Och jag var kär i Abbe

Trodde att jag vaknade tio men det hade jag ju redan gjort så jag fick nöja mig med att vakna klockan halv tre och missa hela dagens kuligheter. Nu bakistittarjag på Madicken och väntar på lite ork så jag kan göra mig frukost.

Det är kul att titta på Madicken, för man minns allt man tänkte när man var liten och ser saker man aldrig sett förut. Till exempel var jag dödskär i Abbe, han var så snygg och hur kul som helst. Nu vet jag inte om jag tycker att han är så snygg, men lite kär är jag nog fortfarande, mest tror jag att jag var kär i honom för att han påminde så mycket om Snusmumriken. Alva är också rolig, hon är sekelskiftets FML-kvinna, hon hatar verkligen sitt liv, sånt är alltid kul.


Jag vill också bo på Junibacken, klä mig i sjömansklänning och spana in Abbe.


Två systrar kl 04.15

"Vad ska vi se för film?"

"Jag vet, ska vi se Air Bud?!?!?!?"

"JaAAAAAAAA, jag älskar den filmen!!! Ibland önskar jag att Attila var Air Bud, men det är han inte. Han kommer aldrig vara det"

--Jag skrattar och Attila kommer in i rummet---

"Jag älskar dig ändå Attila, du skulle bara vara en golden retriever och smart"


"Jag älskar dig ändå Attila, för du är min bästa kompis och jag kan köpa dig för godis"

FÖRDUÄRSÅJÄVLABALL

Ikväll ger jag mig ut i Hogwartsvimmlet igen. Vi ska supa, tvångla/-s, dansa tills vi spyr, slåss och vandra hemåt i regnet tillsammans med ett kvart i tre ragg vi aldrig kommer minnas namnet på. Allt gör vi för vi är så jävla balla.

Jag skall låta mig bli förförd av Hogwartsnatten och supa den under bordet!


Bildsökning För du är så jävla ball på Google.


OHNEJ

Missade bussen, så pass synd, jag som skulle in till Hogsmeade och träffa världens kalasigaste Gryffindor Adam.
Nu får han sitta och vänta, oh nej, fast jag lovade att jag bjuder eftersom jag blir sen.


Jag saknar Adi.

Hej igen Hogwarts

Nu är jag tillbaka i Gryffindortornet, i min svala sovsal, i min knarriga säng och tycker väl att det är ganska skönt på ett sätt. Jag dricker päronsaft och tittar på Den bästa sommaren (vhs på tjock-tv), det är så jag varvar ner som bäst.

Imorgon är det fest.


Hej hej UK!

Nu åker jag visst snart. OJ!

Jag låg vaken till klockan sex i morse. Jag vägrade titta på klockan, för då är det alltid svårare att somna, tyvärr ringde kyrklockorna varje hel och halvtimme så jag visste ändå. På ett sätt är det skönt för då kan jag skylla allt på kyrkan, Gud är roten till allt ont, eller nåt.

Okej, hejdå.

Går allt bra är jag hemma klockan 22 ikväll. HEJA!


Världens gullunge, I die.

:(

Nu är det slut igen. Här tar resan slut. Här tar allt som var så kul slut.
Imorgon är det dags att kvasta hem till Hogwarts och fortsätta jakten på en ny framtid. Jag kommer sakna UK och mina mates men nästa resa hit lär bli redan i Oktober vilket gör allt lite lättare, det vill säga allt förutom att packa. Vem visste att två resväskor kunde stöka ner ett rum så mycket?

Just nu är jag femölberusad och lyssnar på the Zombies.


Den här boken hittade jag på rea idag, vilket tyder på att cupcakes numera är otrendigt och att jag äntligen kan njuta av ett smörkrämat himmelrike utan att känna mig som ett offer av en hype. YES!

(boken är btw en present till Slytherinsyrran)

SLEEP TALKIN' MAN

Tack Kvinns för tipset jag tror jag hittat min nya favoritblogg! SLeep talkin' man drivs av en kvinna vars äkta man gillar att drilla i sömnen. Hon spelar in allt och lägger upp det på bloggen. Typ ungefär hur kul som helst.

Exempel:

"We should stand up for the downtrodden and ugly. Let them taste freedom for a moment... and then nuke the cunts."

"Welcome to your first day at duck school. I'll make the lesson simple. Okay: Quack. Quack quack. Very good class. Now go swimming."


"You've got a nice face. But your personality is one huge cock block."

"GYM: nothing more than Goddamn Yucky Masochism." 


I jakten på ny favoritblogg

Alla mina favoritbloggar har som sagt gett upp och jag har nu inlett en desperat jakt på en ny favvis att underhålla mig med sömnlösa nätter och bakfulla dagar. Hittade den här jäkeln och jag gillart, inte en favorit men den är mysig, varm och fnissig, som att leka vårrulle i ett huvaskönt duntäcke en söndagsmorgon när ljuset ser ut som guld och allt luktar nyrostat bröd. Speciellt det här inlägget gillar jag.


Avisst! Bloggen heter Onekligen.

Klockan är nio och jag är en fisk

Jag har aldrig varit en fisk eller känt någon fisk tillräckligt bra för att veta exakt vad jag pratar om men efter att ha vuxit upp i skärgården så borde jag väl i alla fall ha en aning om hur fiskar ser ut och fungerar och därför är jag helt övertygad om att jag kan säga att jag är en fisk. I alla fall för stunden. Inte för att jag har fjäll och simmar jättemycket (mest hela tiden) utan mer att min känns som en fisk. Allt är lite slemmigt och plaskigt, lealöst och halt. Jag sitter med öppen mun och vidöppna ögon för det finns inte tillräckligt med ork i min kropp för att hålla allt på plats. Det är därför fiskar har hårda fjäll, så allt sitter på plats, det är också därför jag är en dålig fisk, för jag har inget fjäll som håller allt på plats, bara en hjärna som skickar ut signaler och det gör den inte just nu.

Jag vet ju inte vad jag pratar om exakt men om jag träffar en fisk snart så ska jag fråga den om jag har rätt.

Klockan är nio och jag är en fisk.


Och en annan
En sida av Calgary

Hej då Kanada, hej igen UK!

Nu är jag i England igen, det tog 22 timmar, två outhärdliga flygresor, två ganska ofräscha spyor, noll sömn och flygplansmat som såg ut som kräks, men jag är trots allt här. Hej internet, hej alla kompisar och hej Hogwarts!
Klockan är 13.00 och jag måste hålla mig vaken åtminstone tills efter åtta.WHOP WHOP

TJO! Sitter i backstageträdgården och försöker sammanfatta så mycket som möjligt av det som hänt den senaste veckan med hjälp av mediatältets wifi. Tyvärr går det inte så bra att ladda upp bilderna jag vill så det får bli när jag kommer tillbaka till England.

Men ååååh jag har så mycket att berätta och åååååh jag har så mycket bilder!!!! Nu är jag helt ledig i några timmar så jag passar på att njuta av min ensamhet. Har svept lite sangria tillsammans med festivalens enda svenska band, Baskery, de är megagulliga och såklart rockiga, och nu tänkte jag springa iväg och se det sista av Dan Mangan. Swell Season spelade igår, jag grät och fick dricka öl med Glen Hansard (mannen med stort M), och idag har jag sett massa band som jag bara mååååste länka till senare.

ÅH! Jag vill bo på den här festivalen!!!

Jag har ett helt okej jobb.


In the backstage garden. Jag spanar in alla killar med skägg...mums.

TORSDAG

Jag vaknade alldeles för tidigt och satte mig därför på hörnfiket för en alldeles för tidig morgonkaffe.

Ikväll öppnades festivalen och cpsnygga Avett Brothers sportade första konserten på stora scenen. Brosorna är från North Carolina och med sig på scenen har de en cellist som är skrämmande lik Yoko Ono (fast med skägg) och en liten basist som jag misstänker är någon slags kompis som alltid önskade att han hade en familj som Avetts men fick nöja sig med att sova över i deras fina hus då och då. Konserten rockade ganska hårt och i backstageträdgården drack vi alla öl och skålade för bandets framgång.


TISDAG

Klockan 10 väcktes jag av att Nigel ringde på hotelltelefonen: "Kat we've got to do a tv thing in one hour, we leave for breakfast in 10 minutes". Jag var klar på nio minuter, trots extrem jetlag och allmän förvirring över min knäppa väckning. Iväg till tvstudion, tillbaka till hotellet, ut på stan, gå vilse själv runt hela Calgary, tillbaka till hotellet och sedan vila.

Jag hann vila fem minuter innan det bar iväg till nästa jippo. Singer/songwriter bootcampet som Thea och Nigel skall hålla i tillsammans med en bunt andra artister hade introduktionskväll på ett mörchcoolt musikcenter downtown. Alla "kursledare" (artisterna) presenterade sig själva för deltagarna med en låt. Thea och Nige öste Old Soul och jag blev kär i en kille med skägg som sjöng hjärtekrossande toner och spelade dobra. Alla som spelade var awesome och det blev en skön blanding av soul, blue grass, sing./song. och country. En ukulelekvinna sjöng som Joni Mitchell och jag hade nog blivit kär i henne också om hon inte hade varit 50 år och 150 cm lång.

Nu är klockan 08.00 i Sverige, här är den bara 00.00. Vi tog alla en pint i hotellbaren och jag hann flörta med hjärtekrossjungande skäggkillen innan det var dags för mig att åka upp och barnvakta. Synd att man inte alltid kan stanna kvar. Tur att man får rocka sönder ibland ändå.

Tur att de flesta festivalmänniskorna bor i samma korridor som mig.


MÅNDAG

Jag är världens sämsta resenär. Jag får panik när jag ska flyga. Blablalba... ni vet allt det där. Resan gick bra, jag är i Kanada och lever, allt var i stort sett smärtfritt.

Flighten mellan Manchester och London var väl det som var jobbigast, mycket för att det var det första riktiga stressmomentet men mest för att något pucko hade valt soundtracket från Donnie Darko som hissmusik innan start. Jag dog lite. Man kan ju tycka att om en person får uppgiften att langa ett blandband med lite softa tunes för att välkomna passagerare och möjligen lugna ner nervösa resenärer, så borde det vara ganska viktigt att musiken inte kommer från en film där en "flygplanskrash" (krash...stavas det verkligen så?) avgör hela handlingen. Eller? Det kanske bara är jag som tycker det?

Kanadaflighten var mycket mer lyckad. Personalen var snygg och trevlig, jag såg fem filmer (varav en var Draktämjaren....LEGENDARY!), man fick glass till eftis och jag idkade gratisfylla, för nervernas skull såklart.

Hotellet vi bor på är AWESOME! Jag sover i en 2 m bred säng, ser kanadensisk såpopera på 42'', duschar i en tropisk regnskog, gosar in mig i en frottémorgonrock stor som en igloo och kramar fem stycken änglamjuka kuddar. Det bästa med hotellet är att det är sjukt miljövänligt! Det körs på 100% miljövänlig energi, återvinner allt, kaffet på rummet är fairtrade/ekologiskt, shampoot är organiskt och toapappret är gjort på återvunna material (men fortfarande mjukt, åh så mjukt).

ROCK


Trött jetlagtjej


Slutet för mitt helt vanliga Hogwartsliv?

Då är det en sån där natt igen, natten innan dagen då något nytt ska hända, och för mig är det som att dra ut i krig. Vad som helst kan hända där ute, jag kanske vinner alla slag på egen hand men jag kan lika gärna stupa i leran fem minuter efter min första pisspaus. Därför har jag tänkt att om det blir så att det här är mitt sista blogginlägg någonsin, för att det skulle bli så att jag dör imorgon, vad vill jag passa på att säga då?

Vill jag tacka mina älskade Hogwartsprofessorer för att de alltid älskat och stöttat mig? Vill jag säga till mina vänner att jag skulle lägga mig ner och dö för dem? Tacka Gud för att man har levt, i alla fall en stund, och fått veta vad kärlek och smärta är? Eller bara säga, "avisst, god natt"?

Jag vet inte vad som känns lämpligt att säga. För om det verkligen är mina sista ord vill jag ju att de ska vara bra som fan och om jag imorgon kväll skriver ett blogginlägg från andra sidan jorden vill jag inte att det jag skriver nu skall kännas pinigt.

Men men, jag vet att jag vill tacka skaparen för Bob Dylan, rock, avocado och män i tweed. Om du, Gud, läser det här så vill jag att du ska veta att erbjudandet kvarstår; om du ger oss Eva Cassidy så får du Shirley Clamp, Carola och Pernilla Wahlgren. Om inte annat kan vi kanske låna Cassidy ett tag och lämna Shirley som pant?

Ni andra kan göra mig en tjänst och minnas mig som när jag var bäst, en bra hårdag, halvfull, lätt skelögd, flabbig och megarockig. Ska man dö ung vill man åtminstone bli ihågkommen med glory days.

HÖRRÖ! Tack för alla år vi haft tillsammans, det var en helvetes jävla show!


Så här skall ni alltså inte minnas mig, men man måste ju ta en sista bild...och ja... jag har faktiskt betydligt mycket mer kläder på mig än vad bilden antyder.

Kan inte sluta lyssna på Swell Season

Lyssna på mästerverket: The Swell Season – Falling Slowly Jag får så mycket gåshud att jag dör.

Idag köpte jag en svindyr dödsmetalltisha. Snacka om rock!


Bild från förra årets festival. Jag ska packa nu. Coolt till exempel.

The Swell Season

GAAAAH! Insåg precis att Swell Season spelar på festivalen!!! AAAA! De är så jäääävla bra!!!

Minns ni när jag tjatade om en irländsk musikfilm som hette Once? Det är den här duon som var duon i filmen! ÅÅH, det är så fruktansvärt bra!

Sen spelar också St Vincent, hon rockar, the Cat Empire, de groovar, Greg Brown, han ger rysningar, Caracol, hon poppar sönder haket.

Va dum jag är som inte kollat in det här tidigare! ÅH SÅ BALLT!

 
The Swell Season

Tomorrow, Morgen, Imorgon.

Idag England imorgon Kanada.

Spännande va?


Ser ni ön? Det är där de har festivalen. Typ, megacoolt.

Magiskt.


HEJA AKADEMIN!

Oj hej, hemma från puben. Det är alltid kul att ta några pints på puben och känna att allt är jolly good spiffin'. Nu har jag visst tagit lite för många lite för snabbt eftersom jag de senaste 10 minuterna sen jag kom hem undrat över hur man uttalar academy, och därmed ljudat ordet på alla tänkbara sätt. Jag är fortfarande inte säker men jag tror det uttalas academy.

Nu ska jag se Gigantic.


Ikväll är jag kär i indiebartendern på the Vine.

Drömmen dröm

Jag drömmer väldigt mycket och ofta väldigt knäppt. Igår drömde jag alldeles helgalet och två drömmar etsade sig fast i hjärnan.

I den första drömmen var jag på semester med Blondinbella och hennes pojkvän Nils i Dorothea. Jag drack dry martini, Belsa drack passionsdrinkar och vi satt och fnissade åt Nils när han försökte dra upp stora fiskar med ett snöre. Helt plötsligt blev Dorothea en ganska stor stad och Kissies lillbror kom dit och gav mig en stor påse kokain som han tvingade mig att ta, jag blev livrädd och jagad av polisen, tappade bort Belsa och ramlade ner i rännstenen och skrek av smärta. Jag ville kräkas och spola tillbaka tiden, men det gick inte. Kissies lillebror stod ovanför mig och skrattade, sen svimmade jag.

I den andra drömmen stod jag i ett omöblerat rum och gjorde ingenting när jag helt plötsligt fick jätteont i bröstet. Det blev värre för varje sekund som gick, jag försökte ropa på hjälp men kunde inte prata, jag försökte ta mig ut men alla dörrar och fönster försvann. Smärtan blev värre. Jag tänkte att om jag tar bort hjärtat så slutar det göra ont. Jag tryckte in min hand genom bröstet, tog ett fast tag om det varma kladdiga där inne och slet ut hjärtat med ett stadigt ryck. Det slutade göra ont och jag andades ut. Då kom blodet. Det forsade och helt plötsligt vadade jag i blod. Desperat försökte jag sätta tillbaka hjärtat men det var hopplöst, blodet fortsatte fylla rummet och jag höll hjärtat högt för att det inte skulle drunkna. Jag var täckt i blod och kunde inte simma upp till ytan. Jag hoppades på att jag hade blivit en fisk och började andas under vattnet men jag var ingen fisk och blodet fyllde mina lungor. Jag kände hjärtat rycka till en sista gång i min hand. Sen vaknade jag.

Dröm nummer ett betyder att jag läser alldeles för mycket bloggar, dröm nummer två betyder att jag borde söka hjälp.


Små bitar dör inuti mig just nu

Sitter ensam och tittar på 500 days of Summer = dålig idé.
Det ger mig puckade tankar och föder en påhittad ensamhet i kroppen. Helt plötsligt saknar jag något jag inte vill ha och får för mig att skicka en spotifylänk med Quelqe'un m'a dit till diverse slytherinhoror und so weiter...

Usch.


Gör inte något åt mig själv snart får jag göra något av följande:
-Skriva en bok
-Begå självmord
-Sätta ut mig själv på blocket

Rök mer, dö snabbare!

Humor eller bara business?


Heja Fonus!

Fantastiska vidunder

Statusuppdatering från Hogwarts, professor Trelawney berättar om vildlivet ute på vårat landställe:

Vet du? i helgen hade vi en mink inne i vårt sovrum på gränö som bajsade på Professor Snapes t-shirt...... svårslaget, eller hur?

Sjukt svårslaget.


Ang rösträtt

Cha, cha bloggen!

Läget? Coolt, själv sitter jag och jobbar på min debutroman, min debutplatta och mina memoarer.
Har egentligen inte alls särskilt mycket för mig, det spöregnar ute...igen... ville mest droppa förbi och säga att jag tycker det är fegt att inte rösta. Vid det här laget borde trillat in ungefär 50 röster, och vad har jag? Två!? Hur ska jag veta vad ni tycker om ni inte säger till? Har man ingen åsikt kan man åtminstone rösta blankt, annars blir fel alternativ överrepresenterat och jag kommer ha massa gnälliga kärringar omkring mig som undrar va fan jag gjort med mitt hår. Så vaschegue, rösta på din favorit och dra ditt strå till stacken för en rättvisare värld!

Do you hate our democracy?

do you hate our democracy%253f Pictures, Images and Photos
Bildsökning Do you hate our democracy?  på Google.

Eller kanske Leila K?

Jag känner mig lite vilsen i mig själv för tillfället. Jag har liksom svårt att sätta fingret på vem jag är, jag kan inte ens skriva en presentation om mig själv på 200 ord. Vem är jag? Jag tittade igenom lite bilder på mugglarsajten facebook och kom fram till att jag nog aldrig varit riktigt säker med tanke på alla mina jag.

Jag behöver nog en ny förändring och i brist på fantasi kan jag lika gärna välja en stil ur arkivet, men vilket av alla mina jag gillar jag bäst? Vi kör en folkomröstning! Vilken K gillar du bäst?Terrorist eller Turist?

När vi flyger tillbaka från Kanada kommer vi mellanlanda i New York och även fast vi bara mellanlandar måste vi fylla i den där urdumma imigrationsansökanbajset. Min favorit av alla ja/nej frågor är den här:

C) Har du någonsin varit inblandad i spionage, sabotage, terroristaktiviteter eller folkmord; eller var du mellan 1933 och 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess alierade?

Det kliar i fingrarna...jag vill sååå gärna kryssa i JA-rutan men det blir ett sånt jefla liv då.


Bildsökning fuck me I'm a terrorist på Google.


BABY

Av alla saker jag avskyr så är det här två:

1. Att bli kallad lady
2. Att bli kallad baby

Ettan för att lady direktöversätts i mina öron till dam eller tant, jag är ingen jävla tant, jag är en ung "frisk" K i mina bästa rockår.

Tvåan för att baby antingen menar att man är oerfaren, naiv, hjälplös och oskyldig som ett barn eller att man är en "babe". Jag avskyr båda alternativen lika mycket, för vad ger dem rätten att antyda att jag skulle vara ett hjälplöst barn? Jag är tuffare än vad dem tror, mina vita händer är smutsigare än de flesta och hur naiv jag än må vara ska de inte få säga det hur som helst. Att vilja ge mig en komplimang för mina looks är väl inte helt fel men jag tror inte på att jag har de rätta kvalifikationerna för att vara en tvättäkta babe så jag tar det som ett ironiskt baby och känner mig förolämpad. Oavsett vilket av alla de olika betydelserna baby har när det langas i min fejja ger det mig en käftsmällsreflex så stark att jag blir andfådd för att jag håller undan den.

Vad är det för fel med att bli kallad tjej? Är det omodernt eller nåt?

Nu vet ni.


Pat the Swat hade fått kalla mig baby...for obvious reasons.


Varats olidliga lätthet

För en halvtimme sedan avslutades mitt livs bästa läsupplevelse och jag ligger nu i återhämtningstillstång, hjärtklappande fosterställning. Det här är det bästa jag läst någonsin.

Varför?

Att läsa the Unbearable Lightness of Being är ett oändligt fallande där man hänger sig totalt till den magiska realismen som penetrerar varje millimeter av ens varande. En kärlekshistoria om allt mellan död och död, och liv och liv. Det är en episk ohjältehistoria med humor av största tragiska allvarhet där vi vet från början hur slutet kommer se ut men har ingen aning om vad som händer på vägen. Ett tredje testament som ger en djupare, mer klargörande förstålse för livet, människan, kärlek, ondska och kitsch än allt jag vet.

Åh jag dör och kommer på samma gång! Hur kan jag ha missat det här? Gör dig själv en tjänst och läs den nu!


6.8 million people live alone in Britain

De orden är klottrade på ett övergivet hus vita fasad i den lite gruffigare delen av Liverpool. Promenerar du nedanför orden hinner du gå ungefär arton steg innan meningen tar slut. Man kan tycka att det är outhärdligt deprimerande, särskilt en dag som denna när regndropparna är tillräckligt stora för att tre stycken ska lyckas göra dig genomblöt, men jag blir på något magiskt sätt ännu mer förälskad i Liverpool för den gråa gruffigheten hör liksom till. Allt för mig närmare.

Vi var i Liverpool hela dagen, visserligen spenderades mestadels av tiden i studion men det var bara jävligt nice. Det finns inga ord för hur coolt det är att sitta med megaproffs i en megaproffsig studio och bara suga i sig proffsigheten. Jag fick bidra med lite proffsigt melodicaspel i en av låtarna så jag känner mig fruktansvärt nöjd och såklart, proffsig.

Jag hade tyvärr lovat Egan att vi skulle gå till en leksaksaffär så vi tog oss ut i pissregnet och jag sprang omkring halvdränkt med barnvagnen i ena handen och ett toystoryparaply i den andra samtidigt som jag försökte undvika att springa vilse. I vilken annan stad som helst hade jag blivit dödsförbannad men Liverpoolmagin har mig alldeles för tätt lindat runt sitt finger, så jag skrattade istället.

Middag på veganstället Eggs och sedan senkörning hem till Nantwich med ukuleleorkester i baksätet på rockbussen.

100% Awesome.

Gif Created on Make A Gif
Sovmode i skönaste unicornstyle. Mitt hår är regnvågigt, nästan som regnbågigt fast bara i polska nyanser såklart. Nu ska jag läsa klart boken bok.

2½ Rockare

Tihihi, jag är full, Nigel är packad och Thea skrattar mest åt oss båda.

Spelningen var en succé och kvällen var fantastisk. Jag och Egan fick till och med komma upp på scenen och sjunga sista låten tillsammans med bandet. Traditionsenligt langades nannyölen så fort spelningen var över och jag skämdes som vanligt över att ha ett pint i ena handen och ett barn i den andra. Efterfesten fortsatte här hemma tillsammans med vännen Mike. Mike är musikproducent från Liverpool som jag blev lite småkär i sist jag var här (mest för att han ler så himla gulligt och rullar runt på alla "R" med liverpooldialekt). Vi drack några flaskor vin och lyssnade på The Who och Van Morrison tills katten Satchmo drog in en mus vilket ledde till panik. Nige satt vettskrämd, med fötterna upp i soffan och utropade "OH FOR FUCK'S SAKE" ett tiotal gånger medans Thea jagade den stackars murran med en skål, Mike tätt bakom med en kvast. Vad gjorde jag? Jag låg dubbelvikt på marken och grät av skratt. Oförmögen till att sluta fnissa bestämde jag mig för att gå och lägga mig. Det är det jag försöker göra nu, samtidigt som jag ger mig på ett fattigt försök att låta klartänkt och nykter.

Hihi, vilken kväll.

Imorgon ska vi äta frukost på Ginger & Pickle och sedan åka rockbussen till Liverpool.

HAHA!


Bildsökning Ganska full dauh på Google.

Rockfest

Ikväll är det releasefest för Nigels nya album och alla är väldigt spända. Nigel repar på banjon i köket och i hallen står ungefär en halv miljon instrument som skall transporteras till spelningslokalen. Mest av allt tycker jag det ska bli kul att träffa alla rockpolare jag skaffade sist jag var här. Till exempel Sophie, paristjejen som är Europas näst mest allergiska person (bland annat allergisk mot sperma och vakumförpackad mat) och hennes man Francois som är professor och talar sex språk flytande.

Whoop whoop, heja rockbloggen!

TJA!


Jag nu. I bakgrunden står gitarren och ukken jag brukar spela på när ingen hör på.

Ang te

En lustig sak med engelsmän är att de är lika kända för att vara snuskigt lönnfeta som de är för att vara senigt taniga. Det roliga är att det inte är ofakta, det är faktiskt hardcore fakta, och efter att ha levt bland engelsmän en längre tid vet jag svaret på detta knäppa mysterium.

Te.

Te är roten till allt. Inte bara är te en stor del av engelsmännens vardag, det är även grunden, en av de allra viktigaste stöttepelarna av deras samhälle och jag är helt övertygad om att utan te skulle landet rasa lika lätt som ett dåligt konstruerat kapplatorn.

Varför te har med engelsmännens lönnfethet/senighet att göra beror just på mängden te som konsumeras. Den genomsnittlige engelsmannen dricker te minst fyra gånger om dagen, antalet koppar varierar, men alltid minst fyra tillfällen under dagens gång. Grejen med te är att när man dricker mycket av det blir man ganska mätt. En kopp här och en kopp där gör att man ganska lätt glömmer bort att äta eftersom hungerskänslan aldrig får chansen att göra sig känd. Här har vi den tanige engelsmannen. Det andra tebeteendet är inte svårare än att varje gång det vankas te skall det också vara tillbehör. En muffin, bickie, teacake eller sandwich är troligast att slinka ner tillsammans med koppen och så börjar en lyckad väg till Lönnfetbrittshire.

Just nu beter jag mig mig själv som den tanige britten men det vägs upp av all öl jag dricker. Heja ölmage och fula tänder!


Bildsökning TE på Google.


Att ogilla vissa samarbeten

Bara för att man har mycket att skriva om betyder det inte att man gör det. Jag vet inte varför, men vissa dagar har jag för mycket tankar för att de skall hinna rinna ner i fingrarna och istället för att skriva lite eller sammanfatta allt så blir det stopp. Hjärnan och händerna som så gärna jobbar ihop bestämmer sig för att totalvägra mig mitt skapande tills jag tar reda på vad det är jag verkligen vill.

Jag vet vad jag vill, jag vill kunna skriva det jag tänker, men det får jag inte. Det är för mycket. Typiskt händer och hjärnor att leka Hitler. Hade det inte varit för dessa kumpaner hade jag vunnit en Pulitzer för länge sedan.


The Unbearable Lightness of Being

Jag älskar boken jag läser. Den kan vara det bästa jag någonsin läst. Mästerverk.

Nu vet ni vad jag gör.


Bild från Gryffindortornet. Varför känns det som att jag varit borta en evighet?

Bloggdöden

Här är en lista på mina favoritbloggar:

Pappabloggen
MittEgetJavlaNarnia
Oh(you)PrettyThings
ThisNeverHappened
densvängskanloggen

Samtliga har upphört eller uppdaterar max en gång i månaden.

Vad ska jag göra nu? Utan det oändliga bloggsurfandet får jag faktiskt tid att inse hur värdelös min fritid är. Jag behöver ta tag i mina intressen, eller skaffa en ny hobby. Kanske internetdejta?


Polski är det nya svarta! Bildsökning Bloggdöden på Google.


Söndagar

Söndagar i England är något alldeles extra. I Kyrkan ringer klockorna i över en timme, och då menar jag inte dödsding-dong, utan en lång melodi som låter lite som en schysstare version av "London bridge is falling down" eller bröllopslåten i Askungen. På gatorna flanerar ovanligt många Miss Marple doppelgängers omkring för att mötas över söndagste och prata om hur delightful det är att den ena eller andras barnbarn kommit hem från en exotisk semester, samtidigt som de slänger in lite smygrasistiska kommentarer om curryluktande grannar och nattsvarta butiksbiträden. Hela staden blir som den lilla byn i Skönheten & Odjuret och på Sainsbury's vässar mammorna armbågarna för att knuffa sig fram till köttdisken och hinna få den finaste biten till familjemiddagen.

Ja söndagar är speciella. Vi inledde vår med snooze och sedan rostade tekakor och hinkvis med kaffe på Aroma. Vi tog minibussen mot "Sunday Farm Market" och hela färden förbannade vi oss över inkompetenta söndagstraffikanter. Väl framme fick vi som sagt klappa djur och köpa massa roliga grönsaker.

Nu är klockan halv tio. Jag är mätt.

Bilder:


Sagotajm

Jag ligger i sängen, tänkte läsa/napa, Nigel repar i trädgården inför tisdagens releasefest. Idag har vi träffat djur som man får klappa och köpt världens största lök.


Bra bok jag tänkte läsa nu. Nigel och Thea har typ ett helt bibliotek med massa godis. Det gör mig glad.


Dag 2 eller 222?

Saknar ni mig redan?

Jag ligger i min säng igen. Det är konstigt hur det kan kännas så hemma och lätt att vara här. Efter lite mer än ett dygn känns det nästan som att jag aldrig åkte hem i julas, mer som att jag gått i ide det senaste halvåret och nu bestämt mig för att vakna. Det känns både oroväckande och betryggande på många olika sätt.

Ikväll kom vännen Melv över på middag. Melv är någon slags entrepenör och marknadsför ett ekologiskt/organiskt/veganskt matvarumärke här i England och på vissa andra ställen, till exempel NK. Det innebär att han tjänar ganska lite pengar på att sälja skitdyr müsli och vedervärdiga produkter med massa antioxidanter. Idag fick jag pröva en ny grej från företaget, vitlökens motsvarighet till surströmming! Den var helt svart, såg ut som en liten mördarsnigel, hade samma konsistens som en liten mördarsnigel och smakade allt som är äckligt på samma gång. Jag har borstat tänderna fyra gånger men det som smakar som döden vägrar lämna min superledsna mun. Jag gav Melv en mördarblick innan han lämnade huset men på ett sätt har jag kommit över det, han visste trots allt inte i vilket land Saddam Hussein varit regent (vi spelade TP) vilket ger mig något att hånskratta åt.

Jag önskar att jag hade haft ork nog att gå till puben ikväll men jag är helt slut. Får bli en skön söndagskväll på The Vine imorgon.

Nu ska jag sova. Tack. Puss.


Fluff- Folkrock i ett nötskal och fruktansvärt begåvad musiker. Hon kan allt.


HUNGRIG

Är helt slut, har lärt Egan att flyga kvast. Inte helt lätt, men jag klarade det... nästan.

Har inte ätit på evigheter, glömde bort det någonstans mellan den tredje Aroma cappucinon och fjärde koppen te. Snart blir det vattenmelon med fetaost. Gott.


Söt bild jag tog idag kanske.

Jolly good spiffin

Good morning!

Jag somnade tryggt till det välbekanta ljudet av 02.00 tåget till London och vaknade av att Egan hade ett skrattanfall. Nu dricker jag te och ska äta lite toast med marmelad och cheddar. Fan va det är skönt att vara tillbaka.


Min snygga kopp var i diskmaskinen, vanligtvis dricker jag ur Bonjour Tristesse, idag fick jag nöja mig med Agatha Christie.

Cheerio!


This is England

Hej bloggen, gissa vart jag är? Tja, gömt mig har jag inte gjort i alla fall, men jag ligger i min engelska säng med min engelska kudde och sätter alarmet på min engelska mobil. Hej England!

Nigel hämtade mig på flygplatsen och tillsammans åkte vi tåg från Manchester till Crewe där Thea och Egan hämtade upp oss med bilen. Till middag blev det en klassisk fish & chips och efter att vi nattat Egan blev det några flaskor rött. Här sitter jag nu, lätt salongsberusad, trött, knäpp och mest av allt jävligt nöjd.
Det är så skönt att vara tillbaka och bara tanken på att vi imorgon kommer dricka morgonkaffe på Aroma får mina ögon att tåras. Inte för att de erbjuder en fantastisk gastronomisk upplevelse, tvärtom, Aroma ger medelmåttigt engelskt skitkaffe och hälften av personalen är 40 åriga tanter med halva tandrader och spritandedräkt, men jag vet att om jag beställer en varm choklad av Lindy så får jag några extra marshmallows på toppen eller om jag ber om en cappuccino av Georgia så försöker hon göra den så stark som möjligt, bara för att hon vet att jag vill ha det så. Resten hör bara till och det är det som är den engelska charmen, på samma sätt som att alla pubbar har en pubmamma som är alldeles för gammal för att ha tighta urringade spexlinnen men likväl bär dem tills de torkar ihop och dör med en skrynklig cigg i mungipan, eller de lite för flabbiga överviktiga tjejer i vita jeans som jobbar på klädbutikerna tills de blir gamla nog att bli pubmorsor själva. Alla dessa element bidrar till den Engelska landsbygdsidyllen vi alla drömmer om. Eller i alla fall jag.

Hej England, jag har saknat dig, skönt att veta att vi fortfarande är kompisar.

Äventyret har börjat.


Wulfings läppar får ge min välkomstkyss till mitt efterlängtade andra hemland och ge er den godnattkyss ni förtjänar. Puss.

Adieu

Nu är det dags att åka. Väskan väger mirakulöst nog bara 13 kg. Det är det lättaste jag packat sen jag var 9. Nu drabbas jag av panik igen. Vad har jag glömt? Hur lite kläder har jag med mig egentligen? Räcker det verkligen med fyra par skor?!?!

Åh packpaniken, jag visste att den skulle komma så småningom, jag misstänkte det i alla fall imorse när jag helt obekymrat drack oboy och tittade på två avsnitt av Pingvinerna från Madagaskar och lite Simon & Thomas.

Helena har precis lämnat mig, jag lovade dyrt och heligt att blogga så mycket som möjligt och hon lovade att inte ha för roligt när jag är borta. "Vi ska mest gå omkring och sakna dig" sa hon, jag tycker det lät som en bra idé.

Heja heja bloggen, nästan gång vi hörs av är jag i rocklandet England, UK. Hur häftigt är inte det?

Massa kärlek från er K.


Bildsökning Cheerio suckers på Google.

Nu är det morgon

God morgon Hogwarts!

Jag värmer upp sista dagen med juice, en dusch-dusch och lite kvalitetsskräptv. Oj Nu kom Herb för att säga hej då <3


Steg 1, Dusch.


Steg två, Hår!

Steg 3, smink!

Packed?

Hej Hogwarts, är vi här igen?
Har det blivit så vanligt för mig att fly fältet att vi släppt dramatiken? Är det för att jag är så slut som jag blir så här slö? Min piercing sitter snett, jag är värdelös på prepositioner och jag letade efter en klänning i en halvtimme innan jag insåg att jag redan hade på mig den. Visst att hela Gryffindortornet ser ut som 9/11 men jag är inte så där sentimental och överdramatisk som jag brukar vara sista kvällen innan en viktig resa. Är det för jag haft trevligt chattsällskap hela kvällen eller för att jag vet vad som väntar på andra sidan pölen? Kanske är det för att jag helt enkelt inte lämnar lika mycket bakom mig den här gången?

Last Night of Hogwarts spelas i mina hörlurar. Spellistan jag alltid hört i mitt huvud när jag åker iväg. Jag är på första låten och med ens faller jag ner i tänkhålet och jag har visst hittat den där sentimentaliteten och dödsångesten. Ah! Tänkhålet jag alltid avskytt men som ändå är nödvändigt när jag tänker efter. Med tanke på hur ofta jag hamnar där måste jag väl acceptera det och lära mig att se det mer som att jag chillar i hålet än att jag trillar ner i det. Nu bestämmer jag att det är så, det får vara mitt fantastiska kaninhål som leder mig till Underlandet. Underlandet är fint, fast man kan inte bo där. Man får nöja sig med en semester då och då.

Jag hade tänkt skriva en packningsguide med titeln Gör inte så här, men jag känner mig inte så vitsig. Allra mest är jag mör och vill titta på Donnie Darko eller Krambjörnarna. Jag är törstig och mitt gamla slatter från sjuan gör sig obekvämt påmind efter gårdagens dansfest. Vänta, blev livet så där jobbigt otillfredställande helt plötsligt? Så får det inte vara, jag måste ju tagga! Imorgon väntar världen och äventyret! Åh nej, nu lyssnar jag på John Denver... GAH! SÅ MÅNGA KÄNSLOR! (Gift er aldrig med mig).

Fortsätt packa K...


Så här kommer jag lukta.

Det här kommer jag ha på mig.

Det här ska jag också ha på mig.

Jag lovade en viss person en pyjamasbild, varsågod, här är den. Jag sa aldrig något om att jag hade sexiga jammies.


Dagen innan dagen som är imorgon

Nämen lägg av, vad är mitt problem? Hela dagen har jag packat och ändå är det bara tre svarta plagg och en burk body butter som simmar omkring i botten på min väska. Adam hävdar att jag inte fungerar utan honom och det är därför jag inte klarar av packningen. Jag tror bara att jag är lat och förvirrad.

Gah, jag kan inte fatta att jag ska åka imorgon. Om bara ett dygn kommer jag vara tillbaka hos min rockfamilj, rockfamiljen jag inte träffat på ett halvår. Usch, tiden rinner iväg knäppt fort och jag sitter oftast still som åskådare. Det vill jag inte göra. Jag vill åka ut på äventyr och slåss iklädd höftskynken mot onda pantrar eller farliga skalbaggar. Jag vill vara på Jumanjiäventyr och var dödsrädd men fortfarande uträtta hjältedåd. Åh jag vill ut på äventyr.

Vänta... Jag ska ju på äventyr imorgon! Pfju, vilken tur.


Tjejen utan eyeliner sportar nytt sexigt halsband, väntar på Flitwicks goda risotto och drabbas av allmän panik. Hej Hogwarts!

I'd like to fall asleep with you

Ikväll var det douchefest på Baba Sonic. Matilda blev gropad och jag blev illa berörd.

Nu kollar jag banksaldo efter dagens shopping/krök-spree, hellre ta smällen när man är lite full.

Idag var jag på Skansen med Professor Snape.

Jag ska blogga jättemycket imorgon.

Nu ska jag sova som en prinsessa i min himmelsäng.


Bildsökning I'd like to fall asleep with you på Google.


Untztag

Whop whop, idag är det UNTZtag och jag är redo för staden. Laddar nu med världens schysstaste frunch för att fira en av veckans bästa dagar.

HEJA!


Mackz, kaffez, juize och en hel liter jordgubbenz!

Vem är jag?

Två minuter sedan tänkte jag påbörja en shoppinglista inför morgondagen så jag öppnade ett worddokument och skrev:

Att Handla inför Resan

Jag såg på det jag skrivit och började asflabba. Vem är jag? Någon slags låtsasvuxen som försöker vara strukturerad? Visst älskar jag listor men de har alltid spexiga namn och befinner sig oftats någonstans i mitten av ett ritblock där jag skissar rymdmonster i fräcka frisyrer som äter upp några av orden. Inte i ett  kontorsdokument med stel Times New Roman titel stl. 12. Haha, ibland glömmer jag bort att jag hatar vissa saker och då är det alltid lika kul att komma på mig själv när jag gör just det jag hatar. Till exempel wordlistor eller sjunga med i Markus Krunegårdlåtar.

Nu ska jag kladda i mitt ritblock istället. Pfju, jag är mig själv igen.


Kul kudde. Vill ha den. Vill också ge den i present till alla jag känner. Då ska jag skriva alla jag legat med och bara luras.

Dolph Lundgren
Heath Ledger
Jonathan Mozkovitch
Rachael Weisz
Snusmumriken
Jon Bon Jovi

Kul va?


Giffa mera!

Gif Created on Make A Gif
Ikväll är det Quidditch VM och röda läppar. Tre Kvastar väntar med iskall öl och förhoppningsvis lite sporthunkar.

SPEND IT

Walla tvätten är nästan klar och jag är redo för Hogsmeade. Tänkte köra en klassisk "spendera alldeles för mycket pengar på dumma saker och dricka latte" dag. Helst av allt vill jag köpa shorts och lite fräcka tidningar. Ikväll tänkte jag vara snygg.


Redo för stan! Lyssna på rock ---->En Bracka Från Gottsunda

Är det Orre Strandberg?

Vi såg som sagt på filmen Dear John igår kväll och jag blev tyvärr jättebesviken. Ända sedan jag såg trailern i våras har jag sett fram emot en riktig gråtfest med tusentals knivhugg rakt i mitt hjärta. Istället var jag tvungen att gömma mig ibland för den var så pinsam. Exempel: "I wanna know everything... write it in a little notebook" eller "Don't you think that my life is a marathon everyday without you". Vid båda replikerna skämdes jag lika mycket som när Ola Salo sjön Calleth you Cometh I tillsammans med Carola på Skansen, en djup skam som inte sköljs bort hur lätt som helst.
Sen har jag väldigt mycket problem med att de blir så där livskära efter två veckor. Missförstå mig inte, jag är 100% för kärlek vid första ögonkastet och sån där filmisk notebook kärlek men ändå... Det där händer inte så där. Tyvärr. Jag är ledsen. Jag har blivit härdad igen. Och Dear John, vad är det för jävla titel? Den kunde lika gärna heta Hey Savannah. Savannah? Lol.

Men äsch vad jag babblar, anledningen till att jag ville prata om Dear John är ju för att jag gjorde världens upptäckt. Channing Tatum är så gott som dubbelgångare till allas vår favoritbloggare Orre Strandberg! Det är helt sant! Bäm Orre! Hunkigt värre!Katterna blir galna! Tjejerna i soffan är helt överrens!

Das supertomat

Guten morgen das blogge bloggish. Uppe och tvättar inför fredagens avfärd till England (och för att jag inte tvättat på tre veckor). Tänkte göra lite spännande frukost och hittade den här tomaten...


Tydligen får tomater se ut lite hur som helst nuförtiden. Den är gullig, men jag är skeptiskt. Hur ska jag äta den? Som en vanlig tomat eller som en vattenmelon? Nu hinner jag inte göra frukost bara för att jag blev så konfunderad. Är det en tomat eller är det en supertomat? Jag fattar ingenting.

Pretty Little Liars

Det blev varken intellektuellkväll eller bowling, istället hamnade jag hos Herb med Entouragegänget (jag+Herb+Mats+Hagrid) för en riktig tjejkväll. Det började oskyldigt med Dear John och lite Criminal Minds men som vanligt slutar oskyldiga teasers med syndiga laster. Herb tänkte att vi kunde kolla på ett avsnitt av serien Pretty Little Liars pga S.M.H.A (super-mega-hunk-alert). Efter halva piloten var vi hooked, vi var tvugna att se ett avsnitt till, och ett till, och ett till. Den omtalade supermegahunken var dödssmaskig, alla tjejer hade tokiga high school kläder och allt var superspännande. Där i soffan blev vi narkomaner. "Bara ett till kan ju inte skada" "Det är ju bara ett avsnitt kvar" "Är det dags för kaffe?". Till slut blev vi blinda för tid och förnuft. Nu klockan 06.00 ligger jag i min säng och kan inte sova. Kroppen skakar, jag vill ha mitt fix.

Nästa avsnitt kommer på torsdag.

Kan tiden gå långsammare?


HP och Lolita Pop

Som ni förstår kom jag aldrig iväg till Hemmaboda igår. Jag somnade i Gryffindors sällskapsrum 13 minuter in i Monsters and Aliens.

Idag är jag värmepuffslut och har mest läst Harry Potter. Nu lagar jag grekmat och lyssnar på Lolita Pop.

Ikväll tänkte jag leka låtsasintellektuell eller bowla. Jag har inte riktigt bestämt mig än.


Del 6

Halvblodsprinsen i solen, iskall saft med färska björnbär och en hel skål oliver. Sommaren är ganska nice.


Vi lever som kungar

Hemmaboda är och kommer alltid vara en succé. Jag har badat ungefär 20 miljarder gånger det senaste dygnet, både i havet och jacuzzi, och jag sov kanske tre timmar i natt. Nu är jag i Gryffindortornet och mellanlandar lite innan vi kör igång igen. Nudlar + Miss Pettigrew lives for a day. Jag är störtkär i Lee Pace. Full festrapport lämnas imorgon.


Fest i val

Nu har jag vaknat till lite halvt, köpt CD-skivor för 911 silversiklar och packat ner 12 kung i en väska. Heja K, nu ska jag slänga mig över min Nimbus 2000 och bege mig till Blixten där vi ska ha Hemmaboda, 2008 style.

HEJA HEJA

Morgonglöggen. UNTZ, nu kör vi!

Bondebetende 2

Igår var jag bakis, men jag gick ut ändå. Ont skall med ont fördrivas tänkte jag högt när jag beställde två happy hour öl två minuter efter att ha klivit in på SOMMAR. Det var megatrevligt som vanligt men jag var dräggigt bakfull, superslut och blev förolämpad två gånger. Förolämpning nummer ett bestod av tre 33-36 åriga bönder i olika format som bonderaggade på mig och Danielle. Den längsta försökte desperat winga den korta/flintskallige bonden med insäljningstekniken "han har vart mä på tävä". När vi påpekade att den långe var den flintskalliges wingman sade den långe "så då har ni läst the Game", jag blev arg, man behöver inte ha läst the Game för att veta vad en wingman är och hur denne agerar. Man behöver heller inte ha läst the Game för att kunna känna igen ett patetiskt raggningsförsök som det vi upplevde. Lång-Bonden sa sedan något om att the Game var intressant litteratur, då blev jag arg igen och sa "the Game är fan inte litteratur, the Game är en skitstövelguide som är skriven av en douchebag med för liten utsrustning".

Förolämpning nummer två hände när jag satt helt oskyldigt och drack öl med mina vänner vid ett privat bord. En söt tjej kommer fram till mig och säger "ursäkta, vi leker en lek där vi gissar folks åldrar och vi valde ut dig. Ingen speciell anledning eller nåt, vi undrar bara hur gammal du är" "Jaha, va konstigt, hur gammal trodde ni att jag var då" "Hur gammal är du måste du säga först" "Ja, jag är 19" (Gustav frågar) "Hur gammal trodde ni att hon var?" "27".

Jag började nästan gråta. Gammal, superslut, biologiska-klockan-tickar-ålder, färdig... Det finns ingenting kvar för mig i den här världen, bara klimakteriet och död. Jag gör nog bäst i att låta mig själv bli hemsläpad av en av de där bönderna i MQ-skjorta och bli på smällen fort som fan så jag har något att hålla fast honom med. "Bonde, jag är med barn". Helt plötsligt börjar mitt nya liv ute på landet som grisbonde och åttabarnsmor. Där skall jag gråta mig själv till sömns varje natt tills jag hänger mig med mina egna strutpattar som snara och på min gravsten kommer det stå.

Här vilar K.Gun,
ingen bryr sig.


Dagens outfit.


En dag i vintras, lika bakfull som nu.

Gif Created on Make A Gif

YES!


Jag grät lite nyss... så...bra...åh!

Jag har en rockfamilj på andra sidan pölen

Om åtta dagar händer det. Om åtta dagar är jag tillbaka i min alldeles för hårda säng i Nantwich för ett nytt rockäventyr. Först tio dagar i U.K. sedan 7 dagar i Kanada och till slut några avskedsdagar tillbaka i England. Jag saknar min rockfamilj något förbannat och musikfestivalen i Calgary lär ju inte bli sämst direkt. Gah! Jag åker snart! Äntligen!


Världens skönaste unge, här chillar han på Glastonburyfestivalen. <3

Bara bönder

God morgon alla medryttare på livets stora Hippogriff!
Igår blev det ett kärt återseende med Tre Kvastar och deras fantastiskt billiga honungsstöl. Sommaren har kommit till Hogwarts och det märks inte bara på vädret men också på människorna. Alla är nästan nakna och till och med Emotjejen jag brukar se på Hogwartsexpressen har skaffat sig en försynt solbränna.

Ett annat tydligt tecken på att sommaren kickat igång är alla bönder och lantisar. Rör man sig inne i Hogsmeade under fel timmar kan man nästan tro att man trillat genom ett hål till ett paralellt universum där alla är lite blekfetare, jävligt förvirrade och har en extrem förkärlek till unisexhårfrisyren röd/svart med lite platina spikes och vita prasselbyxor eller trekvartsshorts. Jag träffade ett sådant exemplar på nära håll igår. Han stod före mig i toalettkön på Moda, jag stod bakom och var helt ointresserad av allt som inte har med kiss att göra när följande konversation inträffade efter en stunds väntande:

Bonde: Ja det var tre tjejer som gick in tillsammans före mig.

Magnificent K: Ja.... det kan ta ett tag då.

-----tystnad------

Bonde: Asså när man går på toa sådära täsammans, går man verkligen på toa då?

Magnificent K: Ja, eller så tar man kokain.

(Bonde förstår uppenbarligen inte skämtet och langar följande heartbreaker)

Bonde: Jaha, så du brukar ta kokain?

Magnificent K: Vah?! Nej, jag tar inte droger.

Bonde: Nää, inte jag heller.

------tystnad------

Bonde: Är du härifrån?

Magnificent K: Vadå? Hogwarts. Ja (sagt med en lätt förolämpad ton)

Bonde: Jag är från där bönder kommer ifrån för jag pluggar dära. Jag har sommarlov.

------tystnad längre än döden----

-Tjejerna kommer ut från toaletten-

Bonde: Jaha vi ses då!

Magnificent K: .....

Jag förstår ju att han försökte ragga, men jag undrar vem som lärde honom. Jag vet inte vilken del av "konversationen" jag tycker mest illa om eller vilken jag blev mest förolämpad av. Att han trodde att jag var en koksare var ett ganska välmålat lågvattenmärke men att jag skulle vara fårn landet....pfft...att ens anta att jag kommer från någonannanstans än magins förtrollande huvudstad... pfft.. typiskt bönder. Jag som äntligen börjat kicka av mina fördommar mot allt utanför tunnelbanesystemet. Pfft.

Kvällen avrundades i alla fall på Slytherin Plan med en snabbvisit på Spyan för att sedan avsluta kvällen med en Adam, HIMYM säsong 2 och nattmackor.

Hej hej... nu är dagen idag nästan slut. Kul.


Idag är det rock.

RSS 2.0