Alla älskar kaninisar

Det är måndagskväll och här sitter jag i mörkret och klämmer i mig en importerad maraboukaka medans jag skriver en ny låt/tittar på kaninbilder.


P.S.

FÖRRESTEN! Jag råkade visst hamna på samma flight som vännen Tova. Hon hade varit hemma i Stockholm över helgen för att vara DJ på en 25 hour people kryssning. När vi landat drog vi en skön drink och bestämde oss för att öla snarast. Kul med roliga personer!


Hemma var ligger det någonstans?

Så här några timmar senare är det ganska lätt att damma undan de tjockaste lagren av nostalgi och stockholmslängtan, när jag släpar väskan upp för den bekanta trappan och pustar ut bakom dörren till min alldeles egna lägenhet. Väl tillbaka här i mitt lilla bo känns det ganska skönt och även fast Stockholm bjuder på vackra karlar, pastellhus och världens godaste bryggkaffe, så är London helt okej och framför allt; jävligt rockigt.

Nu sover vi och peppar inför en dag på School of Rock.

Såhär såg det ut igår innan jag kutade iväg på Skeppsholmsäventyr med pappa och storstadsflanerande med Matilda. Två olika sorters blått som jag bestämde mig för var helt okej. Trendy Asians har inte patent på matchy-matchy looken.

Hjärtat säger kras

Åh nej! Idag måste jag visst åka hem igen, och det har jag faktiskt inte alls någon lust med. Jag tycker ungefär det är en skitdålig idé att sätta mig på någon svettig flygbuss för att kliva ombord på ett ännu svettigare flygplan, bara för att åka till ett lökigt London där man måste plugga och andra tråkigheter (OBS! Egentligen inte alls tråkigt jag bara klagar lite, håll med).

Igår åt jag och pappa brunch på Moderna Museet och fick en stor portion stockholmsk awesomeness med våra skagenröror när solen lyste upp alla pastellfärgade hus och strandvägens alla tinar och torn. Efteråt tittade vi på alla fina båtar och jag ville nästan gråta för det luktade så gott av tjära och hav.

ÅH jag vill inte åka tillbaka till London nu! Jag vill guppa på havet i en liten segelbåt och springa i skogen och låtsas att jag är Ronja Rövardotter/Pocahontas. Jag vill att mina dagar ska börja med fiskmåsarna som skriar och avslutas med ljumna kvällar med överprisad öl på en hypead uteservering.

London är ju det allra bästa jag vet och jag har aldrig haft så kul som jag har där, men det är alldeles extra svårt att lämna Stockholm den här gången. Kanske för att jag vet att jag inte kommer tillbaka förrän i slutet av juli och kanske för jag vet att jag kommer flytta tillbaka om tidigast två år. Det sliter lite på hjärtat när det vill slå på så många ställen på samma gång och det ankrar sig extra djupt nu när världens vackraste sommarstad har vaknat. Usch, hjärtat säger bara kras.


Hur man botar sorger

Kära vänner, idag var det dags för morfars begravning. Det var otroligt fint och jag klarade av att sjunga genom tårarna.

Nu tittar jag på Dödligt Vapen 2 med magen full av chips samtidigt som jag drömmer om en lägenhet med högt i tak och en liten fågel som gillar att sitta på min axel och vissla tillbaka när jag säger hej.


Tillbaka med gänget

HEJ! Jag är hemma i Helena Herbs världsafinaste lägenhet och kramas med personer som jag älskar så mycket att jag nästan går sönder.

Matilda, Molly, Mattias, Helena, Helena och jag.

Framtidsmänniskan K.Gun

Just nu befinner jag mig på fjantigt hög höjd i ett fjantigt trångt säte med en granne som inte förstår det där med att det går ett osynligt elstängsel precis på mitten av det delade armstödet. Det finns en särskild plats på helvetestrappan för personer som inte respekterar det stängslet. Just saying. MEN! Hur coolt är det inte att surfa från planet? Delen av mig som är sådär svinrädd för att flyga säger mest "Men hallå! Är det här verkligen säkert!?!?!?!" men vafan, jag får ju kolla facebook och Tumblr på 10 000 meters höjd. Det är väl värt att crasha för om något (peppar peppar, alltså hallå skämt, verkligen skämt)?
Om resten går väl landar jag om lite mindre än en timme. Jag längtar efter att åka bil genom stan och verkligen känna att jag är i Stockholm. Stockholm, min allra finaste stad, mitt allra bästa hem.

Away We Go

Giiiirls. Booooys.

Det är mitt i natten och jag drabbas av min helt vanliga flygpanik som alltid slår till så där lagom bekvämt några timmar innan avresa. Alarmet är ställt på 04.00 med rum för lite snooze och om allt går väl kommer jag landa i Stockholm runt lunch.

Även fast anledningen till min hemfärd är något så hemskt som en begravning känns det ändå skönt att åka till Sverige en stund där jag får gosa lite med katten, kramas med familjen, bärsa med kompisarna, äta gratis mat och titta på canal+ hur mycket jag vill (förutom när Stefan ska se på nån jäkla sport eller när mamma och Helena ropar i kör "neeeeeeeej vi vill titta på Home and Awaaaaaaay"). Åh Sverige, du erbjuder så mycket fint.


Monday yay yay yay

Idag är det måndag och det är dags för saker som att ha kul i skolan, dricka kaffe och tänka på musik. Imorgon är det tisdag och då är det dags för helt andra saker, som att åka hem till Sverige och vara där i nästan en hel vecka.

Jag har provat världens coolaste och lättaste grej för att få lockigt hår. Jag ska visa precis hur man gör ikväll. Puss!

Nadine meine Schatzieli

Fotograferingen igår gick jättebra! Nadine ville främst ha svartvita bilder med retrokänsla, mycket kornighet och att de inte skulle kännas som posebilder. Här är några av mina favoriter.

The Vintage Emporium har den finaste inredningen i London, som en kyrkogård från förra sekelskiftet för oönskade vackra prylar, så jag passade på att ta lite bilder på det också.

Sen kunde jag såklart inte låta bli att ta några bilder i färg.

Nu har ni sett hur fin hon är! Ta en sväng in till soundcloud och lyssna på hur bra hon är! http://soundcloud.com/nadinemusic

Livet som vilding

Helgkvällarna blir bara händelserikare och tuffare för varje dag. Ikväll tittar jag inte bara på Tintin, jag har även sett The Virgin Suicides och skrivit massa text.

Living on the wild side.


Morgonstund har guld i mun

Det borde vara olagligt att gå upp klockan åtta på lördagar. Det är okristligt! Hör ni det? OKRISTLIGT!
Men som allt lidande har sitt slut och ibland sina belöningar. I det här fallet är det att jag ska bege mig till Shoreditch för att fota Nadine från min klass. Hon behöver lite nya bilder till sin artistsida på facebook och jag är ju inte direkt den som bangar på att dra fram kameran när nöden kallar.

Men fortfarande...klockan åtta. Gruff. Jag låter tonerna från sköna kompisen Lieven lugna mig mitt i morgondeppen.

Lieven och jag lärde känna varandra efter att vi spelade på Songwriter's Circle samma kväll. Han är typ det gulligaste jag vet, sådär pangsöt och snäll som bara någon med ett alvlikt namn kan vara.

DjUR ♥

Jag hade något jätteviktigt att berätta just nu, men jag kommer inte ihåg vad. Kanske var det att jag missade ett knivdrama på fiket vid skolan, eller att jag hört så jävla mycket bra musik från mina nya gruppmedlemmar idag. Kanske var det att jag ätit falafel till lunch och det var gott, eller att jag nu ska titta på Tintin. Jag minns inte längre, allt liksom suddades ut när jag såg den här bilden och tvärdog oj-jag-saknar-min-katt-döden.

Han har varit i catfight och gjort illa sin baktass. Jag ville såklart slänga mig på första plan och åka hem, men han kommer nog repa sig. Som mamma sa "han hoppar inte gärna och vill kela mer". Åh min katt! Tur att jag åker till Sverige på tisdag så jag får kramas ordentligt.

JAJAJAJAJAJAZZ

Klockan är strax efter nio och jag spenderar mina morgontimmar åt att fylla kroppen med gröt, Monica Zetterlund och en ordentlig dos av kärlek till Daniel Radcliffe (blev sådär panikkär helt plötsligt). Den här veckan måste jag skriva en jazzlåt till Structure Style and Content så jag försöker snickra ihop en jazzlista med lite inspiration. Jazz är ju hur svängigt som helst, men det är inte helt lätt att skriva om man inte är jättevan vid att använda massa dim, 13, b7b5 och maj7-ackord. Något kommer jag väl hitta på i slutändan, men jag vill inte fega ur och skriva en vanlig låt med lite extra 7-ackord, ska det vara jazz tycker jag att det ska fet jävla fetjazz.

WHART!? Hur kan man inte tvärsmälta!?

Bilderna jag glömde bort

Jag kom precis på att jag inte la upp några fler bilder från när Elina och Gutti hälsade på här i London.
Vi gick till exempel på British Museum
Entrén ser lite ut som när man är i Dvärgaklyft i Moria.

"Let them come! There is one dwarf yet in Moria who still draws breath!

Vi hade picknick i Hyde Park

Elina flashade sina asaspexiga tatueringar.

Vi tittade på när sjöfåglarna solade.

Sen gick vi till Natural History Museum och tittade på Dinosaurierna. Den här röt och rörde på sig (=JÄTTELÄSKIGT).

Natural History Museum.

En annan dag hade vi picknick på Hampstead Heath och efter att ha fått lagom mycket solsting gick vi till en pub som hade en Michelin-stjärna för att dricka öl och spela alfapet.

Gutti var sådär typiskt journalistsnygg.
Och jag var så där typiskt dålig på alfapet.
Sista dagen innan de åkte hem promenerade vi lite längs med Themsen, men det var för varmt och vi var för sjuka för att orka mycket mer än några kilometer...

...men vi såg mycket ändå, till exempel en massa typiska broar...

...och St Paul's katedralen.

På kvällen såg vi Milan vs. Barcelona på en spansk bar där de tvekade på att släppa in oss eftersom vi hejade på Zlatan och inte Barcelona. Efteråt gick vi till the Vineyard tillsammans med Felicia, Jess och Nathan.

Det var precis tillräckligt varmt för att sitta utomhus, även fast klockan var efter tio.


Onsdag

Min audition gick jättebra och de sa att jag borde inte ha några problem att komma in på programmet men jag måste ändå vänta på besked i några veckor. ÅÅ! Väntan!
Nu lyssnar jag och Felicia på den enda öppet lesbiska countrystjärnan i världen (nästan fakta) medans regnet öser ner utanför våra smutsiga fönster. Snart ska jag vara hurtig och skriva en ny låt...men om än bara för en liten stund till ska jag drömma om Tennessee, varma agustikvällar och rosa lemonad i glasburkar.


I jakten på rockstjärnedrömmen

Imorgon är en av de viktigaste dagarna någonsin. Imorgon har jag nämligen min audition till Bachelor programmet i Songwriting på skolan. Jag har jobbat häcken av mig för att få klar min ansökan och nu jobbar jag på att få klart alla notblad med ackord och text till de tre låtarna jag måste spela upp. Förhoppningsvis går det svinbra, att lärarna säger "JA PLUGGA HOS OSS!" och förutsatt att jag inte drabbas av svinkalla fötter eller börjar tvärhata musik helt plötsligt så innebär det här att jag stannar i London i två år till (WHUUUT?).
Jag med mina jävla commitment issues spattar loss lagom mycket vid den tanken, men det här är också det rockigaste och roligaste jag gjort i mitt liv. Att få göra det här som en kandidatexamen vore liksom lite extra gött. C-uppsats i rock? Ja tack!

Håll tummarna för mig nu då!!!!!


MEN HERREGUD!

HERREGUD! ÄNTLIGEN ÄR TREDJE AVSNITTET AV GAME OF THRONES SÄSONG 2 UTE PÅ INTERNET!!!!!! NEJ JAG TÄNKER INTE SLUTA SKRIVA MED CAPS LOCK! ÅÅÅÅÅÅH! JAG KAN INTE TITTA ÄN FÖR JAG MÅSTE SKRIVA KLART EN CASE STUDY OCH ETT PERSONAL STATEMENT! ÅÅÅÅÅH! LIVET ÄR SÅ JOBBIGT OCH FULLT AV FRESTELSER! LIKSOM! DRAKAR, DVÄRGAR, SKÄGG OCH TUTTAR! ALLT MAN VILL HA!!!! ÅÅÅÅÅH!
HERREGUUUUUUUUUUUUUD!

/Mr Smilgrop

Okej, så efter några dagar på Happy Pancake har det rasslat till ganska bra i inkorgen och det är nästan till min besvikelse som jag måste medge att de flesta är från ganska gulliga killar eller normaltråkiga dudes vars största brist verkar vara sär skrivning och vad man ska göra med strumporna för att det ska se snyggt ut när man har chinos till låga skor.
Men såklart finns det alltid en körsbärslikörspralin i alla Aladdin-askar och min första favorit är helt klart den här:

Man 37 från Uppsala
Ämne: !?

Miss Obusiga Ögonbryn!
Vilken fot sätter du ner först när du släpar dej ur sängen på morronen..??
/Mr Smilgrop


Då tänker jag väl att han är en normal konstig person som försöker komma på något orginellt och bara skiter fullständigt i att jag satt en maxålder på 30. En halvtimme senare kommer det här mailet från samma kille;

Ämne: !?!?!?!?!?!?!?!?!

Mmm, läppar som Scarlett Johanson i "Match Point!"
Har du sett den??
/Dr House


Jag värderar detta som en 6,5:a på creepskalan. Det är lite obehagligt, stalkeraktigt och lätt förvirrande. Jag menar... vad betyder egentligen "obusiga" och har Scarlett Johansson annorlunda läppar i Match Point än annars?

Likt.

Förrsten förreesten .för ...blarhg

Jag vet inte mycket, jag vet bara att jag kommer vara bakfull imorgon.

FACT!

Oj va bra det går med bildformatet nu.
Men ni fattar poängen va?
Poängen är alltså att det är kul att pingvinen knuffar den andra.
FETT KUL!
Å varför sover jag inte?!?!!?!?

Fylleproblem

MEn ÅÅÅÅÅH! Jag hatar att leka leken "sup ner svensken". ÅH! Värsta jag vet! Mest för att det är så kul i stunden och så jobbigt när jag väl kommer hem och inte ens orkar styra ut i köket för att rosta lite fiskpinnar i brödrosten. JAG VILL JU HA MAAAAT!

ÅÅÅÅ! Varför?!?!?!? Och varför måste man alltid dricka jägerbombs i England?!?!?

ÅÅÅÅ!

Men kul har jag ju förstås.

Kom alltså hem från Southampton typ vid midnatt och ba "gå å lägga sig kan KD göra, jag ska på fest!" och åkte därför till Hoxton för att dansa sexigt med Nathan, Harry och Lauren. Det var mer kul än sexigt och nu är jag. Hemma. Hej.

Lur-läsk

Nu bär det av! Jag har druckit aspirin pga pollenrelaterad huvudvärk och kände att det var ungefär lika festligt som att dricka läsk. Oh the simple joys of a fattig student.

LANDSHARK!

ASAKUL!

Jag är snart på väg till Southampton för att ha spelning tillsammans med Bobby och just nu ser jag ungefär asasnygg ut (fast asatrött egentligen och jag har inga byxor eller bh på mig pga fortfarande iklädd pyjamas och jag har precis bränt min gröt och råkade doppa håret i kletet och jag är redan sen och jag har glömt att köpa nya strängar till min gitarr och jag har inte skrivit någon låtlista och jag har glömt att ladda min ipod och jag har inte andats på två minuter)(lur-fräsch och lur-lugn helt enkelt)(och psst! när jag säger "asa" så menar jag som i jättemycket eller megamycket eller skitmycket, inte asa som i asatro. Kände det var viktigt att reda ut det för allmänhetens skull, asasnygg för mig är ju att känna sig som en megababe medans för personer som typ min syster så är det när man är fett fräsch och har rätt sorts knyplade vantar under ett vikingalajv)("åh vilka tidskorrekta bröstspännen du har, fett asasnyggt!")(fniss)(osv)(parentes).

Känner peppen! BOOYA!

Nu äre klippt!

OBS! Narcissitiskt lur! Jag försöker göra allt förutom att plugga.

Mitt moraliska förfall #2

Okej, jag har nu blivit medlem på dejtingsidan "Happy Pancake", mest för att det var gratis och det var lätt att skapa en profil. Min tanke är att jag ska vara helt och hållet mig själv och skriva saker på min presentation som jag står för och som reflekterar vem jag är som person. På så sätt hoppas jag att göra hela experimentet lite mindre elakt, eftersom det enda jag ljuger om är att jag är i Stockholm och på något sätt utger mig för att vara tillgänglig för en dejt inom en snar framtid. Jag ämnar inte att svara på några kontaktförsök och alla mail kommer givetvis vara anonyma på bloggen.

Anyway, jag skrev en lagom käck, lagom skön presentationstext, laddade upp lite lagom snygga bilder där jag ser lite extra smal och fräsch ut (som det sig bör när man presenterar sig själv på internet). Jag har satt ett kryss i personlighetsrutor som "kreativ", "äventyrlig" och "livsnjutare" och man kan se att mina intressen bland annat involverar "foto", "djur", "sällskapsspel", "internet", "båtliv/vattensport" och klassikern "party".

På sidan där man väljer partnerpreferenser har jag sagt att det är viktigt att killen är lång, vänsterlutad, har gått ut gymnasiet och inte är gift. Saker jag tycker är mindre viktigt är vilken hårfärg han har, vad han jobbar med och om han föredrar natur-/friluftsliv framför party.
Helt enkelt saker som jag tycker är viktigt i en potentiell partner. Nu är det bara att vänta och se vilka creeps jag kan tråla in på min profil och se om jag kan skörda några skumma mail.

Experimentet börjar nu!


Mitt moraliska förfall

Efter ett skypesamtal med min syster då ämnet internet-dejting och den här bloggen diskuterades kom vi fram till att det vore väldigt elakt, men ännu roligare om jag skaffade en profil på valfri dejtsida bara för att vidarebefodra alla knäppa mail från random internet creeps.

Nackdelar med planen:

- omoraliskt
- elakt
- garanterar mig en plats i helvetet

Fördelar med planen:

- kan bli hur kul som helst
- kan bli hur kul som helst

Ja, det kanske innebär att jag kommer förvandlas från gullig kaninälskande Blondinbella-wannabe till någon slags Kissie/Hitler crossover, men jag har förstått sen en tid tillbaka att jag innerst inne är en bitch och om vi är helt ärliga så började min morals förfall för länge sen.

Dessutom har jag redan skapat profilen.

L8ter!!!!!
Bildsökning "online dating" på Google.

Regn, regn, regn.

Ohoy! Här sitter jag och äter en kulinarisk lunch bestående av fiskpinnar och gröna ärtor. London har drabbats av regnsjukan och idag är andra dagen det blixtrar strax efter lunch.

Regn! Vilken bra ursäkt till att stanna inne och inte ta på sig byxor. Tur att jag har varm choklad i skafferiet och massa jobb att göra på datorn så jag slipper gå ut.

När jag är klar tänker jag fortsätta min vägra-gå-ut-dag och titta på minst två Wes Anderson-filmer.

Hard work work

Idag har jag och Bobby repat inför spelningen i Southampton på lördag. Vi ska bland annat göra en cover på "Medicine" av Daughter (som jag jiddrade om här på bloggen för några dagar sen). Om jag får vara kaxig så tycker jag att det låter ganska fett. Fett fett faktiskt.
Jag hoppas att någon kan filma när vi uppträder så jag kan lägga upp en video här på bloggen.

Åh nu är jag helslut och har ont i hela kroppen efter att ha spelat harmonium på knäna hela eftermiddagen så det ska bli skönt med lite skönhetssömn och kanske få drömma om kaninisar, djungeldjur och sommarnätter med fräknig hy och mjuka sandaler.

Hannah Rose Platt

Hannah är en glad tjej från Liverpool som sjunger lika klart som en lärka i majsolen. Hon gick samma utbildning som mig fast förra året. Hennes texter är vackrare än vackrast och jag blir liksom tårögd av hennes bräcklighet och skönhet. Åh! Jag blir tokig! Så fint!


Vissa dagar känns allt bara bäst

Tisdag! Vilken perfekt dag att dricka varm choklad och lyssna på Elton John!

Glorius, marvellous, fan-fucking-tastic!


Måndag

Idag har jag...

...handlat mat för 33 pund
...städat
...ätit fem ägg
...bekämpat mjölbaggar
...gjort en fet playlist

Klockan är fem och om några timmar kommer den här sköna bruden hem till mig:

Kvinnliga bassister är som bekant det tuffaste på jorden.

Blomfest, Blümenfest, Flower Party.

Idag var jag och Felicia på Columbia Road Flower Market i Shoreditch på jakt efter blommor till vår lilla balkong.
Vi hann dit precis innan stånden skulle packa ihop och alla började rea ut blommorna till larvigt låga priser. Det var en gubbe som sålde fem knippen stora vackra liljor för fem pund!!!! FEM PUND FÖR FEM KNIPPEN LILJOR!!! Och en annan gubbe sålde 20 långskaftade rosor för fem pund. FEM PUND! FEM PUND FÖR 20 LÅNGSKAFTADE ROSOR!
Hade det inte varit för att vi inte har några vaser (om man inte räknar sylburkarna vi har nejlikor i för tillfället) och för att vi skulle lägga våra studentslantar på balkongblommor så hade jag slagit till med en gång.

Vi köpte två stora krukor av den här blommsorten för fem pund. De är som stora buskar nästan och kommer blomma fint ända in till september.

Vi köpte också violer...

...massa lavendel...

...och den här lilla gullisen...

...han hade fick en vit kompis...

...och en lila som kommer slå ut alldeles strax.

Trädet är ju utanför balkongen och det ser så himla fint ut tillsammans med våra krukblommor.

Min fina Felica med våra fina lavendelbuskar.

Det var så himla fint på marknaden. Jag ska gå tillbaka dit och ta med mig kameran så ni kan få se hur det går till. Det är helt galet, alla skriker på cockney-engelska och det känns som att man är med i en Dickenssaga. Gå dit nästa gång du är i London.

Färgexplosion

Träden utanför mitt sovrumsfönster har precis slagit ut i full blom.

Det är helt undebart att vakna upp på morgonen och ha som ett rosa hav utanför fönstret. Om ändå våren varade lite längre.

Just nu världens bästa låt

Okej... Jag kanske har fått en stroke eller valfri typ av hjärnsläpp för just nu sitter jag i mitt rum och tvärdiggar den här låten;

Det var några sköna gangsterdudes ute på gatan som öste den ur bilstereon och när det körde iväg kände jag mig liksom snuvad på konfekten och var bara supertvungen att lyssna med en gång. Två gånger. Kanske en tredje gång. Rnb-låtar är ju så himla korta.
Vad är mitt problem?!

What makes an artist?

Ostmackor och pilsner till middag, det är grejer som bygger en prima konstnär det.

Det är lördag och jag väljer den stora ensamhetsdeppen framför påskmiddag hos vänner eftersom jag lovat mig själv att skriva klart en låt den här helgen.

Life goes on.

Löööööördag!

Mein Gott! Die essen und schlaf Uhr ist kaputt!!!

Oj, nu blev det så där sent igen. Jag vill säga att jag vänt på dygnet pga påsklov, men när jag tänker efter är jag alltid uppe så här sent. Skillnaden mellan vanliga fall och nu är att jag inte behöver gå upp klockan sju på morgonen, och att jag äter frukost hela dagen istället för näringsrika kostcirkel-måltider. Åh livet utan förpliktelser... jag älskar dig, även fast du gör mig tjock och rastlös.

Förutom översvällande känslor och mitt allmänt bedövade varande jobbar jag också på att förbättra min tyska. Jag tycker det går riktigt bra. Anteckna.

Min nya leksak

Titta vad jag har köpt!
Ett portabelt indiskt harmonium! Jag hittade det på ebay och slog till med en gång.

Jag vann det för 32 pund men när jag hämtade det upptäckte jag att några av tangenterna inte fungerade så jag lyckades pruta ner det till 20 pund.
Det är så otroligt fint och låter ungefär som ett dragspel.

Jag är helt kär! Nästa projekt är att hitta någon slags väska till den så jag kan ta med den på spelningar.
Åh lycka!

Nya favoriten

Här är min nya favoritfrisyr. Som margareteflätor fast mycket lättare att göra. Det är bara att fläta allt hår på ena sidan av huvudet och sedan nåla fast jäkeln längs skallen med typ tio nålar. Det tar max tre minuter och passar till exempel jättebra till kaninskjorta.
Jag passar på att ha flätfrisyrer över lovet när jag inte träffar alla mina klassisar som annars skulle mobba mig för att jag är för svensk.

Spänningen är olidlig

Alltså.... snart ska ni få se vad jag har köpt. Jag måste bara hämta det först. ÅH! Så spännande! Vad tror ni jag har köpt?

a) kaninis
b) spidermandräkt
c) knäppt instrument
d) annat gulligt djur


The pursuit of a better life #1

Today is the day I go for a run.



Kyssar och körsbärsblom

Okej, så de flesta bilderna från Elina och Guttis vistelse här föreställer antingen körsbärsblom eller hångel (tyvärr inget som jag fick delta i). Jag tänkte därför att vi kör ett bildregn med allt jävla blomster så lovar jag att inte tjata om hur fint det är förrän när novemberdeppen slår till.
Elina tyckte jag var fjantig som ville ta bilder på henne. Hon är ju för cool för sånt.

Det är ju så vackert att det gör ont.

Medicine

Klockan är för sent för att vara uppe utan vin eller sällskap, men jag är ändå vaken och budar på knäppa instrument på ebay och lyssnar på den här fantastiska låten.

Båda versionerna är lika fantastiska. Hjärtemedicin till tusen.

Game of Thrones

Hej, jo jag lever. Tror jag. Jag vet inte.
Igår upptäckte jag att Game of Thrones är kanske världens bästa serie. Det tog mig ungefär tio minuter av första avsnittet att inse att jag missat världens grej och jag kunde inte sluta titta förrän jag sett hela första säsongen. Ikväll såg jag de två första avsnitten på säsong två och det enda jag kan göra nu är att tänka på drakar, vargar och olidligt spännande maktspel. Jag vill verkligen sova, mest för att jag hoppas på att drömma äventyrsdrömmar med svärd och hästar, men det går liksom inte när intromusiken ekar så högt i mina öron att jag måste nynna liksom för att få ut det ur min kropp. NIiiiiinoooo nononino ninooono nooooonooonononinoninonininooooo.. ÅH SÅ SPÄNNANDE! Kan nästa avsnitt komma nu med en gång eller!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!!?

Det känns som att jag måste följa med syrran på medeltidsveckan i år, eller något annat slags lajv-jippo för att få leka Game of Thrones. Vill du också följa med? Pax för att vara lilla dvärgen, eller någon av Stark-barnen så jag får ha en asacool varg!

Skoja! Pax för att vara bruden med drakarna!

Livet!

Försöker desperat skriva klart hitlåten jag började på igår men jag har fastnat i text-träsket och kommer inte loss.
Livet! Jag vill ju bara bli världens bästa låtskrivare...och äta pannacotta. Bakismagen har talat och det enda den vill ha är pannacotta. Livet! Ångesten! Jag försöker bota hetsen med te och Harry Potter.

Vet du vad Lukas... det vill jag också.

Saker jag gjort sen sist

- Sportat i sportkläder
- Skrivit en hit
- Tittat på American Idol (whuuuuuut?)
- Börjat lära mig spanska
- Druckit en miljon liter vin med Felicia
- Gråtit offentligt
- Skaffat nya latino-kompisar med hjälp av mina nya spanska-skills
- Druckit vin baklänges
- Tittat på "vem är kungen i djungeln" för att värma hjärtat

Hur mår du?

I is bunny

RSS 2.0