Den stora sjusovarsjukan och vägen till Hollywood.

Jag har drabbats av den stora sjusovarsjukan och vaknade kvart över två nästan helt utan anledning (jag drack bara en flaska vin igår). Nattens alla drömmar vävdes samman till något som liknade ett extremt bisarrt avsnitt av dr Who. Tiden imploderade, zombies tog över skolgårdsplanen och jag försökte bara lösa ett trollkarlsproblem och en stor rymdefråga.
 
Nu är jag tröttare än innan jag somnade och lyssnar på Chocolate Jesus av Tom Waits. Det hjälper. Tror jag.
 
Igår var jag på middag hemma hos Helena. Hon hade lagat megagod cannelloni med fetaost/spenat-fyllning.
 
Anna och Elin var där...
 
och efter maten kom Matilda. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i de här små ettorna på Gärdet men Helena har det så himla fint i sin lägenhet att jag smäller av. Hur mysigt som helst.
 
Bara en sån sak som att hon har sina vinylplattor i brandgul back. 
Glasen fylldes på fortare än fortast och jag fick lila läppar.
 
Jag hade tagit med mig mitt nya spel som jag fick i julklapp. Det heter POPKULT och var jätteskojigt. Som ett TP fast bara med roliga frågor och det går framåt på ett annat sätt. Jag var The Bride från Kill Bill (såklart Uma Thurman är ju min favvo), Matilda var the Dude, Elin Stig Helmer, Anna var Carrie och Helena var Alex från Clockwork Orange.
 
Sen kom Nisse och vi pratade om slampighet och förintelsen.
 
Himla fin fredag tycker jag. Någon gång vid tre halkade jag hem på de istäckta gatorna och somnade som en stock. Jag har världens bästa kompisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0