Once Upon A Dream

Evig Disney-älskare och Lana Del Rey-megafan som jag är kan jag självklart inte låta bli att tvärälska den här coverversionen av Once Upon A Dream som är inspelad till nya Törnrosa-filmen Maleficent som kommer ut i vår. Självaste filmen verkar såklart vara fett jävla dundertrist och ser mer ut att vara en ursäkt till att se Angelina Jolies käkben i kvartsprofil i två timmar än något annat.

Tur att musiken verkar lovande i alla fall!
 

Listan

En bild på dig som inte är så hemskt fördelaktig:

Efter några dagar i Italien för några somrar sedan. Jag har ungefär lika bra pigment som Voldemort och tvärsomnade i solen (förstås) och blev JÄTTEbränd. Hade så himla ont och tyckte synd om mig själv hela tiden.

En bild på dig som är mer fördelaktig:


Alltså när jag fick till den här perfekta frisyren och var skitsnygg i ungefär två timmar innan jag fick hårvärk och var tvungen att ta ut alla miljarders hårnålar jag tryckt ner i skallen.

Vad har du gjort idag:
Gick upp 07.30, gjorde lunchlåda och fruktlåda, fiffade till mig lite extra (herrooow first day back 2 sch00l lixom) och var i skolan vid 8.45. Hade lektioner till 16.00 sen repade jag med MITT BAND(!!!) för första gången. Det var sjukt kul och jag är mer än taggad på fortsätta lira. När jag kom hem vid 20.00 lagade jag middag, såg sista halvan av Adventureland och nu ligger jag här i sängen och fryser. 

Och igår:
Igår kom Danny hit på morgonen. Vi åt brunch och skulle egentligen gått ut på något event, men det regnade så förfärligt så vi gömde oss i min varma lägenhet istället. Vi hade hemmaspa (fick mina tånaglar målade, tyckte han gjorde ett bra jobb för att vara första gången någonsin), såg ett par filmer, sov lite och gick tvärs över gatan för att beställa lite etiopisk mat till middag. Helt perfekt söndag.

Mango/hallon-smoothies från gårdagens brunch. Jag housewifeade till det rejält.

Vad har du för framtidsplaner:
Tänkte att jag kan börja med att ta min examen nu i vår och sedan ta över världen? Nej oj, jag vet inte riktigt, får lite existentiell ångest av att tänka på framtiden just nu eftersom jag måste börja fatta STORA beslut.

En bild från i somras:

Vi kan väl dra till med två från bröllopet i Champagne i somras. Liksom vingårdarna i solnedgången och ingen jacka♥

Vilken är din senaste googling:
"
2nd base dictionary" Helena har nämligen flyttat till Illinois för att gå på college en termin. I lördags hade hon sin första amerikanska dejt (PRECIS SOM I EN COLLEGEFILM) och vi frågade om hon skulle låta honom gå till 2nd base men kom snabbt på att vi inte var riktigt säkra på vad 2nd base egentligen innebär.

Vad står det i det senaste meddelandet du fick på Facebook: 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (från min mamma...)

Vad åt du till middag idag:
Sallad med öh olika sorters salladsblad, körsbärstomater, paprika, rårivna rödbetor och två pocherade ägg. #dietonpoint som alla töntiga fitnesskonton på instagram skulle säga.

Vad köpte du senast?
Köpte en påse grapefrukt, apelsiner och bananer hos min pound-a-bowl-kille.


Lever som sagt numera ett sjukt hurtigt fitnessliv i ett desperat försök till att styra upp mitt liv och kämpar varannan minut mot lusten att ta bussen till hummingbird bakery och beställa en av varje sort (Hah! Som att jag skulle ha råd med det). Istället för att ge in för frestelsen gnager jag uppgivet på en grapefruktbit och tänker på bättre tider.

Vad skulle du vilja lära dig?
Skulle vilja lära mig photoshop och kanske in-design så jag kan göra snygga affischer, omslag och sånt till min artistsida.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
Engelska har alltid varit mitt bästa ämne och också det jag tyckt är roligast. Jag hade också väldig tur med englesklärare både i högstadiet och gymnasiet. Har liksom alltid haft väldigt inspirerande och skojiga lärare som har gett oss roliga uppgifter. Förutom engelska så var jag en hejare på biologi, kemi och fysik i högstadiet och i gymnasiet gick det extra bra för mig i psykologi, nutida konst och kultur- och idéhistoria.

Kan du åka skateboard?
Alltså jag hade en period i åttan-nian när jag åkte lite skateboard men jag blev aldrig bra för jag tyckte det var lite för farligt. Minns att jag liksom aldrig vågade åka ner för långa backar och liksom mest bar omkring på min skateboard och tyckte att jag var lite alternativ.


Tycker den här gifen från Napoleon Dynamite väldigt väl representerar mina skateboardskills.

Den bästa frukten är:
PERSSIMON! Den ultimata frukten som smakar som en perfekt blanding av alla de godaste frukterna på samma gång.

Och den bästa grönsaken:
Älskar verkligen alla grönsaker...om jag utesluter rotfrukter och avocado (för de räknas nog inte som grönsaker) så är det kanske spenat. MEN VAFAN ALLT ÄR JU SÅ GOTT! TOMATER, GURKA, AUBERFUCKINGGINE, ZUCCHINI,  KRUSKÅL, RUCCOLA, MAJS, KRONÄRTSKOCKA, JORDÄRTSKOCKA, LÖK LIKSOM ALLA SORTERS LÖK(fast oj de kanske inte räknas heller?)!!!! Tror det här är den svåraste frågan jag någonsin fått i hela mitt liv.

Den bästa osten:
Parmesan

Och den bästa gröten:
Havregrynsgröt

Är du en bra sambo:
Alltså jag har aldrig bott med en partner på riktigt, men jag har ju bott med Felicia i nästan tre år nu så jag kan ju gissa på hur det skulle vara om jag bodde med min kille.
Jag är liksom bra på att ha fint omkring mig, gillar att piffa till det och tycker det är kul att laga mat så jag tror jag skulle vara en mysig sambo. Tror min största flaw är att jag ofta tycker att folk ska förstå precis vad jag tänker utan att jag ens gett en liten hint om vad jag tänker och kan därför ibland bli helt "MEN ÅH DU FÖRSTÅR JU INGENTING OCH DU HJÄLPER ALDRIG TILL" när jag kanske aldrig bett om hjälp. 

Det grövsta brottet du har begått är:
En gång provade jag ringar inne på H&M och kunde inte få av en av dem och liksom drabbades av panik. Tyckte att ringen var ganska ful så jag ville liksom inte säga till för jag tänkte att de skulle tvinga mig att betala för den så jag stoppade ner handen i fickan och gick rakt ur butiken. Kände mig sjukt kriminell.
Men när jag tänker efter så är det väl ett värre brott att gå ut med falskleg när man är 16, förfalska anteckningar och jobba svart.

En bild på förra årets bästa dag:

Midsommaraftonen vid kusten i den lilla orten Fairlight. Vid en öde strand slog vi upp vårat tält, berget bakom stängde ute resten av världen och vi var ensamma. Bara vi, tidvattnet, och de pastellfärgade molnen.
 

Hösten ni aldrig såg


Jag hade spelning på The Water Rats och Felicia fyllde år och vi firade med världens smaskigaste pannkakstårta.


Jag repade en del hemma hos Hanna som har Londons fetaste utsikt, och på vägen hem bytte jag alltid buss vid ett glittrande Trafalgar Square.


Tasha hade releaseparty för sin hitskiva Gather And Run. Hanna var förband och jag spelade trummor och sjöng stämmor i hennes band.


I Walthamstow bygger de ett nytt lägenhetskomplex och vi passade på att vandalisera lite.


Det blev några dimmiga kvällar ute i Dalston med det här sköna gänget. Alltid med förfest hemma hos Arianna och Joe.


Jag och Felicia hade middag med en massa coola brudar för att ha intellektuella konversationer och debatter. Efter några timmar fick jag och Marie nog och kollade på "cats stealing dog beds" på YouTube.


Lisa flyttade till London från Melbourne och det blev kombinerad housewarming och födelsedagsmiddag när hon fyllde 25. Hon hade slagit på stort och bakat prinsesstårta. GOTT!


Det blev höstkallt och jag bakade världens godaste (och snyggaste???) paj gjord på sötpotatis, purjolök, morötter och en massa andra smaskigheter.


Adam hälsade på tillsammans med sin lillebror Peder. Vi mös på stan och spelade alfapet på pub.


Jag spelade på Songwriter's Circle med det här coola gänget. Polly kommer ju bli megastjärna (jag menar, hon är 18 och har redan varit förband åt Muse på Stade de France) och Denai Moore är ju redan superstar, så jag kommer nog behöva rama in den här bilden som bevis på att jag faktiskt är kompis med de här tuffingarna.


Min älskade mamma kom och hälsade på. Vi åt lunch på Wahaca, gick på London Zoo, tittade på skojiga filmer och gick till världens bästa fot-tant på Chapel Market för att fixa fötterna. Typiska lyx-grejer som man bara gör när mamma hälsar på.

Felicia och jag gick på dejt på Rasa. Bästa vegetariska syd-indiska maten i hela London. Allt på deras meny är gott! Det ligger i Stoke Newington och om man hellre äter kött kan man gå till Rasa Travancore som ligger tvärs över gatan.


Första torsdagen i månaden har de flesta gallerier öppet till sent på kvällen. Just den här första torsdagen så bestämde Danny och jag att vi skulle hinna med så många som möjligt (utan att skynda ut från utsällningarna) och jag tror vi hann med 6 gallerier. Vi hade nog hunnit fler om det inte varit för att den sista utsällningen var fyra våningar med massa videokonst. Hursomhelst så var det himla kul och sjukt kulturigt. Älskar ju kultur! 
Det här fotot var jag tvungen att ta en bild av för det ser precis ut som hur min kompis Molly skulle sett ut om hon hade hänt på 70-talet istället för nu.


En annan date night på thairestaurangen Rosa's vid Spitafields Market där de har väldigt god mat.


Songwriter's Circle på The Paradise när Alex spelade och en annan spelning på Floripa i Shoreditch.


Mysko techno och hårdkokt power-punk på Catch.


November var solnedgångarnas månad och jag hängde med Nadine på Yumchaa i Camden.


Pub Thursday med bästa Harry och Nathan.


En annan pubvistelse, här med Bobby och Amy på The Old Queens Head. Deras veggie roast är sjuuukt drömmig.


Vi lärde oss allt om olika indiebolag och efter det hoppade jag på tåget till Manchester för omgång nr 2 i studion.


Det var väldigt stressigt men också himla kul förstås. 


Alltså OJ vad jag älskar det här pianot! Mina arma pianofingrar verkligen törstar efter riktiga tangenter och det där liksom djupa ljudet och vibrationerna när noterna fladdrar runt i pianot. ÅH! 

Sen blev det december. Granen åkte upp och vi gick på superkul julspelning på The Hackney Attic (alltså högst upp i biografen som heter Hackney Picture House). Den var fyra timmar lång och de lyckades klämma in 22 artister.


Jag såg Thea spela på The Jazz Café i Camden och åt middag med Stefan vid St Katherine's Dock som ligger typ vid Tower Bridge.

Sen var det dags för att köpa julklappar och jag var lite frustrerad över de olika valen jag hade när jag letade efter presenter till mina brorsbarn Gustav och Ingrid. I den här affären fanns det liksom en hylla med leksaker och alternativen var antingen vapen, vapen, vapen, iron man, drake med iron man-motiv, vapen och monster trucks ELLER ponnyhästar, Barbiedockor i rosa, prinsessgrejer, låstsassmink och vad som helst egentligen som kan tänkas var rosa, glittrigt och med lite fjärilar på. Det fanns inte ens ett vanligt pussel med typ djurmotiv. Det är liksom antingen DEATH BY ROBOT GUNS eller fairytale butterfly magic pinkness. 
Till slut gav jag upp och köpte fingerskateboards och en ponny. Paketen blev fint inslagna i alla fall...
 

Jag bytte dissetation-ämne i sista minuten och ett tag kändes det som att jag bodde på British Library. Under min research upptäckte jag till min förskräckelse att de flesta böckerna var som att läsa matteböcker.


Lagade mycket olika sorters soppor beroende på vad min pound-a-bowl-kille hade i lager. Till exempel lagade jag världens godaste rödbetssoppa. Ska lägga upp recept snart! Väldigt lätt och supersmaskigt.

Sen hälsade pappa på ♥ Vi fick julstämning av all julskyltning, gick på puben mitt på dagen och traska runt på Winter Wonderland.
 

Jag gjorde en musikvideo av alla små filmsnuttar jag fångat under sommaren och sa hej då till ett väldigt juligt London för att åka hem till Sverige en stund. 

And on Wednesdays we wear pink

 
 
Alla källor finns som vanligt på min tumblr.
 

FAN VA COOL JAG ÄR

Eller alltså det är ju svårt att känna annat när man står och rockar loss på elgitarr och sjunger tills man tappar rösten. 
Stefan har lånat ut en av sina gitarrer till mig (pga han har så många att han inte har plats för dem längre) och jag passar på att lira hur mycket som helst. Ikväll har jag årets första spelning och jag är supersugen på att ta med den, men kommer troligen fega ur eftersom jag fortfarande är lite ovan. 
 
I alla fall. TITTA VA TUFF JAG ÄR!
 
Övar på coolfejset. Man kan ju inte se ut som en himla tönt när man ska rocka loss på scen.

Önskelistan

Men oj, jag fyller visst år snart. Eller, tja, allt är ju relativt, men det känns som att jag knappt kommer hinna nysa innan det är den 8:e februari och jag vaknar upp som en rockstar på 23 jordsnurr. 23. Vilken ålder.

Hursomfuckinghelst så tänkte jag dela med er av min önskelista. I verkligheten kommer jag mest önska mig pengar så jag har råd att spela in nästa skiva, men man måste ju alltid drömma lite och då kan man passa på att drömma stort. Man fyller ju ändå bara år en gång om året tills man dör.



1. Den här fina killskjortan från Whyred. Blir gudars skymning-kär i det här mönstret! Tänkte först att Danny skulle vara himla het i den men kom snabbt på att jag hellre vill ha den själv. Den skulle vara så snygg med precis allt i min garderob.


2. En liten skivspelare i grann färg. När jag är hemma i Sverige lyssnar jag nästan bara på vinyl och jag saknar det verkligen när jag är här i London (just den här är från Urban Outfitters). 

3. En spexig kudde i granna färger, den är också från Urban Outfitters. Vad är livet utan spexiga kuddar? 
 
 4. Hudvårdsprodukter från & Other Stories. Särskilt deras body lotion som heter "Flannel", den är helt överdrömmig!
 
5. Kom på att den här skönheten från Svenskt Tenn finns! När jag gick i gymnasiet tyckte jag att den var det snyggaste i ungefär hela världen. Det är den ju faktiskt fortfarande! 
 
6. När man ändå är inne på Svenskt Tenn kan man ju passa på att köpa en massa kuddar också. Alla tryck har ju mina favoritgrejer på sig, dvs, blommor, frukt och elefanter:
 
7. Ett litet minidragspel vore ju så himla fint att ha. Sist jag var i studion fick jag spela lite dragspel på en av låtarna, men jag kan ju inte så mycket och jag skulle himla gärna lära mig spela ordentligt.
 
 
8. Den här tjusiga kudden från Lagerhaus är också kanon. Tänker att om man är lite fixig så kan man kanske göra sån själv med lite vitt tyg och svart/grå tygfärg.
 
9. Ok det blev en himla massa kuddar men jag har ju nästan inga så det skulle ju behövas. Den här är en del av ikeas serie Stockholm.
 
10. Matilda sa en gång till mig "men Katarina, du behöver ju inte köpa varenda mockajacka i hela världen" vilket man kan tycka är en helt rimlig sak att säga...men jag har faktiskt ingen svart mockajacka och DEN HÄR ÄR JU FÖR LÄCKER! Midjekort, fransig och svart som döden! GE MIG!!!! ♥
 
11. En juicemaskin (press?? vad säger man??) att matcha mitt nya gymliv med. I London kan man ju ha råd att pressa eget eftersom det är så billigt med frukt och grönsaker. Pound a bowl for the win.
 
12. Den här überfina sommarkjolen från Forever 21 vore ju hur bäst som helst att ha nu när allt är så grått och man vill börja vårpeppa.
 

13. Den här outfiten, också från Forever 21, är ju kanon! Vet inte hur snygg jag skulle vara i den, men man kan ju alltid drömma. Kan passa på att önska mig tatueringen också. 

14. Sist men såklart inte minst, en semester, helst till en medelhavsö med så få turister som möjligt.

Neville Longbottom ain't got nothing on you

Ibland älskar jag saker som händer på facebook.
 

What is love

Min lärare Tamara har startat ett nytt projekt som hon kallar "Malka". Hon har nu släppt en cover som en liten teaser på hur det kommer låta sen när första plattan släpps. Inte är det vilken cover som helst heller, utan det är den asfeta megahiten från 90-talet: What is love.
 
Jag är helt kär, kan liksom inte låta bli att trycka på repeat.
 

Alex + Leslie, sagobröllopet vi aldrig glömmer.

 Alex och Leslie har precis lagt ut videon från deras bröllop som jag var på i somras. Alltså det är så fint och jag blir så överdjävulskt lycklig av att se mina fina kompisar såhär förbannat finkära. Kompisar som gifter sig är helt klart min nya favoritgrej.


NU JÄVLAR

När man spenderat fyra dagar instängd i lägenheten för att marathonskriva en uppsats är det ganska lätt att man snabbt fövandlas till något slags agrofobiskt träsktroll som vägrar ta av sig pyjamasen. Men igår vid midnatt så skickade jag iväg den förbannade uppsatsen och i morse när jag vaknade tog jag en dusch, borstade håret, slängde på lite smink och tänkte "men ja, här är jag ju". Som om jag försvunnit lite grann och faktiskt förvandlats till ett riktigt träsktroll.

Nu. Nu tänker jag ta ledigt i några dagar. Gå på bio en miljard gånger, dricka vin och kanske slå någon på käften. Eller nej det är klart jag inte tänker slåss, men kanske dansa!  

 

Related Artists

 Eftersom det endast är 10 timmar kvar till min deadline så försöker jag självfallet göra allt i hela världen förutom att skriva de 2000 ord som saknas. Det är såklart dåligt för min uppsats, men min bristande akademiska diciplin gör att bloggen får lite extra uppmärksamhet. 

Tänkte dela med mig av en ASBRA spellista jag gjorde för några veckor sedan. Det är en samling låtar av artisterna som kommer upp på Spotify om man går in på min artistprofil och klickar "related artists". Blev så sjukt stolt över hur mycket bra musik som kom upp. Nästan som att jag förväntade mig att det skulle stå "sorry, Spotify can only compare you to poo". Tur att det istället kom upp schyssta artister som Amason, Alice Boman, Theo Berndt och Psychologist. 

"Blueberry Clouds" av Theo Berndt och "Comes In Waves" av Psychologist är nog mina favoriter. Vilka är dina?

Pop danthology 2013

Det här är kanske jättetöntigt och jag gillar inte ens en tredjedel av låtarna, men ÄLSKAR ÄNDÅ SÅNT HÄR. Det finns så många ruttna mashups på youtube (tack Glee för att du förstört internet) men den här är riktigt välgjord och man kan liksom skratta lite åt hur mycket rutten popmusik det finns samtidigt som man inte kan låta bli att digga alla bra vändningar och schyssta övergångar. Mot slutet blir det ju helt crazy!

I have no idea what I'm doing

I morgon ska jag alltså lämna in mitt första utkast av min dissertation (alltså typ C-uppsats fast coolare eftersom det är på engelska). Jag förväntas lämna in 6500 ord och har än så länge...inte ens hälften. Det går så fruktansvärt långsamt eftersom jag inser att jag inte gjort tillräckligt med research och måste läsa en miljard böcker innan jag kan skriva något intelligent. 
 
Det känns tufft och mest av allt vill jag lägga mig ner i sängen, gråta lite och sen kolla på alla Harry Potter-filmer 20 gånger om. 

Den här bilden postade Hanna i vår klassgrupp på facebook. Jag tycker den helt perfekt beskriver mina känslor just nu.
 
 

2013-listan

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?
Jag startade eget skivbolag och släppte min första skiva förstås.

Bild från releasefesten.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Stickan och Ylva fick ju deras lilla kille för några dagar sedan som ska heta Zlatan i mellannamn och Josefin fick lilla Elvis. 

Vilka länder besökte du? Bara Sverige. Det är ju inget fel med det förstås men jag har en sån otrolig längtan efter att åka ut i världen och upptäcka nya platser men det är svårt att ha råd och ha tid när alla pengar går till hög londonhyra och studiotimmar. 

NÄMEN HALLÅ! Kom precis på att jag visst var i Frankrike i somras på Alex och Leslies bröllop! Glömde liksom bort eftersom vi bara var där en dag.

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?
Lite fler äventyr, resor och knäppa fester.

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
Nu minns jag förstås inte vilket datum det var men jag kommer aldrig glömma Bruce Springsteen-konserten. FY FAN VAD DET VAR BRA!

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Att skivan hamnade på iTunes topplistor i Canada och USA ovanför Bob Dylan och Leonard Cohen, och att de marknadsförde min musik så mycket. Högpunkten var att se den stora jävla headern med mitt omslag på och att få vara listad bredvid coola personer som Daughter, Jay-Z och sånt.

 

 
ALLTSÅ ALLT DET HÄR HÄNDE! Folk från Kanada och USA twittrade till mig och trodde jag var värsta kändisen. Lilla jag bredvid Regina Spektor, Matt Corby, City & Color, Civil Wars och mitt favoritband The National. SÅ JÄVLA STORT! Så här i efterhand ser mitt omslag lite tråkigt och enkelt ut, men på samma gång tycker jag ändå att bilden står ut bland alla andra. Kanske avskalat är bra när man tittar på massa små bilder samtidigt?

Och din största framgång privat?
Att jag inte fegat ur en massa. Har tackat ja till det mesta och vågat satsa på saker som är viktiga.

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra, studiotimmar och flygbiljetter till Sverige.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Flytten till Caledonian Road. Det hade blivit så dålig stämning i vår gamla lägenhet med vår gamla rummis så det var skönt att börja om från början. Fast bäst av allt var att Danny följde med till Sverige över jul. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Royals av Lorde, Ride av Lana Del Rey och Easy To Love av The Jezabels

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Absolut gladare. Kanske inte haft lika många panikglada stunder, men tror det är för att allt har liksom varit lite bättre hela tiden vilket gör att de där stunderna när man är så glad att man inte kan andas inte blir lika kraftfulla.


Typisk panikglad stund på midsommarafton när jag och Danny campade på en öde strand.

Vad önskar du att du gjort mer?
Skrivit fler låtar, tränat mer och spelat in musikvideor.

Blev du kär i år?
Jag är ju himla kär i Danny förstås, men det var ju inte nytt för året, även om det ibland känns som att man blir nykär varannan vecka.

Favorit-tvserie?
Alltså säsong 3 av Game Of Thrones var ju sjukt jävla spännande men nya favoriten är helt klart Orange Is The New Black.

Bästa boken du läste i år?
Läste om Everything Is Illuminated och blev alldeles sådär hjärtklappig när jag hade läst klart den. Hade liksom glömt bort hur mycket jag älskar den. Av böcker jag inte läst tidigare så var nog The Glass Palace av Amitav Ghosh bäst.

Bästa filmen du såg i år?
Älskade verkligen Saving Mr. Banks. Lite töntigt kanske men den var så himla himla bra. Blev också helt förälskad i Stoker.

Den maträtt du åt oftast 2013?
Säkert linssoppa. Gör alltid olika varianter på soppa med röda linser i. Billigt, smaskigt, lätt och mättande.

Något du önskade dig och fick?
Önskade till exempel att det skulle gå bra för skivan och det gjorde det ju.

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Jag var ledig från skolan och förberedde hela dagen inför min födelsedagsfest som jag skulle ha på kvällen. Handlade massa mat och bubbel och bjöd mina bästa londonpersoner på party.

Felicia och Nathan på mitt födelsedagsparty.

Högsta önskan just nu?
Att Sverigedemokraterna åker käpprätt ut ur riksdagen och in i helvetet.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Fred på jorden och lite mer pengar kanske.

Vad fick dig att må bra?
Danny, han är klippan i stormen.

Vem saknade du?
Prick alla mina sverigepersoner. 

 
De bästa nya människorna du träffade?

Oj det blir en lång lista. Men jag tror att Noémie och Andy kommer bli två nya bffs. Är också himla glad över att jag och Arianna har blivit bra kompisar.


Arianna till höger om mig. Hon är hur festlig som helst.

Mest stolt över?
Jag vet att det har varit mycket tjat om det nu i den här listan men alltså... SKIVAN! Att den blev klar, att den kom ut och att den gjorde så jävla bra ifrån sig. Känner för första gången i mitt liv värsta YES-känslan. Liksom jag gjorde det här helt själv och känner mig som Glen Coco.

BOOM!

RSS 2.0