Jag är team Edward

Pga en del beefande ang Twilight-serien den senaste tiden bestämde jag mig idag för att se hela helvetet utan att stänga av en enda gång (jag har nässelfeber och måste distrahera mig från allt kliande). Ni tänker kanske "va?" men jag tänkte "know your enemy" och här sitter jag nu några timmar fattigare och en oas av LMFAO:s senare. Det var inte lätt och det krävdes en del kisspauser, men nu har jag i alla fall sett alla Twilighfilmerna (för det finns väl bara tre stycken aight?).

Jag förstår verkligen att många människor faller som käglor för Ed, Jake och hela grejen, men den sjukt osubtila dialogen och den sexuella spänningen genom hela filmen gör det omöjligt för mig att inte hångarva varje sekund.

Bäst är i Eclipse när de är ensamma i Edwards rum, han har skaffat en säng, Claire de Lune spelas i bakgrunden och efter allt hnahnihnanande tänker man att det äntligen ska bli lite äkta biblisk action, men icke. "I want to be married to you first". Ew. Bella borde dejta någon yngre med lite smutsigare värderingar. Efter nästan tre filmer blir jag personligen lite trött på charaden, liksom, ENOUGH WITH THE HÄVANDE BRÖSTKORG ALREADY! BARA KÖR!

Jesus.

Jag är team Edward i alla fall. Jake är en jävla tönt. Sätt på dig en tröja kemun!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0