Ett stycke färsk babe

Klockan är kvart över åtta och jag går nervöst fram och tillbaka i lägenheten. Jag har väntat hela dagen, eller kanske hela hösten på den här kvällen. Om bara två timmar kommer jag sätta på mig ullkappan, dra på mig cowboystövlarna och traska ner till Angel för att hämta en av världens viktigaste personer.
 
Personen Helena som är så himla viktig för mig och som jag saknar varje dag. Ibland kan jag känna att jag inte vill träffa en enda person i hela världen, jag vill bara vara själv, men på något vänster vill jag ALLTID träffa Helena. 
 
Helena älskar superhjältar, bilar, Polen, pepsi max, öl och lök. Första gången jag träffade henne var vi 14 år. Hon hade svart page med lugg, svarta stuprör, band t-shirt och en attityd som sa "jag bryr mig fan om ingenting". Hon var den coolaste människan jag träffat och jag tänkte "wow, tänk att hon vill va min kompis". Hon är himla smart, snygg och bäst på allt hon tar sig för. Jag ringer henne alltid när jag vill ha smakråd och hon vet alltid vad jag vill ha utan att jag själv vet om det. 
 
Om fem minuter landar hon på Heathrow och snart snart snart kommer hon var hemma hos mig och vara bara min ända fram till måndag. Vi ska dricka rödvin, äta ost, springa på stan, vara kulturella, gå på konsert, prata om killar och skeda varje kväll. 
 
Alltså tjejen ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh tack så mycket. :)

2012-11-07 @ 21:45:55
Postat av: Mammi

Mysigt hälsa Helena

Svar: Hon svarar "ååååh".
MittHogwartsliv

2012-11-08 @ 23:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0