BPO

BPO igår var helt galet. Vi stod i kö nästan två timmar för att komma in (vi var så fulla att vi inte märkte att det var jobbigt), väl inne var det så mycket folk att det inte ens gick att dansa. Det blev mer ett slagfält. Hela hogwarts indiekidz slogs om att få ösa mest på dansgolvet. Jag trycktes in till mitten och kastades runt som en liten vante. Helt galet. Jag hade svept två honungsöl på mindre än fem minuter och fortsatte drickandet i en osund takt.

Efter fem honungsöl började jag undra varför jag inte var full. Efter sju öl sa jag bestämt "jag vet att jag är full, men varför känner jag det inte?". Så här i efterhand förstår jag att jag var tillräckligt berusad för att inte ens minnas mitt namn och för att sitta på asfalten, vrålsjungandes Bohemian Rhapsody. Jag cruisade iväg genom natten till en annan sovsal än min egen, där jag höll låda om vilken fantastisk utter jag sett på tisdagsmorgonen, drack mer stöl och tvingades kryssa när jag gick, för golvet lutade så mycket.

BPO's 9årsjubileum var fantastisk. Önskar att jag kom ihåg mer. Nu är jag fortfarande bakis. Jag har fått nässelutslag. Tydligen är jag allergisk mot andra människors svett. Mitt ansikte ser ut som köttfärs.


Bildsökning Baba Sonic på Google. MEN DET ÄR JU DANIELLE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0