WOOF WOOF WOOF WOOF WOOF WOOF...mjau mjau...

All bloggkris åt sidan, jag måste dela med mig av den här videon för det är det roligaste jag sett.

 

Den stora bloggkrisen

Kära internet (särskilt Frida, mitt största fan, aka klippan i cyberstormen). Jag vet att jag har svikit er. Det är nästan en hel månad sen mitt senaste inlägg och jag känner mig nästan lite taskig som helt utan förklaring försvunnit från cyberspace. Det var inte med flit, jag liksom bara lät bli att blogga några dagar, en vecka, två veckor, och varje gång jag tänkte "nu ska jag skriva något" så kändes det helt meningslöst. Nu när jag äntligen har jobb, ett förlängt lägenhetskontrakt och för första gången på flera månader känner lite trygghet så har det varit så skönt att bara fokusera på de enkla grejerna i livet. Som att vara lycklig över att ha ett jobb och tak över huvudet. Det har kännts kämpigt att tänka på musiken och min kreativitet har på något sätt lagt sig i ide. Bloggen som jag alltid älskat att hålla på med känns nu som att den inte fyller något särskilt syfte varken för mig eller för dem som läser den. På något sätt måste jag liksom ta lite paus, omvärdera och se vad det är jag egentligen vill göra med den här plattformen. Hur kan jag göra bloggen bättre på ett sätt som gör att den blir meningsfull och spännande igen? Ska det fortsätta som en dagbok? Ska det vara mer inriktat på foto? Mer på text? Ska det vara mer interaktivt? Ska jag kanske skrota och börja om? Skriva på engelska? 

Det är lite som att jag förlorat min ton och jag måste hitta tillbaka till platsen inom mig där det här är kul igen. Kanske är det bara en fråga om att ta en liten paus och sluta ställa massa komplicerade frågor. Kanske är det bara läge att chilla lite grann och sedan fortsätta som jag alltid gjort.

Jag tycker överlag att den här bildserien från Parks and Recreation summerar mina känslor rätt bra.

 

En helg i Sverige

Under den kallaste sommarveckan på 50 år var jag hemma i Svergie för att fira midsommar och gulla med diverse personer. Jag tog ungefär fem bilder med min kamera för jag var så himla trött och kall hela tiden, men jag tänkte att vi kan ta en titt på dem ändå.


Mitt flyg landade klockan 13.15 på midsommarafton och jag tog snabbaste bussen hem till Lidingö, för att hämta lite öl som mamma så snällt köpt åt mig på systemet, innan jag for ut mot Högberga, hem till Adam där det vankades midsommarfest. Där var Nisse, fager som en disneyprins.


Jag han bara knäcka en bärs och ge alla en hej-kram innan det var dags för lekar. Här har vi Mattias, Johanna, Molly och Erik som är fett taggade på trekamp.


Philip dokumenterade och lagen peppade inför trekamp.


Jag och Nisse var på samma lag men vann inte trots vår kombinerade awesomeness. 


Bullens lillasyster Mikaela (som var skaparen av den här fantastiska kransen).


Bullen som jag inte hade träffat på så himla länge ♥


Lotta, Helena CW och Mattias i profil.


Jag försökte se pigg och fräsch ut trots fyra timmars sömn och flygsmuts på ansiktet.

Frida och Adam letar upp text och ackord till Wonderwall.


Alltså den här gulliga personen ♥


Clara och Fredrik var dödssnygga som vanligt.


Lena med förstås.


Det här skruttiga bilden var den enda jag lyckades få på Helena under hela kvällen och jag känner att jag måste lägga upp den bara för att hon är så himla bäst trots att mina fotoskills svek mig.


Det var sjukt kallt så vi bestämde oss för att spela beerpong för att hålla oss lite varma.
 

Det fina med kompisar som har rika föräldrar är att de alltid har så schysst sjötomt!


Snygga kompisar.


Mattias var ännu gulligare än vanligt (trodde det inte var möjligare).


Det blev kallare och kallare, alla blev fullare och fullare och jag tackade för mig redan vid klockan 2. FIn midsommar med mina favoritpersoner, önskar bara det varit 10 grader varmare.


Morgonen efter åkte jag raka vägen till landet för att gulla lite med pappa och bota bakfyllan med havsluft och hembakad pizza.


Det var jävla fint ute på ön men precis lika kallt som dagen innan så jag spenderade mestadels av tiden i huset framför brasan.


Fina pappa ♥

Solen tittade fram en stund och skärgården sjöng av glädje. Inget bad i Östersjön blev det den här sommaren (liksom hallå 12 grader i vattnet) men det var fint att få vara där ändå..

Du är inte galen

Om du någonsin går igenom ett jobbigt breakup och undrar om du är galen som kollar på din föredettas facebook fem gånger om dagen och ibland skickar iväg ett fyllesms med diverse I-love-you's och I-hate-you's så kan den här nyheten ge dig lite perspektiv på saken.

Hela artikeln läser du här.
 

Skype + K.Gun = SANT

Hej bloggen. Det är lördagkväll och jag har inte gjort något annat än att äta kex, duscha långdusch och skypea med min syster i tre timmar. Det var så himla mysigt och efteråt kunde jag bara tänka "vad skulle jag göra utan skype?!??!". Med skype spelar det liksom ingen roll om man är flera tidszoner isär, har flera hav emellan eller bara är på andra sidan stan. Med skype kan man liksom alltid få vara med på ett hörn och nästa känna som det känns när man får sitta precis bredvid sin favoritperson och snicksnacka om något helt onödigt.

Med andra ord: skype i mitt hjärta 4-ever!

De sista skärmdumparna är från ikväll. Så himla fint att man kan vara i två helt olika länder och ändå få göra sig redo för att sova tillsammans och vrålsjunga öppna din dörr av Tommy Nilsson.

RSS 2.0