Semesterpeppen del 4

Att ha familj på besök har sina påfrestande stunder, men överlag har vi haft det väldigt trevligt och jag är helt slut efter dagens utflykt till Kew Gardens där vi flanerat runt i solskenet.

Tänkte avsluta helgen med ännu mer semesterpepp. Mina kompisar åkte till Italien redan idag för att värma upp poolen, vädra huset och bädda sängarna så att allt är top notch inför min ankomst (hehe). Därför blir semesterpeppstemat för det här inlägget recept på mina favoritdrinkar. Hör ni det kompisar? Passa på att plugga nu så vi kan dricka det här när jag kommer på onsdag! 

Ursäkta de jobbiga typerna som har gjort de här klippen. Youtube är fullt av idioter, men goda drinkar verkar de kunna göra.


OBS! Har ej provat mangomargarita på det här sättet förut men verkar onekligen himla smaskigt.Finns det någon drinkspecialist där ute som kan svara på den här frågan; har man alltid vodka i cosmopolitan? Jag har för mig att jag druckit det flera gånger med gin som spritbas och har därför sagt saker som "va har de vodka i den här? Det är ju fel!" när jag varit ute, men nu när jag letar recepttutorials verkar alla göra det med vodka. VAD ÄR RÄTT?! BEHÖVER SVAR!

I alla fall, där har ni några av mina favoriter! Verkar som att den gemensamma nämnaren är att de är sura och smakar massa sprit.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0