MÅNDAG?!??!?!?!

Hur kan det vara måndag igen?!?!??!?! Känns som att det var några timmar sedan som jag skrev djurinlägget från förra måndagen. Tid, åh tid, vad gör du med min lilla hjärna?
 
Jag har ungefär en miljard saker att göra hela tiden. All planering inför EP-inspelningen (bara tre veckor kvar!!!) börjar göra mig riktigt nervös. Jag har satt som mål att hinna öva två timmar om dagen fram till inspelningen från och med idag. Jag vill liksom att jag ska kunna spela låtarna i sömnen utan att ändra tempo, känsla eller en endaste liten not. Det vore bedrövligt om jag kommer till studion på inspelningsdagen och större delen av tiden går åt till att se till att jag spelar i takt. 
 
Hur som helst, i morse skaffade jag cinemagram. Det är som instagram fast med gifs. Tänkte prova på Vine också och se vad som är bäst. Vine är kul för det är med ljud och man kan göra längre videor, men cinegram har så fina filter och jag är ju en sucker för gifs. Prova du med så kan vi ha kul ihop! 

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh jag har Vine! Det är ganska kul!

Svar: Har provat både lite nu och det är ju kul med ljud och så, men vill så gärna ha filter. Det finns en annan som heter Viddy, den har både ljud och filter. Tror den blir vinnaren.
MittHogwartsliv

2013-02-28 @ 19:53:59
URL: http://vadupp.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0