UGG! Jag gillar plugg!

Att inte ha bredband börjar verkligen gå mig på nerverna. Nu är jag tillbaka på Breakfast Club för jag kan inte hålla mig från att berätta vad som händer.

Igår hade jag första riktiga dagen i skolan. Den började klockan 09.00 med Music Business, följt av Melody, Theory & Harmony, Solo Stage Skills, Showcase Workshop och dagen avslutades klockan 19.00 efter en lektion i Transcribing. Det var minst sagt en utömmande dag och när jag crashlandade på min säng snurrade huvudet av all information jag försökt suga åt mig. Om lektionerna fortsätter i det här tempot kommer jag vara värsta proffset innan jul.

Tisdagar och onsdagar är jag ledig från skolan. Ledig är väl fel ord, det är snarare två föreberedelsedagar då jag ska öva, göra läxor och skriva låtar. Torsdagar och Fredagar har jag lektioner i Lyrics, Structure Style & Content, History of Songwriting, Solo Writing, Voice Tech, Keys, Studio Demo, Guitar och Production. Solo Writing hålls av Sophie Daniels, aka Professor McGonagall, för den kursen förväntas vi skriva minst två låtar  i veckan och jag tror att vi sammanlagt förväntast skriva runt fyra låtar i veckan. Två lediga dagar känns alltså ganska viktiga för att hinna med allt arbete som skall göras utanför skolan.

Hur mår ni där hemma? Jag ska bli bättre på att blogga så fort jag får internet i lägenheten.


Nyss spelade de Common People nu spelar de Beatles. Det gör mig lyckligare än lyckligast.


Kommentarer
Postat av: Pluttan

Mys du verkar ha det! Är SÅ avundsjuk på din skola!! ÅH!!

Saknar dig här hemma! Vet du , snart åker jag till Indien med skolan, wiie! Puss!

2011-10-01 @ 17:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0