Och såklart

(Turk)Kreuzberg är till exempel megacoooolt. Där älskar man coola uteserveringar, häftiga barer, veganmat och rockig musik. Orianenstrasse är verkligen så härlig att vi gick fram och tillbaka på den fem gånger bara för att det var så nice.

Hur mysigt som helst.

Biergarten bloggande

Men hej bloggen, gillar jag Berlin eller vad? Ännu en lite lugn kväll avnjuts på hostellets biergarten med en stöl i ena handen och bloggen i andra. Återigen är jag alldeles för tlöt för allt egentligen och imorgon skall vi upp tidigt för att flytta in i lägenheten, snacka om pepp.


Guten Morgen

God morgon allihopa, efter att Matilda rock-snarkat hela natten lider jag av sjuk sömnbrist. Men det är okej, för jag lyssnade på Billie the Vision and the Dancers hela natten, och då blir man glad helt enkelt. Idag skall vi snurra oss in i Turk-Kreuzberg och göra tokiga saker. Till exempel köpa billiga grejer, röka vattenpipa och äta massa falafel.
Nu pratar jag med Hagrid på skype :) Hon kommer snart :D :D :D


Vackra flickor on the streets of Berlin

LOTR

Min plan är att köpa minst en ring i veckan så att när jag åker härifrån kommer jag ha fingrarna fulla, snacka om att vara Lord of the Rings!!!

Här är den första. One ring to rule them all... Fast jag regerar bara med kärlek <3


Vadå sommar, eller nåt?

Åh vilken dag vi har haft. Klockan är 22 och vi sitter på hostellets lilla Biergarten och bloggar i bara tröja. Middagen blev pasta på en uteservering vid Potsdamerplatz (typ Berlins Wall Street kom vi på). Berlin känns bara så jävla toppen just nu. Det är nästan försommarvärme, jag är med mina bästa vänner (förutom Hagrid såklart...vi saknar dig babycakes) och ja...vi skall nu upp på rummet och dricka Löwe, blir det bättre?


Till exempel fin såpbubbla...asså...aaa



På semester med Lady GaGa (18.00)

Att vara så pass tlött efter tidigt uppgång + taskig wifi-mottagning = försämrat bloggande (förhoppningsvis blir det inte en vana, men ett tips är väl att gå in på bloggen lite senare på kvällen för att få rykande heta inlägg).
I morse var vi som sagt i Prenzlauerberg och tittade på vår lägenhet, den var så dödsläcker att vi flanerade runt resten av morgonen, höga på extas. Den är megasnyggt inredd och de har en fullspäckad bokhylla med super-mega-toppen böcker (bland annat biografin om Harry Potters liv, del 1), massa vinylplattor + coolt högtalarsystem och på hörnet av kvarteret (dörren brevid) ligger ett huvamysigt supertyskt bageri där de serverar gott starkt kaffe.
Resten av förmiddagen promenerade vi runt i Prenzlauerberg (som är hur toppen som helst) och sedan har vi flanerat runt Alexanderplatz och några Mitte-kvarter. Till exempel köpte jag en snygg ring, åt massa god mat och drack drycken stöl :D

Nu har vi sovit i typ tre timmar och skall väl snart bege oss ut för att äta igen. Än så länge överraskar växer bara Berlin i mina ögon, som Matilda sa "det kanske är bättre i berlin trots allt?".


Våren har kommit till Berlin


Landat

Åh nu har vi kommit till rätta på vårt hostel three little piggies, ätit vår första Falafel in Brot för 2.50, hittat Törleys tyska lillasyster "Löwe". En stor flaska kostar 2.69 och man kan köpa en snack-size flaska för 99 cent, perfekt att ta till mellanmålet. Nu sitter vi i loungen på hostellet Kreuzberg och bloggar vårt allra svåraste. Jag har spottat en rock-hunk på Netto (där vi redan varit två gånger) och just nu sitter vi och pratar med en väldigt trevlig ung tysk som tipsar oss om allt som är toppen med det här landet.
Snart skall vi nog sova, eftersom det blir upp tidigt imorgon för att träffa hyresvärden till lägenheten.


Så här ser det ut utanför vårt hostel, en alldeles egen liten biergarten har vi, och ja mamma/adam/pappa/och alla andra som bryr sig om min punginflammation, jag tar det lugnt. ;)


Till Gutti

Graffas, jag kommer sakna dig mitt allra svåraste. Här är tishan jag gjorde som du skulle få. Den finns att hämta i Gryffindortornet anytime at all.




Ett skepp kommer lastat med en jävla massa rock och dödligt mycket kärlek.

Btw, vi ses snart


Julle fortsätter med trenden "om du inte kan säga det med blommor, säg det med en playlist" och langar asaschyssta tunes precis så här ---> Kattis <3

Hej då Hogwarts

Farväl Hogwarts

Äter min sista frukost i Gryffindors sällskapsrum och tittar på katten som sover. Jag dricker ett glas mjölk och kom på att jag typ är laktosintolerant. Väskan är typ packad, passet ligger kanske i väskan, tjejerna är ganska vakna och jag försöker supa in lite sista intryck av det tomma Gryffindortornet. Det känns lite som slutet på Sagan om Konungens återkomst (jag vet jag är en drama queen)(och nörd), jag står i Baggers hus och avslutar sista kapitlet i boken, vetandes att det är sista gången jag ser mitt hem. Nu åker vi iväg till Valar, "never to return".

Självklart tar bloggen inte slut här, det finns internet i Berlin också (praise the lord for muggle technology), ni kan alla följa vår rockiga turné till det där landet där alla matchar jeans med jeansjacka, äter schnitzel, dricker stöl och dansar omkring i lederhosen. Mitt Hogwartsliv tar med just dig på äventyret!


Bildsökning Ireland wave goodbye på Google.

Last night at Hogwarts

Fan nu ligger jag här i Gryffindors sovsal och tänker "nu är det sista natten igen". Oavsett vilket farligt uppdrag man skall iväg på så är sista natten alltid likadan. Samma tankar, samma rädslor och samma låtar far omkring i huvudet. Tror det är för att jag alltid har en så stark längtan att komma iväg att jag alltid känner som att jag aldrig kommer komma hem igen. Vem vet, vad som helst kan hända och jag vill väl inte ta något för givet. Därför blir jag alltid lika sentimental och dramatiskt.


Gosar med min egna kudde för sista gången och lyssnar på låtarna som annars bara finns i mitt huvud kvällar som denna. Jag vet, lyssna du med! Last Night of Hogwarts 

Jamen fan jag glömmer alltid allt

Kom på en kul grej med filmen Tomcats som jag såg häromdagen, var att repliken "That's right, I popped your cherry" översatts med "Ja juste, jag spräckte din mödis"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Bildsökning "ja juste, jag spräckte din mödis" på Google.

Dags för lite morfin?

Jag är så nervös nu att jag tvivlar på min rockighet. Väskan är för tung, jag har ont överallt, jag kan inte ta med mig någon gitarr, handbagageväskan är för tung och jag är helt uppriven. Jag hatar att resa. Man tycker att efter alla mina resor borde jag ha vant mig vid den här stressen och lärt mig att tagga ner...men nej. Mitt problem är att jag hatar att flyga och jag vet att allt jag gör innan dess gör jag för att jag ska flyga någonstans. Om inte allt är i ordning och så när som på perfekt (jag vet jag neat freak?) kommer resan att bli ett helvete. Kosta vad det kosta vill, men jag vill ha en lugn färd till planet annars tuppar jag. Sen brukar det alltid hjälpa med en öl innan boarding.


Bildsökning Jag tror jag dör av nervositet på Google...på något sätt är den väldigt lugnande.

Packlista

-En halv garderob
-Vampyrtänder
-Uppdragsboken
-Ukulele
-Blueshatten
-Skepparhatten
-Trollstav
-En påse pengar


EN HEL PÅSE PENGAR

Du bist schon ein Berliner

Nu har jag flugit omkring hit och dit hela dagen. Är slut, spänd, nervös och full av det där som jag tror kallas lycka. Dagen har varit lite tung med flera farväl och möten med mina inte så längre pigga gamlingar men någonstans för tio minuter sen vände det. Professor Snape körde hem mig efter att vi ätit vår sista lunch tillsammans. Vi pratade om att jag var nervös inför resan och att känner mig oerhört vilsen inför framtiden, vad ska hända med mig och när kommer allt hända? När jag skulle kliva av kvasten såg Professorn över mot mig och sade "Du bist schon ein Berliner". Jag förstod precis vad han menade och han förstod att jag förstod. Han flög iväg mot himlen och kvar stod jag där på asfalten med min nyfunna lycka.


Tejp känns jävligt sossigt

Alla vet väl att jag älskar bloggen Mitt Eget Jävla Narnia, om jag känner för att dö av asgarv så kan jag alltid gå in dit och kikna av skratt. Här är senaste asflabbet http://www.mittegetjavlanarnia.se/?p=2120 Inlägget handlar om Trolldomsministeriets nya logga. Läs och dö. Hahahahhahahahahahhahahahahahaha


Åh jag kommer inte kunna sova för att jag skrattar så mycket.

Nu är jag svår

Okej men ikväll var ju faktiskt kvällen kväll då jag träffade mina rockpartners för sista gången på väldigt länge... Nu blev jag helt plötsligt dödsentimental och lyssnar på Moon River med en liten klump i halsen/magen (kanske har två klumpar..vet inte..det är en väldigt inkonsekvent klump/ar). "Vi ses i sommar" sa jag till mina överförfriskade kamrater...Nu händer det alltså...Jag åker på riktigt.


Nu är Katarina svår och tar svåra bilder på sig själv...med svår redigering och svår undertext. Åh fröken svår.

Nu är jag rockig

Har precis rockat förbi coolektivet mitt allra hurtigaste, tog mitt första glas billigt rödvin på två veckor och blev lite snurrig (jävla punginflammation). Vi lyssnade på rock och hade heta diskussioner. Tejw blev utnämnd till antisemitiskt rövhål och Molly tyckte att läsning är precis lika trivialt som fiske. Hur skönt som helst att komma ut och skratta lite efter min sjukhet, även fast jag är tlöt nu.


Rock K.Gun älskar sin webcamera. Hon älskar också musiksmaken rock och staden New York, det är därför det står så på hennes tuffa tischa.


Å naj så pass tlött

Nu dog jag lite igen. Det som skulle bli en kul utekväll är just nu en dejt med tvättstugan, magont och en helt plötslig megalust att sova mitt allra djupaste. Vad hände? Har punginflammationen sugit ur rocken ur K.Gun? Mäh, jag bara återhämtar mig lite. Måste ändå in till Hogsmeade och hämta min väska hos Matilda i Coolektivet.


Haha, jag kan inte sluta tycka att det här är skitkul. HAhaha. Åh Danielle...saknar dig.

=(

Ryktet går att Ravenclaw-Gutti ska på töntig fest ikväll och därför missar min sista utekväll här på Hogwarts. På grund av min punginflammation har vi inte träffats på nästan två veckor, det tyckte jag var illa nog, och nu kommer vi inte ses igen förrän i juni :( .



Gutti <3

WTF!!!

Åh glömde berätta att jag hade turen att drömma världens rockigaste dröm!!!!!! Jag hade världens mest ultrasexiga vampyrdröm!!!! ÅH nu känner jag mig så där allmänt astöntig och megabrudig men faaaaan va det va läckert!!! ÅH VÄRLDENS BÄSTA DRÖM! Megaläskigt men ändå så jävla bäst.


Tror ni jag blev ledsen när jag vaknade? Åh och min bästa vampyrhunk var så snygg!!!! ÅÅÅÅ!

STRESS

OJ oj oj vad jobbigt allting blev just nu. Så mycket som skall göras och så lite tid! Jag skulle verkligen behöva en time turner för att få allt att gå ihop. Jag hade ju egentligen gott om tid från början men sen gick så mycket åt att ha lunginflammation och sova sitt hårdaste. GAH! Jag behöver hjälp! NU!


Bildsökning, "Katarina är så stressad att hon nästan dör" på Google.


Feed Me

Åh god natt såklart! Har råkat halka in på ovanan att ligga och läsa eller rita halva natten eftersom jag inte kan somna...vilket leder till att jag slutligen inte kan somna för att jag ligger vaken och har så kul med böckerna och pennorna. Mah. Men nu ska jag sova..snart...om en stund...bara några kapitel till!


Jag är helt övertygad om att jag skulle sova bättre om mitt hår inte vore lika rockigt. Det vill ju bara ut och rocka sitt svårare... det kan man inte göra när man sover. Om man inte har turen att drömma tuffa krigsdrömmar såklart!


Oh-la-la

OH LORD! Vad det är skönt att gå omkring på stan i "vårvädret", ja man drabbas lite av hej-det-är-lite-varmare-än-skitkallt-därför-går-jag-omkring-i-minikjol-och-skinnjacka-för-att-det-är-åååååå-så-skönt-sjukan, men vafan... har man legat i sängen en vecka så har man.
Nu har jag ätit god finmiddag med professor McGonagall och två andra figurer från lärarstaben. Det blev farväl champagne, gott årgångsvin och kycklingbröst med ungsrostad sötpotatis. Typ hur gott som helst och ett bra avslut på en lite finare dag.
Nu har jag ont i magen och känner mig lite nervös över måndag. Men typ-- PUSS!

Adam har sinne för humor. Och ja.. jag tyckte faktiskt också att det var kul.

GRRR

Fan va allt alltid ska ta så jävla lång tid! Blev typ helt slut av att bara snygga till mig lite och nu väntar jag på att farbror doktorn skall ringa tillbaka. MEN DET TAR JU HUNDRA ÅR! Lyssnar på lite Monica Zetterund så länge, det får mig alltid att slappna av och jag känner mig lite jazzig.


Bildsökning "Monica Zetterlund är en riktig jazzkatt" på Google.

Javisst!

Åh idag ska jag och Adam bädda ner oss i soffan och titta på Sin City :D Han är så rolig, för han är nästan mer nervös över att jag ska åka än vad jag är själv (fnitter-fniss), till exempel så tycker han att jag är heldum i huvudet som inte börjat packa än. hmm.. kanske är dags..
Så mysigt ska det bli, men först måste jag åka in till Hogsmeade och panikshoppa lite kuligheter och tråkigheter.



Oh yes, gimme some sugah!

Sayonara Polski, Hola Moviestar



Nu ritar jag igen... tycker det ser lite ut som om Cher skulle få barn med hon som spelar unga Sandra Templeton i Big Fish.

Killing the Blues

Tittar på Så ska det låta på Svt Play, Cookies n Beans tävlar mot EMD. Väldigt kul men känns mest som ett perverst hetsförsök till SM i trestämmigt. Äckligt... fast Cookies n Beans älskar vi ändå.

Vi ärar Cookies med lite hårsvall och countrylåtar på Ukelelen.

Man får vara töntig när man är med coola barn

Snacka om att jag har haft världens mysigaste morgon. Vi spelade spel, läste Alfons Åberg, lirade fotboll, spelade piano, lekte med webcameran, lekte proffsfotografer och åt päron.

Gustav tycker att det är skitkul att leka med webcameran, precis som jag <3

Morgonkulan

Fan, dumt att ta en espresso igår kväll... tänkte att morfinet skulle få mig att somna i alla fall...men nej...fick ligga vaken till klockan halv fyra. Självklart var idag också den första dagen på en vecka som jag faktiskt måste gå upp tidigt (a synd), men egentligen gör inte det så mycket för jag skall sitta barnvakt åt världens bästaste Gustav! Åh, Gustav är världens bästaste brorson.


Det finns tydligen en värld utanför Gryffindortornet

Ja efter en vecka hade jag nästan glömt bort att det finns andra människor än mig själv, hur man beter sig runt folk, hur trångt det är på Hogwartsexpressen och hur fantastiskt jävla gott det är med kaffe. Men allt det där kom tillbaka, liksom minnesluckor från utekvällar som sakta men säkert färgläggs med fakta.
Nu är jag helt slut efter en lång middag på hippa restaurangen Kungsholmen. Maten var väldigt god och serverades i stoooora portioner, men det var ganska stökigt och serveringspersonalen var ful och relativt otrevlig. Jag säger relativt eftersom de inte var typiskt otrevliga, men slafsiga, trötta, ointresserade och långsamma. Inte de kvaliteter man direkt uppskattar på restaurang, särskilt när den är så pass "dyr" och omtalad som Kungsholmen ändå är.

Nerrö Melker...om man får välja mellan dina krogar vinner Grill med hippogrifflängder.

Sverige vs Polen

Nu bär det iväg till stan, snart skall vi återigen uppleva skillnaden mellan Sverige och Polen.


Efter en vecka i sängen är man verkligen inte sitt snyggaste, men det skall bli skönt att få se solen igen. Här är före-bilderna "innan Polskmodifiering"

ÄR SÅ JÄVLA TLÖöÖÖT

Kära bloggen, nu har jag legat i sängen en hel vecka. På sju dagar har jag sammanlagt gått ungefär 50 steg utanför min dörr. Idag tänkte jag att jag skulle må bättre eftersom jag varit sjuk så länge och jag var faktiskt lite pigg igår...men nej... ibland känns det som om jag aldrig kommer bli frisk (peppar peppar). Nu måste jag hur som helst göra mig i ordning för att släpa mig in till Hogsmeade och trolla bort min utväxt. Är på riktigt nervös, känner mig som en 80åring som är rädd för att bryta lårbenshalsen så fort hon går ut.

Abstrakt? Försök till kul? Eller är hon bara rädd för att visa hur obotligt ful hon är på morgonen?

Tomcats

"I mean, it's me...Kyle! Remember? Max and Kim's wedding...Malibu.. I popped your cherry!"
Asså amerikanska särkomedier från början av milleniet är ju så sämst/bäst att det inte finns. Allt handlar om tuttar, douche killar och tjejer i Jennifer Aniston frisyr.
 

"Rude, crude and totally hilarious" Recensionen av typ alla amerikanska komedier som gjordes den här tiden, och den enda slogan som fick kunderna att plocka hem just den här filmen från videobutiken. Samtidigt som man stolt kunde välja dvd över vhs till skillnad från alla andra fattiglappar som inte bodde i villa med den senaste teknologin.

HAHAHA

Just nu är Linda Skugge världens bästa människa!
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article6816063.ab


Berlin Baby

Nu har vi haft ett till Berlinmöte alla vi tjejer.. och ÅÅÅÅÅ vad jag längtar! Kan inte fatta att det bara är sex dagar kvar!!! ÅÅÅÅÅÅ!!! Jag har inte ens något smart att säga... vi taggar med en klassiker, Queen – Don't Stop Me Now


Bildsökning, Fyfan vad jag längtar! på Google...bilden låg på en blogg där huvudrubriken var "Takida är allt man behöver"...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!

Sveriges lataste bloggdrottning

Sveriges lataste bloggdrottning har sett till att det är megafint i hela Gryffindortornet och latar sig nu i soffan tillsammans med världens bästa/sämsta Gryffindor-Matilda som jag inte träffat på ungefär 3 veckor. Hur sjukt är inte det? Jag återkommer när jag har något intressant att säga.

Harry Potter katt

1 vecka, 1 week, EINE WOCHEEEEE!

Fatta wiggers, om en vecka är jag off till Deutschland för att rocka mitt absolut megahårdaste på Berlins gator.
Har precis haft besök av Hagrid och Ravenclaw-Helena för att peppa lite, gå igenom lite synpunkter på hur saker skall skötas i vår lägenhet och allt sånt som bara brudar gör. Åh, jag längtar såååå...hoppas punginflammationen släpper ordentligt och att jag är fit for fight tills på måndag. ÄH!

ENVECKAENVECKAENVECKA!!! Vi ses väl där bitches?

FJUH

Jag fick lite energi för första gången på en vecka!!! Så nu racerstädar jag hela Gryffindortornet, rockandes till Kiss Double Platinum skiva.
Är så hurtig att jag till och med rensar ur garderoben. Nu jävlar skall jag övervinna stökigheten i min sovsal!

Här är mitt nya favvoställe att ta egobilder på mig själv, ljuset från eftermiddagssolen gör allt så jävla nice.

FML 2

Jag gjorde nyss världens största fail...Jag trillade och for in i väggen med pannan i 100 km/h. Nu sportar jag världens oskönaste megabula och gråter floder. DET GÖR SÅ JÄVLA ONT!


DET GÖR SÅ JÄVLA JÄVLA JÄVLA ONT

O ja!

Efter en lång natts osovande och flera dagars oätande tänkte jag att en ordentlig frunch vore lämplig. Så nu kickar jag grym köksmagi, Martha Stewart style, som så småningom skall resultera i sparrisomelett och scoooones.


De kan ju ingenting om fakta

Va fan, alla som är med i mugglarprogrammet "vem vet mest" är så jävla sämst!!! Rickard olsson är i och för sig bäst, en kvinna kunde inte svaret på "vilken mästerdetektiv har Professor Moriarty som värsta fiende"...hon chansade inte ens, och det är världens lättaste fråga. Då sa Rickard.. "men Christina det är ju Sherlock Holmes! Världens mest kända detektiv!!!" haha.. han tycker verkligen inte heller att de är särskilt smarta de här deltagarna...
De kanske skulle döpa om programmet till "Vem vet minst" och den som vet minst vinner en smäll på käften. Då blir man inte lika besviken av att de inte kan någonting om fakta!



Jävla streckväder

Det snöar...

Bröllopsfotografen, som HATAR kvinnor

Min humor har gett upp totalt. Jag kan inte kontrollera mig... hahahha

http://www.youtube.com/watch?v=v9U7X0FliiQ

KING OF THE WORLD

JAMEN JAAA! Åh mitt hjärta klappar så hårt att jag tuppar!!!! Tv4 visar Jurassic Park <3 <3 <3
Hur mycket bättre blev inte min dag av det här? Så jävla toppen :D :D :D
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH.... nu blev min inre nörd så där andfådd igen :D

Bildsökning, Dinosaurier är så jävla coola, på Google.

Urban Dictionary kan allt om fakta

19. sweden
 
The country of people, that all Finns are making fun of, the country that where 2 of my cousins live, and ive never been there. Many Finns say that swedish men are gay.

22. Sweden
 
A country that during the Nazi regime was used as one huge extermination camp.
Now used as a slang term to kill without need.
"Damn I Sweden'd that bitch!"


27.
sweden
 
A country in Europe with the sexiest, sweetest, smartest and most adorable headbanger (and other) guys in the world and the best metal.

HammerFall (hottest member is Stefan Elmgren) are Swedish, need I say more?
I wish I could go to Sweden and kidnap Stefan Elmgren. He is so sexy, smart and adorable.

Oh, the things I could do to him......or for that matter, any sexy Swedish headbanger guy.
God I love Swedish men, they are the best.
35. Sweden
 
The whitest country in the world (in every way). Its white because of the 12 months of non-stop snow and because the peoples' skin is so hideously white!
Every goth and wigger comes from Sweden, damm white people communists.

Verkar verkligen som att Urban Dictionary kan allt om Sverige-Fakta... Tur att man lär sig något nytt varje dag! Bildsökning, VERKLIGEN SMART!, på google.

Sitter och ritar


Med plötslig inspiration av Danielle fick jag för mig att söka in till Nickelviksskolan. Sitter nu och ritar i solen... nästan lite skönt att vara sjuk just nu.

100% Awesome

Jag kom på att jag har världens bästa kompisar. Här är två av dem. Ville visa dem lite av den tid och magi de förtjänar... om du inte kan säga det med blommor...säg det med en Spotify lista :) Friends of Mine


And yes... we're awesome...100% awesome

Slytherin är så jävla Gay

Tja tja bloggen! Igår fick jag ett krissamtal från den gamla Hogwartseleven Lollo Lovegood. Hon behövde väl egentligen ta ett järn men jag kunde bara erbjuda en varm sovsal (jävla punginflammation). Hon flög hit sitt snabbaste på en slytherinkvast och vi spenderade hela natten åt att prata om hur jävla sämst Slytherin är på alla sätt och vis. Nu bögar vi oss i soffan och undrar om det kanske vi som är sämst?

we're fabulous

Frågetecken 1.

Jag som alltid strävar efter fakta, har försökt klura ut den här grejen med fashion...eftersom mugglartvn har pajjat underhåller jag mig istället med att surfa runt på Hogwarts "hetaste" modebloggar i jakt på faktat fashion.
Men jag fattar inte riktigt. Alla de här modelejonen har bara massa pengar och kan därför köpa allt som står i tidningarna. Är det verkligen fashion? Jag trodde fashion var att man klurade ut en egen snygg look...inte att man såg precis ut som modellen. Eller blandar jag ihop stil med fashion? Jag vet inte det är en labyrint. Oavsett vad det är så lovar jag att K.Gun äter fashion till frukost!



UPPDRAGET

Hittade världens bästa bok igår UPPDRAGET, boken som förändrar ditt liv. En gång i tiden köpte jag den här fantastiska nicotext pocketen med målet att just förändra mitt liv. Jag gjorde två uppdrag sedan tappade jag intresset...därför åker den här med till Berlin nu. Jag menar hur fantastiskt är det inte att gå upp till en främmande Berliner och fråga om han/hon vill gå på bio. Eller "lämna ett förslag på att döpa en gata efter dig....gatan. Skicka förslaget till din kommun, namnberedningen." Tänk er K.Gun Strasse i Berlin!


Det här hade jag ringat in på sidan "det här vill jag göra innan jag dör" år 2005

saker jag ringat in:                                     Saker jag inte ringat in:

-Hoppa Fallskärm                                       -Möta Jesus
-Bli filmstjärna                                            -Skjuta en Älg
-Skriva en Bok                                            -Vinna OS
-Få barn                                                       -Bli Hjälte
-Ha trekant                                                  
-Gifta mig
-Åka jorden runt
-Bestiga Mount Everest
-Vara på TV
-Vinna en miljon
-Få veta om Elvis lever

Känns som att några saker har ändrats sedan jag köpte den här boken...

Hnoooooni

Nu är det en vecka sedan jag sa hej då till Danielle... fan... hon är i San Francisco och har det sjukt najs i sommarvärmen...och jag.. jag har punginflammation...


Det här var synen jag vaknade upp till för en vecka sen <3 Snacka om kärlek <3


Hur tjock är inte jag?

Huvudvärken mörchar sönder mig och jag orkar inte ens titta på tv för att det gör så ont. Glömde visst att det var städ-dag i Gryffindortornet så jag gömde mig i min säng och sträckte mig efter närmsta bok jag kunde nå. "Flicka med Pärlörhänge"...den är precis lika sämst nu som första gången jag läste den. Tänkte att "ne men jag var ju bara 12 när jag läste den förut, jag kanske inte förstod allt"...men fan va den är sämst. Nu tjockar jag i mig världens största chokladgroda. Hur tjock är inte jag? 


Tur att man har världens bästa bokstavshund till sällskap. Mitt alldeles egna Gryffindorlejon.

Vadå, hur söt var man inte 2006?

Helena Campbell-Westlind 
Helena Campbell-Westlind         MYSPACE NOSTALGI, Kagun till mig:
(Inte ett dugg har förändrats, eller?)

07 sep 2006 14:13

hey babycakes!!!! (L)(L)

vet du vad? jag är typ jättesjuk!! jag ska försöka övertala mamma att
jag kan gå på bandisrepis ikväll men det är inte säkert, jag kan´ske
inte ens kan gå på mando imorgon (GOD FORBID!!!!!!)

love dej you beautiful bastard!
· · · See Wall-to-Wall

Katarina Gunnerholm
Katarina Gunnerholm
MAH ♥



Skump Loella, the Virgin years.

Make me babies

Det märks att jag suttit inne hela dagen när underhållningsnivån reducerats till makemebabies.com.
Jag vet inte om jag vill ha barn på riktigt än men cyberbäbisar är väl helt ok?


K.Gun + Johnny = Little Flo


K.Gun + Manson = Little Shakina


K.Gun + 50 = Little Ro-Ro


Synd

Tittade in på fantastiska Janas blogg, där hon skriver vackert och kul om det mesta som är spännande. Ramlade på ett inlägg där hon tipsade om butiken MIX secondhand, min absoluta favoritbutik som jag aldrig går till längre eftersom den ligger utanför Slytherinhorans lägenhet. FAN TA DIG DIN SLYTHERINHORA! Inte bara att jag blir nekad kärlek, jag blir också nekad fashion! OMG, vem gör så här mot någon?


Gå in på Janas blogg http://odemilk.blogspot.com/ , den är toppen, gå till butken MIX, den är toppen. Döda alla slytherinhoror, det är toppen!


Punginflammation

Efter flera dagars ångestväckande av alarmet klockan 06.00 var det skönt att sova ut. Låg i dödskoma från 21 till 14.14, hur skönt som helst, men nu är jag helt slut av allt sovande (a synd). Tills jag vaknat ordentligt och faktiskt orkar laga lite mat, sätta på mig pyjamas och titta på en film, får jag nöja mig med pepsi+kex, morgonrock och eftermiddags-tv.


Jag hatar att vara sjuk.


Sjöhäxan

Bara för att jag vet att det är fakta att jag har det så tar lunginflammationen ett vrålhårt tag om mig. Försöker slappna av i ett varmt bad... men det går inte.
Det får bli en dos av det där härliga morfinet och sängdags med öronproppar.


Fett hippt att blogga från badet, snacka om att vara online.

?

Vem är Herr Nilsson som kommenterade på mitt "buts" inlägg, och hur känner han till min största svaghet (pepsi max)? Kom fram nu Herr Nilsson och bekänn ditt riktiga namn!
Undrar mest för att han/hon verkade väldigt positivt inställd till mina brister och med plötslig inspiration av How I met Your Mother blev jag sugen på en blind-dejt. Jag kan garantera att jag ligger helt utanför crazy/hot scale men om du är öppen så är jag det.

Tror ni den här bilden är lagom megatöntig för ett få en internet-dejt? Det tror jag. Den kommer med en varningstext dock; VARNING (ACHTUNG)! MISSBRUK AV K.GUN KAN LEDA TILL ROCK-KOMA, OVÄTSKEBRIST, TOTAL FÖRVIRRING, UNGEFÄR 5000 OKÄNDA ÅKOMMOR OCH MEN FÖR LIVET!


FML

Okej så gårdagen var en bajs...tänkte att idag blir en bättre dag....men jag fick gå från jobbens mycket tidigare för ett akut besök till St Mungos sjukhus. Tydligen så har jag fucking jävla lunginflammation. JÄVlA SKITLIV!
Doktorn var arg på mig för att jag inte tog hand om mig själv när jag var sjuk och att det var därför jag fått lunginflammation. JÄVLA SKITLIV! Nu måste jag ställa in alla mina roliga festplaner den här och nästa vecka för jag måste gå på medicin. JÄVLA SKITLIV! Och medicinen kan ha knasiga bieffekter i solen, därför får jag bara hålla mig i skuggan (kul när solen äntligen kommit fram efter att ha gömt sig sedan lucia)...JÄVLA SKITLIV.


Bildsökning Fucking jävla skitliv på Google.
Det enda positiva med min åkomma är att jag fått morfin så jag kan sova på nätterna. Fest.


But she's an alcoholic

Slösar bort min ungdoms glada dagar med mugglartv igen, men det är How I met Your Mother så det är lugnt.
Det är det där avsnittet när Robin dejtar en pappa och grabbarna tävlar om vem som har mest "game". Avsnittet börjar med att de räknar upp alla "buts" med människor man försöker para ihop med någon. Exempel "He's really cute and smart...but he's got a kid". Det här drog igång mina egna men i skallen och här har vi en lista över dem.

Katarina? She's really cool, very rockig and her nickname is K.Gun...but....

...
she's an alcoholic
...she's addicted to crap tv
...she's got a huge ass
...she's impossible
...she's always covered in dog's/cat's hair
...she's polish


Om inget funkar... prova choklad.

Baffled

Dagen idag är en deg. En surdeg som kletat sönder sig överallt. Dagen idag är en deg...och det blir inga bullar.


På tal om ingenting, var det bara jag som inte blev särskilt imponerad av AIW?


Högskolestuderande sommaren 2010?

Gryffindor-Matilda tipsade mig om en mugglarskola som erbjuder en kurs med namnet "Harry Potter och hans världar". Hur toppen är inte det? Så nu har jag lämnat in min ansökan till sommarkursen, tänkte att det är lika bra att köra intensivt i några veckor än att dra ut på det en hel termin.
K.Gun, bloggdrottning, rockartist, universiell inspirationskälla och högskolestuderande?

Heja söndagsmusik!

http://lnu.se/utbildning/kurser/1LI116

Oh no, but yes!

Sveriges nya bloggdrottning är hemma från en slitig dag på jobbens. Tog en jävligt skön after wörch på Snaps med Ziegler i solen, kom på att övertrötthet + sluthet + stöl = somna på hogwartsexpressen/trilla över tanter med käpp. Inte helt smart kanske men vad gör man inte för att lindra sin ömma kropp?
 
Har inte tvättat håret på trehundra år och luktar dressing. Nästan så att man inte vågar titta.

Hur mycket tuttar är för mycket tuttar

Här på Mitt Hogwartsliv tar vi alltid itu med de största problemen i världen och kastar oss in i de hetaste politiska debatterna. Just nu gnager frågan, hur mycket tuttar är för mycket tuttar?
Sportar min nya vårtopp, fett nice, men så tittar jag mig i spegeln och undrar...är det verkligen okej att ha den här urringningen med min hylla? Jag menar, det är alltid nice med tuttar, men hur mycket tuttar är för mycket tuttar? Jag kommer inte fram till något smart svar.
Var går gränsen mellan nice, OMG och dude, not O.K?


Lite mörkt, men dilemmat kvarstår. Dock får man inte glömma att "att inte skämmas är så jävla 2010".

Blueberry that dances like a squirrel

Guten morgen! Jag har inte sovit ett piss, mitt hår luktar hårbotten, svartalfen har hittat tillbaka till magen, jag hostar som en antik jävla gubbe och nu väntar jobbens. Verkligen en god morgon...



Äter blåbärsgröt med passande soundtrack Blueberry that dances like a squirrel- en lista om bär

Helt vanligt fredagsnöje

Har spenderat hela fredagskvälle på St Mungos sjukhus. Min käre morfar råkade ut för en hemsk olycka och fick spöktransfereras med hjälp av akutvårdare. Läget verkar stabilt nu, det var mest bara massa blod. MAAAAsssaaaa blod. Nu är jag hemma och försöker återhämta mig själv. Jag klarar verkligen inte av sjukhusmiljöer... för mig är det som att bli omringad av Dementorer, det liksom suger ur all glädje och livskraft ur mig. Har kurerat min skakiga kropp med en halv flaska vin och god hemmalagad pesto. Förhoppningsvis håller sig mardrömmarna lite lugna ikväll så jag får sova ut innan jobbet imorgon.


Bildsökning "Blod, en jävla massa blod" på Google.

Cleveland = Dr. Love

Tittar på Family Guy och får på riktigt seriösa kärleksråd från Cleveland. Är det nice eller bara sjukt i huvudet?
Anyways, snackade med grymma häxpinglan Miriam igår på skype. Hon har övergett Hogwarts för Beauxbatons och hon säger att hon aldrig vill komma tillbaka. Jag blir ungefär fruktansvärt jävla skitsugen på att åka dit efter Berlin och hälsa på. Känns inte helt orealistiskt och försommaren i Paris är väl inte helt dum eller?


Världens bästa Mimmi, hur cool är inte hon på en skala?

Djungeltelegrafen

Djungeltelegrafen slår på trumman, ryktet går att ett hemligt band vill göra Umami Experience covers. Hur rockigt är inte det? Sitter därför nu och skriver ner texten till Protein Punk, så att de sjunger alla ord rätt.


Bildsökning "Umami Experience knullar din mamma" på Google.


Kat vet hur man är en riktig fashionista

Tja, tja bloggen! Kom nyss hem från jobbet, avrundade en ganska kort arbetsdag i Hogsmeade och blundade för mitt sparande ett tag. Helt klart värt det, för jag hittade den här schyssta toppen.


Den här skall jag helt klart sporta mitt hårdaste i Berlin. Untz, i den här får man inte dåligt najsa  vårlökar i!

K.Gun knows how to ROCK!

Pepparsprayen ligger på nattduksbordet om det skulle vara så att jag inte hinner ta fram trollstaven i tid när alla monster från mina drömmar hoppar ut ur fantasin och tecknar sig själva i sovsalen. Jag bara vet att det kommer bli ruggigt många mardrömmar ikväll eftersom min sprängande bakishuvudvärk föder massa onda tankar i skallen. Anyway, det är bra att vara redo, jag har inte tid att bli överfallen av monster om nätterna när jag ska upp och jobba tidigt dagen efter.

Gårdagen blev nästan lite episk måste jag säga. Vi hamnade till och med nästan i slagsmål med världens sämsta människa (en gammal Slytherinare såklart som nu knarkat ner sig själv). Höjdpunkten, eller snarare mitt största achievement måste vara att jag tydligen förtjänat ett stammisglas på Tre Kvastar (Dovas). Hädanefter kommer jag alltid kunna dricka min vardagsstöl ur mitt alldeles egna pint, med mitt namn frostat på glaset "K.Gun". Hur rockigt är inte det?


Nej jag är inte naken på bilden, det är en osmart kombo av optisksynvilla och fruktansvärt dålig redigering.

Bakisfakta

Äter pasta med ketchup, bönsallad och tittar på Lyckohjulet. Mats har 5100, Mikael har 15 100 och Eva har 0.

Hans Wiklund är född 64 och första tunnelbanan till Farsta byggdes klockan 1963.


FISKMÅS


Jag åkte inte hem vid tio igår som jag tänkt. Jag stannade länge. Väldigt länge.

FAB 2.0

Dissade alla mina eftermiddagsplaner och lagade istället en tidig middag till mig och professor McGonagall. Vi slog oss visst båda i huvudet och festade loss på massa smaskigheter och slukade en flaska amarone. Jag trodde att jag äntligen hamnat på rätt köl med min vardagsalkoholism men jag kapsejsade visst igen...heja 7dagars-fest-metoden!
Snart är det dags att försöka se lite läcker ut (lycka till K.Gun) eftersom Danielle har sitt farewell party i Hogsmeade ikväll.

The Rescue Rooms i Nottingham. Jag trodde jag skulle få Hepatit A-Ö och kanske aids av att vara inne på det stället. Verkligen rockigt!

What up?

What a day for some energy! Eller inte, känner mig helt död på alla sätt och vis. Därför tänkte jag överhurta precis hela dagen och vara mitt allra snabbaste med allt. Jobbet blev inställ idag så jag tänkte jobba lite på mitt tyska CV istället (om det visar sig att jag vill stanna i Berlin kan det vara ganska bra att ha ett jobbens).

Har drömt flummiga drömmar hela natten, kanske beror det på att jag satt uppe och spelade piano halva natten. I en dröm var allt gjort i papier mache och alla bar blöjor. Jag och mina kompisar var i ett trapphus som låg i Berlin/på Mariatorget, Hagrid var med, han hade blod överallt och jag sa att hon luktade knäppt. Vi var tvugna att lösa en ordgåta och sedan hitta rätt nyckelknippa till dörren för att inte dö. Jag kom på svaret men vi fick aldrig veta om det var rätt för allt blev svart och grannarna kom hem.


                                      Beirut – Postcards From Italy


Katarina klagar konstant

Okej förlåt, jag är en bitch men jag kan inte låta bli... läste det här på en känd blogg nyss "hon var en av dom mest fascinerande människorna jag någonsin träffat. Vi var så lika på något sätt". Hahahha, jag gillar att man ska älska sig själv och allt sånt där tjafs...men ändå. Haha.


Beth Ditto...Fat är kanske inte fabulous...men det är jävligt fett!

Skandal! Jag säger det igen, SKANDAL!

Jag kan väl medge att jag inte är världsmästare på rättstavning och grammatik har jag nog aldrig hört talas om, men någonstans drar väl även jag en gräns på hur mycket man får misshandla svenska språket. Jag hatar att vara stavningspolis men förlåt, när jag snubblade på den här stavningen dog jag nästan.

skeneröst

Generöst stavas det ditt jävla dumfan! Någon måtta får det väl ändå vara? I det gamla Kina hade den här människan blivit hängd!


Bu, you whore.

12 saker som är toppen med Danielle

Kom nyss tillbaka till slottet från Hogsmeade där jag har flanerat runt i solen tillsammans med Danielle. Nu slog det mig ungefär hur mycket jag kommer sakna henne och att hon är världens sämsta människa som ska ha det så jävla bäst.

I alla fall, här är en lista på 12 saker som är toppen med Danielle.

1. Hon är alltid så jävla snygg, utan att ens försöka.
2. Slående lik Dramatic Chipmunk imitation
3. Hon älskar Harry Potter precis lika mycket som jag gör
4. Vi tänker nästan alltid på precis samma sak samtidigt
5. Om hon fick välja skulle hon vara en alv
6. Musikaliskt underbarn
7. Ritar som en gudinna
8. Har två medborgarskap
9. Hon har två småbröder som jag kan cougar-ragga på om några år
10.Vi kan genomföra en hel konversation med "hmmm", "nhoo" och "hiuuih"
11. Hon älskar Dilf's
12. Hon har aldrig ätit ett äpple


Inofficiella nr 13, hon är bäst.


En etagelägenhet i Vattnadal och sommarställe i Fylke

Nu blir det iväg till Hogsmeade med Danielle, sen skall vi ägna några timmar åt spådomsläran (som vanligt). Det blir trots allt den sista lektionen innan hon drar iväg det lilla strecket.
Idag känns det nästan som vår! Det firar jag med att klä mig i lite färger, dvs en brun/beige halsduk istället för en svart.


Have fun i solen idag, jag tänkte försöka att inte vara allt för bitter över att vara på Hogwarts istället för i Midgård. Bortsett från etagevåningen i Vattnadal och sommarstället i Fylke så skulle det vara rätt nice med en övernattningslägenhet i Minas Tirith...bara för omväxlingens skull.

Undó[email protected]

Nu måste jag resa på mig och duscha! Men det är så svårt när det är skitkul att plugga alviska!!! MAAAH! Kommer bli en lajvare snart som springer omkring i stan med hemmagjorda alvöron gjorda av stearin.


Mitt pissiga försök till att göra en "Blondinbella" och faktiskt le på en bild...jag skall aldrig le igen.


Draco Dormiens Nunquam Titillandus

Go' morron blogge-bloggen. Somnade med näsan i Halvblodsprinsen inatt och nu när jag vaknade på morgonkvisten fann jag mig själv med armarna kring pärmen. Finns det något tryggare än att sova skedandes med en bra bok? Jag tror inte det, i alla fall inte när det är en faktabok som Halvblodsprinsen. Jag måste nog säga att biografierna om Harry Potters liv är sju av mina absoluta favoritböcker. Framför allt är det kul att kunna sätta in sig i miljöerna, veta att jag nu ligger och bloggar från samma sällskapsrum som Harry Potter så många gånger planerat sina slag mot ondskan. Åh, those were the days, när man kunde slåss mot onda trollkarlar och kämpa för det godhet, rättvisa och för sina vänners liv.
Inte för att jag vill se de mörka dagarna igen, men det känns lite lamt att mina största slag är att inte missa Top Model-reprisen och bli lagom full på fest.


Nigel innan spelningen i Bristol. Gillar att han ser sjukt sliten ut trots att det bara är turnéns andra gig.

Och alviskan, den går bra?

Nörden i mig är andfådd. Kan inte sluta älska allt som har med den här magiska världen att göra (och jag som ändå är häxa). Har ni suttit och söndernördat mig med mina gamla alviskapergamentrullar för att liksom bara fräscha till mina alviskakunskaper. Det enda knepiga med att lära sig alviska är att man typ bara kan prata om krig, gruvor, skogen eller evigheten...fast det kan man prata ganska länge om iofs!

Gah! Jag vill ju bara ha snuskigt snygga öron och en kille som kan älska mig lika mycket som Aragorn älskar Arwen. Jag menar, jag skulle lätt ge min "aftonstjärna" och odödlighet till en kille om jag älskade honom. Varför gör inga karlar det för mig?

Armin ten'oio mela lle ilyamenie. lle corm amin er alasse'. lle eina armin coia, avaene lle amin ba. I' er aran, I' er mela. Ere' lle... Ilyamenie lle.

Alviskan hänger fortfarande med ;)

Into the West

UHÄUHÄUHÄUHÄUHÄUHÄUHÄUHÄUHÄÄÄÄÄÄÄÄ

Kan man dö av sorg, kärlek, lycka och tårar? I såna fall kan man nog dö av att se på Sagan om Konungens Återkomst. Jag har sammanlagt spenderat ungefär två veckor av mitt liv tittandes på Sagan om Ringen triologin. Det är fantastiskt, kommer alltid vara fantastiskt och den som säger det motsatta skall jag besvärja mitt allra hårdaste.



Annie Lennox – Into The West 

Konungens återkomst

Oh yes, Katarina gör det igen, tittar på världens bästa film och ser fram emot att gråta några floder. Är extremt känslosam just nu i allmänhet, mest kanske för att jag suttit instängd hela dagen med endast svartalfen i magen som sällskap (jag har lyckats hålla honom i schack med en iprenförtrolling i några timmar), eller för att på Lördag åker Danielle till sin pappa i USA och vi kommer inte träffas på tre månader minst. Men å andra sidan så är det väl bara jag som kan lyckas med att börja störtböla till slutet av Ghost Whisperer när jag bara sett 30 sekunder av avsnittet (och serien överhuvudtaget).


Bildsökning "Sagan om ringen är världens bästa triologi" på Google.


Jag har hört att 3 är ett magiskt nummer

Nu är det bara tre veckor kvar tills vi åker MTFERS! Nästan sjukt snart kommer jag vandra på Berlins gator, undra vad jag skall äta till middag och fråga främlingar om vägen till närmsta tunnelbana.
Nu längtar jag bara bort från Hogwarts mitt svåraste, jag måste få se något nytt, leva lite nya äventyr och glömma den här plågsamt långa vintern.


Oxfordshire i mitten av November, utanför The Green Cottage i North Aston.

8 små scones

En arg svartalf har flyttat in i min mage och han bits, rivs och är allmänt ful. Jag har därför rört mig ungefär fem centimeter på hela dagen. Läst de första 200 sidorna i Halvblodsprinsen, slötittat på Ally McBeal och äter nu tjockisfrukost framför Top Model 9.


Here you go, have another slice of insanity.

Ungefär lika fit som Claes Malmberg

Nu blev jag yr och dödsfebrig efter den där kraftsugande promenaden. Böh, kondisen är inte vad den en gång var. Tänk att även jag, K.Gun, kan bli fet och gammal!

Mitt numera extremt svarta kvällslut skall nu ägnas åt att hata Slytherin ett litet tag. Bara för att de är så jävla sämst!


Imorgon kommer världens bästa Gryffindor-Matilda hem från Kuba. Hon är ungefär världens bästa människa, och jag saknar henne bara typ så hä-


-r mycket.


500-lappen är den nya 100-lappen

Jobbens är jobbens men vad gör man inte för lite cash? Tog en snabbfika med min kära kusin Ylva-Li, hon är en häxa i världsklass hon. Vi snackade om barndomen, den förlorade ungdomen och den stundande ålderdomen. Vad gör man när det finns så mycket valmöjligheter, för velig vilja och alldeles för lite pengar? Pengarna rinner snabbare genom händerna nu än någonsin och vissa saker är helt vanligt att betala skitmycket för. Vad hände med dagarna för bara något år sedan när man klarade sig på studie/barnbidraget en hel månad?
Jag lider helt klart av fattigångest och spenderarsjukan på samma gång. Det enda jag egentligen vill göra är ju att spara pengar till Berlin. Varför är det så svårt?

Mina fötter luktar tokäckligt och jag hatar att jag måste gå i skogen en halvtimme för att komma hem till Gryffindortornet. HORA!


Någon som kommer ihåg den här heltokiga kvällen någonstans på en studentskiva 2006?

Stieg Larsson självdog

Kalle Moraeus är världens bästa människa! Pernilla Wahlgren är världens sämsta människa, kul att hon trillade på scen, alltid skönt att kunna skratta rått åt andra människors failande.

Fakta: Stieg Larsson självdog visst.


Bild tagen i höstas på Chester Zoo i Chester, UK.

Min tröja är så jävla dyr

Nu har jag skrivit två fantastiska låtar tillsammans med Misse. På många sätt och vis var det väl mest han som skrev och jag som skrattade men två låtar, det blev det i alla fall. Den ena handlade om att det är helt okej att vara bakis, allt går över till slut, och den andra handlade om olika slags aktiviteter man kan sysselsätta sig med för att verka rik. Till exempel att ställa sig utanför en jättedyr restaurang och säga högt "åh va jag är mätt" eller till exempel ställa sig på ett båtvarv och säga "fan det är så jävla jobbigt att ha en så stor jävla båt".

I övrigt känns det som att jag är väldigt benägen till att faila med allt jag tar mig an idag. Därför tänker jag bara äta, se film och sova. Nu kom Ravenclaw-Helena hit! Kul!


Varför har jag inte den här filmen? Det är ju världens bästa film!!!


Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Igår finns inte. Jag har medvetet raderat det ur mitt minne. Om någon frågar så svarar jag "jag vet inte" och om någon berättar för mig vad jag gjorde så svarar jag "Faktafel".


Tom Waits får dämpa min ångest och hjälpa mig glömma hålet i min plånbok.
Så nu pratar vi inte mer om det här! Waitsing just Waitsing 

Ost och Krigarprinsessor

Är tillbaka efter en lång natt i en annan sovsal. Fick se Gutti/Matilda/Mollys nya lya igår, den var mege nice, vi ska dit i eftermiddag och peppa inför kvällens mellanstadiedisco.

Nu äter jag världens godaste mozzarellamackor till frukost och tittar på Xena warriorprincess, SCORE!


Bildsökning "Mackor och Xena" på Google.

Internetkompisar

Jag dog visst i soffan, återupptäcker msn och lyssnar på min Winter in Solitude lista. Sjuk ohardcore men jävligt nice.


Höst i Hyde Park...åh memories

Mmmmm

En del klagar på att jag är så svår att få nöjd. Det är ofakta. Jag är sjukt lättroad och tillfredställs av väldigt enkla ting här i livet. Här är en snabb lista på saker som tillfredställer mig.

- Ta bort foliepappret från ett nyöppnat bordsmargarinspaket
- Gnugga båda ögonen samtidigt
- Pilla av ettiketterna från en ölflaska och riva dem i tusen bitar
- Lyssna på knastret i högtalaren när man spelar LP-skivor
- Meta
- Doppa fingrarna i stearin
- Ordvitsar
- Spola tillbaka en VHS
- Välja ringsignal
- Sitta/ligga på badrumsgolvet och läsa äventyrsböcker
- Gå in på små antikvariat och lukta på saker
Neverending Story, en av världens bästa äventyrsberättelser!


Äh jag somnade visst

Bloggen sover, den har baksmälla. Snart skall jag berätta allt om igår och sen kanske lite om idag...men bara om jag orkar.


Bildsökning "Äh jag somnade visst" på google.

HUNK ALERT!

Vilken sköyn vecka jag har! Tog världens längsta sovmorgon idag och det enda som väckte mig var katten (han tyckte visst att jag sovit för länge och bet mig lite). Nu väntar frühstück och X-men. Det betyder att min filmsmak de senaste dagarna har varit bara filmer med antingen Christopher Lee eller Ian McKellen, det är nice. Något annat som är nice... HUGH JACKMAN! Kommer jag någonsin komma över min kärlek till den mannen? Åh och han är så hunkig och han är bara bäst, framförallt så är han WOLVERINE!!!!!! Jag tror nästan att jag hade varit kär i Voldemort om han hade spelat Wolverine. Eller inte Voldemort, men kanske Lucius Malfoy.


Bara för att jag är så jävla internationell

Insåg precis att så gott som alla mina rubriker den senaste tiden är på det smarta språket engelska. Verkligen coolt Katarina att vara sitt allra mest internationellaste! Kanske jag borde göra en alternativ hogwartslivsida där jag översätter allt till engelska. Wouldn't it be funny?.... Eller vah?


Das ist genug, god natt alla psycho killers där ute, let's drömma lite sweet dreams och glömma att vi inte kutar omkring i midgård och hookar med Aragorn-Hunkar och snackar alviska med ponyhästar.
Namarie!

On the Verge of Insanity

Jag är en häxa av mitt ord, därför höll jag löftet om att se Sagan om de två tornen idag. Det var så otroligt awesome att jag dör lite grann igen. Nu däremot börjar myrorna krypa i benen igen och det märks att jag knappt lämnat tornet idag. Det är nästan så att jag blir lite knäpp men det botar vi imorgon med lite nyttigheter, smarta böcker om fakta och en rejäl utgång.


Bättre än sex

FAGERLUND VILKA GODA BULLAR!!! Och Star Wars sen då! Ah!
Synd bara att jag nu är så förbannat jävla mätt att jag inte orkar äta mat. Försöker fiska mig ur min bullkoma med lite How I met Your Mother lite bögigt mango-te. Men på riktigt, finns det något fetare än en tisdag som denna? Ich don't think so.


Live från studion

Live från A & K's bullstudio! Fan va de här bullarna kommer bli smarriga! MOAAAAAAHAA
 

The Pursuit of Awesomeness

Yo, yo, yo! God morgon bloggen! Har precis pratat med Adam, han skall strax sätta sig på sin kvast och flyga till Gryffindortornet. Å vad skall vi göra om inte baka kanelbullar och kolla på alla Star Wars filmer!!!!!!! ÅÅÅÅ lycka! Du är så uppnåelig för tillfället! Kom på ett bättre sätt att spendera en helt vanlig dödsmetalltisdag på, eller det är nog ingen idé att försöka... FÖR DET FINNS INGET!

Bildsökning "Star Wars och Bullar" på Google.


Nobody tosses a dwarf

Det går inte att förneka, Härskarringen är en av världens bästa mugglarfilmer och minst hälften av allt som är skitkul i den är alla knäppa saker som slipper ur Gimlis mun. ÅH! Jag är så nykär i den här rullen att jag tuppar!!!!
Imorgon är det banne mig De två tornen som gäller.

Här är en till del av Danis schyssta halvsleeve. Min favorit är Pac Man-gubben som har tagit speed och äter upp hela tatueringen.

The Fellowship of the Ring

Världens bästa professor McGonagall bestämde sig för att köpa megagod pizza från Ciao Ciao på vägen hem från jobbens! Hur toppar man det? Jo, man tittar på världens bästa Sagan om Ringen (Härskarringen) såklart (UTROPSTECKEN, UTROPSTECKEN). Vi har nyss satt in disc två som börjar precis efter världsabästa scenen "Rådet i Vattnadal"...hihi, Pippin är verkligen helTookig...åååååh jag älskar, nej, ÄLSKAR, sagan om ringen. Ååååååå!


Eftersom jag aldrig kom iväg till tatueraren idag så blev det lite egen tatueringskonst på Danielles arm, Kat von G style!


What a day for Ofakta

Vilken dag! Slutade med att jag och Danielle aldrig lämnade spådomsalen utan fick istället sällskap av Gryffindor-Adam och min numera nya bekantskap David (skägg-David egentligen fast nu är han David - skägg-David, dvs den enda David jag egentligen träffat). Vi lärde oss allt om framtiden och pratade om fruktansvärt mycket fantastisk ofakta! Nu är jag helt slut av allt stillasittande, skrattande och kappedrickande. Just nu underhåller jag mig med spännande pumpasaft och vill helst av allt ha maaaaaaat.


Bara för att Dood är typ det snyggaste jag vet! AAAH! Pudding, jag vill ha dig!

Good Day Sunshine (eller vah?)

Vaknade upp nyss till ännu mer snö. Skönt, då slipper jag känna alla de där lyckoruskänslorna som ilade runt i kroppen när snön började smälta. Alla vet att glädje är den jobbigaste/sämsta känslan att känna, eller hur?
Nu ska jag göra en Alfons Åberg och sedan släpa mig in till stan för att ha spådomskonst med Gryffindor Dood, sen ska jag till en tatuerare och sen träffa världens bästa Adam. What a day!


Jag och Dood för ungefär 300 år sedan, när jag hade brunt hår och Danielle inte hade tandställning. Vi var 16 år och ungefär coolast i världen för att vi kom in på Ace. Åh fuska stämpel-/fejkidtiden vart tog du vägen?

4 veckor, 4 weeks, 4 woche.

Om fyra veckor bär det av till Berlin där jag tänker bosätta mig... i alla fall för ett tag. En månad siktar vi på som milstolpe nummer 1 och så länge jag trivs och det finns pengar lär jag stanna. Helt vanligt megakul om jag får säga mitt! Framförallt sjukt spännande!


Berlin baby <3

RSS 2.0