På semester med Lady GaGa (18.00)

Att vara så pass tlött efter tidigt uppgång + taskig wifi-mottagning = försämrat bloggande (förhoppningsvis blir det inte en vana, men ett tips är väl att gå in på bloggen lite senare på kvällen för att få rykande heta inlägg).
I morse var vi som sagt i Prenzlauerberg och tittade på vår lägenhet, den var så dödsläcker att vi flanerade runt resten av morgonen, höga på extas. Den är megasnyggt inredd och de har en fullspäckad bokhylla med super-mega-toppen böcker (bland annat biografin om Harry Potters liv, del 1), massa vinylplattor + coolt högtalarsystem och på hörnet av kvarteret (dörren brevid) ligger ett huvamysigt supertyskt bageri där de serverar gott starkt kaffe.
Resten av förmiddagen promenerade vi runt i Prenzlauerberg (som är hur toppen som helst) och sedan har vi flanerat runt Alexanderplatz och några Mitte-kvarter. Till exempel köpte jag en snygg ring, åt massa god mat och drack drycken stöl :D

Nu har vi sovit i typ tre timmar och skall väl snart bege oss ut för att äta igen. Än så länge överraskar växer bara Berlin i mina ögon, som Matilda sa "det kanske är bättre i berlin trots allt?".


Våren har kommit till Berlin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0