Livet genom photobooth

Hej hej! Nu sitter jag på planet på väg mot Sverige för min födelsedagshelg. WOHO! 

Jag kikade igenom mitt photobootharkiv häromdagen och tänkte dela med mig av alla meningslösa selfies jag inte visade mellan augusti tills nu. Hare så kult!


Slutet av sommaren verkade det som jag hade sjukt mycket attitydproblem. Tror det var frustrationen över att inte ha ett jobb mer än att locka håret och laga mat.


Åkte tåg till Manchester

Hade ganska ofräscha toppar och utväxt ner över halva skallen efter ett helt år utan frisörbesök (nu är det typ två decimeter kortare :(((((( ).


Satsade på glammiga vibbar till Robyn och Kirsties bröllop.


Var väldigt väldigt bakis (troligtvis dagen efter bröllopet).


Försökte mig på lite låtskrivande efter alldeles för lång vila.


Den sanslösa hettan fortsatte och jag var helt besatt av iskall läsk.


Blev erbjuden lärarjobbet och bestämde mig för att jag behövde seriösa saker som seriös portfölj, seriös anteckningsbok och seriösa färgpennor.


Och seriös polo...


och seriösa tanttrosor (OH MY LORD SÅ SKÖNA! Köpte sex par och har nästan inte användt något annat sen dess).


Hösten kom och jag försökte mig på någon slags backslickstil? Sjukt oklart.

Min farmor blev sjuk och jag var så här ledsen.


Införskaffade en ny seriös kjol till mitt seriösa lärarjobb...


...och såg ut så här på första dagen. Kände mig mkt mkt läcker och mkt mkt seriös. Nästan så jag kände mig som Elle i Legally Blonde.


Farmor dog och jag var så himla himla ledsen hela tiden. Stackars Danny visste inte riktigt vad han skulle göra för att trösta men en dag kom han in i sovrummet och sa "I made you a love bee" och  gav mig den här piprensarsaken. Jag grät och skrattade och kände mig glad för första gången på vad som kändes som en evighet. Han är så tokig min kille.


Ja den här backslicklooken som jag försökte mig på känns väldigt konstig nu när jag ser tillbaka på det men uppenbarligen diggade jag det rejält när det begav sig.


Tjingtjong så var jag hemma i Stockholm och gjorde mig redo för gigget på Cirkus.

Snap, tillbaka i London för att hämta begravningskläder.


Dresscoden på Lush är ju vad som helst så länge det är svart och vitt så jag såg till att plocka fram allt svart och vitt i hela garderoben.Hittade hjärtformad paprika och klädde ut mig till heart eyes emoji. LIKT VA?!


Jag tränade fett mycket och åt vettiga pre-workout snacks.


Lyckades få till det perfekta håret till min examen och kände mig så jävla boss men gick ut i vinden och sabbade det på en kvart (förstås).


Hade skypekonferens med en annan lärare precis i den här ställningen och kom på efteråt att strumporna hängde på elementet. DOH.


Bodde på hotell i Wales inför elevernas tenta och kände mig sjukt glammig.


Köpte fräscha sneakers.


Reafyndade den här klänningen på & Other Stories och kände mig som om jag hörde hemma i American Horror Story: Coven. 


Ja jag gick lite bananas på julrean och köpte även den här sjuka silverkjolen som är alldeles för tajt för att sitta i men är 100% fabulous så länge man står upp och håller in magen.

Och jag kunde förstås inte låta bli att köpa de här HP-strumporna. DE KOSTADE JU BARA 1 PUND!


Livet kändes stressigt och jag var allmänt...beklämd? Galen? Jag vet inte riktigt.Varje lärardag är som en ny chans att klä ut sig. Det känns liksom som att jag lajvar cool lärare (fattar liksom inte att det är på riktigt) och filar jämt och ständigt på den perfekta looken. Min senaste favorit är den här med slapp t-shirt, kostymbrallor, kavaj, halsduk och cowboyhatt. 

Tror jag måste låtsas att jag är på lärarlajv för när jag inser att det är på riktigt och hur mycket ansvar jag har blir livet lite för läskigt och allvarligt. 

Working 9 to 9

TJENIS!

Jag sitter på tåget mot Cardiff för att undervisa mina onsdagslektioner på The University of South Wales. Det är nionde dagen i rad som jag jobbar och min hjärna känns som en blandning av flubber och rinnig äggröra. De senaste veckorna har varit sjukt hetsiga och jag har med nöd och näppe fått schemat att gå ihop. The Institute erbjöd mig fler timmar på skolan för några veckor sedan och jag tackade självklart ja, men det innebar att jag jobbade minst sex dagar i veckan och det är ju förstås inte hållbart så från och med nästa vecka kommer jag bara jobba på lush två dagar i veckan (istället för fyra). Då får jag en relativt normal arbetsvecka på 5 dagar.

Rent ekonomiskt skulle jag klara mig på lärarlönen men problemet är att man inte får någon betald semester eller inkomst under skolloven så det känns skönt att ha Lush som en extra trygghet. Dessutom trivs jag ju väldigt bra där. Alla är så galet trevliga och det är en väldigt stimulerande arbetsmiljö.

Hur som helst, jag ser fram emot mer vettiga arbetsdagar och mer fokus på min lärarroll. Tills dess tillåter jag mig själv att vara lite utbränd och lugnar ner stresshjärnan med att titta på den här videon två hundra gånger.


69 days, 17hrs, 38 mins

Jag gjorde precis något helt crazy. Jag bokade en biljett till New York!!! Jag som inte haft en spänn över till något annat än hyra och mat på fem år har helt plötsligt börjat tjäna lite pengar och då tyckte jag det var helt rimligt att lägga allt på en flygbiljett för en halv miljon (typ). Men det är lugnt för OJ OJ OJ va kul jag ska ha det och som min kära vän Helena säger: 

"Det är aldrig dyrt när det är värt".


Helena och Helena (rådgivaren Helena är hon till höger) var tvungna att vara med på Skype för att se till att jag inte fegade ur.


Och jesus va glad och pirrig jag var när jag tryckte på den sista knappen. 


Nu är det bara 69 dagar kvar tills vi åker. HEJA SEMESTER OCH ROCKIGA BESLUT!
 

RSS 2.0