Jag skulle mörda för en cola

Vilken helg. Hur sammanfattar man det här?

Fredagen var väl lite ur fas men ändå tip topp med allt det bästaste man kan tänka sig från en majestätisk sofflejonkväll. Lördagskvällen inleddes fullkomligt excellent med eftermiddags coctails och guitar hero hos Bullen & Flash, lite stöl och trevligheter med de nytillkomna invandrarna, eller turisterna snarare, Thom och Daniel. Tog vi kvastarna till Landet (på vägen dit fick jag jobb av min gamla chef) där Thom hade spelning. OJOJOJ rackarns va han kunde sjunga, som han den där Damien Rice fast bättre. Vi var så pass lyckliga och drack honungsöl vårt bästaste... oj va sent det blev, men det skiter väl jag i. Jag dansade mitt svårare på runkig klubb, ville äta världens största falafel men jag hittade ingen så det fick bli nattbussen hem med världens bästaste Ravenclaw Gutti, quornfärs med majs och den otroliga kvalitetsfilmen Eddie med Whoppie Goldberg typ kanske klockan fem... halv sex? Wow va vi sov gott...
Sen vaknade jag klockan 10 av att jag fick en bra idé. Hade också drömt en cool dröm om att Hogwarts öppnat en ny festlokal där Umami Experience spelade på scenen. Så jag och Graffas tittade på Accepted, åt äggmacka, åt pizza (hälften fetaost hälften ananas), åkte pulka/snowracer/sopsäck/stol i himlabacken. Allt vara megakul tills Daniel typ bröt tummen och vi fick åka till sjukan. Inga problem, vi fortsatte med varm choklad, Son of a Preacher man, Risotto, Levande Slottet och nu... alla har gått, jag porrar med tanken på en kall cola och tittar på Ally McBeal.

Den här helgen var fan toppen... åh jag är så lycklig. Här har vi några helgfaktan.

1. Mexikaner skall inte åka pulka.
2. Umami Experience är världens bästa band.
3. Varm choklad är inte gott när den är gjord på sojamjölk.
4. Katarina är inte längre arbetslös.


Gotta love it

Vackra pojkar, vackra män.

Bortsett från att David Tainton (som han var 1996) är mannen i mitt liv och platserna jag reserverat i mitt hjärta (och streck) för Robert Downey Jr och Rachel Weisz så har jag världens största kärlek som jag fram tills några minuter sedan nästan glömt bort (tack Svt för påminnelsen), nämligen Antonio Banderas som Zorro. Åh Zorro mitt hjärtas låga! Mitt strecks största längtan!
Zorrrrrrrrrrrrroooooo..... mmmm.... som en spinnande katt. Åh Zorro vad vore jag utan dig?
Så nu sitter jag och dricker mina "foesmos"  och porrar med tanken på ett Kalifornien för länge sedan. Där alla pratade med brytning, tequilan flödade, alla red barbacka och man hade traditionsenligt sex i ladan.

Those were the days. Herr Ober! Eine Flasche Wein bitte!

Give it to a nice couple of lesbos

Recept på lyckad tjejmiddag med mamma 

  • Tjejig fördrink "Foesmos" (som cosmos fast med gin och ingen cointreu)
  • Billie Holiday
  • Vegantacos
  • Amarone
  • Matkoma
  • Juno


Vi som gillar sk8(t?) punk

Idag skrev jag och Gryffindor-Matilda världens bästa låt igen. Den heter "Loser" och vi tänkte sälja den till Universal så att det kan bli Johan Palms nya hit och vi blir rika.<3

http://www.youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o&feature=fvw


Arbetslös

Bildsökning "Katarina Gunnerholm" på google.Kan det bli rockigare?


Winning look 2010?

Sist jag tänkte efter var truckerkeps inte min grej, men hur kan man säga nej till en schysst kepa som den här?


The Incredible Blondes

Matilda sa någonting om att hon tyckte att Blondinbella var en bra förebild för unga tjejer och så... jag tyckte det lät som ofakta men kände att jag var tvungen att göra lite research innan jag uteslöt tanken helt.
Så ja.. jag har nu suttit och läst Blondinbellas blogg den senaste halvtimmen och jag var väl lite tveksam de första sidorna men veknade när jag kom till ett inlägg om hur hennes kille blivit sjuk och hon dissat honom för att hon trodde att han bara larvade sig men sedan behövde han åka till akuten. Då blev Blondinbella jätteledsen och fick megadåligt samvete så då köpte hon en fin present och skrev ett gulligt brev när hon skulle åka iväg på nöjesresa i Cannes. Det var brevet som fick mig på fall.NAAAAWWW. "Plåstra om dig" är min favorit. Åh nu tycker jag ju att hon är så pass gullig lilla Belsa.

Qudditch genom tiderna

Dammade av min bokhylla idag och ner på golvet föll mitt gamla exemplar av Quidditch genom tiderna. Jag bläddrade igenom den lite generat och fnissade. Tänk att jag en gång i tiden ville bli professionell Quidditchspelare. Fast det fans aldrig plats för den typen av drömmar i verkligheten och jag vågade aldrig riktigt ta Quidditch till de höjderna som krävs för att ens platsa i Gryffindors lag. Nu sitter jag här på min sängkant och säger "tänk om"...
Inte för att jag skulle börja spela Quidditch igen men i övrigt så kanske det är dags att förverkliga några andra drömmar som legat på hyllan ett tag... är det dags nu?


Vinterviken

Efter att ha nostalgitrippat rejält med Vinterviken kan jag konstatera följande faktan:

1. Tjejer gör fan vad som helst för en kille om han sagt "jag älskar dig"

2. Jag är galet kär i David Tainton


Dags för en ny sport

Det här får fan bli sista veckan som arbetslös. Om jag inte har fått ett jobb tills på fredag så börjar min nya karriär som ett av följande:

1. Knarkförsäljerska
2. Horerska
3. Pengatvätterska
4. Spela-på-hästerskaBLOOOOOD

Såg förresten i mitt allra mest bakisaktiga tillstånd världens bästa, okej överdrift men i alla fall den sjukt feta musikalen Dracula på Maximteatern i lördags. Det var mina gamla elevhemsbebisar som satte upp föreställningen och den var sjukt tung. Den ägde vår uppsättning Den lilla Horbutiken så jävla hårt.
Synd att sista föreställningen var igår annars hade jag uppmanat alla att gå och se den.
A synd.


Hela bandet är bakis

För att underlätta läsningen av det här långa inlägget har jag boldprintat lite stödord, varseguue.

Okej så helgen
... Jag har ingen sula i min sko, ingen känsel i mina fötter, träningsvärk överallt, bitmärken über alles, ingen röst, min höft har typ gått ur led och varför jag råkat ut för det här vet jag inte riktigt. Eller jo fylleKatarina vet men bakisKatarina är inte riktigt säker på om hon håller med om faktan.
Fredagen var magisk allra mest var jag drängfull. Hamnade i alvik och fick gratis godis på tunnelbanan för att jag berättade faktat att fizzy bubblizzz heter så. Finvinet jag öppnade hos Bullen och Flash "179 kronor på systemet !? Det här ska jag verkligen njuta av" halsade jag glatt i mig hos Viktor Granger och jag kom hem någon gång på morgonen. Hur? Det vet jag inte. Nattbussen?
Sov nästan ingenting sen rockade vi till Falun. Egentligen inte Falun men som det vore om Falun bodde i en fin lägenhet i Vasastan. Alla trollkarlar och häxor var från Falun eller Säter, eller från en stig utanför Leksand. Det var väldigt kul där och framförallt rockade vi vårt absolut svåraste. Jag kom dit med en honungsföl och en pumpasaft på fickan men lyckades trolla fram en hel flaska gin på något vänster.
Någonstans mellan där och klockan 07.15 när jag vaknade upp under ett bord (efter 15 minuters sömn) måste jag lyckats med alla mina skador. Eller träningsvärken kommer nog från när jag då klockan 07.20 sprang till Odenplan och hela Odengatan mitt snabbaste för att jag tyckte att det var en bra idé. Fick hjälp av taxi resten av vägen till Östermalmstorg och någonstans där på morgonen däckade jag hos Slytherinhoran.
Söndag inleddes med Star Wars marathon i Slytherins sällskapsrum och snogodis från 7eleven, och avslutades med Umami Experience-rep, en ny låt, Ally McBeal och sängdags klockan 21.

Helgen sammanfattas såhär:


What

Fan va drängfull jag var igår.I <3 HRRY pOTTER

Sitter hos Bullen och Blixten efter en väldigt alkoholberikad kväll. Lite svårt att trolla fram tagnenterna efter ex antal honungstöl men vaffan det är rock! Känn magin mina vänner. Här är en tribute till världens bästa trollkarl!

Katarina kickar schyssta vintertunes

Jag har trollat fram århundradets bästaste vinter playlist. Det tog typ trehundra år att koka ihop den men nu är den färdig och jävlar vad Katarina kan kicka schyssta vintertunes! Ska fråga någon vettig mugglare om hjälp att länka den här på ett snyggt sätt... eller så kanske Gryffindor Matilda vet hur man gör, fast hon är ju alltid bara hos Misse... hmmm... vänta med spänning i alla fall. Du kommer aldrig vilja lyssna på någon annan musik resten av vintern!


Kanske på andra sidan vattnet?

Lyssnar på Transatlanticism och drömmer om ett annat liv, någonstans långt bort där vintern ser helt annorlunda ut. Någonstans där allt känns lite lättare och snön inte är lika kall.


Min vän Tom

Om man bortser från de otroliga rocklåtarna Umami Experience skrev i lördags (Människan är världens näst vanligaste dj, Jättejättejättemycket våld och Färgen Fel) så skrev jag och Matilda början på världens bästa låt igår. Den heter My friend Tom och den kommer smälta ansikten när den är klar. Så hårt rockar den!

I met my friend Tom
at www.myspace.com
He was the first to befriend me
I know he'll never offend me
And it makes me feel so proud
to sing this out loud

Dear Tom,
I'm so glad we met
on this little thing called the internet
We've never met IRL
But you've still got me under your spell
Dear Tom, I love you bro
xoxo your no 1 myspace hoe.

Är den hård eller vad? Nu fattas bara resten av låten sedan skall den upp på "min rymd" fort som fan.


Sweet sweet herbology

Jag saknar örtläran, det är ett sånt ämne som man aldrig riktigt uppskattar när man har det men sedan så här i backspegeln känner jag en stark längtan till att ta en lektion snart igen.


Jag tror aldrig att våra örtlära lektioner var så här sansade, men å andra sidan hölls ju vår undervisning av professor Longbottom och inte Sprout.


Ang. Humor

Jag dör, Bullen är bäst på att länka humor.

http://failbooking.com/2009/12/22/funny-facebook-judaism-satanism-same-thing/
 

http://failbooking.com/2010/01/06/twenty-dollars-wont-even-cover-the-ambulance/

http://failbooking.com/2009/12/28/funny-facebook-can-she-still-get-unemployment/

Kräks

Nu är jag så mätt att jag tror jag kräks. Kokade ihop någon mysko blandning av morot, potatis, lök och makaroner, det såg faktiskt ut som kräks men smakade gott. Men nu vill jag kräkas. Det är inte skönt.


(bildsökning "kräks" på google)

I <3 Mugglarfenomen

Mugglarfenomenet "facebook", även kallad "fejjan" och "ansiktsboken" (der Ansichts Buch på tyska) håller mig under en konstant förtrollning. Här är världens roligaste applikation som valde ut mina bästaste bilder från året helt megasnabbt. MAGI!Beskrivning från längst upp och sedan ruta för ruta åt höger, som när man läser till exempel en tidning eller en novell.

1. F12 med Granke och Phew (Fju Dr. Bonge) det var tydligen där man skulle hänga hela sommaren så då gjorde vi det.
2. Studenten... jag grät som en häst... fast egentligen var det bara pollenallergi.
3. Någonstans i slutet av sommaren tyckte vi det var världens bästa idé att megafesta hos Lina. Det var kul.
4. Våningar Emellan. Jag bodde i Teatersalen i en månad.
5. Världens bästa Björns avskedsfest. Vi drack tequila och spydde ner hela Hogwarts i rockens sanna anda.
6. Jag var nydumpad av jävla Slytherinhoran och Granke & Co gjorde mig glad med Kung och kvällsbad.
7. Nyårsafton med Hällas horkör
8. Min och Blixtens birthdaybash, vinterns självklara höjdpunkt.
9.Halloweenfest två dagar innan mitt farliga uppdrag, jag och Micke rockar.
10. Galningen Jacob och jag på studentskiva med tema "Supersnabb".
11. Pridefestivalen med Dood och Malin.
12. Ryktet visade sig vara sant, jag är en vampyr.
13. Studentbal med Malin. Jag var tvungen att hålla tal inför alla studenter.
14. Graffestivalen, en musikfestival i Guttis ära. Jag och Matilda skrev två rocklåtar till världens bästa granke.
15. Olivetta, kärlekens paradis. Aldrig ska vi glömma kannorna med White Russians och eldflugorna.
16. Så här går det till när Little Shop of Horrors ensemblen firar en lyckad/misslyckad föreställning.

Ett lapptäcke av det gångna året. Helt fel var det inte... nu gör vi 2010 ännu rockigare!

Oh lovely

En power nap lite scrubs och ostmackor har nästan fått mig tillbaka på banan. Nu är det dags att ringa kvinns och bestämma mötesplats för vår after wörch utan wörch.


AWIGHT

Awrajt, köttfärsfejjan har lugnat ner sig och nu ser det mest ut som att jag har hemsk acne men det är helt okej, det fixar jag med en ganska lätt trollformel. Var uppe redan klockan sju i morse (egentligen 07.25 men 7 låter bättre) eftersom mitt nya extraknäck startade idag. Det innebär att jag nu fem dagar i veckan tidigt som faen skall gå ut på minst en timmes promenad med min farmors best och hjälpa till med övrig skötsel av honom. Inte särskilt kul kanske, men bra för karman, konditionen och det gör så att jag får råd att köpa mig en redig honungsöl i slutet av dagen.

Nu ska jag snart åka in till Hogsmeade och ta en after work without work med Blixten, KANONERS!


Mitt ansikte ser ut som köttfärs

Mitt ansikte ser ut som köttfärs. En kombination av innerökning hos Viktor Granger igår och extrem kyla ledde till att jag fått en miljon blåsor i fejjan eftersom jag är allergisk mot allt som kan vara jobbigt för huden. Nu har jag maskerat mig själv med ett två centimeters sminklager och glasögon. Förhoppningsvis märker ingen något eller ännu bättre, inte känner igen mig. Annars får jag slänga en confundusförtrollning på de jävlarna.Jag saknar Nigel så jävla mest i världen. Här rockar han på Band on the Wall i Manchester

Upp med händerna!

Angående (ingenting)'s trettondagskonsert på dramaten när brandlarmet snopet nog drog igång mitt under spelningen.

Vet man varför larmet gick, berodde det på bandets pyroteknik?
– Det är mycket möjligt. Det var ju inte direkt någon E-type-show innan brandlarmet gick...http://www.pastan.nu/bloggen/


Taking Woodstock

Såg världens bästa film igår, man fylls av kärlek och vill knarka massa knark när man ser den.


SE DEN!

Hello Saferide och Warum Nicht Level 1

Känns som det är ett år sedan jag lämnade Regnland, har varit hemma i två veckor och har redan tröttnat på Hogwarts. Jag letar febrilt efter ett nytt jobb och trots alla mina brillianta färdigheter och magikunskaper så verkar det inte finnas mycket plats för en så sjukt rockig häxa som mig på arbetsmarknaden. Det är synd men jag har ändå mitt roligaste med mina finaste Hogwarts kompisar och vi rockar på i stadig takt, tyvärr så har jag inte råd att dricka honungsöl nu på ett tag och jag har vrålont i halsen så jag får se hur pass begränsade min helgäventyr blir.

Fram tills jag har listat ut det där med arbetslösheten så lyssnar jag mest på Hello Saferide och pluggar tyska (Warum Nicht Level Eins)


De jävlarna skall skjutas

Idag har jag fått sömnsjukan och inte gått längre än två meter i taget när jag väl orkat resa mig ur sängen. Men det är helt okej att ha sömnsjukan, speciellt när jag har lyssnat på världens bästa musik. VÄRLDENS BÄSTA MUSIK. Jag lyssnar oftast på världens bästa musik men idag insåg jag hur otroligt fantastisk den verkligen är. Den var så bra att jag var tvungen att skriva lite själv. Sen blev jag så sentimental av allt skrivande att jag var tvungen att dricka eldwhisky och se på James Bond. Nu lyssnar jag på världens bästa musik igen och känner mig kärlekskrank. Det fixar vi med Säkert! och en halv flaska vin.


Imorgon ska jag repa med The Umami Experience världens bästa och okända punkband.


Rock nytt år

Falun är bäst, det har det alltid varit. Idag har jag varit mitt absolut bakisroligaste, dragit en rullväska genom skogen i en halv meter snö, varit så bakfull att jag nästan dött, druckit hinkvis med khaffä, sagt hora ungefär 50 gånger, insett att Hannah Montana är skit, dött lite till och sedan ätit hundra ostmackor till middag.
Just nu ser jag på världens bästa film "The Rocker", den är helt jävla episk.


We Built this City

Gott nytt år från falun, allt för mycket lammkött för att dalkarlarna ens skall se åt mitt håll. Jag är i alla fall med världens snyggaste tjejer!

RSS 2.0