när Gryffindor vann finalmatchen i Quidditch mot Slytherin 2005, jublens sötma blandades med sältan från tårarna och i alla mosade spelare i högen fanns en glädje mer kraftfull än alla patronusbesvärjelser i hela världen.

Böghögar är essentiellt för att ungdomssamhället ska fungera och det är alla barns skyldighet att få möjlighet att fortsätta denna anrika tradition. Det är deras rätt. Håller det här löftet om total förbjudning av böghögar betyder det att demokratins totala förfall börjar.

Vill du hjälpa till? Gå ut på stan! Engagera dig! Varje dag är ett skäl till att fira. Fira livet med en böghög och visa de jävla fascisterna att vi inte ger upp hur som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0