Råligare

Slottsfesten var verkligen sitt rockigare, vilket självklart resulterade i att vi var vårt absolut fräschaste på morgontimmarna. Ungefär så här hårt rockade vi:


Råååååligare bilder, baxade rakt från Vimmerbys finaste vimmelfotograf (också min torebror) Tommy Rambour.


$

Man kan ju tro att jag har hittat en påse pengar med tanke på hur mycket jag strör dem kring mig. Till exempel köpte jag visst det här sminkpaketet för 1000 silversiklar, vilket egentligen kanske inte var så smart, men man fick ju små mycket grejer och det är typ enda märket jag kan använda. Tur att man inte är vegan för borstarna är av gethår.

Det står get started, så det gjorde jag...

Där i ligger alla fina prylar...

Sen är det bara att låta magin hända. Väldigt smart användning.

Buns and bruises

Åh världens bästa Hagrid hämtade mig på jobbens idag. Vi tog hogwartsexpressen rakt hem till Hagrid med Ravenclaw-Helena där vi spenderat kvalitetstid med kvalitetsfilmen Mean Girls. Helt klart tuppens på alla sätt och vis!
Nu lagar vi middag och lyssnar på Sk8er Boi och Kiss <3


Hagrid sportar schysst handblåmärke från i fredags. Väldigt rockigt!

Såklart!

Tänkte bara briefa min fylleidé om att bilda ett Säkert! tributeband med namnet Såklart!

It seemed like such a good idea at the time...


Och btw, världens sämsta HP-hatare kräktes på festen. Där fick han för att han är en idiot! Hah!


P'Kuk

Jag var på ett megaparty på slottet igår. Anton "Pat" Backhoppare hostade ett Buffalo Bill firande igår tillsammans med världens bästaste vimmerbyare. Det här gjorde vi (inte i rätt ordning);

Vi rockade, dansade, drack, hånglade, ritade på folk, hade festutanbyxorfest, däckade, vaknade igen, jag gömde mig i skrymslet under trappan med alldeles för långe svarte Oliver (Hufflepuffs finaste exemplar av inavel), rockade lite till, drack kung, deepade med Nisse, jammade, hittade på asabra låtar, spelade stol, dog av köld i en källare, åkte mot Karlberg, snurrade flaskan, blödde näsblod, skaffade blåmärken, navelshots, lärde oss allt om uttrycket P'Kuk, vrålade disneylåtar, trillade, dansade, rockade... allt man kan göra på världens bästa fest och ännu mer. Vi rockade så hårt att vi inte visste hur mycket klockan var. När jag tänker efter så sov jag nog bara två timmar och det är nog därför jag är förjävligt supertlöööööööööött.

Jag slänger upp någon bild av spektaklet lite senare i veckan, nu väntar sovsalen!


Bildsökning "ölen kung" på google.


Thats how we wörch

Gårdagen såg ut så här på trolldomsministeriet....Mest av allt var jag trött trots min asaslappa arbetsuppgift att redigera lite bilder. Mitt enda riktiga nöje var att tråna efter snygg-dansken (som heter Mikael fast det låter som Möiayel på danska). Åh Möiayel! Jag och alla tjejer/tanter på mysterieavdelningen bara dör. Aldrig någonsin har jag varit så intresserad av försäkringar!

Inte helt reko

Ville slötitta lite på tv, tänkte "å Changeling, den är säkert bra som slötittarobjekt"... obehagligare film får man leta efter. Allt är bara så sjukt psykande äckligt och jag är nu förstörd att jag inte ens kan laga en vegobiff till middag. Gah, öh, fan, blä. BLÄ BLÄ BLÄ! Det är inte ens en bra film och Angelina Jolie bara gråter och gråter och gråter men aaaah.... allt bara.. aaaaa. ÄCKLIGT! 


Lista på saker som är smartare än Jimmie Åkesson

 • Hammare
 • Emmenthalerost
 • Två frimärken
 • Trasig Plastpåse
 • Skägg
 • Kissies bröst
 • Snigelslem
 • Bajs
 • Maskar
 • Pandor (evolutionens sämsta djur)
 • Skräp


EPIC SCORE

Ladies and gentlemen, fick nyss världens bästa mail från världens bästa Thea Gilmore. Hon saknar mig sitt svårare såklart och tycker att UK är ungefär hälften så rockigt utan mig där. Hon berättade för mig att hon, Nige och E ska åka till Kanada i sommar och spela på en musikfestival. Såklart så undrade hon då om jag ville följa med och ta han om E! Först rocka en vecka eller nåt i UK och sedan segla iväg till KAAANAAADAAAAA!

I'm so excited!


Calgary, sommarjobb 2010?

After Wörchens

En helt vanlig after work i diagongränden efter mitt slavamde på trolldomsministeriet. Träffade emma på läckande kitteln och gamle Tom kände igen mig så jag behövde inte visa leg... lite lågvattenmärke men vafan, jag älskar läckande kittlen! Kvällen är absolut inte slut än kamrater, jag värmer bara upp!


Btw, helt klart att jag tar ledigt från wörchens imorgon. Ikväll kallar dionysos!

oh yes, btw.

Något som piggar upp på mitt knäppa extrajobb är såklart att man kan tråna efter snygg-dansken. Jag tror han heter Mads, eller Mawrten eller nåt sjukt danskt, oavsett vilket är han något man gärna sätter tänderna i. Bara för sakens skull räknade jag ut hans hunkmedel och han fick 9,3 (!!!!), han acear riktigt hårt med andra ord. Stilig, snygg, ascharmig, smart, spännande och dödsläcker! En solklar megahunk är inte helt fel att ha i närheten när man sliter på trolldomsministeriet.


Bildgooglade "snygg dansk", men det kom bara upp bilder på stolar. Tydligen så finns det inga snygga danskar...google vet inte att det här är ofakta för de har inte träffat snyggdansken Mads/Mawrten...jag får nog skriva ett brev och bifoga en bild så jag kan lära google lite om fakta.
Anyways, Fabio får agera stand-in för hunkig dansk. Han är ju ändå en väldigt mångsidig modell, och framför allt hunk.


MÖRCH

Just nu är det mycket som jag bara vill ge massa mörch. Är megaslut efter mitt extraknäck på Trolldomsministeriet idag (sorterade 256 kilo papper på mysterieavdelningen) och sportar nu ungefär 23 osofta papercuts på mina stackars händer. Lite rockigt, men jävligt onödigt.

Lider för tillfället av sjuk sluthet men också ofattbar rastlöshet... Kanske på tiden att man åker mot Karlberg? Eller i alla fall går ut på stan och raggar på alla tillgängliga snygga trollkarlar (eller vah? vilka då?).

Nu väntar seriösa mail och min iskalla sovsal. BÖÖÖÖÖH


Försökte spå min framtid lite grann men det gick inte så jävla bra. Kanske skulle hängt med på spådomsläran lite oftare...eller köpt en bättre spådomskula.


Adam Alsing kan allt om fakta!

http://blogg.aftonbladet.se/14002/2007/09/567006


-23

Jag har hört att ryssarna skall börja skicka sina fångar till svenska arbetsläger, Sibirien är tydligen inte tillräckligt kallt längre.

Igår hade jag faktiskt fem minuter då jag tänkte "men det är faktiskt väldigt fint med så här mycket snö", men nej, det är fan inte fakta. Inte bara att man fryser ihjäl, folk börjar bli helt galna också. Människor viskar om vår som om det vore en myt, och att man är galen om man tror att den finns på riktigt. Alla som inte har blivit knäppa lever istället i total förnekelse. Favoriten är facebookgruppen "snö finns inte".


Summer fun med Katarina 2 på Emmabodafestivalen 08.


Thank you Miss Löwengrip

Fakta, Blondinbella säger att det är okej att svulla.

Därför måste det vara helt okej att jag käkar min apagoda björnbär/lemoncurd/honungspaj till frukost en helt vanlig måndag.

Sensommarbild utanför Hogwarts.

Nu lyssnar jag på Frank Sinatra och målar naglarna, vilket oerhört innehållsrikt liv jag har.

FAQta


- Mot Karlberg / Inte sova i sin egen sovsal

Bortamatch


Jag fortsätter porra med tanken på sommar... åh... här är jag och mina heta Hogwartspolare på Pridefestivalen.


FAQ'em

Alla som inte fattar någonting frågar alltid, "men K.Gun, vad menar du egentligen när du skriver så här på din blogg", typiskt helt vanliga mugglare som inte fattar någonting. Men bara för att förtydliga några ofta använda termer skapar jag nu en ordlista till MittHogwartsliv.

1. Quidditch
Oftast fotboll, men också Quidditch såklart.

2. Hogsmeade
Stan/City

3. Professor McGonagall
Mamma

4. Slytherin
Män jag inte tycker om, Slytherin och allt som är allmänt sämst för stunden

5. Honungstöl
Vadå, stöl fattaru väl?

6. Streck
Fitta

7. Örtlära
Örtlära

8. WÖRCH/Jobbens
Slavfabriken


Jag uppdaterar listan när jag kommer på något mer, eller om ni mina kära 350 000 läsare om dagen kommer med några frågor. Alla inlägg hamnar i nya kategorin FAQ


H () RA

WTF! Fan varför har jag inte TV4 Sci-Fi!?!?! Fan, de visar ju Star Trek precis just nu. MÖÖÖÖÖ.


Varför ser det alltid ut som att jag har svår acne när jag är med på bild? Det är ju faktiskt ofakta!

(Notera mitt fattiga försök till att pluta med läpparna)

"I was under the impression that this was supposed to be a rap song"

Tja, tja bloggen, hemma från jobbet såklart. Avrundar söndagseftermiddagen med lite the Office och Top Gear (<3). Känner en stark craving efter lite stöl, men tyvärr har vi bara föl hemma.... får nog bli en tripp till stan lite senare för en försenad after work.


Igår sa Gutti att Harry Potter är dum i huvudet. Då blev jag arg. Jävla Ravenclaw-Gutti, vadå som att Gutti dödat världens ondaste trollkarl genom tiderna! Eller som att Gutti blev auror direkt efter sin examen!
Jävla skit-Gutti.

Streck

Sitter i soffan och tvångskollar på fotboll. Tvångs för att jag är för lat för att resa mig ur soffan och det är riddar Kato här brevid fullkomligt medveten om.
Det är så kallt här i Gryffindors sällskapsrum att jag nästan dör. Hade med mig två extra fleecefiltar till sovsalen i natt, plus att jag hade på mig världens grymmaste pyjamas och en morgonrock, och ändå frös jag. Browsar nu mugglarwebben mitt hårdaste för att hitta en "sista minuten" till någonstans där det är varmt, utan att behöva ruinera mig. Problemet är att de enda ställena som det faktiskt är varmt är typ Sahara och Baghdad, och det känns lite jobbigt.

Jag vill ju bara ha lite värme!Till exempel världens bästa Olivetta.... ååååååå


Det bästa från i Onsdags

I rollerna:

Töntig kille på Slytherinplan

Världens coolaste Katarina på Slytherinplan

Lång stilig kille med snygg kostym närmar sig världens coolaste Katarina på Slytherinplan. Han bjuder på en drink, vi går och röker för att ens höra vad man tänker...Två lite smått obekväma meningar byts ut och det är tillräckligt för att förstå att vi är från helt olika planeter. Jag tänkte släta över den sjukt obekväma tystnaden med en klassisk replik...

K: Jaha, så vad sysslar du med då?
T.K.P.S: Jag jobbar inom mediabranschen
K: (tyst stund för invärtes dödsgarv).
T.K.P.S: Så...Vad gör du?
K: Jag jobbar på café.
T.K.P.S: Jaha jobbar du på Cafét! (asså Café Opera för dem som inte fattar)
K: Nej, jag jobbar på ETT Cafe, inte Cafét.
T.K.P.S: Jaha, så då är du i restaurangbranschen!

Världens rockigaste Katarina reser sig långsamt, dör lite inombords, tackar för drinken och asgarvar sitt svårare.

Herre gud, är man per automatik obotligt dum i hela jävla huvudet om man hänger på Slytherinplan?


Schteek K.Gun i sina nya prestigeglajjer från anitkshoppen på Fridhemsplan (den som ligger mittemot Lidl)

L-o-v-e-l-y

Oj, oj, oj, jag bara måste blogga om min överrockiga onsdagskväll. Den var så fruktansvärt rockig att jag nästan dör. Men blogga, det hinner jag inte, nu måste jag nämligen iväg och jobba.
Här är i alla fall mina nya snygga skor.


Till exempel vanligheten tlööööött

Dödstlött som vanligt. Efter fem dagars streckjobb blir man så. Min inre biologiska klocka bara viskar, eller snarare skriker, "NU TYCKER JAG ATT DET ÄR HELG"...men det är det ju inte. Tyvärr jobbar jag imorgon också, och jag har bara en dag ledig innan det blir tre dagar igen. MUFF! MAaah! Därför bestämmer ska jag bli jättefull imorgon. JÄTTE, verkligen JÄTTEfull, tillsammans med världens bästa Gryffindor Adam som är nyss hemkommen från fjärran östern. Vi rockar vårt absolut hårdaste imorgon kväll och det... det ska bli något värt att blogga om.Jag sover i min sakna-björn-tisha, mest för att den är jävligt rockig och för att jag saknar Björn lite mindre när jag får sova med en del av honom.

God natt kamrater!

Möööh

Har haft en lång dag på jobbet, varvar därför ner med en gindrink och kvalitetsprogrammet Room Raiders. Funderar på några sätt att tjäna lite snabba cash... Tips?Tattoo?


Glad Alla Hjärtans Dag

Okej, alla hjärtans dag. Finns det något värre när man är deprimerad, halvfet, supertrött, PMS-ig och allmänt hatisk? För att bara vältra mig i hur oerhört tragisk jag är äter jag middag ensam framför "Skating with Celebrities", dricker gin och funderar på olika slags terroristattentat Hogsmeade skulle kunna utsättas för under natten så jag slipper gå till jobbet imorgon bitti klockan 06.00.

Mina favoriter är än så länge är sibiriska mördarbin, en Drake på lös eller återuppväckandet av Voldermort.


Bilden är ogenerat snodd från Varja Berg (http://varjalovisa.blogg.se/).


Skillnaden mellan Polen och SverigeDu måste skämta

Idag sa en kvinna på jobbet som beställde frukost att jag hade en otroligt positiv, uppfriskande utstrålning och att jag bara såg så fullkomligt sund ut. HA! Sa mitt huvud. Jag? Sund? Hahhahahah. Klockan åtta på morgonen? Jag vet att hon menade det som en komplimang men vad fan. Sund... Det låter som om jag vore nån käck jävla Anja Pärsson i folkdräkt. Vilken förolämpning att missta mitt fantastiska, bittra, lönnfeta jag för sundhet. GAH!


Nu njuter jag lite av det här fantastiska gänget och skall snart kurera min ömma kropp med en rejäl dos bittert skrivande om hur mycket jag hatar alla hjärans dag och lite hallon cheesecake.


Women are from Venus, Men are from Slytherin.

Alla dessa karlar driver mig till vansinne. Idag ville jag döda minst tre. Om imorgon blir som idag byter jag bransch. Helst vill jag bara syssla med branschen som kallas betald semester...men det är kanske inte realistiskt tänkande? Jag skulle gärna pluggat till Auror, men då måste man ha så megabra betyg.... a synd.

Nu är jag tröttare än döden, men alla dessa karlar gör mig så sablarns asaförbannad att jag inte kan somna. Ska upp lika tidigt imorgon... gruff... Kvällen spenderades i koma på soffan med världens bästa film "Nocturna", spansk animerad fantasyfilm (eller som det egentligen heter, tecknad barnfilm). OJ OJ OJ va den var bäst. SE DEN! SE DEN NU!

Nu ska jag dricka lite vitaminer och hata män ett tag till, sen ska jag slockna mitt hårdaste.


Because the Night Belongs to Lovers


Att ha tur är mitt bästaste!

Okej jag orkar inte blogga när jag är deppad och ålderskrisig. Men idag så var jag på arbetsintervju...

Det var en gruppintervju som höll på i ungefär tre timmar (riktigt kul faktiskt, men ändå, det var mest kul för alla puckon) och den följdes sedan av en snabb individuell intervju.
Okej så vi har suttit och pratat och disskuterat 1000 saker i en oändlighet och när allt då lider mot sitt slut slänger rekryteraren ur sig " nu får ni 10 sekunder var på er att förklara varför vi skall anställa just dig" alla sa väl diverse struntklyschor, jag sade stensäkert något grovt pretantiöst om att jag skulle vara ett positivt tillskott till personalstaben och att det blir en bättre arbetsplats med mig där, jag vet inte... det äckligate man kan komma på med 2 sekunders betänketid. Sen är det då en tjej som sitter på andra sidan bordet, jättesött ansikte och stor mun, hon säger "jag tycker att ni borde anställa mig för att jag kommer alltid med ett stort leende på läpparna som smittar" "SOM HERPES!" utbrister min hjärna och jag hindrar meningen precis innan den slipper ut med ett saftigt bett i läppen. Tyvärr blev det nästan värre eftersom min hjärna vrålgarvar på insidan och jag försöker dölja mitt dunderfniss under halsduken, utan framgång. I efterhand tänkte jag be om ursäkt, men de skulle säkert inte uppskatta förklaringen till min tillfälliga sinnessjukhet... Jag undrar om jag får jobbet.

På den långa vägen hem sedan var jag mitt absolut kissnödigaste, hade fruktansvärt lågt blodsocker, inga batterier på min mugglarpod och fortfarande halsfluss. När jag sedan står och väntar på den sista bussen av alla byten är jag ungefär en halv centimeter från att fullständigt bryta ihop i gråt, det enda som håller mig stående är tanken på att toalett och ostmackor finns bara 15 minuter bort. Då känner man det- ett litet sniff (för att vara säker)- nej det kan inte vara sant - "krisp, krisp, krisp" - det måste vara det - sakta vänder jag mig om... där i en barnvagn sitter en ungdjävul med ett alldeles eget rör pringles...sourcream and onion...tjejchips...min favorit...
Vad gör jag?
Jo jag välter barnvagnen, sparkar det fula barnet i magen och mumsar glatt i mig ett halvt rör pringles. Inget problem i världen är för stort med ett rör chips.
...Nej det är klart jag inte gjorde det, ungen räddades av att jag inte hunnit smida färdigt en plan innan bussen kom och jag sprang snabbt in och gömde mig längst bak för att undvika ett agerande på mina impulser.


Vad händer?
En jobbig tjej som pratar i telefon sätter sig brevid mig med en stor Maraboukaka.

I DIE

Unhappy Birthday

Birthdays suck.

Sitter i soffan, är förkyld, tittar på kvalitetsmugglarprogammet Top Model säsong 7 och äter knäckebröd dippat i icas ekologiska salsa.
Låter det som en deppig födelsedag eller vadå?

Ska vi bli fulla istället?


Kindle My Heart

Mina sista timmar som artonåring... kan tiden kännas mer hånande? Varför kan jag inte bara få fylla 17 igen?
Är bakis som en röv, trött som en idiot och helt jävla superslut som människa. Inget blir lättare med åldern, förutom att misslyckas och gnälla.

Nu är jag så ålderskrisig och less på allt att jag inte ens orkar berätta hur megakul jag hade igår. Fuck... jävla skit 19. Dö jävla skit 19.

AVADA KEDAVRA!HAJP

Tittar på hajprogram på animal planet och taggar satan inför ikväll. Jag ska nämligen dricka min favoritdryck honungstöl!!!

HAJP HAJP HAJP!


Patsy, mitt andra jag.

That's What I love about him

I hate her crooked teeth. I hate her 1960s haircut. I hate her knobby knees. I hate her cockroach-shaped splotch on her neck. I hate the way she smacks her lips before she talks. I hate the way she sounds when she laughs.


Nobody Loves Ringo Starr

I love her smile. I love her hair. I love her knees. I love how she licks her lips before she talks. I love her heart-shaped birthmark on her neck. I love it when she sleeps.


ARGH GAH BAH PFFT!

-1 + Snöblandat regn + motvind + promenad på Valhallavägen = FUCK YOU SVERIGE!Det här sätter i alla fall ett leende på läpparna. Haha... Slytherin är så jävla gay.

You Wanna be on Top?

TOP MODEL TIME! UNTZ UNTZ UNTZ!


FAB

CHA CHA BLOGGEN!

Kom nyss hem från farmor och njuter nu av min lyxfrukost från gateu. Jag försöker styra upp mitt liv, men det är så mycket skönare att vara fab och titta på Ally McBeal istället. Köpte massa nitar igår och tänker snart pimpa sönder min rockiga garderob.


Katarina gillar

Katarina gillar... att första förslag på hemsidor på "h" är hotchickseatingtacos.com

Katarina gillar... att det står tre tomma coctailglas på nattduksbordet

Katarina gillar... att flyget till Berlin är bokat

Katarina gillar... världens tuffaste brorson Gustav (och farfar Stefan)
Katarina gillar... läget

Arråå

Ett tillägg till listan på helgfaktan

5. Mediahora betyder halvtimme på spanska.

När lär man sig?

Gjorde nyss det fruktansvärda misstaget att klämma mig i en klänning jag "krympte i tvätten" över ett år sedan. Resultatet? Jag får inte av mig den och jag kan inte sitta ner. Den går heller inte att knäppa igen över lökarna så jag springer omkring som en svärande pingvin och visar min sköna klyfta för alla förbipasserande (iofs ingen). Jag ger det några försök till sen ringer jag på förstärkning.

Om jag skulle dö nu så dör jag i alla fall i punkig svid.

Vitlök är det nya svarta

Har säkrat min andedräkt för veckan: vitlök! På spisen puttrar morot/lök/broccoli-soppan med en och en halv vitlök simmandes i buljongen som garanterar minst fem dagars vitlöksrapar. MUMS! Jag älskar smaken gott och framförallt smaken vitlök. Inga vampyrer kommer i närheten av mig den här veckan (synd) och inga trollkarlar heller för den delen.... a synd... men GOTT! 


Kanske filmhistoriens bästaste filmtitel... synd att den var så dålig att jag nästan ville skalpera mig själv, köra ner en stavmixer i skallen, och göra smoothie av min hjärna.

RSS 2.0