No Business like Showbusiness

Nu har jag sovit i 12 timmar, ätit ostmacka, kelat med katten, tittat på Ally McBeal och skrämts över tanken på hur hemma det är att vara hemma. Alla mina drömmar har utspelat sig som musikalnummer under natten, helt sjukt... helt plötsligt känns det som att jag bara måste titta på Rent, eller somna om.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Hogsmeade och träffa Malin, vi har inte träffats på 6 månader. Knäppt.

Bildsökning Malin BAuer är en riktigt skön böna på Google. Kommer ni ihåg när jag var störtkär i Idol-Calle? Det är jag inte längre...för han blev en douche.


Hur hände det här?

Nu är jag tillbaka på Hogwarts. Hur sjukt är inte det? Kan inte riktigt förstå att jag är hemma. Vill redan tillbaka. Är så äckligt dödstrött att jag inte vet vad jag heter, ikväll blir det därför sooooova sova sova och eventuellt lite läkekonst till bloggen så den vaknar till liv igen.

Hello Hogwarts.


Den här damtidningen slängde Professor McGonagall i mitt ansikte nyss "lär dig något om skvaller" sa hon.

Min knäppa kompis

Herb sa nyss "Åh va jag blev sugen på en sån där brunbränd skärgårdskille". Då skrattade jag. För jag är ju sugen på yoghurt.


Bildsökning Brunbränd skärgårdskille på Google.

Last day of Berlin

Sista dagen i Berlin, vad gör man? Tja.. vi äter en rövgod frukost, lyssnar på Savage Garden och ska snart börja packa. Hyresvärdinnan kommer hit ikväll ser till att vi inte förstört lägenheten och för att hämta nycklarna, så tills dess gäller det att röja järnet.

När vi är klara är det dags att tackla Berlins shoppingator en sista gång... jag är nervös. På alla sätt och vis.


Bloggen lever

Idag har vi varit på Zoo. Där bor Knut, sälar och getter som man får klappa.


Bloggen lever

Idag har vi varit på Zoo. Där bor Knut, sälar och getter som man får klappa.


Fullast vann

Nu har Rockspyan och Pluttinsky anslutit sig till vår rocklya. Vi sportar därför en helt fantastisk rockgrupp på 8 pers, och ikväll kommer Ben. Matilda fick sova under bordet. Vi dog igår nästan allihopa. Jag glömde bort vad jag hette. Jag älskar Berlin.


Någonstans på Kastanienallee hittade vi riktiga photo booths. Hihihi. Vi var sist på svartklubbsbaren.

Blogg-koma

Shit jag har inte bloggat på två dygn, BAD LAMA! Problemet är att Bullen och Blixten är bäst i världen och min tid vid datorn känns inte lika viktig.

Jag älskar rock.


Fullast vinner

Jag trillade mitt hårdaste och blödde floder av näsblod. Ändå är jag inte säker på om jag vann fullast vinner. Ingen vet vem som vann. Alla blev alldeles för hetsfulla.


Nu blir det frukostpizza på Pimp's Pizza, bakishänga i Volkspark och träffa vännen Ben.

Bella & Tyra show

Åh Hagrid har kokat ihop smaskig middag och rockar nu pitchers med fruktiga drinkar. Snart väntar barrunda på stan. Fullast vinner.


Let's rocka

A-Ö

Nu mår jag så där knäppt igen. Kan ha något att göra med att jag sammanlagt sovit 9 timmar de senaste två dygnen och är lite lunginflammationig men jag tänkte att jag skulle dubbelkolla med vårdguiden först, bara för att vara säker på att det inte är något annat. Tydligen så har jag det här:

Barn som sätter i halsen
Sexuell upphettsning
Gravid vecka 24
Struma
Paniksyndrom
Tampongsjukan
Äkta krupp
Falsk krupp
Röda hund
Narkos
Karies
Amningsproblem

Kanske är jag bara väldigt ful?


Bullen & Blixten

PRISA GUDARNA! TACK ISLAND! TACK GUD! BULLEN OCH BLIXTEN HAR ÄNTLIGEN KOMMIT!
Nästan en vecka försenade men ändå här! Jag vågar nästan inte tro på det. De liksom bara var här imorse när jag satt med min morgonmacka och morgon Potter. Åh äntligen min kvinns och bulle.


The Kvinns are finally reunited! YES!

Pengar pengar pengar, pengar pengar pengar pengar. PENGAR

Regel nummer 1: Shoppa aldrig när du är bakis, du kommer bli fattig.
Regel nummer 2: Shoppa alltid när du är bakis, ditt luddiga omdöme kommer tillåta dig fantastiska köp som aldrig skulle bli av annars.


Varför finns inte COS i Sverige? Det är ju världens bästa ställe. Har lyckats shoppa upp pengarna som jag skulle köpa ett U-land för. A synd alla fattiga barn, men K måste sporta sin tuffa stil.

Hagrid är en undervattensbåt

Idag är det tvåveckorskoll på piercingstudion. Knäppt. Matilda trillade igår visst...och spydde asfalt. Hihihi. Jag mår så jefla bra/dåligt.


Bildsökning Matilda älskar att spy asfalt på Google. Tänk vilken tur att det blev en bild på vår favorit bloggpersonlighet. We <3 you Belsa.

Vadå gillar jag rock eller?

Jag och Matilda har nyss haft världens bästa barkväll i Kreuzberg. Först var vi alla på Que Pasa där alla megastarka coctails kostade 3.50, därefter en störfluffig gaybar som hette Roses. Helena x2 drog hem strax efter två men vi fortsatte kvällen på Oranienstrasses rockigaste bar. Fick för många bjudshots, träffade Anton Bäckman 2, blev kära i bartendern Ellie, boundade med tatueringskillen från San Fran och vägrade gå fram tills baren stängde någon gång efter sex.

Nu har vi kräkts, trillat, och fnissat vårt svåraste. I brist på falafel häller vi i oss nudlar med rostad lök.

Jag älskar Berlin.


Himlen är så blå att den knappt fastnar på bild.

Lou Reed i tweed

Berättade jag att jag dog igår? Nej det glömde jag visst. Jag har lyckats missa den här exeptionellt fantastiska bloggen. Hur kul som helst. Tyvärr drabbades jag av överdos och fick ont i magen och stämbanden för att jag skrattade så mycket.

Diana Ross på City Gross



Che Guevara i Skara



Johnny Rotten på havets botten



De vises sten och smarta kex

Jag läser den första delen av Harry Potters självbiografi och äter bokstavskex. Life couldn't be sweeter.


Bildsökning Jag älskar kex och Harry Potter på Google.

10 dagar kvar tills jag åker hem?

Shit, det var ju måndag igår. Vi har varit i Berlin i tre veckor. Vad säger man? Jag är helt klart väldigt betuttad i den här staden, tror inte att det kommer ta lång tid innan jag längtar tillbaka. Trots det ser jag faktiskt fram emot att komma hem till Hogwarts igen. Inte på samma sätt som när jag var på mitt hemliga uppdrag i UK, för jag känner ingen hemlängtan nu. Mest tycker jag bara att det ska bli kul att fira in våren och sommaren på Hogwarts, tillsammans med alla tuffa trollkarlspolare.


Det jag saknade mest med Hogwarts var ju faktiskt Pepsi Max och det har jag ju hittat nu. Hmm.. Nu saknar jag bara Adam, Toulouse, och Danielle (och hon är ju ändå i San Fran så hon kan ju gå och bestiga en get eller nåt).

Komm gibt mir deiner hand

Tjejigheten fortsätter, vi har dött tusen gåner nyss eftersom vi sett 10 things I hate about you. Säga vad man vill men det är fan kvalitetsmugglarfilm på hög nivå och om det finns någon mugglare jag vill ha över allt annat så är Heath Ledger (a synd att han är död). Nu tittar vi på 10 things I hate about you, SERIEN (den suger för övrigt, men vad gör man inte för att upprätthålla den massiva tjejigheten vi har trillat in på?).


Jag vill visa Heath Ledger in i min hemligheternas kammare.

Take that MTFERS

De goda skall segra.


Vårdguiden har alltid rätt

Min näsa är täpptare än täppt, min hals är svullen sitt mestaste, jag hostar hårt... Idag kanske vi ska till IKEA. Jag har ont i magen. Enligt vårdguiden lider jag av följande åkommor:

Hortons Huvudvärk
Gravid vecka 11
Vanlig Tonårssjukdom
Aids/Hiv
Fågelinluensan
Anorexi
Vinterkräksjukan
Inälvsparasiter
Falsk Krupp
Lungcancer
Metkrok i huden
Insektsallergi
Skabb
Åderbråck
Vanliga sjukdomar

Och jag som trodde att jag bara var förkyld och ledsen, A SYND!


Bildsökning A SYND på Google.

Men Who Stare at Goats

Film är alltid bra när för mycket snurrar i huvudet. Nyss den här;


Snart den här;

Nej

Jag och Hagrid hade verkligen världens finaste dag innan professor McGonagall ringde och berättade det enda man inte vill höra. Nu är jag så ledsen att det gör ont. Tur att man har bra vänner och filmen UPP.

Bildsökning We'll miss you på Google. Vi kommer sakna dig Gösta.

Klart för start

Helena och Matilda är duktiga flickor och är på museum...kusten är klar för mig och Hagrid att hitta på allehanda bus.

YES YES YES YES YES YES

Åh jag glömde att berätta vad jag hittade på Lidl igår!!! Jag hittade PEPSI MAX!!!!! ÅÅÅÅÅH! Jag hade gett upp hoppet helt om att hitta min älskling efter två veckors intensivt letande i det förlovade dryckernas land, men sedan igår så stod den bara där. Helt naken och självklar. Åh mitt hjärta klappar så hårt att jag vet inte vad. Nu dricker jag Pepsi Max och äter ost.


WHITE TRASH

White trash var så rockigt att jag nästan tuppar. Störbra musik, Japanska Godzilla på tv-skärmarna och snygga strippor framför DJ-båset. Jag och Hagrid headbangade seriöst till tunga låtar. Allt man kan önska sig typ. Problemet är att min lever har dött och engentligen hela min kropp när jag tänker efter...Vi provar igen.. Problemet är att jag har dött, men inte min skalle, skallen är aspigg och vill vara vaken/dansa/ragga/supa/slåss. Problemet är att jag är borde ta semester från festen, men hur kul är det egentligen?


Sen är det så jävla svårt att sova när Prenzlauer Berg badar i morgonsolen. Idag skall det bli 20 grader sägs det.

Alla vi som gillar rock

Vi har haft världens bästa taco fiesta med ölen El Tequito, Zorro soundtracket och störmycket tacos. Helt underbart att uppleva tysk mexikansk mat på svenskt vis. Nu har vi tittat på kvalitetsmugglarprogrammet Så ska det låta och snart bär det iväg till White trash fast food där de har klubben White Noise ikväll. Tjejen och killen som satt i entrén på Bang Bang igår tyckte att vi skulle gå dit och de var rockigt skojiga så det är helt klart värt ett försök.


Entrérockarna tyckte att jag såg ut som Kim Wilde på 80talet. Komplimang, men är det verkligen likt?

HOLA NACHO

Klockan är 16.45 och vi har precis ätit frukost. Inte för att vi är sjukt bakfulla eller så, helt enkelt bara för att vi är lata och älskar att sova. Störfint väder idag dock därför åker vi nu till Volkspark för att rita/spela/läsa/sola. Ikväll blir det taco fiesta <3


ROFL

ENHÖRNINGARNA ANFALLER! Nu ska vi gå ut...det är inte okej att gå hemifrån 02.30.




Blondiner och bögar är ett bra recept på bråk

Asså... klockan är 00.34 och jag är dödstrött. Måste man bli full och dansa bara för att det är fredag? Svaret är tydligen ja, därför beger jag mig nu med tunga steg in i badrummet för att kladda på smink och gråta en skvätt över min misär.


Screw you guys.

Sachs

Min favoritdel på Judiska var Nelly Sachsutställningen. Jag skulle kunna bo i den delen i typ en vecka och bara lyssna på världens bästaste tyska poesi och dö av sorg och kärlek på samma gång.


Judejudejudejudejudejude

Wow, jag säger bara WOW. Vi har spenderat hela eftermiddagen och kvällen på Judiska Muséet, ungefär hur läckert som helst. Typ nästan för megastort för att man ens ska orka, det blir fakta-overload för skallen och hjärtat pumpar sönder med känslor. I love it.


Hur kul är det inte att gå igenom bilderna på Hagrids dator? Här har vi Skump Loella, back in the days... vi var ungefär världens coolaste lesbiska-power-pop-band.

Spelar väl ingen roll att man är Jedi om man inte kan använda sin ljussabel?

Igår hamnade vi på Berlins minsta bögbar. Där träffade vi en rövpackad tysk som var så full att han inte ens kom ihåg hur man pratade tyska. Han insisterade på att vi skulle ta 20 € av honom och köpa drinkar...så det gjorde vi.
Inne på baren träffade vi Maria Montazamis förlorade son. Han var en Frankfurtare som bott i Västerås. Han pratade kul och följde med oss på äventyr i den välpackade natten.

Nu är jag så trött och hungrig att jag dör. Snart ska vi gå till Pimps Pizza och äta halloumiburgare. Gott.


Fest. Jag mår dödsilla.

Oh no you shouldn't put a dildo on it!

Asså Carl Bildt är så rolig att jag nästan självdör. Matilda är bäst i världen och Helena x2 är det snyggaste jag vet. Utöver detta så saknar jag Gutti så mycket att jag går i tusen bitar (vi har inte setts på en månad).


I've got blues in ma shoes

Tjejerna rockar i Kreuzberg, och jag dissar av någon outgrundlig anledning, så jag passar på att spela mitt allra högstaste på mina rockinstrument medans de inte är här och kan klaga på oljuden.


Snyggt va?

Vännen Adam

Min vän Adam är sjuk i huvudet, men också toppenkul.

Jag som filmstjärna


<3

Jag hatar vulkaner

Lyssnar på Tom Waits och har ont i magen. Jag HATAR vulkaner. Jävla skitisland. Nu ska vi lyssna på Björk och be en bön för att Island tar tillbaka sitt jävla skitmoln så att våra kompisar kan komma till Berlin på Lördag!

Fan jag vill åka tillbaka till Olivetta i sommar...men jag har inte råd..buhu...åh jävla Island..Älskade Italien.

Pengar och Rock

Idag...Kurfürstendamm, där vi dreglade över hur äckligt cool Gedächtniskirche är och alla töntigt snygga kläder på COS, pizza och eroitkshopen på erotikmuseet. Kvällen blev sedan bara übertjejig med En prinsessas dagbok, Jonas Brothers, Berlinis (1.39 Euros Prosecco med Hallon) och pasta med ketchup. Jag är trött, men mår bra. Har faktiskt inte bara varit oansvarig idag, utan har även sett över min ekonomi, gjort en budget och sökt till Stockholms universitet där jag tänkte gå en utbildning. Spännande va? Helst ville jag gå utbildningen "Livsnjutare med fördjupningskunskap i skojj" eller "Provsmakare med inriktning rock" men det fanns inte så jag sökte Kulturvetarlinjen istället.


Jag fick ont i magen av att ha spenderat massa pengar. Matilda var smart och sa "Man skall aldrig skämmas över att ha investerat i sin rockighet". Fakta ljuger aldrig.

Tramps and Thiefs

Okej så nu ett helt dygn senare kanske jag orkar berätta vad vi gjorde för ett dygn sen... men nej...bara lite kanske jag kan bjuda på.

Drinken Gin & Tony x ....5? 6? 7? En hel flaska gin?
Världens Coolaste bar, som precis stängde
Världens bästa bar
Flashback till 60-talet
Dans till "Komm gibt mir deiner Hand"
Häng med Malliskillarna från bögklubben som vi träffade första veckan (de var varken bögar eller från Mallis, men de var från Spanien och ena killen såg precis ut som Mr Schuester från Glee fast han hette inte det...han hette Nacho, på fullaste allvar...NACHO!)
Helena raggade nummer
Falafel + öl + snacka
Morgonkaffe på hörnet


Tjejgrejer

Dagssammanfattning kommer strax... nu väntar matkoma och En Prinsessas Dagbok.


Grunge och knäckebrödsfrukost

Möööh jag är bakis, det regnar, studera.nu är knepigt...mööööh...nu skall vi åka till Kurfürstendamm och vara seriösa...mööööh.. Orkar inte.


Hihaha så här såg jag visst ut när vi kom hem på morgonen...jag måste göra något åt mitt poserande.

Rockkaffe och schöööna lirare

Oj nu var det visst ljust igen. Morgonkaffen från hörnet satt fint... sju timmar till någon?

Gin och Tonys

Ah synd, ikväll blir det visst spritfylla, jag måste bryta mot minst två budord och Helena x2 skall säga till en kille "snygg frisyr, vill du hångla".

Bah Humbug!

Helena och Hagrid kollar på Gossip Girl... hur gay är inte det? Jag och Matilda tänker dricka öl och prata om motorcyklar istället.


Vi klarar oss utan töntiga brudar, vi rockar på vårt sätt.

Högskola hösten 2010?

Mysig dag i den parisaktiga delen av Prenzlauer Berg, turistplanering och nu väntar en festmåltid, Hagrid style.

Jag saknar Lachlan och söker kurser till hösten.


God morgon Jakob Hellman

Klockan är 07.05, jag älskar mina vänner. De är så jävla rockiga.


Och jag ääääälskar kaninisar


GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRLS

Vår Guggenheim-dag gick åt helvete eftersom Guggenheim tydligen är stängt fram tills den 30e April (a synd), men det gjorde ingenting för vi fick en fantastisk strosdag istället. Vi flanerade verkligen vårt allra svåraste i Berlins kostymkvarter, svängde förbi checkpoint Charlie och rotade i krimskramsbutiker (TUPPENS). Nu ska vi ha bimbokväll, jag skall vara "rosa, snabb och sexig", med manikyr, smink, hårsprej, sallad, bubbel och DAIQUIRIS!


Bimbo K

Nocturna

Juste jag har en blogg... är bara fett trött, nej jag har inte dött, har bara legat i en 12 timmars sovkoma och drömt världens bästa och mest episka dröm. Det var krig med knivar, en helt ny värld, fara på taket, läskigheter, warlords, japaner, skjutvapen, midsommarfiranden, otroligt hunkiga karlar i trasiga skjortor, en sorgsen scen vid ett sönderbombat piano, ännu mer knivar, jag slogs mitt svåraste, och grät...Det var jättelängesen jag hade en sån här dröm som håller på i flera timmar. Berlin är bra för min skalle, eller kanske inte...jag vet inte.


Big Spender

Det blev bara en marknad men det var nice ändå. Den här marknaden låg i Friedrichshain och var mycket mindre och billigare. Mestadels skräp men det är bara kul, jag köpte tre ringar (hittade bland annat en likadan rosring som min favoritring från Bristol som försvunnit) och ett tufft örhänge.


Sibirisk Natt

I natt var det så pisskallt att jag dog minst tre gånger. Nu tar jag igen mig med juice, te, family guy och soffmys med Helena. Snart blir det iväg till söndagsmarknaderna.



Jag saknar adam så mycket att jag tror visst att jag dog en gång till.

Der Zauberer von Oz

Hur mycket älskar man inte Trollkarlen från Oz?


Fashion goes Oz

Min nya bästis

Jag hatar i regel tjejgrejer men det finns ett undantag, och det är Baileys! Baileys är som oboy fast roligare och framförallt mörchagott. Tyvärr är det ju så att Baileys är så svindyrt och därför kan jag inte tillfredställa min Baileyslängtan så ofta jag vill. MEN! MEN MEN MEN! Vad tror ni jag hittade på Kaisers idag? En Baileys rip-off för 3.99 Euro! OCH DEN ÄR SKITGOD! 70 cl, 17% och sjutusan smaskig!


Nu blir det andra halvan av den här darlingen och Trollkarlen från Oz!

VA?

Kära bloggen idag har det värsta hänt, jag agerar nämligen för tillfället banger. BANGER I BERLIN!!! Vad är det för jävla stil liksom? Nej, så farligt är det väl egentligen inte, känner mig bara inte frisk och jag får inte glömma bort min punginflammation. Egentligen tycker jag nog att det är mest skönt att stanna hemma en kväll, synd bara att vara tvungen att avstå en lördagkväll på Berghain (ååå jag vill vill vill jag menar, Katarina + Bögar + massa stöl +fest är bara bra matte). Bäst att tjejerna inte vänjer sig vid min frånvaro, jag menar Katarina är häxa, festens mittpunkt, rockartist och bloggdrottning...banger låter inte som en trendig grej att lägga till på den listan.


Kanske sjuk och osminkad men jag är väl ändå för jävla läcker ändå?

The Imaginarium of Doctor Parnassus

Kul film, jag blir glad. Heath Ledger är död...det gör mig ledsen. Jag är sjuk tror jag....fan.

REGN?

Det regnar ute, jag har ont i halsen och lunginflammationen verkar tyvärr göra sig lite påmind. Men wtf, vad gör man liksom? Ikväll tror jag att vi ska på Berghain men jag vet ej fan om jag kan ge mig in på en till festkula redan nu...men wtf..det är ju Berghain!


Death by Pop

Jag vet det, brudarna vet det, OH(YOU)PRETTYTHINGS vet det, kidsen vet det och snart vet även du det. Death by Pop är i särklass den bästa popklubben jag har varit på. De korta timmarna vi var där dansade vi tills fötterna blödde och skrek med i låtarna som bara blev bättre och bättre. Tyvärr drog vi från detta Narnia för att Daniel ville se transor och enhörningar...varken transor eller enhörningar hittade vi, men jävligt många butchflator och störgod falafel.


BANG BANG! POP SHOT ME DOWN!


Guten Morgen Berlin

Helst av allt skulle jag vilja var en enhörning.


I <3 Anton

Anton Övervikt Bäckman

Anton Övervikt Bäckman Idag har jag vunnit 100 000 kronor, blivit björnskötare med inriktning skoj, pratat med 20 kändisar på skype, tänkt på saker som jag inte trodde fanns och blivit världens största ponny. Vilken dag!
01 April at 10:12 · ·


Put on the red shoes

Ho ho va jag är trött... och jag har inte ens satt min fot utanför lägenheten på hela dagen! Försöker peppa upp med den läskiga störbilliga energidrycken från Lidl tills västeråsarna kommer hit. Möh, varför är jag så trött?!?!? Jag måste för knullande sakens skull rycka upp mig, det är ju Death by Pop på Bang Bang ikväll. Då kan jag ju tokdansa mitt allra svåraste och blygt spana in söta popkillar i snedlugg :)



EPIC

Nu är klockan 17.02 och vi har precis ätit frukost. Gårdagskvällen var en sån som man troligtvis bara kan ha i Berlin. Vi gick till det häftiga stället Weekend som visade sig vara mer likt en ocool finlandsfärjetripp än en ball klubb. Vi löste detta med tequila och roliga "konka eller konka" uppgifter vilket resulterade i att vi fick ett partyfölje av fotbollskillen Paco-Rico-Nacho, basketkillen/rapparen Lucas och den söta grafiska design fransosen Antoine. Vi drog till en häftig klubb där vi inte orkade vänta tillräckligt länge för att komma in (länge nog dock för att gifta mig med en Sascha och starta en piercingklubb med en cool piercingkille, jag drog repliken "ser att du också har en septumpiercing, coolt", lära mig bulgariska och bli bjuden på öl av en knäpp tyska) sedan drog vidare till en bordell-liknande bar, blev bjudna på shots och hade vårt roligare. Vid klockan sex åkte jag och Matilda med våra nya vänner till en frukostrestaurang i Charlottenburg där blev vi bjudna på nybakade croissanter och kaffe, grabbarna ville att vi skulle fortsätta med öl men någonstans vid halv nio kände vi att det var dags att tänka på refrängen...


En episk kväll... ikväll blir det fest med Västeråsare.

Varför gå hem när det finns kaffe och öl?

Klockan är 09.13 och jag kom nyss innanför dörren. Helena och Hagrid var vettiga flickor och gick hem i tid (typ vid 6) men jag och Matilda fortsatte. Varför sova när det finns kaffe och öl? Nu...sova.. säng... vi ses typ ikväll när jag vaknar och börjar peppa för nästa fest.


Nu..sova..säng...säng...säng...maaah


matilda är världens rockigaste punkt

Vi har världens bästa föfest.. vi hade världens mysigaste eftermiddag. Katarina likes Berlin. Nu väntar några fler stöl och det "häftiga" stället weekday.


Jag gillar konst

Det blev en trevlig tripp till Hamburger Bahnhof, ett modernt/nutida konst museeum vid Hauptbahnhof. Det var riktigt nice, precis i min smak, dock blev en kombination av dålig ventilation och obekväma skor vägen till ett tidigt avslut. Men de har gratis inträde på torsdagar så jag tänkte åka dit igen nästa vecka :)


Till exempel kunde man chilla lite med Mao...han var väldigt stor.


Should I stay or should I go och dricka kaffe/läsa i solskenet?

K.Gun rockar sjukt otrendig frukost (havregrynsgröt) och förundras över hur annorlunda ens utseende blir när näsan svullnar till sin dubbla storlek. Idag hade vi tänkt springa runt på coola muséer men nu känner jag egentligen mer för att sitta på ett café hela dagen läsa boken vår hyresvärd rekommenderade mig att läsa. Den heter Jitterbug Perfume och än så länge är den helt episk.


Den här hittade vi på Kastanienallé...måste ha graffat den när jag var full.

Myror i Benen

Piercingen är rengjord, blöder och gör ont som fan, men det är lugnt för jag är rockig.
Tjejerna ligger i sängarna och kanske sover men jag har återigen drabbats av den där vill inte/kan inte/ orkar inte sova sjukan. Istället får jag smyga omkring i lägenheten mitt allra tystaste och jag vet inte...kanske läsa en bok?

Den nakna sanningen, K helt utan smink. Chocking, isn't it?


Ich, du und alle dass wir kennen

Ikväll blev alltså första torra hemmakvällen i den här lägenheten. Skönt tyckte min lever och min piercing (och säkert Adam). Vi har till exempel ätit god Hagrid-risotto, druckit te och tittat på Me You and everyone we know. Kom på att sist jag såg den filmen var jag ute på farligt uppdrag i UK och satt i min engelska soffa i mitt engelska hem...nu är jag istället i en tysk soffa, i ett tyskt hem... tokigt.





Översta bilden är tagen när jag bloggade klockan 7 på morgonen och levde som en poet. Sen är det falafelfrukost (btw värsta hissen), piercingstudion och världens bästa Matilda.


G'damn

Ouff va jag är rockig, att det bultar lite i näsan hör bara till. Nu har jag ju bara en läkering i men jag ska dit om två veckor igen och sätta i en större kanske. Jag och Mats har suttit på balkongen i varandras tysta sällskap  och käkat inlagd ingefära medans jag lirade lite på ukulelen. Det är alltid som finast precis i skymningen.

Min syster hälsade precis "Professor McGonagall kommer döda dig". hahaha.

OH NO SHE DIDN'T!?!

OH YES SHE DID! En fjärdedels hink med smärta och två tårar senare sitter jag här nu ungefär 50 gånger rockigare än innan. Ni som trodde att K.Gun hade tappat stinget hade helt fel. K.Gun is back in business.


Förlåt professor McGonagall och professor Snape, jag vet att ni har ett och annat att säga till om, men vad ska jag göra? It's my obligation to rock!

The Pursuit of Rock n Roll

Oj, jag tänkte visst göra något rockigt. Vänta ni bara. Mehehehe. Oj va spännande allting blev.


Kom igen för fan

Jag vet inte riktigt hur heltokig jag var igår när jag tyckte att det var en bra idé att sitta uppe själv till klockan halv åtta. Nu är klockan istället 15.00 och jag undrar om eftermiddagen är min nya morgon och hurvida det är trendigt eller inte.


Funtar på falafel frukost. Hiss eller diss? Konceptet låter som en självklar hiss men det känns nästan bara jävligt risigt när jag fortfarande har gårdagens smink och luktar som 10 svettiga flator.

Problemet är att min lever har dött

Kan inte sova, eller vill kanske inte... vet inte... men det är så fint att sitta på vår balkong nu i klockan-sju-på-morgonen-ljuset att det känns motigt att däcka. Allt blir bara så fint nu när Berlins andra halva långsamt till liv och allt blir lite bättre. Låttexterna blir rockigare, fotografierna vackrare och jag känner mig nästan sportig. Åh Prenzlauer Berg, du förtrollar.

Egentligen kan jag inte sova för att min lever har dött och mina andra organ vill ha begravning i gryningen.

Wow vad mina fötter smärtar

Cookies var nice men kanske lite för creddigt för mig. Mest snygga kids med massa koks i näsan som lamdansade till sån där musik som jag inte förstår mig på. De hade ett litet minirum dock där de spelade mer kul musik som man kunde booty droppa och larvdansa till. Där trivdes jag bäst, bland de lite mer slitna väggarna och det buckliga golvet (creddiga dansgolv med 20 meters takhöjd är helt enkelt för coolt). Nu är det ljust ute mina vänner, Berlin bjuder på sommarmorgon.


Titta, LJUST!

Kaka

Helena x 2 sov typ trehundra år medans jag badade och sedan lagade megamiddag tillsammans med Matilda. Nu är vi töntiga tjejer som lyssnar på Hair soundtracket och skall snart röra oss mot Cookies.


Jag hittade hem!

OGUBBA

Dag på stan, trädklättring, dom picnic, eftermiddagsstöl på uteserveringen Olla och storhandling av petflasköl och skitvin som faktiskt är gott. Nu är jag helt klart mitt allra tröttaste och tänkte ta en nap innan middagen. Vi skall ju trots allt ut och dansa på Cookies. Där tänkte vi nog vara störtcoola och Hagrid vill tvångla lockhåriga skönheter.
Nu äter jag jordgubbar till mellis och har precis snackat med världens bästa Blixten och Bullen på skype. <3


Lökig tjej, men wtf, jag bryr mig inte. Jag utlovade förresten att göra något rockigt idag, ni skall inte bli besvikna. Det kommer.

Love me Do

OH oh oh ! Nu ska vi ut och vara coola på stan. Tchüss mother fuckers!


Dr Pong

Igår var vi på Dr Pong, där spelar man rundpingis med hela baren, men det gjorde inte vi för vi är för dåliga på pingis. Sjukt nog tyckte Dj'n att det var vår födelsedag och gav oss hans "demo" med lama remixprylar som vi lyssnar på nu...han var i och för sig lite halvflintis och hade stickad väst...men ändå. Dj Rus heter han. Ni kan kolla in hans myspace om ni vill!



Jag och Hagrid sov på soffan och leker nu techno Dj's med vår rosa telefon. Känner mig på lite allmänt fuck off humör idag. Ska nog göra något rockigt.

...will break my heart in two

Åh stöl + Dr pong + mina bästa vänner = toppen

Nu berättar Matilda en fabel om den tjusiga grävlingsherren Herman. Det är toppen.


Världens bästa människa Matilda.

Äntligen fyrkant!

Så har äntligen de tre musketörerna fått tillbaka sin D'Artagnan och fnissandes marinerar vi oss med det billigaste rödvinet från vårt lokala spätkauf till takterna av Abba och Shout out Louds.



Äntligen är min tokiga polska kompis här! Skönt att ha en landsmaninna vid min sida.

Redan en vecka

Livets alla sjukheter verkar föröka sig av sig själva. Har ni tänkt på det här till exempel: K.Gun har varit i Berlin i en vecka.
Helt galet, jag börjar känna mig hemma men ändå är det så galet mycket kvar att se. Efter en vecka i Berlin kan jag dock konstatera följande:

Bra
Dansgolven stänger aldrig
Stöl är sjukt billigt
En falafel är alltid sjukt god och kostar sällan över 2,80 Euro
Det är typ vår
Kaffet är gott
Den ständiga bakfyllan

Bra
All jävla trance
Det verkar inte finnas några bönor i mataffärerna mer än kidneybönor
Zigenardamerna som går jobbigt nära och ber om pengar
Jag blir alltid sugen på falafel
Den ständiga bakfyllan




Lalalala

Jag har ont i hela min kropp, nu minns jag visst hur träningsvärk känns. Helena har 20 euro i mynt. Knäppt.

Idag kommer Hagrid äntligen hit <3 Då blir det fest igen.

Nu lyssnar jag på Lindisfarne och porrar med tanken på falafel med en jävla massa sås.


Bildsökning Vi ska fan dansa tills vi dör på Google.
 

Vem sa att jag inte kan dansa?

Det bästa med Matildas blogg och min är att vi skriver om precis samma saker :) haha och att vi faktiskt båda två sitter och gör det så fort vi kommer hem. hahaa. Så här tokig var jag tydligen ikväll!


Dancing K fastnar alltid på bild.

Dancing with you is such a magnificent thing to do

Nu ljusnar det ute. Jag och Matilda klev precis in genom dörren efter nästan sex timmars mongodansande på Bang Bang Club. Vi har dansat så mycket att vi ser nyduschade ut och båda våras slatter från sjuan gör sig påminda i knäskålarna. Wow va skönt det var att bara släppa allt och dansa stort, löjligt, groteskt och helt fantastiskt jävla underbart. Grym musik var det också (bortsett från några elektro missar) och fullt av massa söta pop-pojkar.


Min tinitus mörchar sönder hela min skalle för tillfället, men wtf, Berlin...BRING IT ON!

Eagle

Nu har vi promenerat vårt svåraste igen. Dagens mål var Mauer Park Flohmarkt, en megastor loppmarknad ungefär en halvtimmes promenad från vår lya. Det var ett ändlöst schnurr av skräp, krimskrams, coola unga designers, LP-plattor, krigsprylar och sjukt mycket cykel-lås. Jag hittade ungefär femhundra ringar som jag ville köpa, men jag lät bli i väntan på något bättre. Köpte i alla fall de här tuffa örhängena (det är örnklor).


Höhö, örnhängen...det går verkligen utför för min humor.

My heart will go on

Min kärlek lever vidare idag, trots att Malin sagt åt mig att akta mig för karlar (hon känner ju inte Lachie som jag gör) och trots det faktumet att vi hade lyckats stjälpa i oss fyra flaskor vin, en löwe och lite stöl när det hela begav sig. Facebookgruppen har växt till det otroliga antalet 22 medlemmar. Inte jätteimponerande kanske men vi har lyckats få med två killar som faktiskt kommer från Christchurch (där Lachlan kommer från). Glöm inte att gå med! Varje medlem är ett steg närmare min kärlek <3



Som systrar i jeans, fast randigt. Lachlan, will you love me if I find you?

Lachlan where are you?

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?v=wall&ref=nf&gid=108304109200225

Nu har jag skapat en grupp på facebook som skall hjälpa mig att hitta Lachlan, han kan vara mitt livs kärlek.


Så här ser han ut nästan...

Brustet hjärta

Vad ska jag göra, jag har blivit fruktansvärt förälskad i en kille jag träffade på chatroulette. Han hette Lachlan och var en låtskrivare från Nya Zeeland. Vi pratade i nästan en timme innan min internet sladd slets ut när jag skulle visa hur vi bodde. Nu sitter Matilda och jobbar megahårt på google för att hitta honom. Åh Lachlan!!!!!! <3

Jag är fan ledsen på riktigt.

Hjälp

Helena sa just "Åh det här är en så bra låt". Både ofakta och fruktansvärt oroväckande.


Åh jag saknar Blixen och Bullen. Världens bästa människor <3

God morgon?

Okej så Knaack var ingen hjödare. Det hade alla förutsättningar för att vara världens bästa ställe, med cool innegård, häftigt dansgolv, punkiga dörrar och en bakficka där man kunde sjunga karaoke (precis som på dovas). Tyvärr var det ganska glest på dansgolvet, för många fulla tyska förortsbrudar som sjöng ballader, kanske 30 killar i trekvartshorts och DJ Schmollie och jag delar inte musiksmak. Det fanns hopp om musiken när vi rockade till Ceasars och Kings of Leon men sedan fick Scmollie tuppjuck och började snurra knäppa plattor som Papa Roach och dödsläskig supersnabb tysk trance. När det sistnämnda hände skrek alla på dansgolvet unisont "JAAAAAAAAAAAAA" och börjda megadansa. Ungefär då förstod vi att det var det här alla hade väntat på och att vi rörde oss i fel kretsar.


Åh va det är kul att låna helenas dator och mysa till de här härliga sommarbilderna :)

Jag är mongo men det gör inget, för jag är lycklig.

Matilda tokfotade visst dansmongot K på bögklubben igår. Så här rockig var jag!



Bröst

Ikväll bjuder Mitt Hogwartsliv på sjukt mycket bröst. Det är en djärv chansning, men vafan, är man i Berlin så är man i Berlin.


Vilken härlig dag

Världens jobbigaste bakfylla blev till världens mysigaste bakisdag. Vi flanerade runt megalänge och njöt av den varma vårsolen, slutligen slog vi oss ner i en park bakom Berliner Dom och spelade ukulele på det torra gröna gräset. Helt klart den mysigaste långfredagsaktiviteten i värkden. Nu har vi köpt lite stöl och tänkte tagga till, ikväll bär det nämligen av till klubben Knaack. Där spelar Dj Schmollie massa indie-rock och det är promenadavstånd från vår lägenhet, helt klart megavärt.


Heltokig platta jag hittade i en fyndlåda utanför en välsorterad skivbutik i Kreuzberg.

Awight

Snacka om bra film, den hade både Ben Affleck och Mathew MaCchoughngngngeyeyeyney (whatever). Nu blir det bakis-strosande i Prenzlauer Berg och smaken gott + kaffe.

Coola Herb :)

Vad har hänt med mitt huvud?

Första utekvällen i Berlin blev nog en hit förutom att vi var sämst och gick hem vid fyra, men lugn bara lugn, snart släpper vi partybomben över de tyska diskoteken, alla idrottsproffs ser alltid till att värma upp innan de vinner guld i sin sportgren. Kul hade vi dock onekligen, jag hade visst glömt bort hur man hanterar alkohol och kom på att dansa med bögar/trannies är hur kul som helst.

Nu lider vi alla av störbakfylla, med huvudvärk deluxe, Matilda har bäddat ner sig med Skins och jag och herb tänkte titta på en tuppens tokig dvd vi hittade i lägenheten. Den heter Confusion, en film från 93 som handlar om rock/fest/byxor på 70talet, snacka om fest!


Orginaltiteln var tydligen Dazed and Confused men det fattade inte tyskarna så de döpte om den till Confusion.

Bättre i Berlin

Oj va vi har dansat vårt svåraste! Några spanska straighta bögar från mallis raggade upp oss och drog med oss till en bögklubb. Nästan hur kul som helst förutom att vi ovana svenskar inte fattar hur man festar i en källarlokal där man röker inne tillsammans med 300 svettiga bögar så vi drog hem typ 4 istället för 7 (som man ska). Åh, Berlin bjuder bara på gott, och jag frossar mitt absolut svåraste.

RAUW RAUW MAMAGAGA!

Haha, jag är så jävla töntig.

Första förfesten

Nu har vi ätit vår första hemlagade i lägenheten (som kostade under 3 euro att tillaga, sjuuukt dyrt) och nu marienerar vi oss vårt svåraste. Vi lyckades handla ett sexpack flaskstöl, två flaskor rött, en flaska bubbel och en påse cheens för 10 euro, snacka om att vi gillar att spendera pengar.


Photo Booth vill inte fungera så vi slänger fram den här gamla förfestbilden från nyår istället. Snacka om fest!

Oranienstrasse


Det bästa med Oranienstrasse är att det luktar megagod mat överallt. Typ grillad souvlaki och indisk mat. Helt enkelt nästan som att vara utomlands (asså ja.. men ni fattar)det finns till och med små turkiska gubbar (fast han skulle lika gärna kunna vara grek) som sitter med käppar och ser sura ut! Såååå chartersemester <3

Whazaam

Hej hej bloggen, vi har storhandlat på Lidl. Förutom nio varor som kostade runt 1,50 styck så kostade allt annat vi handlade under 1 euro (inte helt fel dauh). Nu ligger Helena och sover som en däckad säl och vi andra lär följa henes exempel snarast.

Här är vårt asafina kök

Världens bästa barnrum


Och världens bästa balkong

DaDaDaarin

Nu lyssnar vi på Darin och taggar satan med vårat asasofta högtalarsystem. Det är ju bestämt nu att Darin är cool/rockig och vi älskar Darin.

You're out of my life tar fram Darins svåra sida. Det är inte bara snyggt utan också väldigt trendigt.

I <3 Meine Wohnung

Jävla skitliv, jag kommer ju aldrig någonsin vilja bo någon annanstans än i den här lägenheten. Den är så perfekt på alla sätt och vis! Jag hittade till och med ett litet keyboard som man kan göra coola technobeats med. Innan vi installerade oss i lägenheten åt vi frukost på hörn caféet där en liten mysig familj jobbar. Den äldre mannen som verkar vara överhuvudet, ser ut att höra hemma på en liten alptopp och han fnissade åt oss i morse när vi pratade svenska och frågade vad det var för hemligt språk vi talade. Åh allt är bara sjukt nice!!!!!!!


AWRIGHT!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0