Bäst just nu

Karen and Aaron 
Hur det skulle sett ut om Karen Gillian (Doctor Who) och Aaron Johnsson (Kick Ass, Nowhere Boy) hade blivit castade som James och Lily Potter. Det är en megabäst blandning av existerande scener från filmerna, stycken ur böckerna, delar av deras historia som aldrig berättats och hur det hade sett ut om de inte dött. Förbered er på gullighetsdöden och gråtfest.

Alltså tumblr fandom i mitt hjärta 4ever! ♥


Sandra & Michelle 
Sandra Beijer från bloggen niotillfem har startat en podcast med sin bff Michelle Pino. Jag har följt slaviskt de senaste veckorna och idag publicerar de en ny pod med tema "högstadiet".
Gillar poden för den är så himla skojig och den är det för de försöker inte vara roliga (eller kanske de gör men det känns inte så) det låter liksom precis som det låter när man flabbar med sin bästis om helt oklara grejer. Det är helt enkelt en väldigt varm och inbjudande pod (podd?) och jag älskart!

Här är dagens avsnitt, jag ska lyssna på väg till skolan. 



Micheline - Sun Kil Moon
Hade helt missat att nya Sun Kil Moon plattan är ute tills Gutti tipsade mig häromdagen. Den är fullproppad av godingar men bäst av dem alla är Micheline! Texten är så sanslöst jävla asbäst och jag önskar att jag hade skrivit den.

Bästa raden är "And Micheline would walk down the street glowing and smiling like she just got Paul McCartneys autograph" ♥




Game of Thrones season 4
Alltså Game of fucking Thrones! HUR TAGGADE ÄR VI INTE? Premiär den 6:e April. Alltså internet kommer dö av överbelastning från alla streamingsidor. 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh jag läste Sandras bok häromdagen!

Svar: Hur var den? Jag tänkte köpa/läsa den i sommar när jag har semester.
MittHogwartsliv

2014-04-03 @ 21:39:15
URL: http://1337please.wordpress.com
Postat av: Frida

Ja, alltså den var ju fin med tanke på att den är riktad mot typ 14 åringar kanske? Trodde dock att det skulle vara "finare meningar". Alltså lite mer poesifint liksom. Men ja, typisk ungdomlig :)

2014-04-04 @ 18:15:31
URL: http://1337please.wordpress.com
Postat av: G

She wanted love/like anyone else!

2014-04-16 @ 03:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0