Idag tokälskar jag livet

Megatrevlig kväll. En dubbel espresso senare sitter jag här med det sista av tentaplugget och en dokumentär om transexuella män i Iran.

Trots tentastress och dödsångest älskar jag mitt liv väldigt mycket just idag.


Dagens tre to do

1. Lunch på Birger med SATC-tjejerna
2. Plugga järnet
3. Fira farmors födelsedag (hon fyller 93 idag)Give it up for Herbalicious!

Idag fyller världens bästa Helena Herb, gängets okrönte divadrottning, åldersåldern 20!!!!!! Åh GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Vi har hållt ihop ett tag nu... det märks liksom om man tittar på de här bilderna.
YEAH! Growing strong since 2005!

Det är ganska uppenbart vem som är snyggingen av oss två.

Världens elakaste men ändå världens finasteInte alla har en syster som är världens bästaste, men det har jag. Även fast hon är sämst ibland så är hon oftast bäst.

Septembermorgnar vi minns


Världen precis utanför Gryffindortornet.

JAY SMITH <3

Okej jag är kär i idol-Jay, det är vad magkänslan säger. Jay Smith är helt klart mannen i mitt liv och höstens olyckliga förälskelse, mestadels baserat på följande punkter.

- Han är en slusk som ändå verkar ha bra känsla för personlig hygien.
- Han känns som en kille med imponerande whiskeyskills
- Han sjunger som en gud
- När vi blir ihop kan han sitta på fotändan av min säng och spela the Calling-låtar
- Vi kan dricka öl på Gröne Jägaren och låta bli att prata, bara se varandra i ögonen och känna.. yeah.. rock
- Om vi gifter oss skulle vi vara Mr & Mrs Smith

Helt klart bara bra anledningar till att vara kär i Jay Smith. Tyvärr har Skalet gjort en stalker-check på honom och sett att det bor en tjej i hans hus som också heter Smith... hon är född samma år men inte samma dag.. syster är därmed uteslutet... kanske är det en fru... i sånt fall är det här redan nu en megaolycklig förälskelse.


http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1836444&selId=1.924472&currPage=0
Asså Jay... sååååååååååå bäst.

Vem är jag kär i?!??!?

Har svårt att bestämma mig för vem jag är mest kär i, idol-Simon eller idol-Jay. Jag tror Jay. Men jag har inte bestämt mig än. Får se om en halvtimme när jag inte är lika mätt, det är så jobbigt att bestämma sig när magen är full av mat och inte magkänsla.


Ang akvarellhösten

Ååå vilken toppen pluggdag, tänk att det kan vara så kul att gå i skolan ibland!
Vi har haft jättebra diskussioner, lärt känna varandra lite bättre och jag har fått massa nya kompisar! Vi satt i skolan i flera timmar och efteråt promenerade jag från skolan hem till ön tillsammans med två av mina nya kompisar. Vi tog den där asafina vägen genom Stora Skuggan och hela det där skogsköret, ni vet där allt ser ut som en magisk akvarell. På en bänk vid den lilla sjön satte vi oss för att bli uppfyllda av hur fantastiskt allt var där i skogen, med höstsolen som målar allt till guld, hur underbart som helst... sen ställde sig ett rådjur några meter bort och det blev alldeles för skrattretande för att inte bli cynisk och tycka att hela situationen var väldigt töntig.

Nu insåg jag att jag sagt "vi" alldeles för många gånger, men det känns väldigt skönt att kunna säga "vi på universitetet", det betyder att man har kompisar och att man är lite mindre ensam.

Heja kulturell tillhörighet!

Nu är jag inspirerad och tänker skita i tentaplugget en stund till förmån för låtskrivandet!

Breakfast, Frühstück, Frukost

Katten och jag delar på en macka i sängen, bullarna är nerpackade i chica påsar och jag är bara två sprut parfym från att vara redo för skolan.


Är man pretto nog att anorda studiecirkel och baka bullar så är det fan läge att sätta på sig en skjorta. Omg, jag är BB... granny fashion nästa.

Puss och kramsuget

Är det inte lustigt hur puss och kramsuget alltid lyckas slå till så här en kvart innan midnatt. Inte blir det lättare av att släcka lampan och tänka på att man måste till skolan snart. Usch, usch, usch, jag vill helst bara frysa tiden i en vecka eller två och ge mig själv lite tid till att åka på äventyr, hitta lite puss & kramresurser och kanske skriva en låt eller två utan att få dåligt samvete för att jag inte pluggar.


Fan, fan, double fail.

Två steg till total fail.

1. Köpa fel jäst, dvs matbrödsjäst istället för sötdegsjäst.
2. Läsa fel på receptet och ha i 3 dl socker istället för 1 dl.

Första missen hade väl egentligen inte varit en särskilt big deal, eftersom den enda skillnaden mellan de två sorters jästerna är att matbrödsjästen inte fungerar så bra tillsammans med socker och det är ju inte så mycket socker i en bulldeg... så ja.. det blev en fail med mina extra 2 dl socker.... fan...

Nu tittar jag på en deg som ser mer ut som en sunkig samling vått toapapper än en faktiskt bulldeg. Fan.


Prettoprettopretto

Katarina "vatten över huvudet" Gunnerholm sitter här i eftermiddagssolen och förbereder sig inför bullbaket. Mjölet skall siktas, mjölken skall rumstemepreras och någonstans mellan jäsningen och gräddningen skall jag lyckas lära mig allt om Marx och titta på idol.

Varför utsätter jag mig för det här? Hela dagen har jag svarat på mail om tid och plats till alla som vill vara med. Jag använder i snitt fem smileys per mail och växlar mellan fraserna "Åh va kul att du vill vara med" och "Toppenkul, vi ses imorgon!!!". Shit, och nu skall jag baka 75 bullar.

Belsebub, Belsebub, Belsebub.


En mindre vacker dag kräver en mindre vacker K.

Thaiboda- drömmar som aldrig blev av

För lite mer än ett år sedan bestämde vi oss för att gänget skulle åka på semester till Thailand för att hälsa på Björn (eftersom han pluggar där och skall göra det i tre år till). Tillsammans skulle vi (11 av de bästa personerna i världen) hyra en villa och leka paradisliv i en vecka eller två. Vi skulle dricka billig sprit, röka limpor för 20 kr styck, plaska i poolen och ha chimpansbetjänter. Helt enkelt skulle vi leva som kungar!

Jag hade nästan glömt bort Thaibodaplanen tills nu när det står på facebook "on Friday at 10:45, Thaiboda". Det gör nästan lite ont i hjärtat att öppna eventet och inse att det aldrig blev av, för Thaiboda var inget tomt löfte, det var meningen att det skulle hända på riktigt. Ack, den eviga besvikelsen och det outhärdliga ljudet av drömmar som krossas likt skört glas.


Tänk om vi hade fullföljt planen! Då hade jag varit i full fart med att packa bikini och solkräm i denna stund. Kanske hade jag klagat över hur ont det gjorde att vaccinera sig eller drabbats av panik över att ha läst om alla giftiga ormar som chillar i Thailand. Åh, Thaiboda... nästa år kanske? Eller i ett annat liv?

Guilty pleasures

Steg 1: Skaffa eget boende.
Steg 2: Köp alla smaklösa inredningsprylar som är det finaste jag sett någonsin!!!


Vem skulle inte dö av lycka av att få komma på teparty hemma hos K!?!??!?! VA? Va? Så himla megatoppen!

Ja, ja, jag vet att jag äger!

Trainspotting, pepsi max, nytvättade lakan med doften gott och obegränsat med mysiga sms som trillar in i luren.

K vet hur man rockar en måndagskväll till tusen!Food Crayons

Världens bästa uppfinning- kritor som man FÅR äta!!!! De är tydligen jättenyttiga och går att rita med trots att de består av 100% mat. Fiffigt och säkert gott. 


De pulveriserar råvaror med stark färg och gosar ihop dem till matkritor... jag kanske inte är så skeptiskt som jag borde vara, men det är ju alldeles för megatoppen för att jag skulle kunna dissa det!

Tvärdör prettodöden

Okej... jag har precis bildat en studiecirkel för alla kulturvetare. Vi ska ses på onsdag och tentaplugga. Jag lovade att baka bullar.

Vem fan är jag?

Jag har redan blivit kallad "hurtig" och "fin" två gånger, snack om att jag har ju grävt min egen orockighetsgrav! Sen när har någon häftig person i världshistorien bildat en studiecirkel och bakat bullar till alla deltagare!?!? Helt klart är jag numera ocoolaste tjejen i klassen, eller möjligtvis töntigast på hela universitetet.

Åh, döden, döden, döden, varför är du så långsam?

Filmen vi alla minns, gesten jag kommer bli förföljd av resten av terminen.

In die Schule

I skolan lärde vi oss om Barbiedockor och Marx. Det var kul men jag har ont i min hand för jag antecknar så snabbt. Hej och hå, nu ska jag plugga, ikväll blir det bloggunderhållning.

Glöm inte att rösta, annars blir det ingen fest på lördag!!!

The fog on the Tyne is all mine

God morgon! Vet du vad som gör den extra god? Jo att Lindisfarne håller oss sällskap till frukosten!


Hihi, den megaspinkiga killen som spelar bas är min kompis Rod Clements när han var ung.. haha. Han måste gått på så sjukt mycket knark.

Nu kilar jag iväg till skolan och ska anteckna sjukt mycket, idag är sista föreläsningen innan tentan. Ouhf.

Äre du eller äre Zooey Deschanel

Vad säger ni? Har Zooey Deschanel skaffat sig en dubbelgångare här på Hogwarts i form av störsöta Marta Lindström!?

Kanske inte världens likaste på just de här bilderna, men jag lovar, det är som att skillnaden mellan socker och socker, dvs ingen, för båda är lika söta.

Paw, paw, pounce!

Idag bestämde jag mig för att jag inte behövde göra någonting. I princip har jag bara rullat ur sängen, snytit mig och ätit middag, annars har jag mest störgosat i mina hypersöta pyjamasbrallor och tittat på Mulan. Åh Mulan, vilken höjdarrulle! Den är verkligen bäst på alla sätt och vis!

Herre, nu kom mamma in i rummet och slängde en nogger i mitt knä, och nu ringde Adam. Jisses, det här är bästa söndagen någonsin!

Btw, bäst att ni blir lite bättre på att rösta annars blir det en väldigt tråkig fest på lördag. Skriv också så jag förstår vem det är som lämnat kommentaren, annars vet jag inte vem jag ska skicka inbjudan till.

Om ni inte vill rösta här så kan ni alltid maila administrationen på katarina.gunnerholm@hotmail.com.

CH-CH-CH-CH-CHANGES

Kamrater! På lördag händer något helt otroligt, mitthogwartsliv fyller nämligen år (ett år om man ska vara exakt)! Inte bara kommer det firas med galet mycket stöl, hjärtekrossande och störhård rock, det kommer även ske lite ch-ch-ch-ch-changes layout och innehållsmässigt.

Det är alltså nu jag undrar vad det är ni vill se mer av på bloggen? Mer skvaller, Harry Potter och tips? Eller kanske festbilder, outfittor och mer om hur det är att vara singel på Hogwarts? Är det dags att börja videoblogga och lägga upp lite schyssta tunes? Tävlingar med priser som "vinn en dag med K"? Reportage? Intervjuer med bloggkändisar? Kanske vill ni bara höra nostalgiska utläggningar om hur fantastiskt det var att vara barn, eller cyniska maratontexter om hur jobbigt det är att växa upp?

Ordet är fritt och rösten är viktigt, om det är något vi lärt oss den senaste veckan så är det väl ändå att alla röster räknas! 

Alla som röstar blir också inbjudna till bloggfesten jag håller i nästa helg för att fira ettårsdagen, PARTEY!


Toodeley!


Incredibly solitary

Jag hat-hat-hatar att ta farväl, det är det värsta som finns.

Nu jobbar jag på skivan som skall ge mig en grammis nästa år. Jag lovar.Man verkligen ser hur tung musik jag skriver, eller hur?

Hatar att säga hej då

Idag hinner jag inte med någonting, allt bara springer förbi och här sitter jag och gruffar "aldrig tur". Nu drar jag till Felicia för att säga hej då, imorgon flyttar hon till London där hon ska plugga i fyra år (jag är en sjukt ledsen tjej).


Så himla, himla, himla fin!


Åhnej, fast jo. Dream a little dream etc.

Shit, jag åkte hem med sista Hogwartsexpressen... fan va lame! Sen när bangar jag på rock liksom? Nej juste, aldrig.. fast tydligen ikväll. Jag antar att det här är den mörka sidan av att vara en fantastisk student, dvs, slutheten och den oändliga längtan till sömn. Vilken tur att jag i alla fall tryckte i mig massa drömmar (drömmar som i kakan smaskig smasksak och inte som i drömmen jag sover och tänker på saker till exempel drakar dröm) i coolektivet, då slipper jag känna prestationskravet att behöva sporta en spännande dröm. Hatar när det händer.

TJARÅ!


DO THAT TRICK!

Fest i coolektivet, friday I'm in love, etc.


Person sökes för flyktigt äktenskap

Jag söker en person som vill gifta sig med mig. Helst snarast och helst billigt. För mig räcker det med lite blaskig öl, två vittnen och en kvart på rådhuset. Personen skall heller inte ha några ambitioner att ingå i ett lyckligt och långvarit äktenskap, helst skall vi börja bråka fem minuter efter vigseln och bröllopsnatten är inte alls något som behöver genomföras. Med andra ord söker jag en elak jävel som helst aldrig mer vill se mig igen men gärna gifter sig en stund.

Känner du dig manad? Lämna en kommentar så kan vi ses och se hur dåligt vi kommer överrens!


Sen när vi då vill skilja oss har jag redan spanat in en byrå som kan ta hand om allt... kanske mest därför jag vill gifta mig.


Jag är inte bara bäst, jag är snygg också!

Sitter utomhus på campus och bloggar i solen (nice). Vi sopade banan på semenariet, doktorns exakta ord var "det här var en av de bästa presentationer jag sett på flera år". Han hoppades på att hela vår diskussionsgrupp skulle välja etnologi som huvudämne så han skulle få undervisa oss igen. Inte för att skryta (JO), men det är ju ett ganska kick ass omdöme.

Nu ska jag snart träffa Skalet och planera inför världens bästa peppförfest vilken ska bestå av Idol, sjukt mycket Törley och stöl!


Försöker ta en webcambild utan att alla fattar att jag..eh...tar posebilder på mig själv utanför universitetet... oj.. pinigt.. jag måste sluta vara så skämmig.

Drama Queen of the year

Semenarie 2 på ingång, jag är nervös och kläcker nya idéer framför spegeln medans jag klumpar på mascaran med lite extra försiktighet. Jag provar på mina invändningar med pondus och hollywoodkänsla "DET FINNS INGEN UNIVERSIELL FORMEL.. individen är inte universiell, och därför kan inte kulturen vara det!". Mamma frågade oroande om jag hade problem, varpå jag svarade: "CLAUDE LEVI-STRAUSS HADE FEL! FEL!" och hon lämnade mig ganska kvickt ifred.

Nu är jag fit for fight.


EPIC WIN!


Fredag på en torsdag!

Livet är en fest, men ikväll går den i duntofflornas tecken. Jag har taggat sönder med Idol men nu är det dags att varva ner och ladda inför morgondagens semenarie (vår grupp ska sopa banan med de där slöa kulturmiffona).


Haha, älskar den här.
1, kolla Lady Gagas min!
2, Kolla på Drakes mun "I quit, I quit"!

Från en tid till en annan

God eftermiddag/nästan kväll! Här sitter jag och är helt söndertuggad av dagens hetsplugg med mina inseminationspartners, eller nej, seme.. hur var det nu igen? Äsch, jag har inte tid med att säga rätt hela tiden, huvudsaken är att ni nästan förstår vad jag menar. Slut är förnamnet, efternamnet är smart, man blir sån av att plugga, slut och smart, men det är bara att ladda om för snart ska jag efter-plugget-shoppa med mamma! Jetset, la dolce vita, borgarfasoner osv.


För att liksom distrahera folk från faktumet att jag försov mig och inte hann tvätta håret imorse så sportade jag rockabillylooken stenhårt idag med knallröda läppar och en fräsig bulle på skallen. Fast... jag ser inte särskilt rockig ut, jag ser mest ut som en hausfrau från ett annat årtionde.

Så jävla bad!

Klockan har slagit tolv, Askungen är på väg hem från balen och någonstans i Boden gömmer sig ett födelsedagsbarn. Eller barn är väl fel ord, det är ju bloggvärldens häftigaste bad boy Orre S som fyller år! Grattis hunk/kändis/cool-Orre, ett år äldre, tusen gånger mer bad!


Vem bangar? Nej just det, ingen!


Jag vet mest

Haha, jag klarar inte av sjuka sammanträffanden! Som att nu när jag efter-maten-gluttar på "Vem vet mest" faktiskt vet mest eftersom jag idag lärde mig de knepigaste frågorna. Exempel:

"Vilken fransk antropolog, som utvecklade strukturalismen, avled den 30e Oktober 2009, 100 år gammal?"

CLAUDE LEVI-STRAUSS! CLAUDE LEVI-STRAUSS! Skrek jag för full hals som om Rickard Olsson skulle vända sig in i kameran och säga "Ja Katarina! Helt rätt! Du får sjukt mycket poäng!".

Jag fick inga poäng, men på något sätt kändes det som att min pluggdag var sjukt värd. Allt för att impa på Rickard Olsson.


Claude Lévi-Strauss.

Se hockeyn på Dovas utan att se hockeyn på Dovas

Det är ju helt omöjligt att plugga ifred när SÄKERT!s nya album är så jävla störbra att jag vill gråtdansa och älska tills jag dör!


Helt fantastiskt att plugga hemma och skita i saker som att sminka sig och ta på sig något som inte är frallornatishan och mjuksshorts. STRIKE THE POSE!

Hej alla sööööta läzareeee!

Yo bloggen! Jag har fastnat i pluggträsket och kommer låsa in datorn i källaren tills jag är färdigpluggad (allt för att få gå på trav på onsdag). Det suger verkligen, plugget alltså, men vill man bli kulturelitist så måste man snöa in sig på Voltaire, Hegel och Lèvi-Strauss... jag undrar vilken utbildning man måste gå för att plugget ska bestå av att se på Mulan, hångla och dricka oboy i sängen.


Jag vet att jag är en frekvent missbrukare av uttrycket "världens bästa människa" men hur kan jag inte tycka att Ian McKellen är världens världsacoolaste/ bästa människa!?!? Särskilt när han under påvens besök till London deltog i HBT-paraden "some people are gay, get over it" med sin alldeles egna version av protesttröjan.  


Fredag på en tisdag!

Flashig fika på stan med en världsvan karl och mamma lyxade till det med hämtpizza och föl till idolkvällen, snacka om fredagsflärd en helt vanlig tisdag!


Asså, hur kan man inte vara hetskär i idol-Olle?!?!?! Han är ju smaskigare än smaskigast!

Pssst! Ryktet går att Orre tar med mig på trav nästa onsdag om jag pluggat färdigt till tentan i tid!

Vem vare? Vem vare som rösta?

Vilken trist dag att gå till skolan. Visserligen får jag träffa världens bästa studievägledare Andreas Bloch, men han kommer bara påminna mig om att jag måste läsa en hel bok ikväll. EN HEL FUCKING JÄVLA BOK! Kanske är det mitt fel att jag inte läst den tidigare, men det känns alltid lite skönare när man får klaga på skolan, man känner sig liksom ung då.


Kanske världens bästa och roligaste människa! Liksom skogsturken plus en sund dos "hata SD" på samma skylt... killen har ungefär en miljard pluspoäng hos mig. 

Material girl

När jag är deppig så gillar jag att shoppa på Myrorna i Hjorthagen...

Heja materialism (för nästan inga pengar alls)!


Kunde ju inte låta bli att köpa världens sötaste mössa (en riktig pilotmössa som är säkert 50 år gammal).


Världens finaste mullvadskappa. Hur snygg som helst, helt oanvänd och nästan gratis.Äre du eller äre Kevin Jonas?


Titta vilka stiliga karlar! Läskigt lika!

Revolution på G?

Fyfan för disiga morgnar när man vill ligga kvar i sängen men måste gå upp ändå. Egentligen borde jag vara pigg eftersom jag lade mig så tidigt, men hatet mot sverigedemokraterna höll mig vaken nästan hela natten. Jag känner mig arg, ledsen, förråd och förtvivlad. Det finns inte ord för hur ont det gör att veta det finns så många människor som väljer att lägga sin enda röst på Sverigedemokraterna. Demokrati i all ära, men om det skulle vara så att SD växer och tar mer makt i Sverige, då ringer jag fan första bästa diktator (helst en fridfull, mångfaldsälskande sådan) och ber om hjälp.

Lars Ohly sa igår efter att ha vägrat sätta sig i samma sminkloge som Jimmie Åkesson att "jag tänker aldrig befatta mig med rasister", och det tänker inte jag heller. Hade invandrare inte funnits i Sverige så hade jag haft ungefär två kompisar under hela min uppväxt, jag hade inte haft något jobb under gymnasiet och jag hade aldrig kunnat se Navid Modiri & gudarna på konsert och säga "fan va det e najs med svensk reggae".


Ang att se rött

Valvaka... Jag är väldigt öppensinnad när det gäller politiska åsikter men när det kommer till SD så vill jag bara gråta, skrika och nästan halvdö. 4,6 % enligt VALU... Fick jag välja skulle jag samla ihop alla sverigedemokrater i en bunt och sätta dem i Azkaban (eller bara köra en fet jävla avada kedavra..men jag är ju pascifist så det är tyvärr uteslutet).


Jag supportar med gröna strumpor och läppstiftet jag köpte idag. Färgen är inte bara supersnygg, den är också för hela Sverige!

På träff med Orre Strandberg 2.0

Oj, oj va knäpp jag är som bara drar iväg på en miniweekend till en främmande stad! Nu är jag hemma igen och känner mig väldigt nöjd över min störsnabba flykt till småstaden. Vem bangar liksom på lite kulturellt utbyte en helt vanlig lördagskväll?

I Eskilstuna fick jag åka på guidad tur runt stan. Jag fick se Hell's Angels coola tillhåll, Harrys, "ån", Finansmannens lägenhet och en cool fotbollsarena. Vi åkte också två varv i samma rondell och handlade på Ica Ekängen. Allt det här plus massa chens (utan dens), wrestling tv-spel (lätt att vinna), Bad Boys (ettan) och lite rockundervisning på Spotify. Bäst av allt var självklart att hänga med värden/kändisen Orre Strandberg.


Flyg iväg, flyg iväg, flyg iväg (eller tåg..åk tåg iväg..)

Klockan är 20 över mellis och K packar sin övernattningsväska. Jag ska tydligen ut på äventyr igen (älskar när det händer).


Purk, purk, purk, urk.

"Om man är ute hela natten blir man purken på dagen". Tack Svärdet i Stenen men det visste jag redan.

Helvete vad man kan vara bakfull ibland.


Lite rostat bröd och fem timmars halvdödhet låter som ett vettigt botemedel.


Rah muh, muh ma lala!

Inte bara älskar jag tillfällen då det är totalt accepterat att skråla med i Alcazar-hits (eller vadå sno mikrofonen och skrika "PAX ETT PÅ ATT SJUNGA SINNER NOR A SAINT"), eller dricka två, tre, femhundratusen kannor öl utan en endaste sneblick, jag älskar faktiskt också att jag har världens mest fantastiska kompisar som tycket det är lika coolt att hyra karaokerum som att bestiga Everest! Vilken pepp, vilka vänner, vilken kväll. Visst att jag är tillräckligt rund om fötterna för att vara en sån där evighetsmojäng som man puttar på och sen vippar de i minst en miljard år, men jag menar det när jag säger det; jag är mer lyckligt lottad än en person som vinner på lotto varje dag!

Så sug på den du, Lady Gaga, Bill Gates och killen som uppfann chatroulette. Jag bryr mig inte om pengar, jag är rik ändå!


Åh världens allra finaste Mattilo, snacka om tur att man får fira den här tjejens födelsedag och våga påstå sig själv vara en slags bästis till henne.

UGG! Jag hatar plugg!

Eftersom jag gav upp lite med plugget igår så tänkte jag att jag skulle monsterköra idag, bara för att kompensera lite. Tyvärr pluggar jag inte, istället sneglar jag lite på boktraven vid min sida och tänker på hur ful den är och vad mycket trevligare det skulle vara att bo på en båt i Söderhavet. Där på min båt skulle jag spela gitarr, dricka rom och klappa på sköldpaddor (och kanske en skeppsbruten skägghunk med pirattatueringar och snäckor i håret).

Ute på söderhavet har man ingen användning alls av John Storeys åsikter om populärkultur och kulturteorier. Där räcker det med att man har fiskeskillz och solskyddsfaktor.


Jag älskar att tänka på hur lätt livet skulle kunna vara. Det är så jag håller mig cynisk.

På träff med Orre Strandberg 1.0

Ni kan aldrig gissa vart jag var ikväll så jag tänker inte ens låta er försöka! Hogwarts rockigaste rocktjej har nämligen varit på hockey (REAGERA)! Inte har jag varit på hockey med vem som helst heller, jag var där med bloggvärldens hetaste sportjournalist, Orre Strandberg (REAGERA)!

Jag hade glömt bort vilken kick man får av hockey, det är megahäftigt! Inte bara blir man hög av den överväldigande testosteronvågen som sköljer över en när klacken dödsvrålar, likt en armé Uruk Hai på ingång i Helms Klyfta, man (egentligen bara jag) blir också megarädd av all spänning som hänger i luften. Är det inte muckeri i farten på läktaren så är det slagsmål nere på isen. Muckar man på läktaren blir man utslängd, bråkar man på plan blir man också utslängd, fast oftast bara i två minuter. 

Första perioden var jag mest livrädd, pep och klängde på Orre. Andra perioden var jag sjukt insatt och ville helst sjunga med klacken, men vem vågar det när killen brevid inte hejar på Djurgården. Lagom i tid till tredje perioden hade jag lyckats snappa upp lite hockeytermer och kunde nästan lämna ett proffsigt utlåtande, fast alla som vet lite om någonting skulle synat min bluff på en och en halv sekund.

Inte bara var jag på hockey, jag spelade också (asså spel som i spelet satsa pengar på det man tror kommer vara ett framtidsfakta, inte som i spelet spel när man spelar sporten på plan), och gissa... JAG VANN! Hahah, så jävla lätt att vinna när man är proffs!


Snacka om lyckad kväll, om klöslöse Morrrgans dejt var en 2:a så ligger den här utanför skalan! OBG med dejtpoäng Orre, vad säger du om det?


Hatar dumma påhitt, till exempel morgonen

Klockan är så där tidigt på morgonen igen. Inte för att det nödvändigtvis är så väldarns tidigt egentligen, mest för att jag är stentrött och egentligen bara vill dra täcket över huvudet och rymma iväg till min häftiga äventyrsdröm igen. Vilket skönt liv man skulle ha om man fick göra så....men nu lever vi i den faktiska verkligheten och för mig är det dags att dra min trötta röv till biblioteket för att tackla det antropologiska kulturbegreppet. Är ni redo?

ÅÅååååååå.... HEJA K!


Det där med att jag hatar morgonen är väl lite att ta i. Jag tycker väl mest att det är ett ganska schysst koncept, men det funkar inte i praktiken. Lite som kommunism.Orockigt att sakna sin rockfamilj

Instängd i mitt sovrum lyssnar jag på Bridget St John och saknar min rockfamilj i England så mycket att jag nästan självdör. På ett sätt är det ändå fantastiskt att man kan älska människor så mycket att saknade efter dem blir outhärdligt plågsam.

Shit va orockigt att vara sårbar, men vad ska man göra, man är ju människa (och framför allt brudig brud).
Men...hur kan man inte sakna den här killen? Egan, världens finaste.


Guldfiskar är inte gjorda av guld

Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).

En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antal människor som dör i flygkrascher

Norge är nordens största levrentör av kameler.

Guldfiskar är inte gjorda av guld

På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet av 20880000 km/h

Delfiner vilar bara ena hjärnhalvan i taget för annars glömmer dom bort att andas och drunknar

Koalor är det enda djuret utom människan som gråter av sorg eller rädsla, det är också koalans enda självförsvar mot rovdjur

Varje dag ges 21 nyfödda barn bort till fel föräldrar

En grisorgasm vara i 30 minuter

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen

År 1992 var det fler människor som rökte marijuana än människor som röstade på George Bush

Saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska

41% av alla människor tar krullhåriga personer på mindre allvar


Morrrrgan den klöslöse

Det var en dejt, fast den var knepig. Det var trevligt och lite stelt, mer kan man kanske inte förvänta sig av en första dejt men han var liksom så avtrubbad och trist. När vi sågs första gången var han impulsiv, glad och framåt men nu visade han sig vara en sån där kille vars ego är för stort för att han ska förstå sig på ironi.
Vi tog några öl och pratade i flera timmar, men det var tungt och jag kände mig tvingad till att verka intresserad av det han pratade om. Egentligen hade jag helst gått därifrån, men jag ville inte ge upp eftersom han ändå är väldigt hångelbar och vi har mycket gemensamt.

Problemet är att intressanta killar som tycker att de är jävligt intressanta blir så fruktansvärt trista och förutsägbara. Jag får helt enkelt börja leta efter ointressanta killar... Kul liv.


Har i alla fall upptäckt tjusningen i att gå på en riktig dejt. Det är spännande och huvakul. Tyvärr håller nog inte Morrrgan måttet, så sorry borry M, du hamnar i kategorin "killar jag inte gillar" och jag hamnar i ditt arkiv av "personer som aldrig svarar på mina SMS".

Det är inte alla som kan charma K. Killar, ni måste satsa lite hårdare!


Öl på en tisdag, man får göra så.

Oops, jag tror visst att jag ska på dejt ikväll, hur fan hände det? Visserligen ska vi bara ta några öl på Judit & Bertils så det kanske inte räknas som en dejt. Eller? Jag vet inte hur dejtreglerna fungerar så jag smsfrågade 118 100. De svarade:

"Det räknas som en dejt om du innan mötet tror att du vill hångla med personen du ska träffa"

Jag vet inte om jag blev så mycket klockare av det svaret, och framför allt vet jag inte om det är fakta. Hur som haver blev jag nu helt plötsligt nervös, tänk om det är en dejt? Jag trodde ju bara att vi skulle dricka öl! Gah, läskigt.


Vad tycker ni? Tillräckligt rockigt? Eller läppstiftet blir kanske en overkill? Skit samma.

Webkameran fick frispel och mörchökade kontrasten... kunde inte låta bli att försöka ge mig på ett Marilynleende då. Likt? Nej, jag tyckte nog inte heller det.


Umami Experience är punk

Årets största nyhet kommer från Vimmerby! Personerna/bandet Affe & Dea, känner igen en megahit när de ser en och bestämde sig för att göra en cover på världens bästa låt "Proteinpunk" av världens bästa band Umami Experience. Så här skrivs det på bloggen "Sunchicken":

Östra Stockholms tuffaste punkband Umami Experience har legat i dvala ett tag. Förhoppningsvis kan denna cover på hitten Proteinpunk, gjord av småländska virtuoserna Affe och Dea, få upp intresset igen!Här kan du lyssna på deras cover, den är så fantastisk att man vill nästan bara gråta!
Vi i Umami Experience är töntigt hedrade och lovar att vi börjar repa igen med detsamma!Im Traum

Drömde att jag gick in i en affär och köpte tre paket sesamkakor (ni vet såna där Risentakex som alla veganer äter) och en flapjack med tranbär i. Kassörskan sa "det blir ungefär 200 kr" och jag sa "det här är jättebra att lägga i den lilla väskan så jag kan äta det till frukost när jag vaknar".

Fråga ett: Varför köper jag frukost till mig själv när jag sover? Inte ens jag är så dum att jag tror att man kan ta med sig saker på riktigt från drömmen (man har väl sett Inception liksom).

Fråga två: Vem fan betalar 200 spänn för tre paket vegankex och en nedrans flapjack!?!?!?


Slutsats ett och två: Jag är inte särskilt smart och jävligt lättlurad när jag drömmer.

Skönt att man får vara med ibland

Eftersom Danielle åker iväg så megalänge ville hon ta med sig en bild på kattgänget, så hon kan minnas våra happy Hogwartsdagar. Tyvärr är jag aldrig med på bild, så hon löste det på det här sättet!

Skönt att man får vara med, om än så bara på ett litet hörn. <3

Äre du eller äre tjejen från Smallville?


Vem är vem? Svårt att säga. Den klurigaste frågan är nog vem man är mest rädd för med pistol i handen.

Nästan som en najs busshållsplats

Skolan handikappar mig i bloggosfären! Har ju inte uppdaterat på hur länge som helst! Usch, fy, etc. Jag sitter i skolan och snålsurfar på deras wifi i väntan på att Danielle och Adam ska ansluta sig till after school-fikat eftersom Danielle lämnar Hogwarts imorgon, i jakten på nya äventyr.

Här i cafeterian finns det megamörchgott kaffe och superläckra skägghunkar (grrr, ge mig), med andra ord ett perfekt ställe att vänta på. Ungefär som en busshållsplats, fast allt är nice!


Såg precis två dudes (de verkade vara bff's) vid bryggkaffet som såg precis ut som Bret och Jemaine från Flight of the Conchords! Det är en sån sak som gör mig lycklig en helt vanlig måndagseftermiddag.

Schiller you're such a killer

Ibland hatar jag mig själv när jag är full. Exempelvis när jag får för mig att det är en jätte jättebra idé att inte ta en resorb innan däckningsdags för att "det är ju så skönt att vara lite bakis". Va? Va? Vafan? När har det någonsin varit en bra idé att vara bakis? Särskilt när man ska ta itu med Schillers fucking jävla estetiska brev hela jävla skitdagen.

Men sen ibland så älskar jag mig själv när jag är full. Till exempel att jag alltid kvart-i-tre-hånglar med Helena när vi båda är som mest dansglada och supersvettiga. Hon är bra på det. Dansa alltså. Fast nästan bättre på att hångla.

På väg till kalaset igår. Jag och Matilda var otroligt trendiga och köpte en chiliplanta som present istället för ett vanligt otrendigt blomster. Vi kände oss som coola vasastanflator.

Vi som lever för streetlights people

Ikväll har jag upplevt olika jag av mig själv som jag inte ens visste fanns. Bland annat har jag varit Täby K (förortstjejen som aldrig fick några buffalos), Soul K (whigga tjejen som dansar galet och säger "this soul is da shizz) och Stekar K (bruden som drar sig själv till klockan-fem-efter-efterfest och leker VM i stekighet med killar i kostym och rosa slips).

Vilken K jag gillar bäst är svårt att veta. Kanske är det den K som tar taxi hem efter att alla streetlights people krälat in under stenarna och sedan får dricka blodapelsinjuice efter lite halvstekigt heartbreak.


Tur att jag älskar rock, otur att städerskan kommer hit klockan alldeles för snart. Tur att jag har juice hemma, otur att jag imorgon måste fortsätta min Schilleranalys.

Äsch, allt för rocken!

Svenska Hogwartsfruar

Snart tar Hogwartsexpressen mig till Bullens födelsedagsfest. Jag taggar med Ten Years After, morgonrock och dry martini med lime!


Snacka om glamour! Anna Anka, move over! K's in town!

Mm dina läppar smakar rock!

Läppglans för 70 spänn (+ frakt) från roligaprylar.se. Värt?

VÄRT!


Bloggen snoozar. Get over it.


Jag har världens bästa bästiz

Bästisarna med stort B chillar i Gryffindortornet med kaffe, idolklipp och Adams hembakade gottigottbullar.
Snart ska jag till doktorn, Adam har lovat att följa med och hålla handen. THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOOOOOR!


"Snygga" "brudar" i "Gryffindortornet".

Belsebub, belsebub, belsebub!

Hade tänkt blogga om livet och universum men bröt ihop totalt över ett stavfel och ägnar nu sista kvarten på dygnet åt att förbanna mig över hur jävligt det är med jävlighetens jävlighet.

Jag är verkligen en tvär och bitter liten kvinna. * SLAP, SLAP * Jag ska ju sluta med mindervärdeskomplex och minidepressioner, det bestämde jag ju för flera timmar sen. För det första är jag inte 16 längre och för det andra så är emo så himla 2005.


Kreativitetsfail och lågstadiebrudar.

Klinkade på pianot i hopp om att en hit skulle trilla ner i fingrarna och helt plötsligt hände det! Precis som i trissreklamen! Nöjd som fan spelade jag på och provade lite olika ord till melodin när jag inser att jag spelar på introlåten från Skilda Världar. FML, här tror man att man skrivit nya "the winner takes it all" och så var det en nedrans theme song från Sveriges svar på "Days of our lives". Det går utför för kreativiteten.

Jag kommer ihåg att alla var så kära i Daniel, jag höll med för det var svårt nog att vara enda tjejen i klassen som samlade på hockeybilder och tyckte att Kevin var snyggaste killen i BB, inte Nick Carter.

På riktigt var jag kär i Matti. Han var en riktig bad boy och snygg som fan, men honom fick man inte gilla för han var ju dum och "gammal". Asså...ibland förstår jag inte att man har varit en lågstadietjej.


Gif up your attitude!

Gif Created on Make A Gif
Yo! Nu ska jag iväg till skolan, måste bara hälla i mig morgongröten. Rod Clements håller mig sällskap, inte på riktigt såklart, bara genom högtalarna. Jag saknar Rod. Han är en sån mysig liten tonårsgubbe. Ikväll måste jag skicka lite ugglepost till honom!

Peace out!

Finn ett rockfel


Ser du någon skillnad? Nehe... Titta igen!

Voila! Ingen piercing!!!! Fast egentligen är det bara ljug, den är kvar, fast den syns inte (heja retainer). Nu kanske grabbarna vågar presentera mig för sina mammor? Eller nej... mammor har aldrig velat släppa sina boyz i närheten av mig. ;)

Hellre iskall mördare än antifeminist

Usch, dålig start på morgonen, skulle precis hugga in på frukosten när katten hoppade in med en blåmes i munnen. Den försökte komma loss och flaxade vilt, men då bet katten tag och så var det slut. Nu ligger det en liten blåmes i vardagsrummet, blod över hela golvet (förutom det som katten redan slickat upp) och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Pinsamt nog ropade jag instinktivt på Stefan (mannen i huset) och jag har nog aldrig känt mig mindre självständig.
Jag håller ofta och gärna låda om att slå slag för feminismen, att vi kvinnor har tillgång till makten om vi bara tar den, men hur ska vi kunna få lika löner och fler kvinnor i chefspositioner om vi (låter bli att säga jag för att minska min personliga press..också pinsamt...jag är en styggelse till människa) inte ens kan städa bort en död blåmes utan att ropa på en man. FI borde uppmärksamma det här problemet, för det är här allting börjar och nyckeln till ett jämställt samhälle är inte att införa en mansskatt, lösningen måste snarare angripa roten till problemet... Men vad är egentligen roten?

Nu när jag tänker efter så är jag extra upprörd för att jag älskar blåmesar. Mormor brukade säga att det var hennes favoritfåglar och jag höll med för mormor kunde allt om fåglar. Vi brukade mata alla småfåglarna på landet och när mormor klev ut och kvittrade glatt (hon lät lite som ett trevligt brandlarm) kom de alla flygandes som om hon var Snövit själv. Blåmesarna hade gladast färger, nästan som om de var tecknade, och jag sögs in i den glada barndomens disneyillusion, sjungandes och dansandes i tron på att först kommer småfåglarna, sen rådjuren och sist prinsen.

Nu har min katt (min bästaste vän som visade sig vara inget mer än en iskall mördare) spräckt bubblan och här på andra sidan finns varken rådjur eller prinsar. Allt som finns är en blåmes som badar i sitt eget blod. Jag är fortfarande modfälld, men tänker jag efter igen så är jag hellre en iskall mördare än en kvinna som våndas i väntan på en prins. Nej tack, den kvinnan vill jag inte vara, och om lite ajax kan sätta mig på rätt spår har jag väl inte så jävla mycket att klaga på?

Är det verkligen bra för matsmältningen att slå slag för feminismen så här tidigt på morgonen? Nje, kanske inte, men det är väl för fan inte en död blåmes heller!
Vi måste höja våra röster

Äre du eller äre Draco Malfoy?


Pinsamt att vara lik någon från Slytherin. PINIGT MATS! PINIGT!


Total, ren och oförstörbar lycka!

Titta vad syrran hittade på Röda Korset!!! Världens bästa filmer!! Alla på VHS, of course, så att jag kan se dem på min fantastiska tjocktv (eller bygga torn med fodralen). ÅÅÅÅ! Jag är så lycklig! Ikväll blir det lätt Svärdet i Stenen!


Om ni inte ser det själva så är det Casper (1 och 2), Mannen med järnmasken, Bernard och BIanca i Australien, Svärdet i stenen, Mary Poppins och Drömkåken. LYCKA!


Balin Mauer


Det här är vännen Malin. Nästan hela gymnasietiden var hon min andra halva. Nästan äckligt gulliga avslutade vi varandras meningar och utvecklade en egen sorts humor som ingen annan förstod. 80% av våra konversationer bestod av cyniska spydigheter, svordommar och vår största hobby var att idiotförklara alla i vår omgivning. Arga som fan satt vi ihop och smög med att vi egentligen båda två är optimister som faktiskt tycker om livet, och framför allt varandra.

Det senaste året har vi bara träffats (ungefär) sex gånger. Först var jag borta, sen hon, sen jag, och sen när hon kom hem igen var det bara för att bestämma sig för att hon skulle flytta till England. Där är hon nu och jag saknar henne så mycket att jag nästan självdör. Jag vill bara att min käre Balin Mauer ska komma hem så vi kan leka Patsy & Edina igen, men hon är ju lycklig där hon är (tofflandes till sin pojkvän, gruff..). Grr.. Åh Mallan Brallan.
Usch, jag lider av något sjuk Micke & Mollekomplex. Så här får det inte vara!

Tänk att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket.

Pensionären K

Pengar är bara papper, äntligen byter jag in min antika stenåldersmobil till något lite fräschare. Jag har insett att jag måste börja integrera mig själv med 2000-talet och åtminstone försöka hålla jämna steg med teknikutvecklingen. En sån här kul sak blev det:


Den är liten, söt och dödsläskig. Hur ska jag lära mig touch liksom? Äsch, inga problem, ROCK!

Inte ens en shettis i stallet

Tankespridd och sårbar som fan. Jag tycker vi hörs imorgon istället. Sov gott och dröm om rock.

Gullig hund.


ROLIGAPRYLAR.SE

Okej, så jag råkade hitta hemsidan roligaprylar.se och nu kan jag inte sluta titta! Finns det något jag är svag för så är det onödiga prylar och den här sajten har det i överflöd, jag vill ha allt!
På min önskelista finns nu bland annat dessa coola grejer:


Disneyland kan slänga sig i väggen! Med de här väggdekalerna blir mitt rum världens lyckligaste plats!

Varför har jag inte redan den här?!?!?!?

Passar Hip Hop K's nya stil perfekt, gangsta fo real!

Yodarygga!!!! OMG!!!!

TMNT-VANTAR!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!

Sovande björn? NEJ! DET ÄR EN SACKOSÄCK!!!!!

Och vem skulle inte rövmörda för sin egna sumodräkt?

Hjärtat klappar hårt HÅRT HÅRT!

ÅHHH! Äntligen har H&M gjort en kopia på mina älskade favoritringar från Bjørg! Inte riktigt samma, men samma koncept. Åh de är löjligt fina! Tydligen så är de redan slut överallt :(


TITTA VA FINA! Åh jag vill ha alla ringarna. TÖNTIGT FINA! ÅH! Va ledsen jag blir om jag inte hittar dem någonstans.

Den jag egentligen vill ha från Bjørg. Jag har dreglat över den här pärlan i två år snart, fast den kostar en halv förmögenhet så det lär aldrig hända.

Äre Orre Strandberg eller äre Tony Tiger?


I ärlighetens namn ser jag ingen skillnad alls!

Tips och trix i hjärtekrossardjungeln

Om ni inte redan vet det så har jag en ganska skämmig metod jag använder mig av för att må bättre när jag då och då glider ner i livets ökända svackor. Jag går helt enkelt in på en gammal flammas facebookprofil och tittar på bilderna på hans nya flickvän och skrockar åt att jag är mycket snyggare än henne. Det är kanske taskigt mot tjejen, men hon är ju faktiskt i ett lyckligt förhållande och jag är en tragisk singel (dessutom är jag mycket snyggare än henne så det är egentligen bara att fastställa fakta). Metoden fungerar visserligen bara om flamman är en douchebag och hans nya tjej faktiskt är fulare än dig.

Anyways, idag var inte en sån dag som jag använde mig av mitt quick fix. Idag tittade jag istället på mina egna facebookbilder (mest för att reda ut en smärre identitetskris, typ en sån som brukar gå över på någon timme), vilka till 90% föreställer en dräggig tjej med käften på vid glänt och ögonen lite lätt skelade på grund av någon billig ölfylla. Då tänkte jag såklart "vad händer om det finns tjejer där ute som gör samma sak mot mig som jag gör mot dem"? Det måste det göra, för tjejer är onda, förädiska och hänsynslösa av naturen (jag är en tjej, jag vet sånt, fakta osv.), och eftersom alla mina gamla flammor har nya flickvänner så är oddsen ganska höga att de alla just i denna stund skrattar ondskefullt åt den läbbiga bruden deras kille brukade vara tillsammans med.

Nu sitter jag här och undrar om jag bara tänker för mycket eller om karma försöker ge mig en rak höger. Oavsett vilket kanske jag inte känner mig som världens gladaste tjej, men vill ni veta vad det bästa med hela grejen är?
Jag kan gå in och kolla på flammans nya fula tjej och så mår jag bra igen.


Sen ibland kommer en sån här bild upp och då kan man ju bara tänka "GRRRRRRRR"! Jag är nästan så rockig att jag dör!

K's infinite cynicism

Euw, jag äcklar nästan mig själv. Allt som krävs för att kickstarta pojkvänsuget hos mig är en larvig kärleksfilm med bra soundtrack och ett halvmörkt vardagsrum. Just idag var det Nick and Norahs infinite playlist och hade det inte varit för att jag är så förbannat jävla cynisk så hade jag gett mig hän till mitt infall och dragit igång något slags Bridget Jones scenario (ensam, tvåflaskorvinfull och vrålsjungandes till all by myself). Tacka fan för cynism. Vem hade man annars varit?


Jag suger

Sjuk igen, jag måste ta hand om mig själv bättre.


Ensam och jävligt nöjd

YO! Svergies mest produktiva kvinns sitter här och bloggar! Julle lämnade precis Gryffindortornet där vi nu avslutat ett rövschysst rep och avnjutit en bögtrevlig middag. Halsen min mår tyvärr piss men jag kör på egna varianten av mammas ett-glas-vin-metoden, dvs, ett-två-tre-fyra-fem-glas-vin-metoden och sätter på The unbearable lightness of being. Äntligen en kväll helt ensam i mörkret!


Titta va söt jag var idag! Jag försöker se ut som en alv men alla vet att jag hör hemma i Fylke.

Brudgrejer

Vilken übertrendig dag! Jag, Mats och Alex gick 1 mil (!!!!!!!!!REAGERA!!!!!!!!!) ute på Djurgården och pratade om gamla lik i garderoben, trendiga sportsätt och vart alla snygga killar gömmer sig. Efter det trendade vi sönder med en mörchnice sushilunch och låtsades att vi var innerstadstjejer.

Kameran fick följa med. Have a look!

Kalla mig Kalla!

Hurtig som få trotsar jag alla dagen-efter-lagar och gräver nu i garderoben efter mina joggingskor. Jag hittar dem inte... men jag är jävligt sportig ändå!


Wow, titta på mig! Jag känner mig som Blondinbella... Undrar om hon någonsin känner sig som mig? Säkert när hon har lite för sotade ögon och dricker öl på ett söderställe!

Btw, hur kul är det inte att klä ut sig mitt på dagen?

OJOJOJOJOJ GUMMAN!!!!!!!!

WHAZZAAAAAP!?!?!?!? Nej det blev inte en mökfredag med pyjamas i sängen som jag var fem centimeter från att genomföra. Istället tänkte jag och Elina att "en öl på stan kan vi ju ta, det är ju ändå fredag"... spolar vi tillbaka bandet några dagar så kan ni läsa om min insikt till att det finns inget som heter "bara en öl", i alla fall inte när man heter K! Hej och hå! Öl! Nice! Full tjej, glad tjej! Medisrunda, som slutade på Scandic där 90 % av alla besökare var sugna karlar i klass halvskön till megamumsig. Grrr! Gratis öl etc.

Imorgon fortsätter jag min SATC-diet för att bli fit. Det blir med andra ord en trendig powerwalk runt Djurgården med Alex och Mats, någon gång vid den bekväma bakistiden 12 (!!!!!!!!!! OMG!!!!!!! FULL TJEJ!!!!).
Okej jag vet att jag är en full tjej nu, men det är lugnt! Jag har redan börjat tackla bakfyllan med resorb och en dubbel C-vitamin. Expecto Patronum! Inga jävla alkoholgifter ska sabba min uppgång till utgång (dvs utgång som i ut utet utomhus, inte som i utet ute på stan på kvällen utgång!)!


TJEJ!

R U 50cent? Well I'm a fucking dollar!

Eftersom jag sedan i måndags klivit ut ur hiphopgarderoben borde jag kanske hiphopblogga lite granna. Jag tänkte att jag därför kunde passa på att tycka att 50 är vår tids löjligaste gangster (said it), samtidigt som jag motvilligt nog måste ge honom en LMFAO-five för hans senaste gangsterdrag. Den första september announcade han för twittervärlden att han skulle ta en twitterpaus för att skriva sitt nya album.. så här sa han:

"Ok ladies and gentlemen I'm writing my new album. I will not be on twitter again till Sept 6. This album will be a classic."

50, jag tror dig, om du lägger ner hela FEM DAGAR på att skriva ett album måste det bli en given hit!

Gangztah five!


Tacka Perez Hilton för ett schysst fredagsgarv...asså...50...


Feztfredag, WHOOOPISH!

Bon jour! Idag är festfredag med en touch av skola, jag peppar med Magical Mystery Tour, advokatomacka och lite obligatoriskt kel med Toulouse. Egentligen ganska svårt att dra sig till skolan när man har världens sötaste katt på sängen och kylen full av avokado, men K's gotta do what K's gotta do och just idag är det att tackla "det klassiska kulturbregeppet". Heja grekerna!

 
Idag är det mörchviktigt vart jag sätter mig i föreläsningssalen eftersom vi ska välja smågrupper inför seminarierna. Pax 1 på att sitta brevid snyggaste killen i världen, pax 2 på att inte råka säga något pinsamt som "vill du inseminera mig...eller jag menar..asså.. seminarie...eh...DET VAR INGET!".

Ellen Key what are you doing to me?

Ligger i sängen och nattar mig själv med att pluggläsa en fet Ellen Key-text. Hon drar mig in i hennes passion för bildning och sekelskifteskvinnans möjlighet att bli det största av allt. Hon skriver om hur en sann bildad människa kan se allt som är vackert och aldrig nöja sig med något mindre än det som får dennes hjärta att gråta och själ att explodera i klimax.

Det är väldigt spännande och väldigt intressant, särskilt när man under samma tema läser om Aristoteles "lagen är fri från passion" och att människan är lagen. Min skalle är pyttipanna och någonstans mitt i allt lyckas jag alltför tydligt applicera de här två motstridigheterna i mitt liv, särskilt nu på kulturlinjen där humaniora grundar sig på människans förnuft samtidigt som jag styrts dit av min passion. GAH! Pyttipanna, etc. även fast jag vill läsa mer så är jag mer sugen på att sätta mig på ett tåg till världens ände och ha puss & kramkalas.


Dö dödsdöden och allt vad pok kan leda till. Gah. Frustration. Död. Skola. Hej. PEACE!

The eternal abyss of culture

Jag har hjärnvärk, hade nästan glömt bort hur det känns att vara smart. Nu har jag gula flisor mellan tänderna från blyertspennan, en extra rynka i pannan och tiotusen virvlar i håret, jag bara antar att jag kommer se ut som ett fullständigt vrak i slutet av terminen. Klockan är nästan åtta och trött som ett barn tar jag mig en välförtjänt middagspaus vid TV:n och Rynaway Bride. Livet känns alltid lite lättare när man kan dröna framför kärlekskomedier från 99.


ÅH mina killar! Ikväll ska jag lyssna på hela Revolver innan jag går och lägger mig.

TÖNT

Drar till bibblan, jag har en gås oplockad med Schiller.

Vi ses om tretusen år när jag har läst mina 5 miljoner sidor om kulturbegreppet.

Vi som försöker lära oss hur man går på universitetet.

Universitetet är kul. Herb är en världsabra bästis. Nästan gratis öl är den bästa ölen. Skägg är snyggt.

Nuff said!


Kvällens dagens

Untitled

Iväg till studentfestligheterna! OLÉ!

Skolka första veckan i skolan, snacka om rock!

Edith Piaf får dränka rösterna i skallen som säger "du borde vara i skolan nu", men jag tänkte att superwomanstäda och hämta ut mina böcker från posten kändes viktigare än att lyssna på när rektorn håller låda om hur fantastiskt det är att vi valt SU. Jag åker in lagom i tid för att hänga på publåsen.


Tänderna är nyborstade och alldeles mintiga, a synd att man inte har någon att ge en gosig mintpuss...

Starring in a film with you

God morgon alla ni som har tillräckligt mycket fritid för att gå in och läsa vad som händer på Hogwartslivet så här tidigt en förmiddag (jag gillar er)!

Som vanligt äter jag knäpp frukost, tvättar håret och fascineras över att jag inte kan sluta lyssna på Stornoway. Idag är det välkomstdag på universitetet, vilket får mig att undra om jag kanske bara skulle stanna hemma och fortsätta lyssna på Stornoway och dricka dryck? Nje, det vore lite som att fuska, dessutom ska vi gå på universitetspubarna och festen i Allhuset senare ikväll och när det är fest är det totalförbjudet att banga!


Sen måste jag städa mitt rum också...det är ungefär 20 000 gånger stökigare än Courtneys.

RSS 2.0