Läskigaste sedan Voldemort

Jag var väldigt liten när Voldemort kom tillbaka, han var världens ondaste trollkarl... den här mannen är nog läskigast sen Voldemort förintades.

                            
Gör allt du kan för att förhindra att vår värld förstörs av den här vridna ideologin, ibland räcker magi inte till.


Last day of Rocktober

Middagen igår var supergod och vi drack massa gott Barbera d'Alba och d'Asti. Idag tvättar jag... japp...

Inget mer om det, ikväll blir det rajj-rajj. Det är ju trots allt last day of Rocktober. Ska peppa hela dagen med läskig musik och halloweenieprylar :D Festen hos hufflepuff-Jossan kan inte bli en fail för vi ska rocka hela natten!

                           
Hösten är så jävla fin, här är världens bästa syster (dvs när hon inte är helt rabiat) i höstvädret.

Baby Baby Baby

Sitter i Gryffindors sällskapsrum och avnjuter ett glas Pepsi Max, BabyBel, sesam sticks och mys med Attila. Ikväll ska jag träffa min pappa för att äta en sista middag tillsammans innan jag far iväg på mitt farliga uppdrag. Skulle egentligen träffa min kompis Malin senare men hon dissade mig, man kan inte förvänta sig mer av slytherinare, så nu vet jag inte riktigt hur kvällen ska se ut...funderar nästan på att bara stanna hemma och löka. Löka är alltid skönt och jag orkar inte rocka mitt hårdaste jämt. Humpff, jag kommer sakna rocktober, men jag ska superrocka med mitt farliga uppdrag istället. 


                              

Last Night

Finns det något trevligare än att äta middag med Blixten på Judit och Bertils? Skulle inte tro det, så här såg det ut:

MUMS!


Foolish Games

You took your coat off and stood in the rain,
You're always crazy like that.
And I watched from my window,
Always felt I was outside looking in on you.
You're always the mysterious one with
Dark eyes and careless hair,
You were fashionably sensitive
But too cool to care.
You stood in my doorway, with nothing to say
Besides some comment on the weather.

Well in case you failed to notice,
In case you failed to see,
This is my heart bleeding before you,
This is me down on my knees, and...

These foolish games are tearing me apart,
And your thoughtless words are breaking my heart.
You're breaking my heart.
You're always brilliant in the morning,
Smoking your cigarettes and talking over coffee.
Your philosophies on art, Baroque moved you.
You loved Mozart and you'd speak of your loved ones
As I clumsily strummed my guitar.

You'd teach me of honest things
Things that were daring, things that were clean
Things that knew what an honest dollar did mean
So I hid my soiled hands behind my back
Somewhere along the line I must've gone off track with you

Well, excuse me, guess I've mistaken you for somebody else,
Somebody who gave a damn,
Somebody more like myself.

You took your coat off,
Stood in the rain,
You're always crazy like that.


My oh my... I can never say goodbye

STRÄCKA STRECK

Jag tror inte ens det är någon idé att berätta om tillståndet jag befann mig i när jag och hufflepuff Lee satt i kylan kl 03 och väntade på the Knight Bus... den här rockiga låten skrev vi då i alla fall. Vi kallar den Gingy Gingy.


Gingy Gingy

Out on the busholdplace, the perfect place to have a gingeralce. dododidododo.

Out on the busholdplace, I could be at spy bar but that is frikkin lame. dododidododoooooooo

I'd rather sit a whil, I'd rather spend some time, with my really gfood lookin friends... c<use we like to rock n rolllllll.. dododidoodododidooo.

Wouldn't you like to sit with us, wouldn't you like to walk the line?!?!?!?!?!!?!?? Out on the busholdplaaaace.

OUt onj the busholdplace, I could go to bangcock if I wanted to, but I'd rather freeze off my ass in rock'it town,

Out on the busholdplaa_aaace. You could rock off your socks and then melt your face. But why can't we just go to sp_aace

WOuldn't you like to sit with us, wouldn't you like to walk the line.?!?!!?!? OUT here onm theeee busholdplace.

OUt on the busholdplace, I could go cruisein on the milkyway, but I'd rather walk the line...... with you in spa_aaace....

Stick:

SMAAAShing bottles, take a hit on the skywalk!!!! Let's walk the liiiiiiiiiiine, let's grab a ginger ale.


                           
                             Walk the line är btw språket engelska och betyder sträcka streck


Igår, Gestern, Yesterday...

Klart att jag skiter i mina lektioner och ägnar mig åt riktigt viktiga grejer som att trolla bort min polska utväxt. Eftersom jag aldrig lyckats få till rätt hårfärg när jag utför den typen av magi själv, överlåter jag trollandet åt min magiska Ed Hardy frisör Fadi. Han är huvagullig och jag har inte träffat honom på länge så det blir två nöjen i ett (minus att den svidande blekningsmagin i hårbottnen).

Morgonen (förmiddagen/lunchen) i övrigt var ytterst tillfredställande, Hagrid kom hem till mig och lagade crêpes (megamums) i utbyte mot att han fick kolla på mugglarbarn-tv. Hagrid var även supersnäll nog att ge mig två av hans gamla skolböcker som avskedspresent. Ett exemplar av ”Quidditch genom tiderna” och en gammal utgåva av ”Fantastiska Vidunder och var man hittar dem”. Jag grät nästan av lycka, Hagrid är verkligen världens bästa kompis.

Nu sitter jag och väntar på att Fadi ska hitta sin trollstav och sluta snacka i brasan med sin knäppa kompis. Jag är ganska trött och ännu tröttare när jag tänker på allt jag ska hinna med på några timmar nu, ikväll är det ju REHAB och då måste man vara taggad (bööh).

Det känns som om jag stressar sönder mig inför resan på måndag… Tänk om jag glömmer något… tänk om det är hemsk… tänk om jag inte alls kommer rocka… jag vet inte… egentligen har jag nästan inget att oroa mig för, men det blir en jävla stressnivå på mig ändå. Det går inte att slappna av och tänka ”det kommer gå bra du var född till att rocka”, i mitt huvud bor mer tanken ”ditt jävla miffo, du kommer missa flyget, glömma din trollstav och vantrivas i Regnland”. Nej nu får jag verkligen ge mig. Allt kommer gå bra (GAH BAH PFUTT).

                                    
Nee såhär rockig frisyr får jag nog inte av Fadi, han ska fokusera på min polska utväxt innan han rockar hårdare.


MJÖP

Wow vad jag har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna, jag känner mig nästan lika gay som Slytherin. Jag sitter i alla fall i vår sovsal och rockar på min nya dator (sjukt rockigt), har provpackat min koffert inför mitt farliga uppdrag... får bara ha med mig 15 kilo... det blir knepigt när man packar så mycket rock som jag gör. Antar att jag får slänga en confundus förtrollning på spärrvakterna eller nåt.

Idag har jag träffat min käre Gryffindorkollega Danielle "DOOD" Eld, hon är megatrevlig och älskar Hogwarts precis lika mycket som jag gör. Vi hade spådomslära, sedan drack pumpajuice och flanerade runt i Hogsmeade ett tag. Jag köpte vampyrtänder Danielle köpte en tröja... hon är en av många jag kommer sakna när jag åker iväg på mitt farliga uppdrag så imorgon ska vi ses och dricka honungsöl tillsammans och sedan kalasa på ett festligt tillhåll som kallas REHAB. Det är Hagrid och Viktor Granger som anordnar kalaset och jag vet att det kommer bli klass på hela alltet. Jag bjöd in idol-Calle (mannen i mitt liv) på Facebook... men jag tror inte att han kommer. Han är för rockig för att läsa sina mail tror jag. *Suck* om han bara visste att jag var jag och att jag vill att han blir min trollkarl. MJÖP!!!

Anyways, nu måste jag fortsätta vara duktig och jobba lite, annars får jag säkert straffkommendering av professor McGonagall.

                                
Klär jag bara ut mig till vampyr på Halloween för att få en lika hunkig kille som Edward Cullen? Eller det kanske är fel strategi, jag borde kanske klä ut mig till tönt med fula kläder och underbett för att snärja mr Cullen?

Mitt farliga uppdrag

Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker iväg på mitt farliga uppdrag i Regnland. Jag fullkomligen avlider av spänning samtidigt som jag är så sinnesjukt trött att jag inte orkar bry mig om att planera min avfärd.
Har i alla fall köpt en ny kamera och dator i Hogsmeade idag. Wow vilka bilder jag ska ta, och wow va häftiga grejer jag ska skriva om. Antar att mitt helt vanliga Hogwartsliv inte kommer vara så helt vanligt en tid framöver... men jävligt rockigt det vill jag lova att det kommer vara!

                            


Oh Muggles Oh Muggles

Jag har ägnat hela mitt liv åt att försöka förstå mig på mugglare (trollkarlar med för den delen om ni förstår vad jag menar) och precis när jag tror att jag greppat dem så dyker något som det här upp:

Kon är ett husdjur… Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv. Kon har sju sidor… Den översta sidan – Den nedersta sidan – Den frä...mre sidan – Den bakre sidan – Den ena sidan – Den andra sidan- Och den invändiga sidan. På den främsta sidan sitter huvudet… Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu. På den bakersta sidan sitter svansen… Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar. På den översta sidan – Och den ena sidan – Och den andra sidan, är det bara hår… Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör. Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur… men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben… Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu. Kon har gott luktsinne… Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur. Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning. Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

WHART?!?!?

                                            

Nu ska jag rocka en powernap under förtrollningsläran.


Like I give a fuck

Inte lätt att uppdatera hela tiden när man rockar i den utsträckning jag gör. Har dessutom legat efter lite med förberedelserna inför mitt farliga uppdrag och således tvingats till att göra ett "ryck". Nu sitter jag i Gryffindors sällskapsrum och smaskar i mig en daimstrut medans jag drömmer om nya intryck och begrundar gamla avtryck.

Fuck this, jag är alldeles för rock för att bry mig just nu. Jag berättar något kul sen.

                            
Ich bin ein Witch

Jag är en Vampyr

Jag kan verkligen inte somna på nätterna. Jag ligger vaken till 4-5 på morgonen och sover bort nästan hela dagen. Ljuset stör mig nästan, och det svider i mina ögon så fort jag drar upp persiennerna. Har jag blivit en vampyr?
Eller är mitt insomnia problem bara en följd av min sjukt rockiga levnadsstil?

                             

Vår generations största hjältinna, Buffy the vampire slayer.


Can you rocktober?

Igår hade jag kul igen, min och blixtens disney kväll var kanon och den efterföljdes av honungsöl på Tre Kvastar med Hagrid och Viktor Granger. Där stötte vi även på Svarte Oliver (Huffelpuffs främsta exemplar av inavel), Rumpan och ett stort gäng random Hogwartselever som busade. Självklart så leder ju ett till ett annat och de där dumma ugglorna jag nämnde förut resulterade i att jag träffade mitt fucking jävla Slytherin ex... vi pratade över några honungsöl. Sa dumma saker likväl som kloka saker. Som vanligt på tre kvastar så går det inte att ta bara en honungsöl... det är minst tre eller ingen alls. När man har ett seriöst snack med ettt Slytherin-ex då så går det aldrig bra.
Hela dagen har varit en enda lång trans, glömde nästan bort att jag skulle på dejt med Felicia från Gryffindor i Hogsmeade. Vi kommer inte ses på två månader nu eftersom hon åker till Helsingfors för att kämpa för jättars rätt i samhället och hon kommer hem precis när jag åker iväg på mitt farliga uppdrag. Jag kommer sakna henne, hon är verkligen världens bästa kompis och en brilliant häxa.
Nu är jag helt slut igen... så blir det när man bara kör rocktober style.


                            
Jag måste börja sova i min egen sovsal.

90talet bor i vår magiska vivokasseDet är så jag rockar

Såg att supertuffa Grappe från Ravenclaw gjorde det här på sin blogg (http://neverhappened.blogg.se/) och jag tänkte att jag skulle också ge det ett försök...

Vad ska du göra i helgen?
På Fredag blir det troligtvis en magisk tripp till "konstig klubb", lördag blir det middag följt av utgång och söndag ska jag vara skönt bakfull.

Vilket ställe är du oftast på?  Tre Kvastar (Dovas på mugglarspråk)

Favoritbar? Judith och Bertils

Favoritklubb? Konstig Klubb när den är på fabriken

Hur viktig är musiken när du går ut? Det är sällan jag verkligen tycker om musiken på ett ställe och egentligen tycker jag det är jätteviktigt vad de spelar men eftersom de aldrig spelar vad jag vill höra så är det shit the same. Men jag rockar allra mest när jag får en rejäl dos rock!

Hit tar jag någon på första dejten:
J&B eller kanske La Habana

Här firar jag min födelsedag: Helst med en rejäl hemmafest med psykfylla och massa vänner

Här skulle jag fria: Olivetta

Hit går jag en tisdag: Tre Kvastar

Undviker: Spy Bar, Riche och Grodan

Om du sitter själv i en bar, vad gör du? Dricker sexigt ur en honungsölflaska eller läser en kvalitetsbok

Bästa baren/utestället att vara ensam på: the Liffey

Är du stammis någonstans? Bullen & Blixten och Tre Kvastar

Vad beställer du alltid: Öl, helst på flaska

Vad dricker du helst:
Öl eller Barbera d Alba

Bästa gå-ut-plagget/plaggen: Svart, svart, svart och en schysst utväxt

Äter på väg ut: Några öl och om det finns...nachoooootaaaallrik

Äter på väg hem: En "snygg" kille

Vad är det första du gör när du kommer hem? Om jag är själv dricker jag o'boy/pepsi max och äter gärna potatisklyftor med mycket vitlök och avnjuter fyllemåltiden till ett kvalitetsprogram som typ "Married with children"

Äter dagen efter: Coca Cola och thaimat

Om du fick återuppliva en klubb i Stockholm, vilken skulle det vara? Varför? Får man säga Hemmaboda? För det var världens bästa koncept, och sjukt rockigt.

Vilken utekväll skulle du helst av allt återuppleva? Måste vara insparkskvällen i trean när jag var utklädd till militär och inte kom in på insparken som hölls på mango för att jag inte var myndig och hade druckit absint (de som var myndiga fick vara hur fulla de ville), fick syn på Rock-Elias som tyckte att jag skulle följa med honom och rocka en öl. Vi gick till Harry B James där de sålde öl + jägershot för 54 kronor (huvabilligt) så vi körde 1, 2, 3, 4, 5, party party, jag kan inte matte... Jag ställde upp i det jag trodde var luftgitarrskaraoke och rockade sönder stället... visade sig senare att det var en tävling och jag fick gå upp på scenen med alla tävlande och köra en faceoff. Jag vann. "Grattis du är finalist i Luftgitarrs SM 2008" och så körde de en elgitarr i mina händer. Epic Night, berättelsen kommer leva för alltid.

Vilken utekväll skulle du ge allt för att slippa återuppleva?
Non Je ne regrette rien

Hur är du att springa på ute? Gapig, flabbig och lite skelögd

Bästa sättet att få kontakt med någon: Dra en fräckis

Kan man träffa kärleken ute?
I alla fall för kvällen

Har du blivit utslängd någon gång? En gång. De slängde ut mig från Spy Bar för att jag var för full. Jag förstod inte alls hur de kunde göra så... kanske för att jag stod med en ubåtsofficer under armen och försökte övertala vakten att jag kom från Bristol och därför omöjligen kunde vara för full.

Har du blivit dumpad på krogen/klubb någon gång?
Nej, dissad, men inte dumpad

Har du fejkat stämplar? Oh yes... I was the master

Hur länge är det värt att stå i kö? Om det är varmt ute och man har trevligt umgänge kan det vara värt att stå ute hela kvällen istället för att gå in

Förfest eller efterfest? Helst båda två, efterfest är grymt rockigt och förfest känns alltid så..."happy clappy, vi är med i en svensk tonårsfilm och de spelar håkan hellström i bakgrunden medans vi endast dricker det med bäst APK värde"

Sju låtar för förfesten: Don't Stop me Now med Queen, En vän med en bil Håkan Hellström, Don't Stop Believing The Journey, Underground Broder Daniel, Harry Potter Skump Loella, Helt Jävla Superslut som Människa Katrina and the Hurricanes.


Would you like it?

Oh baby baby, oh baby baby

Oh baby baby, how was I supposed to know
That something wasnt right here
Oh baby baby, I shouldnt have let you go
And now youre out of sight, yeah
Show me how you want it to be
Tell me baby cuz I need to know now, oh because

My loneliness is killin me (and I)
I must confess I still believe (still believe)
When Im not with you I lose my mind
Give me a sign, hit me baby one more time!

Oh baby baby, the reason I breathe is you
Boy youve got me blinded
Oh pretty baby, theres nothin that I wouldnt do
Thats not the way I planned it

Show me how you want it to be
Tell me baby cuz I need to know now, oh because

Oh baby baby, how was I supposed to know
Oh pretty baby, I shouldnt have let you go
I must confess that my loneliness
Is killin me now
Dont you know I still believe
That you will be here
And give me a sign, hit me baby one more time

I must confess (my loneliness) that my loneliness
(is killing me) is killing me now
(I must confess) dont you (I still believe) know I still believe
That you will be here (I lose my mind)
And give me a sign...
Hit me baby one more time!Att sova är en konst

Gårdagskvällens totala tillstånd av dödlig sentimentalitet och rövig trötthet resulterade i ett 15 timmars drömrace. Jag sov, jag drömde, sov, drömde, sov,drömde... ända fram tills klockan 12.30 då jag vaknade till, gick på toa och sedan la mig i sängen igen och sov ända fram till 15.10. Jag befann mig i ett oändligt nät av surrealistiska drömmar vilka uplevdes otroligt äkta trots all galenskap som utspelades i dem (kanske just därför).
Anyways, jag hoppade över alla lektioner idag och satt still i sängen ända fram tills nu. Ska snart åka hem till Blixten och Bullen för mysig hemmakväll med Disneyfilmer (go muggles). Får se om det bara blir film eller om vi rundrar av kvällen på tre kvastar.

Catch you on the flip side

                              

BTW, Slytherin är så jävla gay

                                 

Why did I die again?

Jag vet inte vad det är för psykadelisk koma jag har hamnat i, kan inte riktigt skilja på vad som händer på riktigt och vad som kokas ihop i min skalle. Eller är det bara så att jag inte riktigt kan begripa att jag faktiskt fullföljer alla spårade impulser i min hjärna och skiter i allt förstånd? Antingen har någon mig under imperiusförbannelsen eller så bryts jag bara ner av stress.

Igår var jag i Hogsmeade och shoppade järnet! Gick helt wild and crazy på Zonkos bland annat och hela eftermiddagen njt jag av mina fynd. Kvällen blev som sådan att jag struttade hem till Viktor Granger tillsammans med min underbara Gryffindorkollega Danielle. Vi drack spetsad pumpasaft och likörer i mängder tills vi alla (det kom och gick ett par tre styckna under kvällens gång, bland annat Hagrid <3 ) somnade i en liten hög tidigt tidigt på morgonen.

Morgonen idag var lika ångestladdad som vanligt såklart (tummen upp Katarina). Kanske för att jag var bakis som en röv, hade skickat dumma ugglor till mitt Slytherin-ex (han skickade den första), inte kunde hitta min BH, luktade skit och för att jag var tvungen att fly fältet för att flyga hem till min farmors hus och förbereda hennes hemkomst från St Mungos. GAH! BAH! PFFT!

Nu är jag djävulskt trött, vill bara slockna i min gosiga säng men nej... det går inte.. för trots att det är bara är 13 grader i min iskalla sovsal så flyger det ändå omkring en asastor mygga runt mina öron och förstör mitt liv!!! AAA! Get over it, sommaren var slut för länge sen, DÖ JÄVLA SKITMYGGA DÖÖÖ!!!

Jag hade en toppenkväll igår men jag är på sånt jävla rövigt humör idag... hmmpfuu.. andas... pfff.

Nu ska den jävla myggjäveln dö

AVADA KEDAVRA!

Fixat...

                                  

JA, lägg upp en övertuschad puddingbild för att visa hur du ser ut IRL och förvräng din självbild, ja bra bra där, du kommer inte alls bli deppig imorgon när du inser att du ser mer ut som en dementor än något annat.

FML...

Jag är nästan på äckligt gott humör

Vilken underbar dag, det får bli en promenad runt slottsmarkerna i det superhärliga höstvädret innan jag tar itu med min straffkommendering (mcGonagall såklart).

Ikväll ska jag nog hitta på något supermysigt.... hmm.... lite honungsöl och pumpaj låter som en fin start.


Puss

                        

Att Dö är inte bara coolt, det är även jävligt rockigt

Hela dagen idag har jag legat död i en främmande säng och tittat på dansk tv och history channel (tänk va de kan mugglarna). Jag har inte mått så här dåligt på mycket mycket länge och jag försöker på något sätt tänka tillbaka på gårdagen för att förstå hur jag kunde hamna i den här koman... få se nu...

...IDOL, världens bästa kvalitetsmugglarprogram förgyllde min annars väldigt grådaskiga dag samt en påse chokladgrodor och mugglardrycken pepsi max (guds gåva till häxor som älskar sockerfri läsk). Calle (mannen i mitt liv) sjöng megabra och framförallt rockigt. Han förtjänade inte alls den dåliga kritiken som dumjuryn slashade honom med, han är felfri... fast det funkar inte riktigt att sjunga "I'M BAD I'M BAD, YOU KNOW IT" när man rör sig som ett skrämt lamm på scenen. Men det struntar jag i, Calle jag älskar dig! Btw fan va skönt att schlagerhoran åkte ut.

...The pursuit of rock n roll, Hogwartsexpressen till Philip + rödvin + trevligt sällskap + surfin bird + rödvin + rödvin + lite rom + rödvin = ROCK

...the Knight Bus till Snäckan... rödvinets sista droppar

...klurig promenad hem till Gryffindortornet med Viktor Granger som kommit tillbaka till Hogwarts från Beuxbatons, men när vi kom fram ligger det någon i min säng... så vi fick ta min systers nycklar och slockna i hennes lägenhet.

...sjukt jobbig färd uppför trapporna + jägermeister med ramlösa jordgubb/lime + Viktoria Silvstedts "my perfect life = PSYKFYLLA

...snuggle och sedan psykdäcka i sängen vid sextiden

Antar att ovanstående bravader resulterade i min ångestbakfylla. Jag mådde så illa att jag inte kunde äta något före klockan sju, vilket är extremt ovanligt att komma från tjejen som inleder varje bakisdag med frasen "jag skulle kunna mörda för en cola och en pizza".

Min hjärna jobbar på lågvarv fortfarande... så...roligare än så här blir det inte.

more magical updates to come...

                    
                     Heltokiga Viktor Granger


Vulnera Sanantur

High five, vilken dag, dimman ligger tät som om luften vore full av dementorer. Likaså är mitt sinne, jag känner mig alldeles borta i skallen och undrar nästan om det står nån jävel bakom ett hörn och kastar confundus förtrollningar på mig. Antar att de här dagarna bara finns till för att man ska inse sina misstag och bli sjuk i huvudet. Ikväll hoppas jag att det vänder när vi ska på höstfest hos en av prefekterna från Ravenclaw, Philip. Då blir det bägaren fylld till bredden och fart och fläkt (förhoppningsvis i alla fall).

Tills dess får vi fylla tomheten med lite värmande musik och hoppas att det läker de flesta sår.


Old Soul                              - Thea Gilmore

No lies, just love                  - Bright Eyes

Man of the hour                   - Pearl Jam

Empty Chairs                      - Don McLean

A Case of You                     - Joni Mitchell

The most radical thing to do - The Ark


                                

Vid Merlins skägg

Jag klarar inte av att gå upp tidigt på morgonen längre, jag tror jag glömt hur man gör. Med tunga steg klev jag ur sängen 07.30 och allt var bara jättejobbigt. Mina ögon sved för att de ville fortsätta blunda, jag frös ballarna av mig för solen var inte uppe än och rent allmänt känns det som att jag kommer vara skitelak mot varenda jävel jag stöter på i korridorerna idag.

Hoppas jag inte behöver vänja mig vid de här morgnarna....


                            


St Mongo

Hej hej hallå, har varit nästan hela dagen på St Mungos sjukhus och hälsat på farmor. Det var tamejfan en riktigt knepig förbannelse hohn råkade ut för, hon är verkligen inte sig lik och alldeles ensam. Stackars farmor, jag försöker besöka henne så ofta jag kan men det är inte alltid så jäkla lätt när man lever ett helt vanligt hogwartsliv.

Igår sov jag inte i min sovsal... det var dumt...Jag var hos den där jäveln från Slytherin som krossade mitt hjärta. Vi var bäst i världen tillsammans trots många fördommar från våra vänner. Men i slutändan så var vi väl ändå för olika, han en Slytherinare och jag en Gryffindor. 

Efter gårdagsnatten och i morse ville nästan lägga in mig själv på St Mungos, men vissa smärtor kan tyvärr inte lindras med magi.

Nu ska jag läsa en äventyrsbok och äta chokladgrodor.

God natt

                           

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Har varit nere hos Hagrid och druckit saft, sitter nu och bläddrar lite i min gamla "Fantastiska vidunder och vart man hittar dem", exemplaret är självfallet på engelska och jag orkar inte översätta, men jag tänkte att ni kunde lära er något om acromantula spindeln.

The Acromantula are a species of giant spider, native to the rainforests of Southeast Asia, particularly Borneo. Acromantulas are believed to be a wizard-bred species, designed to guard dwellings or treasure hoardes, and were first created before the Ban on Experimental Breeding in 1965. These giant spiders, with a taste for human flesh, were first spotted in 1794.

Acromantulas have eight eyes, are highly intelligent and capable of human speech. They are typically covered in thick black hair, with a leg span that can reach up to fifteen feet. They possess a set of giant fangs which they use to eat live prey of mammals or their own dead kin. The pincers produce a clicking sound when the beast is agitated or excited. These fangs contain highly toxic venom, valued at 100 Galleons a pint, which is even potent for a short time after death. The eggs are Class A Non-Tradeable Material.

The female is usually larger than the male, and can lay up to one hundred soft, wide, beach ball-sized eggs at a time. They usually hatch in six to eight weeks.
Sov gott allesammans


Ants in my pants

Om tre veckor åker jag på ett farligt uppdrag, egentligen kanske det inte är så farligt men det är helt klart väldigt magiskt och framförallt rockigt. Hursomhelst är jag nervös och det kliar i hela kroppen när jag tänker på det. Jag vet inte om det är resan eller uppdraget som skrämmer mig mest, eller om det kanske är att jag kommer sakna Hogwarts. Hogwarts är mitt hem och alla mina vänner här är min familj. Vad skulle jag vara utan Hogwarts? Jag vet att det är dags att lätta och se mer av världen men det känns alltid vemodigt att lämna sitt hem.
I wanna have funOhlala


Lär dig något!

Tråkig dag, damn this English weather... Jag gillar visserligen regn, men idag är det bara grått. Ligger i sängen och vägrar göra något vettigt... Jag sover aldrig på nätterna, det är för kallt i slottet och flickan som sover intill mig snarkar som en galning... Orkar inte skriva något så ni får istället lära er lite om Spöktransterens.
Spöktransferens
eller transferens är en magisk form av teleportation, där en trollkarl eller häxa kan försvinna på ett ställe, transferera sig, och dyka upp på ett annat. Oftast kännetecknas det av ett smällande ljud, vilket kan ha att göra med det hastiga försvinnandet och all luften som omedelbart strömmar till. Det anses dock vara oskickligt att det låter då någon transfererar sig, och de skickliga magikerna kan förflytta sig plötsligt och tyst. Enligt många är känslan av att transfereras som att pressas genom en tunn gummislang.

Av Trolldomsministeriet krävs en licens för att få folk ska få transferera sig, och då en häxa eller trollkarl fyllt sjutton kan den få licensen genom att gå en kurs. I sitt sjätte skolår kan eleverna gå på lektioner i transferens, anordnade av Trolldomsministeriet. De kan sedan få licensen på eller efter sin sjuttonde födelsedag. Undervisare är Wilkie Twycross.

Träningen är svår, och eleverna kan splittra sig själva, då de lämnar en del av sig själva kvar på ursprungsplatsen, medan en annan del tas till den nya destinationen. De splittrade kroppsdelarna sätts ihop igen av Magiska olyckshjälpen, som finns på plan tre i Trolldomsministeriet. Ihopsättnigen gör inte ont om den sker på rätt sätt.

Spöktransferens anses opålitlig över längre distanser, och även skickliga trollkarlar kan ibland föredra annan typ av transport, såsom kvastar.

Av säkerhetsskäl är  Hogwarts område skyddad av uråldrig magi, som gör det omöjligt att transferera sig in eller ut ur slottet. Den här förtrollningen har dock undantag och gäller inte husalfer, det finns även kända berättelser om den forne rektorn Albus Dumbledore som transfererar sig ut ur skolan med hjälp av sin fågel fenix, Dumbledore var dock en strålande trollkarl och troligtvis använde han sig inte av just spöktransferens.

Som man kan förvänta sig, anses det ohyfsat att transferera sig in i någon privatpersons hus. Av den anledningen har även många privata bostäder anti-transferensfötrollningar som skyddar mot oönskade besökare. Många gånger transfererar sig trollkarlar till en plats i närheten och går den sista biten till fots, innan de når platsen de egentligen skulle till.

Det är möjligt att hindra folk från att transferera sig. På samma sätt som Hogwarts har anti-transferensförtrollningar, så kan liknande magi hindra individer från att transferera sig.
Nu har du lärt dig något nytt!

Let's talk about Quidditch?

Igår var det stor kvalmatch i Quidditch, jag tror inte någon missade det... Jag som hellre dricker öl utan att behöva lyssna på vrålet från galna trollkarlar som kommer i byxorna så fort de ser en sökare på en kvast fick därför finkamma Hogsmeade på en Quidditchfri pub. Jag hittade en. EN!!! I Hela Hogsmeade?!? Jag önskar att jag orkade bry mig om Quidditch så jag fick dela glädjen och sorgen med de söta fanatikerna, men ärligt talat... ska Quidditch vara underhållande måste man gränsla kvasten själv.

Kvällen var kanon, idag blir det en klassisk bakissöndag med ett snabbt besök till St Mungos för att hälsa på farmor.


Dancing with myself...


Keep it magical!


Kwålitytajm


Sitter och ser på kvalitetsmugglartv, världens bästa program, idol. Det är faktiskt första gången jag verkligen följer idol och jag har varit nästan sjukligt fanatisk under kvalprogrammen. Idag är jag lite besviken dock, fan va många är riktigt jävla värdelösa på att förstå vad som är bra. Också blev jag lite ledsen att mannen i mitt liv, Calle, inte höll hela vägen (även fast han valde världens bästa låt)... Calle... jag tror på dig ändå.
Kvällens plus är ju däremot Reza (som sjunger som en jävla gudinna), Erik, och Mariette... åh Mariette... Det är en riktig kvinna... Asacool, fräsch, ny...men ändå gammal... Henne gillar vi!

Nu ska Tove sjunga, det blir intressant.Tror du att idol-Calle är mannen i mitt liv. Rösta!

Inte bara magiskt

Hogwarts älskar rock, helt vanligt, och de senaste dagarna har vi i Gryffindor varit vårt rockigste...

I onsdags hade the Daily Prophet ett slags jippo där de bjöd in vanliga ungdomar från Hogwarts för att titta på en mugglarfilm om ångest, rikedom och aids. Det var nästan lika plågsamt att se klart filmen som att plantera om mandrakes men de bjöd i alla fall på honungsöl.
Därefter satte vi (jag och matilda från Gryffindor, Scales, Herb och Gutti från ravenclaw och Hagrid) oss på skolgården och drack obscena mängder rödvin. Hagrid och Herb lämnade vårt sällskap för nån häftig grej med ett wannabe franskt namn, men vi andra fortsatte rocka och ja... det blev en bra onsdagskväll och jag tror inte nån av oss sov i våra egna sovsalar den kvällen.

Torsdagen invigdes med huvudvärk, lätt panik och en släng av "vad gör jag här". Sket i nästan alla lektioner och var faktiskt tvungen att lämna skolområdet för att besöka min farmor på St Mungos sjukhus. Hon fick en fruktansvärd förbannelse över sig och är väldigt sjuk, men hon blev glad av att träffa mig.
Torsdagen invigdes även med ett starkt löfte- "jag ska verkligen inte dricka ikväll". Men sjukhusångest kan nästan bara botas på ett sätt... honungsöl... Så då var vi igång igen. Spelning på läckande kitteln med en munter skara. 1 öl, 2öl, 3öl.... Vilken fest. Vilken torsdag... vilken rock. Vi hasade runt i Diagongränden när gamle Tom slängt ut oss från läckande kitteln, efter 5,6,7,8, tog vi en kärra till Svarte Oliver, hufflepuffs finaste exemplar av inavel. Festen tog fart igen när vi insåg att vi kunde köpa vodka och cigg i bakluckan av kärran. La-ti-da.. Klockan 07.03 är det sista jag minns.

Fredagen invigdes med ett löfte om att aldrig sluta vara rockig... och kanske att ta det lite lugnt ikväll.


.........................


Gryffindor Rules!!!!

Hittade en bit pergament från 2007
Mötet med Dood idag var magiskt, vi pratade bland annat om mugglartrevligheter som television och programmet Family Guy.

Hittade en bit pergament från 2007 det var kul. Nu peppar jag för ett viktigt samtal i brasan.

Ciao!

I see the future... I see... I see... you'll skip lunch.

Kära blogg, idag har jag inget i kul i skolan förutom eftermiddagslektionen i spådomslära med Danielle. Våra första år på hogwarts hade vi nästan alla lektioner tillsammans, men nu begränsas vårt umgänge (under skoltid) till spådom och förtrollningslära. Spådom är ett ganska uselt ämne rent allmänt, man kommer sällan fram till något vettigt som stämmer och det luktar lite konstigt i salen. Inte mitt favvoämne kanske, men man får sitta på sköna kuddar, dricka te och om man blir trött kan man alltid fejka en seans och ta sova lite.


Vad tycker du om spådomslära? Rösta!


Huffelpuff vs Ravenclaw


Bloggar live från Quidditcharenan, Hufflepuff vs Ravenclaw, ärligt talat bryr jag mig inte så mycket om matchen. Ravenclaws nya sökare är en fjant och Hufflepuffs försvar är ett skämt. Quidditch är nice, men mest för att det är roliga efterfester, så där entusiastisk som alla förväntas vara är bara bullshit. Jag måste ändå bege mig tillbaka mot slottet strax för att avtjäna min straffkommendering, professor McGonagall har satt mig på att städa i uggletornet (inte helt skönt dauh).


Ganska värdelöst

så här tror de att man spelar quidditch i mugglarvärlden....what losers.

vad tycker ni? rösta!


Inte skönt att va Squib dauh


Helg = skönt, igår fick jag leka med en trollstav från förr, den funkar fortfarande... men jag letar efter den rätta.. synd att ollivander dog dauh. jaha..

idag har vi pratat i brasan med Viktor från Beauxbatons jag tror nån slags förtrollning har slått slint på den stackars pojken. inte lätt att vara en squib.

shit the same, sitter hos hagrid nu men måste flyga hem till Gryffindors sovsalar annars blir det trubbel såklart.

CIAO!

GAY GAY GAY

Haha, på väg till trolldrycksläran såg jag den här flyern i korridoren.GAY GAY GAY


Hur gay är inte det?
Rösta!


Professor McGonagall har bergis mens eller nåt.


Professor McGonnagall är på väg in i klimakteriet eller så har hon bara sjukt mycket mens. Jag frågade henne nyss (väldigt artigt och snällt) om jag kunde dra en liten privat fieldtrip till Hogsmeade ikväll och kröka järnet, och då blev hon sur och gav mig straffkommendering.


Ibland förstår jag mig inte på kärringar.

Gryffindors nya Quidditch OutfittaJag har själv designat nya förslaget till gryffindors quidditchklädsel, en del tycker att det är vågat, jag säger att det är fierce.Jag har själv designat det här nya förslaget till Gryffindors Quidditchklädsel.
En del säger att det är för vågat, jag säger att det är fierce!
Vad tycker ni? Rösta!


Slytherin är Gay

Välkommen till min blogg, här berättar jag allt om mitt helt vanliga liv på Hogwarts, allt skvaller som tjocknar i korridorerna, vem som flunkar på proven och varför Slytherin är så jävla gay.

Dagen har än så länge varit ganska fattig, men jag lyckades sno med mig lite spännande växter från örtläran i morse så förhoppningsvis kommer vi ha väldigt kul ikväll när vi firar att Rocktober tagit sitt andra steg.

Nu ska vi äta lunch.


Ciao


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0